263 job matcher din søgning 263 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Advised by I/STest Manager

Advised by I/S søger for DLR Kredit i København

Har du lyst til at stå i spidsen for at opbygge DLR Kredits nye testteam, og bidrage med dit store engagement og faglighed? Så kan du kan være den vi søger!

Som led i en yderligere professionalisering af testområdet i DLR Kredit etablerer vi nu et testteam med i alt fire medarbejdere, og vi søger derfor til en nyoprettet stilling en erfaren Test Manager, til at stå for den faglige ledelse af teamet.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Deltage i opbygningen af det nye testteam
 • Medvirke til at professionalisere testområdet yderligere, herunder at bidrage med dine kompetencer inden for strukturerede testmetoder og værktøjer inkl. automatiseret test
 • Udarbejde og vedligeholde teststrategi
Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

ECCO Sko A/S
PLM Consultant

ECCO Sko A/S

Would you like to become part of an international team to support ECCO globally with the governance, support and configuration of the PLM system.

”ECCO is going through a major transformation cycle in which a new PLM system is key. An interesting journey as a PLM consultant you are part of an implementation team with the goal to own and support the business going forward” Mike van Baaren Head of IT Product and Supply Chain.

Joining us, you will both partake in global PLM projects and support our business, ranging from Category management, Development teams up to our digital teams to support.

ECCO Sko A/S
The Whole Company A/SBusiness Controller / BI udvikler

The Whole Company A/S, Køge

Du spænder bredt af natur og interesserer dig for hele processen, fra hvordan data fødes til at udarbejdelsen af datavisualisering. Endvidere kan du uddanne kollegaer i brugen af værktøjer, som understøtter organisationens behov for indsigt igennem brugervenlige BI-rapporter, der evner at formidle komplekse data på en forståelig og brugbar måde.

Primære arbejdsopgaver

 • Udvikle, designe og programmere business rapportering til både ledelse, afdelinger og medarbejdere.
 • Frembringelse af et sikkert datagrundlag for både dagligdags og strategiske beslutninger
 • Udarbejdelse og opfølgning af budgetter og forecast.
The Whole Company A/S
Andel Holding A/S
Engageret og handlekraftig forretningsudvikler til digitalisering af Andels elnetforretning

Andel Holding A/S

Vil du bruge din erfaring, dit engagement og gennemslagskraft inden for digitale transformationsprocesser til at udvikle eldistributionsområdet? Er du god til at skabe positive relationer og drive forandringsprocesser helt til målstregen?

Andel Holding A/S

Du bliver en del af afdelingen DSO Strategi & Forretningsudvikling, som er en koncernfunktion, hvis opgave er at styrke den overordnede strategiske udvikling af eldistributionsområdet. Afdelingen består af en god håndfuld dedikerede medarbejdere med solid erfaring og brede kompetencer inden for eldistribution. Du kommer til at arbejde tæt på distributionsforretningen og vil derfor hovedsagelig skulle arbejde i Virum.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

Digitaliseringsstyrelsen
Systemudvikler til at skabe rammerne for en datadreven offentlig sektor

Digitaliseringsstyrelsen, København

Har du lyst til at hjælpe den offentlige sektor med at drage nytte af data? Og vil du arbejde agilt med mange forskelligartede udviklingsprojekter, som ofte bringer den nyeste teknologi i spil? Så er du måske vores nye systemudvikler i Digitaliseringsstyrelsen. Om stillingen

Du bliver en del af Center for teknologi og data, der sætter rammerne for, hvordan den offentlige sektor sikkert og forsvarligt skal anvende data til at forny den offentlige service.

Du får spændende og varierende opgaver, som eksempelvis kan omfatte:

 • programmeringsopgaver som støtte til centrets projekter
 • drift af centerets systemer på moderne cloud-platform
 • udviklingsopgaver, POCs samt undersøgelse og afprøvning af nye teknologier
GeodatastyrelsenProduct Owner med teknisk baggrund

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Vil du være en nøgleperson i udviklingen af IT-systemerne omkring grunddataregistret, Ejerfortegnelsen og arbejde med innovative service- og hændelsesteknologier. Har du lyst til spille en central rolle i drift og videreudvikling af Geodatastyrelsens ejendoms- og ejerregistreringssystemer sammen med engagerede kolleger og leverandører i et tværfagligt miljø? Og vil du med afsæt i dine stærke kompetencer være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere? Så er du måske vores nye kollega i Matrikel og Ejendomsregistrering.

I jobbet skal du blandt andet

 • indgå i rollen som product owner i et agilt team omkring grunddataregistret, Ejerfortegnelsen
 • tilse og udbygge aftaler med leverandøren, hvis medarbejdere indgår direkte i teamet
 • orkestrere videreudvikling og vedligehold af systemer omkring Ejerfortegnelsen
Ørsted
Solution Architect for new People ART

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you’ll be part of a strong architecture and technology community and ensure a target architecture for onshore wind

Ørsted

Join us in this role where you’ll be part of creating the new People & Development ART which focuses on strengthening the talent approach (so we can continue to grow as a global green energy leader powered by talent), attracting talent, building inclusive teams, and growing and sharing our talent around the world.

You’ll be part of the leadership group alongside the release train engineer and the product manager who constitute the delivery organisation that steer the value-enabling solutions at the right quality level. Together with your colleagues, you’ll work in a community consisting of 90+ architects as part of an agile delivery organisation.

Ørsted
Energistyrelsen
Vil du sætte den fælles retning for vores datateam?

Energistyrelsen, København

I Energistyrelsens Center for Systemanalyse søger vi en initiativrig og erfaren medarbejder til at drive udviklingen i vores nyoprettede tværgående datateam.

Energistyrelsen

I teamet arbejder vi med at indsamle, standardisere, kombinere og formidle centerets mange forskellige data på klima- og energiområdet. Data der er uundværlige i centrets arbejde med at udarbejde fremskrivninger og analyser til brug for politiske beslutningsgrundlag.

Din opgave i teamet vil være sætte en fælles retning for teamet på dette nye område og samme med teamet få udviklet et fremtidigt arbejdsprogram. Du vil endvidere skulle understøtte teamets løbende leverancer og en realisering af målene for teamet. Da der er tale om et nyt team, vil du få rig mulighed for at komme med idéer til fremtidige fokusområder, udvikling af eksisterende værktøjer, publikationer og workflows m.v.

Energistyrelsen
HOFORLæringskonsulent til implementering af nyt LMS (projektansættelse)

HOFOR, København

Vil du være med til at udvikle og implementere vores nye Learning Management System, HOFOR Akademi, og bidrage til vores fælles rejse mod endnu mere læring og videndeling?

Vi søger en læringskonsulent til en projektansættelse på foreløbig seks måneder med mulighed for forlængelse. Som læringskonsulent vil du bidrage til koncernstrategiens fokusområde 'Medarbejdere med fælles mål'. Det betyder, at vi fortsat udvikler en stærk fælles kultur med afsæt i vores viden og ansvar samt den vigtige rolle, HOFOR varetager.

Helt konkret vil din opgave være at bidrage til implementering af vores LMS inden udgangen af året. Dette vil ske i tæt samarbejde med vores eksterne udbyder samt en etableret projektgruppe og projektleder. Arbejdet er allerede i gang, og vi mangler en dygtig læringskonsulent til at være den drivende kraft i arbejdet med vores nye LMS.

GeodatastyrelsenEjendomsdataspecialist med teknisk flair

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Vil du være en nøgleperson omkring IT-systemerne for matriklen og arbejde med innovative service- og hændelsesteknologier? Har du lyst til at være med til at drive, supportere og arbejde med Geodatastyrelsens ejendomsregistreringssystemer sammen med engagerede kolleger og leverandører i et tværfagligt miljø? Og vil du med afsæt i dine stærke kompetencer være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere? Så er du måske vores nye kollega i Matrikel og Ejendomsregistrering.

I jobbet skal du blandt andet

 • medvirke til vedligehold og videreudvikling af ejendomsregistreringssystemerne ud fra bl.a din viden om ejendomsdata og ejendomsdannelsen.
 • håndtere incidents og drive problemanalyse i samarbejde med Geodatastyrelsens Servicedesk
Grundfos A/S
Production IT MES Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have solid experience with Manufacturing Execution Systems (MES), and can you envision yourself working for a company that makes a difference for millions of people around the world every day?

Grundfos Our MES core team have the responsibility to design and implement the future MES template for Grundfos, and as a member, you will continuously strive to gain a holistic view of Operations MES requirement and scope, and design and implement MES modules accordingly.

Furthermore, as a Production IT Consultant, you will join the global Production IT organisation, which provides consultancy and IT systems to all Grundfos production companies globally. Here, you will be acting as a business consultant to key stakeholders. You will be part of a highly skilled team of developers, supporters and specialists, and you will play an important role in shaping the way Production IT supports the production in general.

Grundfos A/S
Københavns Lufthavne A/S
Strategisk Senior Asset Manager med drive og ambitioner

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Trives du i spændingsfeltet mellem drift og udvikling? Motiveres du af at tage ansvar? Vil du lægge fundamentet for at vi kan drive "best in class" asset-strategier for lufthavnens fysiske aktiver?

Så kan jobbet som strategisk Senior Asset Manager i afdelingen for Asset Requirements and Commissioning (ARC) i Københavns Lufthavne A/S (CPH) være noget for dig.

CPH søger en erfaren Senior Asset Manager, som både kan drive Asset Management af vores CTS system (Central Tilstandskontrol og Styring), og som tager lead på udvikling og professionaliseringen af vores Asset Manager værktøjskasse. Du vil med din forretningsforståelse være med til at skabe de bedste processer, systemer og værktøjer som understøtter en effektiv og holistisk drift af vores fagområde, som skaber værdi for hele forretningen.

Københavns Lufthavne A/S
SICK A/SORDREBEHANDLER

SICK A/S, Birkerød

Til vores kontor i Birkerød søger vi en ordrebehandler og kundeservicefokuseret medarbejder.

SICK A/S i Birkerød beskæftiger 34 medarbejdere. Der tilbydes en travl og dynamisk hverdag med et tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger og eksterne sælgere rundt i landet.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Styring af ordreflow fra start til slut samt fakturering
 • Bindeled mellem kunde, sælger og hovedlager i Tyskland
 • Varetage returvarer, ombytning og garantisager
HR navigatorMasterdata-koordinator

HR navigator søger for HydraSpecma A/S i Skjern eller Ishøj

Du tilbydes en central rolle som masterdatakoordinator i en virksomhed, der på koncern niveau investerer i at være branchens ”Best in class”, også når det drejer sig om den digitale salgsudvikling.

Produktporteføljen vokser stigende og din opgave bliver at håndtere store mængder af komplekse produktinformationer.

I virksomhedens Product Information Management System, kaldet PIM, samler du alle produktinformationer, beriger dem og distribuerer dem effektivt til alle relevante kanaler.

Du refererer til Senior Project Manager Logistics & e-commerce Nordics, og samarbejder på tværs med masterdata kollegaerne i Sverige og Finland.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Ansvar for strukturering og organisering af produktdata
 • Ansvar for oprettelse og berigelse af produkterne i PIM-systemet
 • Indsamling af informationer om de produkt-features der kræves på BtB-markedet
KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenEr du til Open Shift, Net Core, Json og kunne du tænke dig at udvikle applikationer til f.eks. Toldstyrelsen?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med fra start og være med til at udvikle nye applikationer til f.eks. Told- og Skattestyrelsen? I så fald skal du skynde dig at søge denne stilling.

Du bliver en del af vores kontor; Infrastruktur og Operations. Kontoret tæller lige nu 22 medarbejdere – fordelt på driftsspecialister, udviklere, projektledere, service-managere og teamkoordiatorer. Du vil blive en integreret del af vores udviklingsteam, hvor vi dagligt arbejder efter det agile Scrum framework.

I vores team vil du deltage i følgende:

 • Nyudvikling af forældede systemer og applikationer
 • Vedligehold af eksisterende applikationer
 • Indgå i kravspecificering og test af ny funktionalitet
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen