567 job matcher din søgning 567 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
TIP Trailer Services Denmark ApS
Værkfører

TIP Trailer Services Denmark ApS, Hirtshals

TIP Trailer Services er i fuld gang med at øge vores aktiviteter i Danmark og derfor har vi rygende travlt på vores værksteder. Vi søger derfor en dedikeret værkfører, der kan sikre fortsat succes på vores værksted i Hirtshals.

Som kommende værkfører bliver du en del af en virksomhed i vækst og du vil med dine kompetencer og erfaring, være med til at forme virksomheden, arbejdsprocesserne og din egen hverdag.

Værkførerens opgaver er følgende:

 • At sikre at syn, service og reparationer udføres i henhold til gældende lovgivning og kundeønsker.
 • At planlægge arbejdsopgaver.
 • Personaleledelse af mekanikere, herunder ansættelse, effektivitet, trivsel mv. i samarbejde med Værkstedschefen.
TIP Trailer Services Denmark ApS
Recover
Kommerciel og serviceorienteret regionschef

Recover, Hvidovre

Til rollen som regionschef i Øst, søger vi nu en stærk leder der kan bevæge sig agilt mellem det operationelle og det strategiske. En leder som, med stor driftsøkonomisk forståelse, også er særdeles stærk i relationen til kunder og medarbejdere.

Recover Nordic ApS Som regionschef for Recover Danmarks Region Øst, som omfatter Sjælland, øerne og Bornholm, vil du med hovedsæde i Hvidovre, få ansvaret for en meget dynamisk og operationel organisation med reference til den administrerende direktør.

Regionen tæller for nuværende ca. 120 medarbejdere og består af traditionel skadeservice, industri- og specialrengøring samt genopbygning i form af håndværkservice.

FUGL LEONHARDTKøkken-kreatør til Nivaagaards Malerisamling

FUGL LEONHARDT søger for Nivaagaards Malerisamling i Nivå

Vi søger en kreatør til vores ”lille køkken med store ambitioner”, som kan lave mad (lettere anretninger), så fuglene synger!

Du tilstræber, at det meste er hjemmelavet og hjemmebagt, og din kreativitet og dit gode humør kommer ikke mindst vores gæster til gode. Du sætter pris på og kan inddrage vores smukke omgivelser i dine tanker omkring den mad, du vil servere, og du har øje for at opsætte den rigtige menu, som afspejler museets aktiviteter og gæstesegment.

Du skal være dygtig til at skabe en rentabel forretning og kunne administrere et køkken. Du bliver leder for caféen med ansvar for to køkkenmedarbejdere.

Hillerød MadmarkedDaglig leder

Hillerød Madmarked

Vores madmarked med streetfood er et samlingspunkt for både lokale og turister i Hillerød, og nu mangler vi dig, der har lyst, energi og pondus til at drive vores spændende og anderledes madkoncept.

I hjertet af Hillerød by og tæt på Frederiksborg Slot ligger Hillerød Madmarked. Hos os finder du et stort udvalg af stader, der hver især giver en unik streetfood-oplevelse fra forskellige dele af verden.Vores hyggelige Madmarked danner ramme om alt fra store familiebesøg og romantiske dates til fodboldarrangementer eller som starten på en god bytur.

Vi søger derfor en daglig leder, der er klar til en hverdag i et kreativt og levende madmiljø med en bred vifte af forskellige opgaver.

TIP Trailer Services Denmark ApS
Værkstedschef

TIP Trailer Services Denmark ApS, Hirtshals

TIP Trailer Service er en af Europas førende virksomheder indenfor trailer leasing, leje, vedligeholdelse og andre værdiskabende løsninger til transport- og logistik kunder i hele Europa. Vi er i fuld gang med at øge vores aktiviteter i Norden og har forrygende travlt på vores kontorer og værksteder. Lige nu søger vi en Værkstedschef til vores værksted i Hirtshals

Som Værkstedschef forstår du at yde vores kunder den præcise og gode service, som de forventer. Du tager ansvar for kvaliteten af udført arbejde, opfølgning, afregning og problemløsning og er dermed ansvarlig for hele værkstedsdriften. Du bliver målt på, at du når dine budgetter og KPI’er men du har altid din leder og dine Værkstedschef-kolleger i ryggen til sparring og ideudveksling.

Hertil har du med succes tidligere været leder for et team på ca. 20 medarbejdere og du ved, hvad der skal til for at dine medarbejdere glæder sig til at møde på arbejde hver dag.

TIP Trailer Services Denmark ApS
Viborg KommuneGrøn driftsleder

Viborg Kommune

Park og Vej søger en engageret driftsleder, der brænder for at udvikle de grønne arealer i en af landets største kommuner og samtidig har fokus på godt arbejdsmiljø.

Som driftsleder får du ansvar for planlægning og ledelse af driftsopgaver og mindre anlægsopgaver inden for skov, natur, parker og grønne områder i Viborg Kommune, og du får ledelsesansvar for 15-20 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Du får også ansvar for økonomistyring i forbindelse med opgaverne.

Din kontorplads bliver på entreprenørgården hos Park og Vej i Viborg, men hele kommunen bliver din arbejdsplads. Du kommer rundt til dine medarbejdere i forbindelse med ledelse af opgaverne. Ligeledes kommer du til at føre tilsyn med grønne arealer i hele kommunen.

DGI
Leder af nationalt samarbejde for foreningsbaseret fitness

DGI, Vingsted

Vil du bidrage til, at det danske foreningsliv får flere danskere til at dyrke fitness i foreningsregi?

Vil du være med til at omsætte strategi til praksis og gøre Danmark mere aktiv? Har du erfaring med ledelse af komplekse strukturer og motiveres du af at få etablerede organisationer, medarbejdere og strukturer til at spille sammen? Er du stærk i rollen som formidler – både når det drejer sig om rollen som leder overfor dine medarbejdere samt overfor organisationer og frivillige? Så kan du være den rigtige til dette job.

Vi søger en erfaren leder for fitnessteamet, hvor ledelse, koordineret rådgivning, fælles markedsføring og stor gennemslagskraft overfor foreningerne er nogle af nøgleordene. Du er i tæt samarbejde med styregruppen, dine medarbejdere, og kollegaer i de to organisationer.

DGI
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
Psykiatri Plus A/S
Sundhedsfaglig leder til det private botilbud Stentoft

Psykiatri Plus A/S, Sønder Stenderup

Søger du et job, hvor høj faglighed og udvikling samt medinddragelse af beboerne er i højsædet? Så søger vi netop nu en sundhedsfaglig leder, der skal stå for udviklingen af den sundhedsfaglige indsats på Stentoft.

Stentoft er et socialpsykiatrisk botilbud, og er en del af Psykiatri Plus A/S. Vi arbejder med mennesker med psykiske og sundhedsrelaterede udfordringer, sociale problemstillinger, personlighedsforstyrrelser, misbrug, demens mv.

Du vil få ansvaret for udviklingen af den sundhedsfaglige indsats på Stentoft, så vi hele tiden bliver bedre. Det sundhedsfaglige aspekt af beboernes recovery-processer er et område som vi ønsker at udvikle os yderligere indenfor. Det bliver din rolle at engagere medarbejdere og beboere i den sundhedsfaglige udvikling, og du kommer til at få en hel central rolle i udviklingen af Stentoft.

Psykiatri Plus A/S
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Firtal Web A/S
Teamleder til lager

Firtal Web A/S, Lystrup

Har du evnerne til at tage teten som teamleder på vores lager, hvor vi dagligt sender +4000 ordrer afsted? Og har du lyst til at være en del af vores store vækstrejse med Matas på sidelinjen, hvor du aldrig løber tør for opgaver?

Så læs med her og søg stillingen.

Du vil som teamleder være en vigtig brik i driften og have et tæt samarbejde med dit lagerteam. Et team, som arbejder målrettet og sætter en ære i at alle processer bliver udført i høj kvalitet.

Her bliver det dig, der blandt andet:

 • Går forrest i den daglige produktion, men har ansvaret for planlægning samt optimering af pakkelinjer og lager.
 • Får tildelt et selvstændigt ansvar for en eller flere delprocesser. Herunder skal du sikre implementering af evt. ændringer på tværs af alle medarbejdere.
 • Arbejder ud fra vigtige KPI’er og du tager beslutninger ved hjælp af statistikker og data.
Firtal Web A/S
DomstolsstyrelsenAdministrationschef til Retten i Aalborg

Domstolsstyrelsen

Har du lyst til at arbejde med ledelse i en organisation med stor samfundsmæssig betydning?

Som administrationschef indgår du i rettens ledelse i tæt samarbejde med byretspræsidenten, der har det overordnede administrative ansvar for retten.

Administrationschefen har det overordnede ansvar for rettens administration, herunder løn- og driftsbudget, indkøb, personale, IT, GDPR og rettens sikkerhed. Herudover indgår drift af retsbygningen og kontakten til udlejer og andre eksterne leverandører som en del af arbejdsopgaverne.

Endvidere står administrationschefen for tilrettelæggelse af arbejdet i ledelsesgruppen samt samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget og er en vigtig sparringspartner for byretspræsidenten.

Advansor A/S
Technical Support Lead

Advansor A/S, Brabrand

Are you looking for an opportunity to be part of an ambitious team in an international company with a sustainable mission driven by finding the best customer solutions? Advansor is looking for a Technical Support Lead for our Aftersales Department.

You will be responsible for daily technical support and spare part handling together with your team. One of your key tasks will be to identify and follow up on key performance indicators, and thereby be able to provide input for new training modules, new ways of supporting our customers, and improvements of product design, which eventually will reduce the technical support load.

What else you will do?

 • Responsible for daily technical support including service phone 07-17
 • Close cooperation with the responsible for warranty
 • Provide input to training material
 • Making sure Technical Support always has the right competences
Advansor A/S
Roskilde Tekniske Skole
Køkkenchef

Roskilde Tekniske Skole

Er du uddannet kok, og er du kreativ i et køkken, har økonomisk forståelse, og kan du samtidig styre en virksomhed i virksomheden? Så er det måske dig vi står og mangler som vores nye køkkenchef.

Vi søger en dygtig og passioneret køkkenchef til at stå for drift af køkken og kantiner på fire adresser. Det ene køkken er tilknyttet skolehjemmet, og fungerer som varmt produktionskøkken for kantinerne.

Du bliver ansvarlig for at sikre et godt produkt og tilfredshed hos elever, gæster og ansatte. Du skal have blik for at skabe udvikling samtidig med, at du overholder fastlagte økonomiske rammer. Du skal sikre, at kantinerne følger gældende lovgivning på fødevareområdet, og at arbejdsmiljøreglerne overholdes.

Novartis Healthcare A/S
People & Organisation Business Partner, based in Denmark or Sweden

Novartis Healthcare A/S

We are now looking for an energized and passionate People & Organization (P&O) Business Partner to join us on the journey.

As a P&O Business Partner, you will act as a trusted advisor offering in-country policy expertise and knowledge to support and educate leaders, managers and associates on all topics on the moments that matter.

Your responsibilities include, but not limited to:

 • Be the first point of escalation for all leaders and managers on their day-to-day P&O topics, providing advice, and support
 • Provide credible P&O Business Partnering to people leaders, manager and associates offering advice and guidance on the moments that matter.
 • Drive quality, effectiveness, efficiency and continuous improvement for P&O Partner and related processes
Novartis Healthcare A/S
FUGL LEONHARDTHost- /Caféleder til UMEUS

FUGL LEONHARDT søger for UMEUS i København

UMEUS er moderne kollegier drevet af fællesskab. UMEUS er version 2.0 af studiemiljø og handler om fællesskab og at give det bedste grundlag for studerende til at vokse og få succes. UMEUS er designet omkring det traditionelle kollegiekoncept og er moderniseret og opgraderet til et moderne miljø. Hvilket betyder specialdesignede og møblerede private værelser og badeværelser, opgraderede fælleskøkkener samt omfattende fællesrum såsom fitnesscentre, læsesal, loungeområder, café, vaskeri o.s.v.

Som UMEUS Host vil du få ansvaret for drift af cafeén samt assistere kollegiets Community Manager i den daglige drift af kollegiet og administrative opgaver. Du bliver en del af åbningsteamet og er med til at sætte dit præg på opstarten og dagligdagen på de nye kollegier.

Dine overordnede ansvarsområder

 • Daglig drift af UMEUS Caféen
 • Sikre god og passioneret serviceoplevelse for studerende og eksterne cafe gæster
Dagrofa Foodservice
Driftschef til natholdet

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Brænder du for at lede andre? Og kan du motivere og drive et lagerteam i en dynamisk koncern, hvor vi hver dag stræber for en høj servicegrad til vores kunder!

Som driftschef for vores nathold, får du en central rolle på terminalen i Ishøj og vil i tæt samarbejde med vores distribution-, kundeservice- og salgsorganisation arbejde for at sikre en høj leveringssikkerhed og den bedste service til vores kunder.

Du er ansvarlig for at udvikle afdelingen og optimere og udvikle værdiskabende processer, der øger kundetilfredsheden og serviceniveauet, og forretningens evne til at skabe værdi.

Vi tilbyder en spændende og lærerig stilling hvor du bliver en del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden.

Hedensted KommuneLeder af Borgmestersekretariat

Hedensted Kommune

Vi søger en ny leder til vores borgmestersekretariat, hvis fornemmeste opgave er at spille politikere og chefer gode samt understøtte løsningen af kerneopgaverne i organisationen.

Borgmestersekretariatet betjener organisationen med en række forskellige funktioner:

 • Klassiske byrådssekretariatsopgaver så som udarbejdelse og koordinering af dagsordener for Økonomiudvalg og Byråd, juridiske spørgsmål og valg.
 • Løfte kommunikationsopgaver og forskellige udviklingsopgaver for ledelsen og hele organisationen.
 • Sikre god løbende betjening af borgmesteren.

I Hedensted Kommune har vi netop lavet et servicetjek på vores administrative organisering og i den sammenhæng har vi ønsket, at borgmestersekretariatet får en mere skarp profil end tidligere.

Lagkagehuset
Teamleder med bagerfaglig baggrund

Lagkagehuset, Silkeborg

Er du en faglært bager med lederambitioner - og måske endda ledererfaringer? Har du samtidig lyst til at blive en del af et dynamisk og velfungerende bageri i Silkeborg, hvor du får lov til at tage stort ansvar og udvikle dig sammen med os?

Lagkagehuset

Som bager hos os, vil dine primære arbejdsopgaver være at fremstille vores sortiment af brød og wienerbrød, samt en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, professionelt og socialt miljø.

Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter at kende gennem praktisk træning og bidrager samtidig med din egen faglige ballast. Sammen med dine kolleger sørger du for, at I har en arbejdsplads med faglighed, socialt samvær og betænksomhed, hvor I er fælles om at levere den smukke enkelthed i dansk bagestil med særligt fokus på kvalitet.

Lagkagehuset