323 job matcher din søgning 323 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Graverspecialist til FE’s open source team – 1 årigt barselsvikariat

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Er du god til at finde mening og sammenhæng i tingene? Er du nysgerrig og vedholdende, og kan du fremsøge interessante informationer på nettet? Er du entreprenant, kan du lide at udvikle, sætte retning og danne grundlag for nye arbejdsmetoder? Så er barselsvikariatet i FE’s OSINT-team måske noget for dig.

Stillingen som graverspecialist har snitflader til store dele af FE’s organisation, hvorfor gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde holdbaseret er afgørende. Vi forventer derfor, at du evner og motiveres af at drive samarbejde på tværs af faggrænser, kulturer og personligheder.

Som person har du en høj grad af selvmotivation, indlæringsevne og et højt fagligt ambitionsniveau. Du giver ikke op på udfordringer, og du ved, at vedholdenhed er nødvendigt for at opnå resultater.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Teknologirådgiver til højteknologisk videnscenter

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier og forskningstiltag inden for forsvarsområdet, med stor national og international kontaktflade? Så har vi igen en spændende og udfordrende stilling som teknologirådgiver i et stærkt team af tekniske specialister i vores Videnscenter i Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen (FMI).

Du skal varetage selvstændig forsknings-, innovations- og eksperimentelt baseret rådgivning og formidling af resultater til gavn for Forsvarsministeriets koncern og dets myndigheder.

Du skal generelt yde rådgivning i materielfaglige anliggender, og vil indgå som ekspert i diverse projekter og foretage analyser vedrørende fagligt brede problemstillinger.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Blåbjerg Biogas A M B ADirektør

Blåbjerg Biogas A M B A

Kan du videreudvikle et af Danmarks ældste biogasanlæg?

Du vil få det ledelsesansvaret for 10 medarbejdere i produktionen, transport og administrationen. Som leder er du synlig og har fokus på udvikling af medarbejderne og deres kompetencer. Derudover har du fokus på et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø på tværs af de forskellige funktioner i virksomheden, og er derved garant for en informativ og gennemsigtig kultur.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Ledelse af virksomhed i forhold til økonomi, budget, kontrakter og produktionen
 • Myndighedsbehandling og godkendelser
 • Plan for selskabets udvikling
Gem
Coop Danmark A/SBrugsforeningen TRYG søger direktør

Coop Danmark A/S, Ry

Brænder du for forretningsudvikling, der er funderet i vores grundværdier omkring fællesskab, bæredygtighed og købmandskab?

Vores nuværende direktør stopper efter 22 år ved roret, for at hellige sig andre projekter. Brugsforeningen er i rivende udvikling og nu skal retningen sættes for arbejdet frem mod 2030 hvor vi fortsat understøtter visionen: ”Vi handler sammen og støtter det gode lokale liv”.

Det er direktørens opgave at sikre drift og udvikling af den samlede forretning og fortsat skabe vækst på de enkelte forretningsområder. Der skal særligt fokus på etableringen af nye butikker i Virklund og Ry Øst, ligesom flere projekter er på vej i ejendomsforretningen. Det er en helt central opgave for direktøren, at sikre finansiering og styring af disse projekter, så de når i mål til tiden og indenfor budgettet.

Vi tilbyder et særdeles spændende og selvstændigt job i en sund og stor virksomhed i vækst.

Favrskov KommuneDirektør for Job og Økonomi

Favrskov Kommune, Hinnerup

Som direktør for Job og Økonomi bliver du er ansvarlig for den fælles økonomifunktion og dermed for den samlede økonomiske planlægning og styring i Favrskov Kommune i tæt samarbejde med kommunalfirektøren og de øvrige direktører.

Du kommer til at spille en aktiv og vigtig rolle i samarbejdet med Byrådet om kommunens overordnede økonomiske styring og udvikling.

Samtidig står du i spidsen for en forvaltning med et samlet årligt driftsbudget på 784 mio. kr. og 250 medarbejdere fordelt på følgende fire chefområder:

 • Økonomi, Løn og Borgerservice
 • Arbejdsmarkedsområdet
 • It og digitalisering
 • Sekretariatet.
Digitaliseringsstyrelsen
Vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at sætte retning for en ambitiøs og ansvarlig digital fremtid i den offentlige sektor, hvor brug af nye teknologier, udvikling og drift af digital infrastruktur og det at finde holdbare løsninger i et tværoffentligt samarbejde er afgørende? Vil du være med til at udvikle og drive en organisation samt inspirere andre gennem din ledelse? Så søg stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Vores opgaver spænder således bredt fra departementale policy- og analyseopgaver, over fastlæggelse af de overordnede rammer for det offentliges it-anvendelse til udvikling og implementering af ny digital infrastruktur til alle Danmarks borgere.

Du bliver en del af direktionen, som en af to vicedirektører, der sammen med direktøren står i spidsen for ca. 300 engagerede medarbejdere.

Sundhed.dkVicedirektør

Sundhed.dk, København

Som vicedirektør udgør man direktionen sammen med direktøren, og har et betydeligt ansvar for, at sundhed.dk både er en veldrevet organisation, der leverer i overensstemmelse med parternes forventninger og en arbejdsplads, der har et godt ry og en høj trivsel, og således formår at tiltrække og fastholde højt kvalificeret arbejdskraft.

Vicedirektøren bliver sat i spidsen for de indsatser, der tilsammen skal løfte sundhed.dk op på næste niveau som veldrevet og transparent leverandør af sundheds-it til det danske sundhedsvæsen.

Det indebærer, at vicedirektøren sammen med den/de ansvarlige enhedschefer skal tage ansvar for:

 • at udvikle en ny robust forretnings- og finansieringsmodel
 • at implementere aktivitetsbaseret styring og en porteføljestyring, der giver et tydeligt prioriteringsgrundlag og gennemsigtighed internt og for sundhed.dk’s parter
Konsulenthuset ballisager A/SDirektør

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Feriehusudlejernes Brancheforening i København

Vil du være den ledende kraft i en af de mest bæredygtige ferieformer? Kan du forbedre forholdende for feriehusudlejerne? Formår du at påvirke det politiske netværk til gavn for branchen? Og kan du skabe værdi for vores medlemmer og tage et medansvar for de over 20 millioner overnatninger, som vores branche står for? Så er du måske Feriehusudlejernes Brancheforenings nye direktør.

Som direktør får du ansvaret for at drive og udvikle Feriehusudlejernes Brancheforening, der som Danmarks største overnatningsform med 20 millioner årlige overnatninger i lejede sommerhuse skaber en omsætning på DKK 20 mia. til det danske samfund.

Din opgave bliver at sikre et godt og udviklende samarbejde med de forskellige udlejningsbureauer, som formidler over 40.000 privatejede sommerhuse til europæiske feriegæster, hvilket er en industri med store perspektiver.

Mercuri Urval
Direktør

Mercuri Urval søger for Dansk Affaldsforening , København

Dansk Affaldsforening er en interesseorganisation bestående af kommunale affaldsvirksomheder. Dansk Affaldsforening skal fremme medlemmernes interesser på affaldsområdet.

Foreningen har 56 medlemmer bestående af kommuner, fælleskommunale affaldsselskaber og modtagestationer i Danmark og på Færøerne. Medlemmerne indsamler og håndterer husholdningsaffald og erhvervsaffald fra 98 kommuner for 5,6 mio. borgere.

Affaldssektoren i Danmark befinder sig i en kompleks og udfordrende transformering. Regeringens vedtagne klimaplan sætter ny retning på området. Rammer og vilkår er under stor forandring. Det udfordrer affaldsselskabernes måde at løfte deres opgaver på - herunder deres rolle som lokal bæredygtighedsambassadør og selskabernes fokus på flere bundlinjer i regnskabet.

Mercuri Urval
Forsvarets Efterretningstjeneste
Vil du analysere Kinas udenrigspolitik og betydningen for Danmark som analytiker for FE?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

FE søger en Kina-analytiker med indgående kendskab til kinesisk udenrigspolitik.

Er du optaget af udviklingen i det bilaterale forhold mellem Danmark og Kina? Er du fascineret af hvordan Kinas udenrigspolitik udvikler sig og påvirker Kinas forhold til andre lande? Ønsker du at analysere Kinas stigende globale betydning og indflydelse på det internationale samfund og det internationale system? Ønsker du at bidrage til analyser og vurderinger, der stikker dybere og ikke går på kompromis for at levere den bedste rådgivning.

Er du udforskende og undersøgende af natur? Har du gode analytiske evner til at kunne finde de helt rigtige og relevante efterretninger, som FE har behov for? Har du en solid IT-forståelse og evnerne til let at sætte dig ind i nye IT-systemer?

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Ingeniør/Kaptajn med interesse i Radiokommunikation

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Har du lyst til at arbejde med anskaffelse og implementering af kommunikationssystemer til Forsvaret? Er du teknisk velfunderet med interesse og forståelse inden for radiokommunikation og operationelle netværk? Og har du lyst til et job med stort ansvar i en dynamisk hverdag? Så er stillingen som ingeniør ved Kapacitetscenter Værnsfælles Kommunikation ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i Ballerup måske den helt rigtige for dig.

Som vores nye kollega skal du blandt andet løse opgaver såsom:

 • Varetage opgaveløsningen inden for radiokommunikation, kommunikations protokoller, operationelle netværk infrastruktur og elektriske interface på et akademisk niveau.
 • Foretage markeds- og leverandørundersøgelser i forbindelse med anskaffelses- og modifikationsprojekter.
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Østjyllands PolitiAnalytiker søges til avanceret online informationssøgning i forbindelse med større og komplicerede efterforskninger

Østjyllands Politi, Aarhus

Du bliver tilknyttet Efterretnings- og analyseenheden (EAE) under Særlig Efterforskning Vest (SEV), der forestår efterforskning af særlig alvorlig, kompliceret og kredsoverskridende kriminalitet og vil operativt dække hele Vestdanmark.

I stillingen løser du opgaver med udgangspunkt i OSINT-metoden (”Open-source intelligence”), hvor du drager stor nytte af dine veludviklede evner indenfor informationssøgning og analyse af offentligt tilgængelig data til brug i en efterforskningskontekst.

Opgaverne vil være mangeartede, udfordrende, men vil især omfatte:

 • Research og informationssøgning på internettet – både proaktivt og reaktivt
 • Identificering af fokuspersoners ”fodspor” på internettet
 • Sociale netværksanalyser og kortlægning af netværk
Gem
Mercuri Urval
Bredt favnende og autentisk Generalsekretær

Mercuri Urval søger for KFUKs Sociale Arbejde

KFUKs Sociale arbejde søger en bredt favnende og autentisk Generalsekretær

KFUKs Sociale arbejde har siden sin start i 1947 drevet en række sociale tilbud. Igennem væresteder som Reden, herberger samt krisecentre og andre tilbud over hele landet møder vi hvert år mere end 2.000 borgere direkte i vores tilbud, men har kontakt med mange flere gennem henvendelser og vores opsøgende arbejde.

Generalsekretæren skal med troværdighed og autenticitet være en stærk leder, som både kan lede formelt og uformelt samt op, ud og ned. KFUKs Sociale Arbejdes Generalsekretær skal både sætte retning og sikre sammenhængskraft i en organisation, som har institutioner over hele landet, forskellige organisationsformer og et mindre hovedkontor i hjertet af København, der understøtter de socialfaglige indsatser over hele landet med både viden, kommunikation samt udviklings- og driftsaktiviteter.

Mercuri Urval
KAR+CO
CEO/Administrerende direktør

KAR+CO søger for ActivCare A/S i Holte

Som ny direktør er det din hovedopgave, i samarbejde med bestyrelsen, at sikre den daglige drift og videreudvikling af ActivCare A/S – og få konkretiseret og implementeret en egentlig vækststrategi med henblik på fortsat stærk udvikling af kvalitet, service og markedsposition.

I tæt samarbejde med den effektive organisation, bestående af erfarne og fagligt velkvalificerede nøglemedarbejdere, skal I skabe den fremtidige vækst, gennem styrkelse af de eksisterende sundhedsfaglige services, salgskanaler og den geografiske markedsdækning, produktbredden, målgrupper med videre.

Du får et frit og selvstændigt job i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed og koncern med et sundt udviklingspotentiale. Med direkte reference til bestyrelsen, kommer du til at stå i spidsen for virksomhedens kompetente medarbejderteam med gode erfarne kollegaer i et uformelt miljø.

KAR+CO
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kursusleder

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Har du erfaring med on-boarding? Og vil du bidrage til at give nye medarbejdere den bedst mulige start i FE? Så er stillingen som kursusleder i HR-afdelingens Uddannelses- og Udviklingssektion i FE noget for dig.

Som kursusleder bliver du del af en HR-afdeling i en kompleks, teknik- og videnstung organisation, hvor høj professionalisme og strenge krav til sikkerhedsbevidsthed går hånd i hånd.

Du får mulighed for at præge, hvordan vi i FE modtager og kompetenceudvikler vores medarbejdere. Du får kendskab til efterretningsvirksomhed, og styrker din evne til at omsætte strategiske visioner til konkrete læringsaktiviteter og klare budskaber.

Du skal i samarbejde med sektionens øvrige medarbejdere planlægge, udvikle og afholde relevante interne kursus- og læringsaktiviteter. Du skal være opsøgende og nysgerrig på at lære hele FE’s organisation at kende.

Kriminalforsorgen
Straffuldbyrdelsesdirektør til Direktoratet for Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen, København

Vil du være med til at sætte retning for kriminalforsorgen, og vil du være med til at sikre, at kriminalforsorgen er rustet til at løfte en af de vigtigste opgaver i straffesagskæden og dermed bidrage til at skabe et trygt og sikkert samfund? Så har du muligheden som direktør for Center for Straffuldbyrdelse i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Straffuldbyrdelsesdirektøren har det overordnede ansvar for den daglige drift og udvikling i direktoratets Center for Straffuldbyrdelse, som styrer og udvikler de koncernfælles opgaver i kriminalforsorgen inden for områderne jura, sikkerhed, resocialisering, klientsagsbehandling, udrejse og kontrol og tilsyn.

Straffuldbyrdelsesdirektøren skal være en udviklings- og resultatorienteret leder med organisationsforståelse, strategisk udsyn, gennemslagskraft og gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Landmilitær analytiker til afdelingen for mellemøstanalyse

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Ønsker du at arbejde med landmilitær analyse i Mellemøsten, og interesserer du dig for international politik, migration, sikkerheds- og forsvarspolitik samt samfundsforhold i Mellemøsten? Så har du mulighed for at blive en del af hold af højt specialiserede analytikere.

Som kommende landmilitær analytiker i FE vil dit primære arbejdsområde være Syrien og den arena, Syrien udgør for regionale og internationale stormagter. Syrien har nu i et par år været en fastfrosset konflikt, og FE har brug for overblik og et stærkt analytisk fundament over de forskellige aktørers indsatser i landet, så vi er på forkant, når konflikten igen bryder ud.

Jobindex A/S
Direktør til Foreningen Nydansker

Jobindex A/S søger Foreningen Nydansker i København

Vil du være med til at sætte dagsordenen for mangfoldighed i danske virksomheder? Være med til at nytænke Foreningen Nydansker? Og skabe et arbejdsmarked, hvor der er plads til alle?

Som direktør for Foreningen Nydansker træder du ind i en non-profit organisation med over 20 år på bagen.

Dit arbejde vil være centreret omkring 4 områder:

 • Den daglige ledelse af 6 faste medarbejdere og en række studentermedhjælpere og praktikanter – i alt omkring 12-14 medarbejdere – alle med stor gejst for at løse opgaverne.
 • Det økonomiske ansvar – heriblandt at søge midler gennem fx private fonde.
 • Projektledelse af en række af organisationens projekter.
 • Den overordnede udvikling af Foreningen Nydansker gennem udvikling af samarbejder med medlemsvirksomheder og eksterne partnere.
Jobindex A/S