218 job matcher din søgning 218 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Boligkontoret DanmarkEjendomsfunktionær til Boligselskabet Birkebo

Boligkontoret Danmark, Birkerød

Sammen med vores 13 ansatte bliver du ansvarlig for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i vores 11 boligafdelinger. Vores ejendomskontor er beliggende Skovgårdsparken 2, 3460 Birkerød.

Jobbet byder på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskiner samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne herunder affald og de grønne områder.

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer. Til gengæld tilbyder vi spændende og afvekslende udfordringer, et stærkt fællesskab og høj grad af frihed til at planlægge hverdagens opgaver.

Dagrofa aps
Business Analyst

Dagrofa aps, Ringsted

Vil du også være med til at transformere Dagrofa til et digitalt powerhouse?

Rejsen er allerede i fuld gang med cloud-baseret infrastruktur, løst-koblet arkitektur med stor satsning på alt digitalt, men vi har behov for endnu flere dygtige kolleger!

Med reference til IT-udviklingschefen, vil du indgå i et ambitiøst IT-udviklingsteam på 25 ildsjæle, som har behov for nye dygtige kollegaer for at kunne møde de tårnhøje digitale ambitioner.

Du bliver del af et stærkt BA-team som ejer kortlægningen af nye digitale projekter på tværs af Dagrofa. Din ypperste opgave er at sikre vi forstår hvad forretningen gerne vil have, og du formår samtidig at udfordre så vi sammen sikrer de bedste løsninger. Hvis du er suveræn til at indgå dialog med forretningen, IT-løsningsarkitekter og alt derimellem er denne rolle perfekt for dig.

Dagrofa aps
Domea.dkEjendomsfunktionær til Charlotteager

Domea.dk, Hedehusene

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger og grønne områder i vores afdeling. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Som ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
Kolstrup BoligforeningEjendomsfunktionær

Kolstrup Boligforening, Aabenraa

Kolstrup Boligforening søger en ejendomsfunktionær til pasning af vores lejemål samt pleje af de grønne områder m.v.

Yderlig vil du skulle udføre indflytningssyn og på sigt også kunne varetage fraflytningssyn. Der er her tale om en stilling, hvor du har mulighed for at udvikle dig og dine kompetencer i takt med, at du får mere ansvar i stillingen.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Drifts- og vedligeholdelsesopgaver i vores boliger.
 • Pasning af grønne områder.
 • Sne- og glatførebekæmpelse i vinterperioden.
Lolland Kommune
Teknisk servicemedarbejder til Teknisk Service Øst/Dannemare

Lolland Kommune, Nakskov

Trives du i en omskiftelig hverdag, og motiveres du af at gøre en forskel? Ønsker du at bidrage til opgaveløsningen på en positiv måde, og er du 100-meter-mester til samarbejde? Så er du måske den, vi søger!

Som teknisk servicemedarbejder vil du skulle være medvirkende til at skabe de bedste rammer for de institutioner, som har til huse i de bygninger, der serviceres af Teknisk Service. Du vil få en inspirerende hverdag med mange forskellige opgaver, som løses individuelt og i teamet.

Dine primære opgaver er drift og vedligeholdelse af bygninger samt tekniske installationer, ligesom der også er opgaver inden for grønne områder og udearealer samt mindre flytte- og serviceopgaver.

Derudover har du:

 • erfaring inden for drift og vedligehold af bygning og tekniske installationer
 • erfaring/interesse for grønne områder og udearealer
 • gode evner til at udføre håndværksmæssige opgaver
Gem
DEAS
DEAS søger viceværter med fokus på flyttesyn i Århus

DEAS

Vi søger to serviceteknikere der kan indgå i vores Facility Services afdeling i og omkring Århus, med fokus på god service og sans for detaljen.

I Århus er vi inddelt i 3 teams, der dækker hver sit geografiske område. Hvert team består af både gartnere, viceværter og synsmedarbejdere, og løfter tilsammen alle opgaver i området. I dagligdagen har hver person i teamet sine egne ansvarsområder, og i flok løfter man de større opgaver.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • Ind og fraflyttersyn.
 • Gennemgang af mangelliste og kvalitetssikring af flyttelejligheder.
 • Tilsyn og opfølgning på ejendomme i tomgang.
DEAS
Gem
DEAS
DEAS søger en teknisk vicevært til Østjylland

DEAS

Vi søger en teknisk stærk vicevært der kan passe store komplekse ejendomme.

Vi forventer at finde en kandidat der tager ejerskab på sine ejendomme, og er fleksibel, selvstændig og god til samarbejde med kollegaer og kunder, med fokus på god service. Og løfter tilsammen alle opgaver i området. I dagligdagen har hver person i teamet sine egne ansvarsområder.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • Tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg.
 • Vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg.
 • Mindre reparationer, inden for el, VVS og tømreropgaver.
DEAS
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Fagchef for Drift og Miljø til Forvaltning for Anlæg og Miljø/job-nr. 571/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kan du se dig selv i rollen som leder med et stort ledelsesansvar i en organisation, der er i spændende udvikling?

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret fagchef for Drift og Miljø til Forvaltning for Anlæg og Miljø med tiltrædelse 01-11-2021 eller efter aftale.

Vi søger en erfaren fagchef for Drift og Miljø til at indgå i Forvaltning for Anlæg og Miljø, hvor du bl.a. vil få ansvar for:

 • Driften af materielgården
 • Koordinering af vejsjak, herunder asfaltering og snerydning
 • Renholdelse og vedligeholdelse af trapper, veje og byrum
Kommuneqarfik Sermersooq
Unifeeder A/S
Finance Business Partner Europe

Unifeeder A/S, Aarhus

As our Finance Business Partner, you will be a part of building the Business Partnering team in Europe and globally, while driving the finance transformation that is needed to support Unifeeder Group’s ambitious business plans.

Unifeeder

This is your chance to join a growing international business at a time where your work will have a huge impact. You will gain a deep knowledge on the exciting shipping & logistics industry, as you will assist in creating synergies across functions and become the Unifeeder Group’s trusted sparring partner in Finance.

You will become a part of an informal and lean organization where decision making is quick and responsibilities wide. At Unifeeder, we are ambitious on behalf of our business and our employees – that’s why we prioritize both professional and personal development.

Unifeeder A/S
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag - Kommuneqarfik Sermersooq søger én vicevært til Rådhuset i Nuuk/job-nr. 567/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Kan det være noget for dig at står for tilsyn af forsyningsinstallationer og tekniske anlæg for Kommuneqarfik Sermersooqs rådhus i Nuuk? Har du hænder, der er gode til at fikse de praktiske en vicevært skal kunne?

Viceværtens væsentligste arbejdsopgaver er at holde tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg, herunder elektronisk styret anlæg. Medvirke til planlægning af langsigtede vedligeholdelsesplan. Rekvirere mindre bygningsvedligehold af leverandører samt at være tilsynsførende under vedligeholdelsesarbejdet. Brugerservice ved ommøblering, lampeopsætning, ophængning af billeder og lignende forefaldende arbejde. Tilsyn af rengøring og snerydning ved indgange samt ved nødudgange til Kommuneqarfik Sermersooqs administrationsbygninger.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Atuarfik Tuiisaq søger en pedelmedhjælper/job-nr. 569/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Paamiut

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret pedelmedhjælper til Atuarfik Tuiisaq med tiltrædelse 01. november 2021 eller snarest efter aftale.

Pedellens og pedelmedhjælperens ansvar er at skolens sikkerhed, renlighed, dermed har ansvar tilsyn med at servicepersonalet, rengøringspersonalet køkkenpersonalet. Når der er arrangementer, skal pedellen i samarbejde med servicepersonalet klargøre arrangementet.

Pedellens opgaver:

 • Pedellen fører tilsyn med at servicepersonalet og deres rengøring.
 • Finde rengøringsvikar
 • Pedellen fordeler servicepersonalets opgaver ud fra Skoleinspektørens anvisninger
Kommuneqarfik Sermersooq
Q8 Danmark A/SDigital Channel Owners til vores Web-, App- og E-commerce-kanaler

Q8 Danmark A/S, København eller Stockholm

Vil du arbejde med digital disruption i en spændende virksomhed? Motiveres du af at arbejde med digitalisering, korte og langsigtede mål og projekter og vise for dig selv og andre, at det umulige faktisk er muligt? Elsker du at lede forandring og digital transformation med det formål at skabe et bæredygtigt samfund?

Vi søger nu efter flere visionære, handlekraftige og innovative Digital Channel Owners til IT og Business Integration Divisionen med placering i enten København eller Stockholm.

Vores branche er en af hovedårsagerne til klimaændringer, og hvis vi skal være her om ti år, skal vores forretning ændre sig grundlæggende. Vi ved det, og overgangen til en fossil frihed er begyndt. Vi vil lede den transformation og hjælpe vores kunder, baseret på deres forhold, med at reducere deres klimafodaftryk.

BrinchPartners

Brinch & Partners søger for SEED Capital i København

Principals – Venture Capital

Et tæt og langsigtet samarbejde med dygtige iværksætter-profiler er centralt for Seed Capital. Teamet hos Seed Capital har som engagerede sparringspartnere bl.a. bistået Trustpilot, Vivino, Templafy, Lunar, VEO og en lang række andre kendte danske vækstvirksomheder med at udvikle deres forretningsmæssige potentiale.

Til kontoret centralt beliggende i København søger vi nu to Principals. Som Principal får du en vigtig rolle i relation til deal flow og en meget bred berøringsflade med iværksættermiljøet i Danmark. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Opbygning af netværk med fokus på iværksættere og samarbejdspartnere
 • Scanning af markedet for potentielle investeringsmuligheder
 • Vurdering af forretningsplaner, iværksætterteams og investeringsmuligheder
Brinch & Partners
Fjernvarme Fyn A/S
Vedligeholdstekniker

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Er du ansvarsbevidst, motiveret og praktisk anlagt? Og har du lyst til at arbejde med mange forskellige bygningsrelaterede opgaver i vores serviceafdeling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye vedligeholdelsestekniker.

Du bliver en del af vores serviceafdeling. Vores vigtigste formål er at sikre god service til hele organisationen og ensartet vedligehold af alle vores bygninger.

Dine primære opgaver vil være:

 • Generel vedligehold af bygninger
 • Rope access
 • Beton- og tømrerarbejde

Du er enten uddannet tømrer, murer, tagdækker eller lignende. Og så har du naturligvis flair for vedligehold af bygninger. Derudover vil du gerne lære at bruge klatring til at løse nogle af dine opgaver.

Academic WorkTactical Operations Manager

Academic Work søger for Budbee i København

Vil du blive en del af en bæredygtig virksomhed i kæmpe vækst? Budbee leder efter en Tactical Operations Manager til at understøtte Budbees ekspansive vækst på det danske marked - Er det dig? Læs mere her!

Som Tactical Operations Manager vil du være ansvarlig for kvalitet og udvikling af deres drift i Danmark, hvilket omfatter overvågning og udvikling af eksisterende processer, understøttelse af nye vækstinitiativer, analyse af effektivitet og forbedring af produktiviteten med partnere. Du vil lede det operationelle arbejde med fokus på kvalitetssikring og ekspansion.

Dette er en fantastisk mulighed for at tilslutte sig et team af unge talenter, der er med til at opbygge den danske organisation og tage forretningen til nye højder! Her vil du samarbejde med kollegaer, som alle deler en nysgerrig og iværksætterimæssig tilgang til arbejdet, og som alle bidrager til en kultur, hvor medarbejdere trives og nyder hver dag.

CivicaEjendomsinspektør med fokus på driftsoptimering, ledelse og stærke relationer

Civica, Odense

Er du en dygtig leder, der ser muligheder og potentialer, og med dine stærke relationelle kompetencer sikrer opbakning og det gode samarbejde? Så er du måske vores nye ejendomsinspektør.

Du bliver leder af et hold på ca.12 ejendomsmestre/ejendomsfunktionærer, der står for drift, service og vedligehold af omkring 1.600 lejemål i Odense. Til sparring og erfaringsudveksling har du driftschefen og 8 ejendomsinspektør-kolleger.

Din hverdag er meget varieret og byder blandt andet på:

 • Ledelse og udvikling af dine medarbejdere. Du udarbejder eksempelvis arbejdsplaner og gennemfører MUS-samtaler.
 • Kontakt til beboere og afdelingsbestyrelser og deltagelse i afdelingsbestyrelses- og afdelingsmøder.
 • Ansvaret for den daglige drift i boligafdelingerne. Du laver budgetter, følger op og optimerer ressourceforbruget i boligafdelingerne.
Energi Fyn
Ejendomsservicetekniker

Energi Fyn

Synes du det er spændende at drifte og vedligeholde bygninger og køretøjer? Trives du med både planlagt arbejde men også opgaver som kræver din øjeblikkelige opmærksomhed? Og motiveres du af at have en alsidig hverdag med stor berøringsflade af kolleger og samarbejdspartnere?

Vi er på en digital rejse og vi har derfor brug for endnu ejendomsservicetekniker, der kan drifte og vedligeholde koncernens administrations- og lagerbygninger, udlejningsejendomme, fælles køretøjer samt implementere nye IT-systemer til systematisk vedligehold af ejendomme og booking af puljebiler.

Opgaverne indebærer blandt andet:

 • Tilstandsvurdering på bygninger og tekniske installationer, herunder langsigtede vedligeholdelsesplaner
 • Påvise energieffektiviserende og miljøfremmende potentialer, samt gennemføre aftalte indsatser
 • Mindre reparationer - rekvirering af håndværkere ved større opgaver
Energi Fyn
LB Forsikring
Erfaren HR-udviklingskonsulent

LB Forsikring, København

Som HR-udviklingskonsulent hos LB Forsikring bliver du en del af et stærkt, udviklingsorienteret fællesskab, hvor der er tillid til, at vi sammen løfter mere end hver for sig. LB Forsikring

Som HR-udviklingskonsulent hos os bliver din primære opgave at omsætte kombinationen af vores strategi og din stærke faglighed til værdiskabende initiativer inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Du får selvstændigt ansvar for at konceptudvikle, optimere, understøtte og gennemføre projekter indenfor områder som ledelsesudvikling, succession planning, performance management, organizational review, onboarding, diversitet og inklusion mv.

LB Forsikring
Esbjerg Kommune
Pedel søges til Auraskolen pr. 1. december 2021

Esbjerg Kommune

Auraskolen i Esbjerg Kommune søger pr. 1. december 2021 en pedel, der ønsker at medvirke til, at skolen fremstår velholdt. Din ansættelse vil være delt mellem Bryndum Skole Aura og Sønderrisskolen Aura. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Auraskolen består af 3 fysiske afdelinger fordelt på 5 matrikler med i alt ca. 2000 elever og 180 ansatte. Du skal sammen med Auraskolens øvrige pedeller være ansvarlig for at føre tilsyn med skolens bygninger, vedligeholde bygninger samt håndtere de tekniske installationer.

Gem
Ordnung ApS
Teamleder — Facility Service/Vicevært

Ordnung ApS

Hos ordnung office hotel søger vi en serviceminded og handlekraftig vicevært/arbejdsmand til en nyoprettet stilling. Du vil blive en del af vores nuværende team består af tre kollegaer, der servicerer vores 13 kontorhoteller i Storkøbenhavn med en bred vifte af opgaver inden for drift og vedligeholdelse på ejendommene.

Du får en vigtig rolle med en omskifteligt hverdag, der byder på forskelligartet udfordringer - og som kræver du er løsningsorienteret, empatisk og selv kan tage fat.

Vi søger en person med:

 • Relevant ledelses- og joberfaring.
 • Hænderne ”skruet ordentligt på”; en uddannelse som tømrer, maler eller elektriker vil være en fordel.
 • Gode kommunikationsevner — på såvel dansk som engelsk.
 • Kørekort til personbil.
Ordnung ApS