226 job matcher din søgning 226 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Serviceminded ejendomsfunktionær med teknisk snilde

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Sætter du en ære i at passe og pleje de bygninger, du har ansvaret for? Er du en god og hjælpsom kollega, som kan planlægge sin tid effektivt? Så er du måske vores nye kollega i facility teamet!

Facilitys fornemmeste opgave er at sørge for, at vores lokationer kører som på skinner, og at vores kollegaer har de bedste omgivelser at udføre deres – ofte meget tekniske – opgaver i. Vi er et team af blandt andet receptionister, ejendomsfunktionærer, rengøringsassistenter og planlægningsspecialister, der vægter godt kollegialt sammenhold og effektiv service højt.

FORCE Technology har til huse mange steder i landet, og du vil sammen med dine kollegaer stå for drift- og vedligeholdelse af vores ejendomme i Lyngby, Hørsholm og Brøndby. Du får fast base i Lyngby, men vil skulle udføre opgaver på alle 3 lokationer.

FORCE Technology
Gråsten AndelsboligforeningEjendomsfunktionær/Servicemedarbejder

Gråsten Andelsboligforening

Gråsten Andelsboligforening søger en ejendomsfunktionær/servicemedarbejder til serviceopgaver i boligerne m.v. Du vil blive en del af vores team af ejendomsfunktionærer i Gråsten. I Gråsten Andelsboligforening er der 8 ansatte. Hvor de 6 er i teknisk afdeling.

Kan du lide at arbejde med boliger, byggeri og mennesker. Så er her en stilling i en spændende og alsidig hverdag.

Vi tilbyder en stilling i et spændende miljø, hvor du selv kan være med til at sætte dit eget præg på din stilling. Du bliver en del af et engageret og kompetent kollegateam i en dynamisk organisation.

Stillingen omfatter bl.a. følgende arbejdsopgaver

 • Drifts- og vedligeholdsopgaver i vores boliger.
 • Klargøring af fraflyttede boliger.
 • Snedker og tømrer opgaver i og uden for boligerne.
Aplus VVS ApSDygtig og kvalitetsbevidst VVS-montør søges til VVS-firma i Rødovre

Aplus VVS ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk hverdag i en virksomhed med vækst-ambitioner, hvor vi stræber efter at skabe godt sammenhold og yde god service til kunderne?

Hos Aplus VVS søger vi en erfaren VVS-montør, der brænder for at arbejde inden for faget med opgaver som bl.a. spjældopgaver, renovering af badeværelser og meget andet.

Om dig:

 • Du kan udføre alt fra service- og spjældopgaver til renovering af badeværelse og hus
 • Du kan både arbejde selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer
 • Du er som minimum uddannet VVS-montør
 • Du har almindeligt kørekort til bil (B-kørekort)
Quooker Skandinavien a/s
Teknisk supporter til fremadstormende consumer brand

Quooker Skandinavien a/s, Gentofte (snart Rødovre)

Omdrejningspunktet for din hverdag er besvarelse af telefoniske og skriftlige henvendelser fra forhandlere, VVS’ere og forbrugere i tekniske spørgsmål, herunder:

 • Sagsbehandling i forbindelse med garanti og reparationssager.
 • Booking af servicekørsel (med egne og eksterne servicemedarbejdere).

Vi ønsker desuden at arbejde med ”jobrotation”. Vi anser det for vigtigt, at du prøver at udføre det arbejde, dine kollegaer har ansvaret for i det daglige. Det betyder, at du skal være fleksibel og indstillet på at prøve andre arbejdsområder i kortere perioder.

Det er et krav, at du har erfaring med teknisk kundesupport og kundekommunikation fra et tilsvarende job.

Quooker Skandinavien a/s
Innovationsfonden
Innovation Officer, Erhvervsforskerprogrammet

Innovationsfonden, Aarhus

Brænder du for at give talenter et stærkt kompetenceløft i samarbejdsprojekter med virksomheder og universiteter, der med erhvervsrettet innovation og forskning kan bidrage til Danmarks fremtidige vækst, beskæftigelse og løsning af samfundsudfordringer?

Du ansættes i Innobooster Plus teamet, der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du have primært fokus på Erhvervsforskerprogrammet, der investerer i talentfulde mennesker og projekter. I programmet finansierer Innovationsfonden et samarbejdsprojekt mellem en virksomhed, et universitet og en ph.d.-studerende eller en post.doc-kandidat.

Du vil have en vigtig koordinatorfunktion der omfatter både drifts- og udviklingsopgaver i tilknytning til programmet og bidrager i hele kunderejsen.

Innovationsfonden
Innovation Officer til Innobooster

Innovationsfonden, Aarhus

Brænder du for innovation, vækst og beskæftigelse i SMV’er der kan bidrage til Danmarks fremtidige vækst, beskæftigelse og løsning af samfundsudfordringer? Og kan du arbejde selvstændigt og beslutsomt efter disse mål, så er du måske vores nye Innovation Officer.

Du ansættes i Innobooster Plus teamet, der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du primært have fokus på Innobooster programmet, der investerer i potentielle vækstvirksomheder blandt iværksættere og SMV’ere, der ønsker at udvikle og markedsmodne nye løsninger.

Du bidrager i hele kunderejsen med bl.a.:
 • Deltage i behandlingen og vurderingen af ansøgninger
 • Feedback samtaler med ansøgere
 • Servicering af vurderings- og panel-udvalg
itm8
Sustainability Manager

itm8, Herning

En unik mulighed for at indtræde i en nøglerolle med fokus på implementering af både nuværende og fremtidige sustainability initiativer i itm8 Group på tværs af forretningsområder og selskaber.

Det er helt afgørende for os at være frontløber i tech-industrien inden for sustainability, hvorfor vi søger en Sustainability Manager til en nyoprettet stilling med reference til vores Head of Group Transformation. Det er et job, der kræver, at du er både hands-on, har overblik, kan koordinere og lede – og få os til at lykkes sammen.

Du skal sikre, at itm8 bliver frontløber inden for sustainability. Vi forventer helt konkret, at:

 • Du implementerer ESG som en del af strategi- og forretningsplaner i itm8 og alle brands
 • Du løbende tage nye initiativer, igangsætter og eksekvere på disse
itm8
A. Enggaard A/S, Entreprenør- og ByggefirmaAnlægsstruktør eller rørlægger?

A. Enggaard A/S, Entreprenør- og Byggefirma, Aarhus

Så er det dig, vi har brug for!

Vi har flere store projekter i Aarhus-området og mangler gode folk.

Så har du lyst? Så tilbyder vi spændende projekter og en god arbejdsplads.

SimCorp A/S
Head of Strategy Execution & Business Transformation

SimCorp A/S, Copenhagen

As our Head of Transformation, you will work closely with senior management and a broad group of stakeholders across the organization to orchestrate, enable, and drive our enterprise-wide transformation journey.

Your primary responsibility will be to architect and orchestrate the overall company transformation, in accordance with the strategic direction and priorities set by top management.

Your responsibilities

 • Design and drive corporate strategy activation/deployment processes, including organizational cascading via “strategy translation workshops” and other engagement activities
 • Facilitate that our portfolio of strategic initiatives progresses toward our mission against change capacity and shifting business priorities, by applying agile portfolio management
SimCorp A/S
Region Hovedstaden
Ventilationstekniker til Center for Ejendomme

Region Hovedstaden, Herlev

Har du en god forståelse for systematik og planlægning og er du lidt ’nørdet’ omkring indeklimaløsninger? Har du lyst til, sammen med vores hold af dygtige ventilationsteknikere, at få hospitalet til at fungere optimalt? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en ventilationstekniker, som skal være med til at overtage og idriftsætte en lang række nye anlæg, i forbindelse med overtagelse af de nye hospitalsbyggerier, og som også har lyst til, at være med til at påvirke vores ventilationsprincipper igennem udvikling af driften af eksisterende ventilationsanlæg.

Der skal leveres en høj grad af sikkerhed for at de forskellige forsyninger altid fungerer på brugernes betingelser, da vi skal understøtte sundhedspersonalets virke optimalt.

Region Hovedstaden
Gem
VVS Firmaet Th. Jensen A/STag- og facademontør søges

VVS Firmaet Th. Jensen A/S, Odense

Vil du være med til at gøre en forskel i en VVS-virksomhed i vækst? Vi søger blikkenslager/tag- og facademontør til vores byggepladser.

Du ved, du er en dygtig blikkenslager, som sætter pris på at udføre et godt stykke arbejde. Du har lyst til at arbejde i en virksomhed med et godt omdømme, og som er kendt for at udføre godt håndværk. Vores opgaver udføres hovedsageligt på Fyn, men arbejde i Jylland og Sjælland kan forekomme.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads, hvor du har mulighed for selv at præge din hverdag og øge indflydelse
 • Konkurrencedygtig løn og arbejdsvilkår
 • Et miljø, hvor du vil blive set og få anerkendelse for din indsats
Bravida Danmark A/S
Vær en del af den miljøvenlige udvikling og bliv en grøn VVS-montør på to hjul

Bravida Danmark A/S

Bravida har for nylig åbnet en ny afdeling i centrum af København! Dette nye skud på stammen består af en afdeling, der tænker nyt i forhold til effektivitet og miljø.

I Bravida vil du være en del af en solid virksomhed med højt kvalificerede kolleger og med store udviklingsmuligheder.

Opgaver

 • Planlægning og udførelse af forskellige VVS opgaver på en effektiv måde
 • Udføre alle typer opgaver professionelt og i overensstemmelse med reglementer
Bravida Danmark A/S
Above & BeyondLooking for an experienced and purpose-driven Management Consultant

Above & Beyond, Copenhagen

Are you passionate about business development, organisational learning, and the D&I agenda, and do you want to play a central role in developing Above & Beyond both in Denmark and internationally, while supporting our clients in achieving inclusive leadership and building a diverse talent pipeline? If that is the case, you might be the candidate we are looking for.

As a fast-growing D&I consultancy, Above & Beyond Group is expanding the team with a Management Consultant that can support companies through Above & Beyond’s various D&I solutions. The Management Consultant will, in close collaboration with the CEO, be responsible for advising our clients, as well as developing new customers and the overall business.

The Management Consultant will get the opportunity to impact the company’s strategic direction and be involved in close communication with clients, major partners, and stakeholders.

Above & Beyond
Hillerød ServiceHillerød Forsyning søger målermontør med VVS-erfaring fra fjernvarme

Hillerød Service

Hillerød Forsyning skal i gang med at udskifte alle vand- og varmemålere i Hillerød Kommune. Vi er derfor nu i gang med at udvide vores målerteam, og du får her en enestående mulighed for at komme med på rejsen.

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal udskifte/ servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaverne spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • syn af kundeinstallationer
 • rådgivning om dårlig afkøling
 • fejlfinding på kundeanlæg
 • montering af målere og andre forefaldende opgaver
Hillerød ServiceHillerød Forsyning søger montør til vores målerteam

Hillerød Service

Hillerød Forsyning skal i gang med at udskifte alle vand- og varmemålere i Hillerød Kommune. Vi er derfor nu i gang med at udvide vores målerteam, og du får her en enestående mulighed for at komme med på rejsen.

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal udskifte/ servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra opsætning og udskiftning af vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Jobindex A/S
Er du klar til at blive uddannet som sprinkleringeniør hos Danmarks førende teknikvirksomhed?

Jobindex A/S søger for Kemp & Lauritzen i Hvidovre

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du får mulighed for at arbejde med projektering af sprinkleranlæg på nogle af landets største entrepriseprojekter?

Kemp & Lauritzen

Stillingen er en solid mulighed for at dygtiggøre dig sammen med 25 skarpe kolleger og blive en del af et unikt udviklingsforløb, der i sidste ende gør dig til certificeret sprinkleringeniør.

Din udvikling består af kurser hos DBI, herunder inden for basis brandteknik, fagleder for AVS installationer, og projektering af AVS-installationer, ligesom du deltager i øvrige relevante kurser inden for sprinklerteknik og teknisk tegning i forskellige 3D-modelleringsprogrammer i tæt samarbejde med en erfaren teknisk designer og sprinkleringeniør.

Jobindex A/S
Caverion A/S
VVS-tekniker til Nordborg

Caverion A/S

Vi har travlt og søger ny kompetent kollega, der kan indgå i vores team. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved, at vi tager opgaverne seriøst, vi har en åben og fri omgangstone og her er ikke langt til et godt grin. Du vil få base i Caverions afdeling hos vores kunde i Nordborg og referer til Servicelederen.

Caverion A/S Sikkerheden kommer altid i første række og du vil primært komme til at arbejde med:

 • Almindeligt vedligehold på eksisterende installationer
 • Projektarbejde i tæt dialog med servicelederen, med mulighed for øget ansvar
 • Tværfaglige opgaver
 • Serviceopgaver hvor fokus er på kvalitet og kundetilfredshed
Caverion A/S
Grønlands Selvstyre
Faglærer til VVS-området ved Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig VVS-Energimontør / VVS-installatør, der er så god til sit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende VVS-energimontører?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Teknikimik Ilinniarfikfik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser, samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede VVS-energimontører.

Grønlands Selvstyre
Koncerncentre
VVS’er til Rigshospitalet Blegdamsvej

Koncerncentre, København

Er du en VVS’er ud over det sædvanlige, og har du lyst til at hjælpe vores øvrige VVS’ere med at få huset til at fungere?

Vil du være med til at levere en høj grad af sikkerhed for, at de forskellige forsyninger altid fungerer på brugernes betingelser?

Så er du måske vores nye kollega i Center for Ejendomme.

Center for Ejendomme, Drift og Teknik på Rigshospitalet i København søger en VVS-tekniker, der med en god, bred indsigt i VVS-arbejde, kan bidrage til løsning af de mange og forskelligartede opgaver der opstår, når et hospital skal driftes.

Koncerncentre
DSV
Project Management Consultant with flair for Business Concept Development

DSV, Hedehusene

Would you like to drive strategic initiatives in a global company supporting the top management in DSV Panalpina? Do you want to support business running large scale projects from idea to implementation.

As a management consultant, you will be a valued and trusted partner to the business and to top management, as you bring the element of innovation to business needs and help bring a strategic idea into realisation.

You will dedicate your time to managing our largest corporate projects, joining them at the earliest stages. This means that you will manage strategically based projects, exploring the opportunities and benefits of each idea, setting the framework for development and implementing the final solution.

DSV