160 job matcher din søgning 160 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

nemlig.comAdministrativ elev til receptionen hos Danmarks førende online supermarked

nemlig.com, Brøndby

Smitter dit smil og gode humør af på alle omkring dig? Betyder et højt serviceniveau alt for dig, og sætter du en ære i at skabe en rolig og afslappende atmosfære omkring dig? Så er det netop dig, vi har brug for!

Vi søger lige nu en administrativ elev til vores reception på vores hovedkontor i Brøndby, hvor du sammen med vores receptionist bliver vores smilende ansigt udadtil. Du bliver den første vores gæster og kolleger møder, når de kommer til nemlig.com.

Sammen med vores dygtige receptionist bliver din opgave at sørge for en præsentabel og velfungerende reception, hvor de faste opgaver som håndtering af intern post, administration af adgangskort til hele huset samt bestilling af kontorartikler kombineres med et utal af forskellige, og til tider udfordrende, ad hoc-opgaver.

People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

Dansk Revision A/S
Dansk Revision søger revisortrainees

Dansk Revision A/S

Har du mod på at blive udfordret og drømme stort? Har du en passion for tal og rådgivning og brænder du for at være en del af en stor kæde, hvor udviklingsmulighederne er mange?

Som revisortrainee i Dansk Revision får du en 2-årig skræddersyet elevuddannelse i et stærkt professionelt miljø, der åbner op for en spændende karriere. Hos Dansk Revision bliver du uddannet til fremtiden - du bliver ikke kun talknuser, du bliver også en betroet rådgiver, der kan formidle komplekse problemstillinger på en enkelt måde og se bag om tallene, for at forstå kundens udfordringer og oversætte det til værdifulde løsninger.

Dansk Revision A/S
HOUNÖ A/SAMBITIØS OG ENGAGERET INDKØBSELEV

HOUNÖ A/S, Randers

Drømmer du om at uddanne dig inden for indkøb i en international produktionsvirksomhed? Kunne du tænke dig blive en del af en travl men velfungerede indkøbsafdeling med 3 erfarne indkøbere? Ønsker du en elevplads, hvor du hurtigt får et selvstændigt ansvarsområde, som løbende udvides i overensstemmelse med dine faglige og menneskelige kompetencer? Så er jobbet som indkøbselev hos HOUNÖ lige dig!

HOUNÖ i Randers er en global produktionsvirksomhed med skandinaviske rødder. Vi designer og producerer kvalitetsovne i Danmark og udfordrer grænserne for, hvad der er muligt i branchen. Der er tryk på alle kedlerne i vores indkøbsafdeling og vi søger derfor en elev, som er frisk på at suge ny viden til sig og har lyst til en allround uddannelse indenfor indkøb. Du vil komme rundt i hele vores organisation, men dine primære snitflader bliver til lageret, PTA, konstruktionsafdelingen og produktionen.

KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
Webhelp
Full paid trainee travel advisor inden for forretningsrejser i Malaga

Webhelp, Benalmadena

Drømmer du om at sammensætte forretningsrejser, og har du fingeren på pulsen, når det kommer til planlægning og koordinering? Så er en stilling som trainee travel advisor hos Webhelp noget for dig.

Som trainee travel advisor hos Webhelp får du 10 ugers betalt træning i Amadeus, der giver dig unikke kompetencer inden for koordinering af rejser fra A-Z. Din primære opgave består i at sammensætte den helt rigtige forretningsrejse for vores B2B-kunder, hvor du skal stå for både transport til lufthavnen, hotel, fly og meget andet.

Webhelp Nordic

Med jobbet som trainee travel advisor hos Webhelp får du blandt andet mulighed for at:

 • få ansvaret for dine egne B2B-kunders forretningsrejser
 • undersøge markedet for de bedst mulige flyafgange og hoteller
 • få ansvar for koordinering med flyselskaber, hoteller og transportudbydere
 • være i et selskab, hvor vi altid er på forkant med rejseteknologien
Webhelp
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Würth Danmark A/S
Indkøbselev

Würth Danmark A/S, Kolding

Vi søger en målrettet og energisk indkøbselev, der har lyst til udvikle sig i en dynamisk virksomhed.

Vores kommende indkøbselev vil komme til at arbejde i vores skaffevareafdeling, hvor vi – inklusive dig - er 6 kollegaer, som servicerer vores kunder med ikke-lagerførte varer. Det er meget alsidigt job, hvor du skal holde mange bolde i luften og vil få en meget bred indsigt i en række forskellige produktområder.

Skaffevareafdelingen er en del af Product Management, hvor vi er 40 engagerede kollegaer, som dagligt arbejder med alt fra leverandørevalueringer, produktsortiment til kampagner på en del af vores godt 19.000 produkter. Du vil få en udfordrende hverdag med stor bredde og faglig dybde i jobbet.

Würth Danmark A/S
Schenker A/S
Skarp speditørelev søges!

Schenker A/S, Hvidovre

Vil du være en del af verdens 3. største transportvirksomhed? Trives du i et internationalt miljø med fart på og kontakt til mennesker i hele verden? Så bliv speditørelev i DB Schenker.

Som speditørelev hos DB Schenker vil du hurtigt blive rustet til at kunne arbejde selvstændigt med både transporter og kunder.

I din elevtid kommer du til at arbejde med transport, logistik, kundeservice, disponering og administration. Du vil blive uddannet inden for landtransport i denne stilling.

Du vil opleve, at du hurtigt får ansvar og skal træffe beslutninger. Hos os lærer du at bevare overblikket – også når det går stærkt. Du lærer at overveje økonomien i en forretningsmæssig beslutning, og at give kunderne den bedst mulige oplevelse og service.

Schenker A/S
Bravida Danmark A/S
Kontorelev til Fire & Security afdeling

Bravida Danmark A/S

Har du lyst til at supplere dit studie med praktisk erfaring inden for kontoradministration i en af Danmarks største installationsvirksomheder? Er du servicemindet, kvalitetsbevidst og struktureret?

Det er en god mulighed for at tilegne dig praktisk erfaring i et professionelt og trygt miljø, hvor vi sørger for oplæringen i blandt andet fakturering af service- og anlægssager.

I jobbet indgår blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Oprettelse af arbejdsordre
 • Kontrol af timeregistrering
Bravida Danmark A/S
Nybolig
Sagsbehandlingselev søges til Nybolig Lizette Byrdal - Skovlunde

Nybolig

Vil du have en uddannelse som sagsbehandler i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære?

Så er det måske dig, der kan blive en del af vores stærke team. Som elev i Nybolig kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar.

For at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Det er også en stor fordel, at du kan lide at arbejde med mennesker, for du kommer til at have meget kontakt med kunderne.

Vores succes bygger på stærkt samarbejde, så det er vigtigt, at du er en holdspiller, som gerne gør en ekstra indsats for at hjælpe en travl kollega. For at skabe en god kontakt til kunder og kollegaer, er det også en fordel, at du har humor og glimt i øjet.

Nybolig
Autohuset Vestergaard A/S, LastvogneHandelselev til salgssupport

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Kolding

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger en elev til eftermarkedet til vores afdeling i Kolding. Har du lyst, og mod på en spændende og alsidig uddannelse indenfor Autobranchen, hvor du får med hele eftermarkedet at gøre (service og reservedele), så er Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne stedet for dig.

Opgaverne er mange og forskellige, og der er nye udfordringer hele tiden. Du vil stifte bekendtskab med følgende: Support og opfølgning på systemer. Support på ISO-relaterede opgaver. Udarbejdelse og analysering af diverse statistikker. Support ift. forskellige kundeaktiviteter herunder indkaldelse til service, servicekontrakter og opsøgende salg på eftermarkedet.

ANDRITZ
Supply Chain Trainee

ANDRITZ, Esbjerg

Do you dream about an education with challenges and exciting tasks? Then you might be the perfect match for us!

We are seeking a highly motivated and energetic Supply Chain Trainee who is interested in working in a fast and international environment. You will be located at our headquarters in Esbjerg, Denmark and will report to the Supply Chain Manager in Supply Chain.

We offer you a solid education of 2 years in a global organization where you will be trained in relevant areas of the supply chain e.g., Procurement, Shipping and Warehouse. We make sure that you are fully equipped to be able to handle your own areas of responsibility, and a training responsible will be assigned to you who will give you daily sparring and support, so you learn to work independently and to handle many different tasks.

ANDRITZ
Gem
PwC
Bliv en del af et stærkt fællesskab som Audit Trainee hos PwC i Aalborg

PwC

Vil du gerne uddanne dig som revisor i et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og udvikling er afgørende?

Hos PwC er din udvikling i fokus og din tilknytning til vores uddannelsesforløb Trustbuilder fortsætter langt ind i din karriere. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre Audit Trainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer.

Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og lokationer i PwC. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende. Forløbet giver dig et stærkt fundament for din karriere.

PwC
Lokalbolig Taastrup ApSEjendomsmæglertrainee

Lokalbolig Taastrup ApS

Vi har travlt og løber stærkt i vores forretning men vi har stadig overskud og lyst til at lære en ny energisk og topmotiveret salgstrainee op. Så har du lyst til at løbe stærkt sammen med os, og starte din karriere i en innovativ og dynamisk virksomhed, så er chancen her nu.

Du vil blive en del af et kvalitetsbevidst team, hvor vi værner om vores vigtigste aktiv, vores kunder. Og dagligt minder hinanden om LokalBoligs værdier, nemlig Boligsalg med Passion.

Vi søger en salgstrainee der:

 • Har drive og engagement
 • Har gå på mod og lyst til at lære nyt
 • Gerne lokalkendskab i Hedehusene eller Taastrup
 • Gerne have salgserfaring
SEKO Logistics
Speditørelev

SEKO Logistics, Brøndby

Vi søger en elev, der trives i en ofte travl og hektisk hverdag, og som kan holde mange bolde i luften på samme tid - uden at miste overblikket.

Dine kvalifikationer:

 • Bestået enten HHX eller HTX/STX/HF suppleret med 5 ugers EUS-grundforløb eller EUX/HG retning kontor.
 • Behersker engelsk i skrift og tale.
 • Kørekort (B).
 • Positiv og åben for nye udfordringer.

Vi tilbyder bl.a. en 2-årig uddannelse i en spændende, international branche, hvor det går stærkt - og gode muligheder for fuldtidsansættelse efter elevforløb.

SEKO Logistics
Eldan Recycling A/SEr du vores nye kontorelev?

Eldan Recycling A/S, Faaborg

Kunne du tænke dig en læreplads i en international virksomhed, der står klar til at hjælpe og udfordre dig gennem hele dit uddannelsesforløb?

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og muligheden for at kickstarte dit arbejdsliv med en god, allround kontoruddannelse hos os i Faaborg.

Arbejdsopgaver:

 • Almindeligt forefaldende kontorarbejde
 • Korrespondance på dansk, engelsk og tysk
 • Telefonpasning
 • Regnskabsføring
DS Smith Packaging Denmark A/S
Logistics Trainee

DS Smith Packaging Denmark A/S, Vejle

Har du lyst til at tage bæredygtighed og overgangen til cirkulær økonomi til et nyt niveau gennem logistik, Planlægning og Supply Chain? Så har du muligheden hos DS Smith, som er Europas førende leverandør af genanvendelig emballage– og displayløsninger, som giver dig gode personlige og jobmæssige muligheder efter endt uddannelse som Trainee.

Som Trainee i Supply Chain hos DS Smith kommer du til at arbejde med logistik og Supply Chain Management i forskellige funktioner som procurement, order management og warehouse.

Beskæftigelsesministeriet

Arbejdsområderne i vores Supply Chain-afdeling er bl.a.:

 • Indkøb af bl.a. råvarer og kvaliteten heraf
 • Planlægning af ordrer i vores produktion
 • Bindeled mellem salg og produktion
DS Smith Packaging Denmark A/S