160 job matcher din søgning 160 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Vestforbrænding
Maskinmester-praktikanter

Vestforbrænding, Glostrup

Skal du og din studiemakker i bachelorpraktik som maskinmester, og leder I efter et praktiksted med højt til loftet og spændende udfordringer? Så er det nu, I skal søge bachelorpraktik hos Vestforbrænding.

Vi leder efter et team på to praktikanter, der kan være med til at løse forskelligartede opgaver på Danmarks største affaldsbaserede kraftvarmeværk.

I bliver en del af produktionsafdelingen, som består af en vedligeholdsafdeling og en driftsafdeling og i alt 90 medarbejdere. Vi tilrettelægger praktikforløbet i samarbejde med jer og med udgangspunkt i, at I skal lære organisationen og anlægsdriften at kende, så I er klædt godt på til, når I skal skrive jeres bachelorprojekt. Forløbet kunne f.eks. indeholde en tørn med et vagthold, hvor i oplever Vestforbrænding morgen, eftermiddag og nat, eller et par uger i hver af produktionens afdelinger.

Vestforbrænding
LundbeckIntern at Lundbeck's Global Corporate Communication and Public Affairs Department

Lundbeck, Copenhagen

Intern at Lundbeck’s Global Corporate Communication and Public Affairs Department – Thought Leadership and #1VoiceSummit

Within the Global Communications and Public Affairs department, you will be working as a member of the Global Public Affairs team and will support our daily work. Your tasks will include:

 • Supporting the organization and coordination of Lundbeck’s annual #1VoiceSummit, which brings together circa 50 advocacy organizations from different countries all over the world. Tasks include preparing materials for the event such as agenda-setting, registration website, dialogue with affiliates/speakers/participants as well as internal coordination with relevant stakeholders, including legal-compliance and supporting the logistics of the event.
 • Supporting the implementation of Lundbeck’s PA strategy, its communication and execution.
Byggefakta A/S
Bliv marketing- og kommunikationspraktikant

Byggefakta A/S, Glostrup

E-mailmarketing, content-marketing, PR, direct marketing, branding, strategi, web, LinkedIn, CRM, Intern kommunikation….

… lyder det interessant for dig?

Vi søger en praktikant til vores dynamiske kommunikations- og marketingteam, der varetager al kommunikation i virksomheden.

Om dig:

 • Du læser kommunikation og marketing på en videregående uddannelse (HA.(kom.), markedsføringsøkonom eller lignende)
 • Har interesse for at arbejde med online marketing
 • Du har lyst til at arbejde konkret med tekstproduktion
Byggefakta A/S
Gem
VisitDenmark
PR & pressepraktikant

VisitDenmark, New York

Kan du sælge Danmark til den amerikanske presse? Har du lyst til at hjælpe VisitDenmark US med at fortælle de gode historier om Danmark i et af verdens største og hårdeste mediemarkeder? Og har du mod på at tilbringe forårssemesteret i New York?

Visitdenmark

Som PR & Pressepraktikant bliver du en del af et lille og dedikeret team, der dagligt arbejder med at markedsføre Danmark som rejsemål i USA. Vi har ansvaret for markeds-bearbejdning, branding og markedsføring af Danmark, samt kontakt til turismepartnere i Danmark og medier i hele USA.

Vi brænder for at markedsføre Danmark - ligesom du gør, og i denne tid er der mere brug for det end nogensinde før.

VisitDenmark
Jeudan A/S
Praktikant til Kunder & Ejendomme

Jeudan A/S

Som praktikant i Kunder & Ejendomme bliver du en del af et team på ca. 50 medarbejdere. Du følger og servicerer vores kunder fra ’vugge til grav’ – det betyder fra den dag, kunden har sagt ja til at drøfte indretning og lejevilkår for lejemålet, til de er fraflyttet lejemålet og perioden derimellem.

Kemp & Lauritzen

I afdelingen får du mulighed for både at arbejde selvstændigt og med opgaver, hvor du supporterer dine kollegaer. Dine opgaver vil både være af praktisk og administrativ karakter, så vi sikrer os, at du får et 360 graders indblik i, hvad det vil sige at arbejde med ejendomsadministration.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Administration af lejemål, herunder skriftlig kommunikation til kunderne
 • Håndtering af underskrevne lejeaftaler, opkrævning af depositum, bestilling af varmeaflæsninger, skilte og nøgler samt opsigelser, flytteafregninger mv.
Jeudan A/S
Radius CPH A/SKommunikationspraktikanter til foråret 2022

Radius CPH A/S, København

Drømmer du om at blive kommunikationsrådgiver, og er du klar til masser af faglig udvikling på et bureau med sjove og skarpe kolleger? Så er praktikprogrammet Radius Talent lige noget for dig.

Radius Talent er et praktikprogram for den ambitiøse studerende med mod på at prøve kræfter med livet som rådgiver. Mange nuværende og tidligere rådgivere har startet deres karriere i Radius efter endt praktik, så der er gode chancer for, at du kan gøre det samme.

Vi leder efter dig, som kan fortælle den gode, meningsfulde og medrivende historie på tværs af kanaler. Dig, som ønsker at gøre en forskel med kommunikation for virksomheder og organisationer. For mennesker. Og for samfundet. Dig, som har en ambition om at levere kommunikation på det absolut højeste faglige niveau sammen med et hold af dygtige kolleger. Og så er du naturligt nysgerrig med et skarpt blik for, hvad der sker udenfor kontorets fire vægge.

People ExecutivePraktikant til ambitiøs konsulenthus

People Executive, Lystrup

Stærke kommunikationsevner og marketing magician

Vi søger en praktikant, der kan bidrage med marketing- og kommunikationsopgaver og som samtidig er nysgerrig på HR-relaterede opgaver. Jobbet kræver, at du arbejder struktureret og vedholdende samt varetager dine arbejdsopgaver med et smil over for kunder såvel som kandidater.

Arbejdsopgaverne inkluderer en bred vifte af marketing, kommunikations- og administrationsopgaver samt support i HR-relaterede opgaver. Du får derfor mulighed for at udfolde din teoretiske viden i praksis og samtidig udvikle dine kompetencer. Din primære arbejdsgang bliver på vores kontor i Lystrup lige uden for Aarhus.

Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø i et konsulenthus med ambitioner, hvor du får lov til at præge dine arbejdsopgaver. Dine primære interne stakeholders er; konsulenterne og vores researchafdeling og eksternt; kunder og kandidater.

IPSOS A/S
Interns with a curiosity for consumer insights and research ...

IPSOS A/S, Copenhagen

You can join Ipsos if you are still studying and want a hands-on opportunity to experience work as a consultant in the research industry during autumn 2021. You will work in a dynamic, ambitious and international environment at our office in the center of Copenhagen, where every workday is different, but a sense of humor is common practice.

As an intern, you willl join either in our qualitative- or quantitative research teams. Like our full-time staff you will work alongside our specialized consultants, who help our global clients by identifying development opportunities for their brands, optimizing brand image, driving innovation, product development etc. It will be your responsibility to assist throughout the entire research process, from questionnaire testing to data analysis and the creation of final client reports.

IPSOS A/S
Blåbjerg Biogas A M B ADirektør

Blåbjerg Biogas A M B A

Kan du videreudvikle et af Danmarks ældste biogasanlæg?

Du vil få det ledelsesansvaret for 10 medarbejdere i produktionen, transport og administrationen. Som leder er du synlig og har fokus på udvikling af medarbejderne og deres kompetencer. Derudover har du fokus på et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø på tværs af de forskellige funktioner i virksomheden, og er derved garant for en informativ og gennemsigtig kultur.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Ledelse af virksomhed i forhold til økonomi, budget, kontrakter og produktionen
 • Myndighedsbehandling og godkendelser
 • Plan for selskabets udvikling
Gem
Coop Danmark A/SBrugsforeningen TRYG søger direktør

Coop Danmark A/S, Ry

Brænder du for forretningsudvikling, der er funderet i vores grundværdier omkring fællesskab, bæredygtighed og købmandskab?

Vores nuværende direktør stopper efter 22 år ved roret, for at hellige sig andre projekter. Brugsforeningen er i rivende udvikling og nu skal retningen sættes for arbejdet frem mod 2030 hvor vi fortsat understøtter visionen: ”Vi handler sammen og støtter det gode lokale liv”.

Det er direktørens opgave at sikre drift og udvikling af den samlede forretning og fortsat skabe vækst på de enkelte forretningsområder. Der skal særligt fokus på etableringen af nye butikker i Virklund og Ry Øst, ligesom flere projekter er på vej i ejendomsforretningen. Det er en helt central opgave for direktøren, at sikre finansiering og styring af disse projekter, så de når i mål til tiden og indenfor budgettet.

Vi tilbyder et særdeles spændende og selvstændigt job i en sund og stor virksomhed i vækst.

Favrskov KommuneDirektør for Job og Økonomi

Favrskov Kommune, Hinnerup

Som direktør for Job og Økonomi bliver du er ansvarlig for den fælles økonomifunktion og dermed for den samlede økonomiske planlægning og styring i Favrskov Kommune i tæt samarbejde med kommunalfirektøren og de øvrige direktører.

Du kommer til at spille en aktiv og vigtig rolle i samarbejdet med Byrådet om kommunens overordnede økonomiske styring og udvikling.

Samtidig står du i spidsen for en forvaltning med et samlet årligt driftsbudget på 784 mio. kr. og 250 medarbejdere fordelt på følgende fire chefområder:

 • Økonomi, Løn og Borgerservice
 • Arbejdsmarkedsområdet
 • It og digitalisering
 • Sekretariatet.
Digitaliseringsstyrelsen
Vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at sætte retning for en ambitiøs og ansvarlig digital fremtid i den offentlige sektor, hvor brug af nye teknologier, udvikling og drift af digital infrastruktur og det at finde holdbare løsninger i et tværoffentligt samarbejde er afgørende? Vil du være med til at udvikle og drive en organisation samt inspirere andre gennem din ledelse? Så søg stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Vores opgaver spænder således bredt fra departementale policy- og analyseopgaver, over fastlæggelse af de overordnede rammer for det offentliges it-anvendelse til udvikling og implementering af ny digital infrastruktur til alle Danmarks borgere.

Du bliver en del af direktionen, som en af to vicedirektører, der sammen med direktøren står i spidsen for ca. 300 engagerede medarbejdere.

Flügger A/S
Marketingpraktikant til en farverig verden

Flügger A/S

Brænder du for at få afprøvet dine marketingkompetencer i praksis? Så er du måske Flüggers nye praktikant.

Som praktikant i Marketing får du praktikplads i en afdeling med store ambitioner, hvor der er plads til at få afprøvet din teori i praksis. Vi er et dedikeret team, som styrer det overordnede årshjul og tilsikrer implemenering på tværs af nordiske markeder.

Du kan forvente at blive involveret i og blive medansvarlig for:

 • Planlægning og udformning af content til vores on- og offline kanaler
 • Idégenerering og udvikling af SoMe-koncepter og -indhold sammen med teamet (content creation, caption m.m)
 • Udarbejdelse af nyhedsbreve i samspil med teamet
Flügger A/S
Gem
Arbejdernes Landsbank
Finansøkonompraktikant til filial på Fyn

Arbejdernes Landsbank

Bliv en del af en bank, der er danskernes foretrukne for 12. år i træk, hvor nærværende helhedsrådgivning er i centrum.

Arbejdernes Landsbank

Er du i gang med Finansøkonomstudiet, og drømmer du om en fremtid som kunderådgiver i finanssektoren? Ønsker du sparring i forbindelse med dit speciale? Og ønsker du at komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob efter praktikopholdet?

Vi søger en praktikant til vores filial på Fyn med start i januar 2022.

Arbejdernes Landsbank
HusCompagniet A/SIngeniørpraktikant - Odense

HusCompagniet A/S

Ingeniørpraktikant til skarpt team af beregnere - Odense Er du ingeniørstuderende, og brænder du for at komme ud og anvende din viden inden for specielt statik i praksis? Så er her chancen for at komme i praktik hos Danmarks største husbyggerfirma af enfamiliehuse.

I løbet af din praktik tilbyder HusCompagniet gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Dine arbejdsområder omfatter bl.a. udarbejdelsen af statiske beregninger på de huse, som HusCompagniet bygger:

 • Stabilitetsberegninger
 • Bjælkeberegninger
 • Søjleberegninger
LEO Pharma
Maskinmesterpraktikant til API Maintenance, Ventilation eller Utility

LEO Pharma, Ballerup

Er du interesseret i vedligehold af produktionsudstyr, teknik og tekniske komponenter, og skal i værkstedspraktik i forbindelse med maskinmesteruddannelsen? Så søger vi løbende praktikanter i vores vedligeholdelsesafdelinger.

Vi har efterhånden haft en del praktikanter igennem forløbet, og begge parter har været glade for perioderne.

LeoPharma

Som praktikant hos os vil dine primære arbejdsopgaver være at bistå vores reparatør- og smedeteam med følgende opgaver:

 • Deltage i planlagte- og uplanlagte vedligeholdelsesopgaver
 • Gennemgang af PID tegninger og styklister
 • Gennemgang af anlægsmapper
LEO Pharma
Danske BankFinansbachelorer til praktik på erhvervsområdet

Danske Bank, Aalborg, Aarhus, Vejle og Høje Taastrup

Kunne du tænke dig at få et indblik i, hvordan det er at være erhvervsrådgiver i Danske Bank? Vil du lære, hvordan du kan være med til at skabe gode oplevelser for vores erhvervskunder – og vil du være med til at skabe fremtidens bank? Så er det dig, vi søger som vores nye praktikant!

Fra din første dag i praktik bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver kastet ud i en række spændende opgaver, men altid med god støtte og support fra dit team og den vejleder, som du får tilknyttet under hele forløbet.