182 job matcher din søgning 182 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagrofa Foodservice
Den helt rette butiksudviklingschef til Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Formår du at udvikle og drive stærke koncepter? Motiveres du af at samarbejde på tværs af afdelinger og organisationer, med henblik på at skabe den bedst mulige og langsigtede løsning, så Best Practice bliver udfoldet i hele butiksorganisationen? Så er du måske den helt rette kandidat til os.

I takt med en ny strategiperiode, er det blevet prioriteret, at vores 30 butikker skal udvikles i form af 3 nye koncepter, samtidig med at fastholde og forbedre den røde tråd mellem dem hver især. Man vil i rollen agere projektleder og have det overordnede leveranceansvar for at indsamle og udvikle Best Practice i butikkerne, men med viden og samarbejde fra butiksorganisationen, marketing, kategori og finans.

Hiper Lead & Channel Manager til Hiper

Hiper , Copenhagen

Hiper søger nu en Lead- & Channel Management konsulent til vores markedsafdeling.

Som del af vores markedsafdeling der består af commercial management, marketing og salg vil dine primære ansvarsområder være:

Opbygning og udvikling af vores samarbejder med eksterne salgspartnere. Herunder varetage den daglige kontakt med fokus på at vi lykkes i fælleskab med dem

 • -Afrapportering & afregning
 • -Statusmøder
 • -Spørgsmål / Svar
Pilgrim A/S
Digital grafisk designer

Pilgrim A/S, Skanderborg

Vi søger en erfaren grafisk digital designer, som med en kreativ tilgang og ikke mindst konceptuel forståelse kan designe og udvikle vores visuelle udtryk på tværs af alle online platforme, således at Pilgrims tilstedeværelse er i overensstemmelse med den nyeste udvikling - alt dette med afsæt i Pilgrims overordnede strategi og visuelle brand identitet.

Ansvarsområder

 • Ansvarlig for udarbejdelsen af kanalspecifikt indhold til vores B2C- og B2B webshops samt nyhedsbreve og online annoncering (Facebook, Instagram, Google, Snapchat etc.)
 • Sikre at alle online kanaler er i tråd med øvrigt visuelt materiale samt brand DNA
Pilgrim A/S
Genitor ApSAfdelingsleder til Glostrup Skole, afdeling Søndervang

Genitor ApS søger for Glostrup Kommune

På Glostrup skole sætter vi konsekvent børnene først. På Danmarks største skole vil vi måles på, om vi formår at løfte vores børn ud over den sociale baggrund de kommer med. Vi sikrer dette gennem konsekvent at sætte høje faglige standarder og arbejde med eksemplarisk praksis.

Du skal ville det ledelsesmæssige ansvar for udviklingen af en god skole med fokus på børn, undervisning, trivsel, læring, udvikling og ikke mindst at nå i mål med gode resultater.

Som en del af lederteamet på fire vil du være med til at løse opgaver i forskellige konstellationer, både på afdeling Søndervang og på tværs af Glostrup Skole. Samtidig vil du være leder for en personalegruppe på ca. 20 lærere, hvor du får det fulde personaleledelsesmæssige ansvar samt ansvar for den faglige, pædagogiske og didaktiske udvikling. Din opgave bliver at lede skolens 5.-9. årgang med aktuelt 12 klasser.

Lego Foundation
Senior Specialist, Social Ventures

Lego Foundation, Billund

Are you energized by driving projects and managing partnerships in international and cross-organizational settings? Do you have experience maturing new social enterprises or start-ups? And would you like to work with Learning through Play for children across the world?

Stepping into the role of Sr. Specialist, you will become part of the LEGO Collaboration & Social Ventures team; a fast-paced environment with high ambitions and exciting projects and partnerships. And this is where you come into the picture.

Partnership and project management will be a key element in a workday where you will be interacting with a myriad of stakeholders both internally and externally e.g., NGOs, social start-ups, consultants, the LEGO Foundation Board of Directors etc.

Billig Animation ApSMultimediedesigner/grafiker søges

Billig Animation ApS, Aarhus

Til produktion af SoMe film i form af simple grafiske animationsfilm / explainer-film

Er du uddannet multimediedesigner eller anden grafisk uddannelse, og kan du se dig selv lave små grafiske SoMe film, i form af simple explainer-film og animationsfilm? Så har vi jobbet til dig.

Billig Animation ApS laver animationsfilm og explainer-videoer til virksomheder. Det er ikke et krav, du har lavet animationsfilm før. Du vil blive oplært grundigt i vores animationsprogrammer.

Lego Foundation
Play and Health Specialist, Social Ventures

Lego Foundation, Billund

Do you have experience driving projects and programmes in international and cross-organizational settings?

Project management will be a key element in a workday where you will be interacting with a myriad of stakeholders both internally and externally. Key external stakeholders will be e.g. NGOs, healthcare providers and entrepreneurs within the ADHD area.

Thus, working very independently within your area, your key tasks will be to:

 • Discover, develop, and evaluate Playful LEGO-based concepts and methods for supporting children with ADHD
 • Work with accelerator and incubator partners to support entrepreneurs developing their organization or their venture into a sustainable business to impact children and reach parents and/or practitioners globally
 • Test and document best practices for LEGO brick-based practices for children with ADHD
Energinet
Afdelingsleder for Forretningsstøtte og udvikling

Energinet, Fredericia

Forretningsstøtte og udvikling er ansvarlig for udvikling af og opfølgning af den overordnede strategi i Koncernøkonomi og Business Support og dermed retningen for forretningsenheden. Forretningsenhedens vigtigste opgave er at understøtte den resterende del af Energinet ved at være en værdiskabende partner og sikre en effektiv drift af Energinets kerneprocesser (på Økonomi, Indkøb, Facility etc.).

Energinet

Du bliver en del af en mindre afdeling som består af 6 medarbejdere. Afdelingen bistår direktøren og resten af ledelsen i forretningsenheden med ledelsessupport og forretningsoptimering. Her handler det om at sikre, at enheden konstant drives fremad via strategi og at være på forkant med de nyeste trends og nyeste arbejdsmetoder. Det er centralt, at du er interesseret i at bistå med udvikling af enheden med fokus på at understøtte det samlede

Energinet
Teknologisk Institut
Sektionsleder med flair for innovationsprocesser søges til Teknologisk Institut i Aarhus

Teknologisk Institut

Har du stærke ledelsesevner, og kan du se det store billede? Har du kompetencer inden for at skaffe fondsmidler i både Danmark og Europa, og vil du være med til at styre dansk erhvervsliv i en grøn retning? Så er du den kandidat, vi søger.

Teknologisk Institut

Du vil skulle stå i spidsen for 11 mand og råde over et af de førende kommercielle testlaboratorier i Danmark og Europa inden for feltet. Her skal du være med til, på innovativ vis, at sammensætte vores mange kompetencer og derefter styre vores forsknings- og udviklingsprojekter (FoU) i den rigtige retning.

Du kommer til at spille ind i en fælles ledelse, hvor du skal videreudvikle sektionen og være med til at bidrage til centerets strategier. Du vil få ansvaret for at skaffe fondsmidler i både Danmark og EU i samarbejde med medarbejderne og virksomhedspartnere.

Teknologisk Institut
Toftild Alternativt Hår ApSSoMe-ansvarlig

Toftild Alternativt Hår ApS, Aalborg

Til at sikre udviklingen på vores sociale medier, søger vi nu en kreativ SoMe-ansvarlig.

Elsker du at lave content til de sociale medier, og vil du gerne bruge dine talenter i en veletableret virksomhed? Kan du lave meningsfuldt indhold, der også kan øge salg og bookinger? Og er du skarp til video og billeder? Så er du måske den kollega, vi søger.

Du får en central rolle, hvor du med reference til virksomhedens ejer og direktør – og i samarbejde med en digital marketingkollega – får ansvaret for følgende opgaver.

 • Lave visuelt content til vores sociale medier Facebook, Instagram og LinkedIn
 • Producere videoer til vores YouTube-kanal og til vores SoMe-kanaler
 • Ansvar for Facebook Ads, med udarbejdelse af annoncer og kampagner på de sociale platforme i tæt samarbejde med din marketingkollega
 • Idegenere og planlægge SoMe-aktiviteter
Novo Holdings
Strategy Associate

Novo Holdings, Hellerup

Strategy Associate We are looking for a new Strategy Associate to join the Strategy Office in Novo Holdings to support the continued ambitious strategy development of Novo Holdings, a world leading investor in life sciences.

The role as Strategy Associate offers significant professional and personal development opportunities. It involves an array of tasks and responsibilities in continuous development of Novo Holding’s ambitious strategy and processes. Working closely with the Head of Strategy Office, you will:

 • Develop consistent and coherent high-quality strategies across investment areas and Novo Holdings in general
 • Ensure full strategic alignment with our house ambition of being leading responsible investors in close collaboration with Novo Holdings’ Head of Responsible Investments
Novo Holdings
Vibholm guld og sølv ApSPACKSHOTS FOTOGRAF

Vibholm guld og sølv ApS, Aarhus

Er du en dygtig fotograf med en solid og alsidig baggrund? Brænder du for at skabe smukke packshots og product-on-model billeder, der er med til at præge identiteten for Vibholm guld og sølv? Så er det lige dig, vi mangler.

Som fotograf i Vibholm, er du medansvarlig for at sikre en høj kvalitet på vores fotomateriale. Din primære opgave vil være at skyde kampagne- og produktbilleder til vores webshop, butikker, B2C kataloger og online salgskanaler.

Der vil være dage med rutineprægede opgaver, hvor der skal skydes mange pack shots, men også kreative dage med opgaver som still-life (video), model- og kampagneskydninger og meget mere

KPMG P/S
Grafisk designer og kreativ konsulent til Markets & Communication

KPMG P/S, København

Tænker du kreativitet og design ind i alt, hvad du gør, og har du lyst til at fordybe dig i arbejdet med at påvirke et brands udtryk og kreative image? Så er det dig, vi har brug for i Markets hos KPMG Danmark.

KPMG P/S

Vi er et team fyldt med skarpe kompetencer inden for digital markedsføring, kommunikation, events og meget mere, men vi mangler dig, der kan hjælpe os med at nå det næste niveau inden for vores design og visuelle udtryk.

En typisk uge vil være meget varierende, og du skal derfor trives i en omskiftelig hverdag, hvor ikke to dage er ens.

KPMG P/S
Jyske Bank
Dygtig forretningsudvikler til Digital Relation - Forretningskoncepter

Jyske Bank

Vi søger en kollega, der skal være med til, at udvikle digitale løsninger til vores kunder og brugere. Er du en dygtig formidler, der formår at binde kunde- og forretningsindsigt sammen med IT-udvikling? Så er du måske vores nye forretningsudvikler!

Udvikling af spændende, værdiskabende produkter og koncepter til vores kunder og rådgivere er konstant et fokusområde i Jyske Bank. Derfor søger vi en Forretningsudvikler til Squad Økonomisk Overblik og Digital Signatur i Silkeborg.

Jyske Bank
Muuto A/S
In-House Photographer

Muuto A/S, Copenhagen

Muuto is a leading Scandinavian design company with a strong and attractive portfolio of furniture, accessories, and lighting. Our culture reflects entrepreneurship and creativity, where joined responsibility is highly valued.

We are currently looking for an In-House Photographer (part-time), responsible for producing and editing various kinds of photo materials. As our new In-House Photographer, you will become part of our Marketing Team as a creative resource, developing content for our marketing channels.

Key assignments include:

 • Photographing showrooms, flagship stores, projects, events and fairs. This can include travelling internationally.
 • Photo-registrations of new designs in collaboration with our Design Department.
 • Assisting on larger content photo shoots with external photographers.
Muuto A/S
PwC
Erfarne konsulenter til ledelse af større projekter og rådgivning af offentlige kunder inden for økonomistyring

PwC, Hellerup

Har du ambitioner på egne og samfundets vegne? Har du hjerne og hjerte på rette sted? Ønsker du at levere værdiskabende forandringer for store offentlige organisationer og indtage en ledende rolle i vores rådgivning af offentlige kunder i krydsfeltet mellem effektivisering, digitalisering og økonomistyring?

Vi oplever en stigende efterspørgsel og søger derfor erfarne konsulenter, der kan være med til at videreudvikle og levere PwC’s rådgivningsydelser samt styrke vores markedsposition.

PwC
Danske BankSenior Digital & UX Designer

Danske Bank, Kgs. Lyngby

Are you passionate about defining and creating the best possible user experience through compelling and delightful products and solutions for customers? Does it excite you to conceptualize and design solutions in close collaboration with end users, placing them at the heart of the process?

Then you might just be who we are looking for to join our new team

We are looking to hire Senior UX &UI Designers to join our new Human Centered Design team in Danske Bank – (Channels Individual Customers).

& friendsForretningsudvikler

& friends søger for Letpension i Virum

& friends CPH søger en forretningsudvikler med stor pensionserfaring til Letpensions forretningsudviklingsteam.

Som forretningsudvikler hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden om pension og forsikring. Du skal være med til at sikre, at Letpension fortsat har Danmarks bedste pensions- og forsikringsprodukter samt rådgivningsværktøjer, der kan understøtte og skabe aktivitet i pengeinstitutterne.

Som forretningsudvikler i Letpension vil dine primære opgaver være:

 • i samarbejde med dine kolleger at planlægge og lede produkt- og systemudviklingsopgaver samt kvalitetssikre disse
 • at have indgående viden om livrenter, ratepension, livsforsikring, forsikring ved tab af erhvervsevne og sociale ydelser
 • kommunikation med eksterne partnere, herunder PFA, pengeinstitutter og datacentraler.
Omnigame ApSMultimediedesigner

Omnigame ApS, København

Hvad siger du til at arbejde med digital markedsføring og blive en del af et ambitiøst inhouse-bureau i et internationalt miljø? Hvis ja, så skynd dig at læse videre.

Omnigame søger en superdygtig multimediedesigner til vores Creative Studio. Vi er et internt kreativt team bestående af animatorer, tekstforfattere og webdesignere. Vi brander og markedsfører pip.dk, som er Omnigames onlinecasino.

Omnigame er en dansk virksomhed med hovedkontor i Pilestræde i København. Vi udvikler sjove og anderledes spilleautomater og nyder godt af et internationalt arbejdsmiljø med kolleger fra over 10 forskellige lande. Vi er 50+ medarbejdere i København og er også repræsenteret i Polen, Rusland og Canada.

Lemvigh-Müller A/S
Business Consultant til Procurement & Market Excellence

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Kolding

Er du strateg, og brænder du for at være med til at skabe fremtidens måde at arbejde med strategisk indkøb og category management?

Vores Procurement & Market organisation spiller en vigtig rolle i vores nyligt lancerede LM 4.0-strategi, hvor vi skal udnytte vores skalafordele og skabe det skarpeste indkøb. Vi har derfor for nyligt etableret et Procurement & Market Excellence team, der skal være med til at professionalisere og effektivisere den måde vi arbejder på, herunder automatisering & digitalisering, data management, samt definere og udvikle nøgleprocesser og værktøjer.

Vi søger derfor en kollega til teamet, der vil være med til at spille en afgørende rolle ift. at at drive projekter, supportere udviklingen – og implementeringen af – kategoristrategier samt udvikle og optimere nøgleprocesser og værktøjer. Konkret vil du have følgende ansvarsområde: