1.954 job matcher din søgning 1.954 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Studenterkonsulenterne ApSStudenterkonsulenter

Studenterkonsulenterne ApS, Hørsholm

Står du og mangler et job, hvor du får brede studierelevante kompetencer og får lov til at arbejde indenfor dit fag i flere forskellige virksomheder og i forskellige opgaver med stor fleksibilitet? Så send en ansøgning og bliv en del af vores spændende og ambitiøse team af studerende og ledere.

Studenterkonsulenterne ApS.er en Start up i vækst, der tager afsæt i vores kunders behov og ønske om at have en studerende til rådighed, når der er brug for hjælp.

Lige nu søger vi profiler, der studerer på en videregående uddannelse, og at du minimum har 1½ år tilbage på studiet. Det er vigtigt for os, at du kommer til at arbejde med opgaver, som matcher dine interesser og kompetencer. Fælles for alle opgaver er, at de løses i frihed under ansvar. Du vil komme til at arbejde tæt med både ledere, medarbejdere og andre studenterkonsulenter.

Verdo
Dygtig studentermedhjælper søges til Verdo Trading

Verdo, Randers

Er du struktureret og en haj til Excel, så er det måske dig vi søger.

Verdo A/S

Nu har du chancen for at blive en del af Verdo Trading, som er en af Danmarks største inden for handel med forskellige typer biomasse som eksempelvis træpiller, træflis samt andre biobrændsler. Stillingen som studentermedhjælper giver en god start på din karriere, hvor du får indsigt i arbejdet i en stor og moderne virksomhed.

Arbejdsopgaverne vil variere og blandt andet bestå i diverse opdateringer af mængder i forhold til skibslister, mængder af flis og stammer til kraftvarmeværket samt opdatering af KPI’er. Herudover er der opgaver med salgsstatistik, indberetninger og opfølgning på salg.

Verdo
SPORT 24 A/S
Bliv en del af holdet hos SPORT 24 OUTLET Haderslev

SPORT 24 A/S

Hos SPORT 24 OUTLET Haderslev har du mulighed for at sætte dit aftryk på en tempofyldt hverdag. Visionen er at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og outdoor. SPORT 24 OUTLET har et endnu større potentiale, som du kan være med til at udfylde ved at knytte stærke bånd mellem dig og butikkens kunder.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at få SPORT 24 OUTLET helt op i superligaen, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene.

Dine opgaver:

 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse.
 • Vareopfyldning i butikken.
 • Vareeksponering i butikken.
Halsnæs KommuneOMSORGSHJÆLPERE - MIDGÅRDEN SØGER TILKALDEVIKARER TIL DAG-, AFTEN- OG NATTEVAGTER

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi mangler personale til at aflaste ved ferie, sygdom og kurser. Arbejdet består hovedsageligt i at hjælpe vores borgere med personlig hygiejne, praktiske hverdags-gøremål og aktiviteter.

Midgården er et botilbud til borgere med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne med et stort hjælpebebov. Midgårdens borgere skal typisk have fuld hjælp til alt såvel til almindelig daglig levevis og i sociale sammenhænge.

Du kan forvente

 • En stor rummelig arbejdsplads, med plads til begejstring, hvor vi alle kender og passer på hinanden.
 • Frihed under ansvar.
 • Introduktionsvagter med en mentor og god mulighed for støtte fra erfarne kollegaer.
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

KL
To studenter med mod på at løfte KL's konferencer

KL, København

KL søger to engagerede studentermedhjælpere til den nydannede konferenceenhed.

Med etableringen af konferenceenheden ønsker KL at udvikle hele konferenceområdet ved at fokusere på kvalitetsudvikling og en høj grad af innovation i opgaveløsningen.

Vi søger to studentermedhjælpere, som kan varetage de mange forskelligartede opgaver i forbindelse med at håndtere og administrere KL’s konferencer fra den tidlige planlægningsfase til den afsluttende evaluering.

Dine primære opgaver bliver:

 • Planlægning og opgavevaretagelse af de administrative elementer omkring vores konferencer
 • Bidrage til at udvikle nye arbejdsgange og -former for KL’s konferencer
 • Konferenceadministration i Conference Manager
 • Kontakt og aftaler med konferencecentre
KL
ISS Facility Services A/S
ISS søger serviceminded og fleksibel køkkenmedhjælper til spændende kunde i Vejle

ISS Facility Services A/S

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får mulighed at skabe særlige frokostoplevelser, der huskes af kunden og husets gæster. Med din kvalitetsbevidste tilgang vil du i tæt samarbejde med vores faglærte kok dagligt opstille en indbydende og inspirerende buffet, som består af såvel varme som kolde og lune retter.

Som vores nye køkkenmedhjælper matcher du på nedenstående:

 • Har erfaring fra kantine som køkkenassistent eller medhjælper
 • Du sætter en ære i at servere lækker mad og har øje for detaljen
 • Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og flittig
ISS Facility Services A/S
Trafikstyrelsen
Dygtig studentermedhjælper til Trafikstyrelsen

Trafikstyrelsen, København

Har du interesse for EU-samarbejdet samt offentlig forvaltning? Og har du mod på en spændende og alsidig hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaver? Så er du måske vores nye kollega!

I Kontoret for Bane er vi på udkig efter en dygtig studentermedhjælper med interesse for offentlig forvaltning og EU-arbejde.

Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med styrelsens arbejde på det internationale område, herunder forberede og følge op på internationale møder, koordinere dagsordener og danske synspunkter på tværs af kontorets teams. Herudover vil du skulle bidrage til at besvare henvendelser fra borgere og virksomheder, opdatere vores hjemmeside, understøtte konkret sagsbehandling samt løfte øvrige udviklings- og ad hoc-opgaver.

Trafikstyrelsen
Falck Danmark A/S
Timelønnede og studerende søges til Falck Global Assistance

Falck Danmark A/S

Falck Global Assistance søger Operational Coordinators til vores døgnbemandede alarmcentral i København. Ansættelsesdatoen vil være hurtigst muligt og det forventes at man de første uger kan komme 2-3 gange om ugen og blive oplært.

Din primære rolle vil være at hjælpe kunder over telefonen, som har brug for hjælp i udlandet. Dine arbejdsopgaver vil variere fra at hjælpe en rygsæksrejsende, der er blevet frastjålet sin bagage i fx Mexico, til at assistere på familiens årlige ferietur, når uheldet er ude. Du vil dagligt anvende dine kommunikative færdigheder og have tæt kontakt til vores kunder, samarbejdspartnere, læger og hospitaler verden over.

Falck Danmark A/S
Sixt Danmark A/SUdlejningsassistenter

Sixt Danmark A/S, København

Er du på udkig efter et udfordrende studiejob, hvor to dage sjældent er ens? Brænder du for kundeservice, og trives du ved at interagere med mange forskellige typer mennesker? Har du endvidere mod på mersalg - så har vi jobbet til dig!

Sixt Danmark A/S

Til vores udlejningsafdeling i København Centrum søger vi en deltids Rental Sales Agent, til at servicere vores kunder fra hele verden med kvalitetsbiler i alle størrelser og prisklasser. Du bliver en del af et team, som vægter kundetilfredshed, service, salg, kvalitet og teamspirit meget højt.

Som Rental Sales Agent vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med:

 • Daglig kundeservice i fronten
 • Kørsel ved udlevering og modtagelse af udlejningsbiler
 • Skadeshåndtering, skadescheck
Sixt Danmark A/S
Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/SForretningsudvikler

Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/S, Hellerup eller Herning/Silkeborg

Investering & Tryghed søger en Forretningsudvikler og produktansvarlig til Hellerup eller alternativt Herning/Silkeborg.

Har du en stor viden om – og interesse i – investeringsprodukter? Er du både analytisk og udviklingsorienteret? Kan du lide at styre projekter fra opstart til implementering?

Vi forventer, at du har et stort kendskab til investeringsprodukter helt generelt. Du får ansvaret for at samle trådene ift. produkter og processer i I&T og sikre, at I&T udvikler sig med en god og effektiv produktstyring. Det kommer til at foregå i tæt samarbejde med investerings-, rådgiver- og administrationsteam – men også med input fra compliance og ledelsen. Du skal være med til at sikre, at produkter og ydelser hele tiden er konkurrencedygtige, at vi står rigtigt i markedet og ikke mindst lever op til gældende lovgivning.

Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til bo- og dagtilbud mellem Vejle og Horsens med hesteassisteret- og kognitiv terapi

Habitus, Tørring

Vil du være med til at sikre en tryg og struktureret hverdag for beboerne? Motiveres du af at bringe dine menneskelige kompetencer i spil til at skabe gode liv? Arbejder du med en anerkendende tilgang og fokus på gode relationer? Så læs videre.

Vi søger dygtige vikarer, der kan hjælpe med at skabe tryghed og stabilitet hos vores beboere og elever på vores botilbud og i STU.

Vores personale har forskellige baggrunde, fx pædagog, terapeut, lærer eller psykolog mm., men det vigtigste for os er, at du kan bringe dine menneskelige kompetencer i spil for at give vores elever en god og tryg hverdag.

Habitus
Andel Holding A/S
Engageret og handlekraftig forretningsudvikler til digitalisering af Andels elnetforretning

Andel Holding A/S

Vil du bruge din erfaring, dit engagement og gennemslagskraft inden for digitale transformationsprocesser til at udvikle eldistributionsområdet? Er du god til at skabe positive relationer og drive forandringsprocesser helt til målstregen?

Andel Holding A/S

Du bliver en del af afdelingen DSO Strategi & Forretningsudvikling, som er en koncernfunktion, hvis opgave er at styrke den overordnede strategiske udvikling af eldistributionsområdet. Afdelingen består af en god håndfuld dedikerede medarbejdere med solid erfaring og brede kompetencer inden for eldistribution. Du kommer til at arbejde tæt på distributionsforretningen og vil derfor hovedsagelig skulle arbejde i Virum.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
RigspolitietProaktiv studentermedhjælper med interesse for projekter og arbejdet i en politisk styret organisation

Rigspolitiet, Hvidovre

Rigspolitiets Koncern IT har Danmarks mest spændende og alsidige it-projektportefølje. Du kan nu være med til at sikre, at politiets it-værktøjer danner de bedste rammer for løsning af politiets opgaver og derved bidrage til et effektivt og velfungerende politi.

Har du lyst til at få praktisk erfaring med at omsætte tekniske termer til flydende sprog, udarbejde præsentationer samt svare på henvendelser fra myndigheder og politikere? Interesserer det dig at få indblik i politiets it-løsninger og trives du med mange forskellige opgaver, hvor løsningen ofte vil være afhængig af et godt samarbejde med kolleger med fagligt forskellige baggrunde? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger.

Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiStudentermedhjælpere (stud.jur.) til anklagemyndigheden

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Er du interesseret i et spændende og udviklende studiejob på en arbejdsplads med alsidige og udfordrende opgaver, og med stort fokus på høj faglighed, kvalitet og effektivitet? Så er en stilling som studentermedhjælper i anklagemyndigheden måske noget for dig.

Som studentermedhjælper i anklagemyndigheden vil du arbejde med forskellige juridiske opgaver, f.eks. sagsbehandling af sager vedrørende aktindsigt og sager vedrørende erstatning inden for strafferetsplejen. Der vil også i et vist omfang være mulighed for sagsbehandling af mindre ukomplicerede straffesager. Derudover varetager studentermedhjælperne en række administrative opgaver samt forskellige ad hoc opgaver.

Banedanmark
Studentermedhjælper til driftsøkonomi

Banedanmark, København

Vil du kickstarte din karriere i økonomifunktion i en større, offentlig virksomhed?

Her har du muligheden for som studerende at tage del i at løse de mange opgaver, der hører til effektiv økonomistyring. Du bliver ansat i sektionen for Driftsøkonomi, hvor vi i alt er 6 medarbejdere, der varetager den løbende opfølgning på Banedanmarks økonomi.

Din arbejdstid er ca. 15 timer ugentlig med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Vi lægger vægt på, at du deltager i alle dele af arbejdet i Driftsøkonomi, samt at du er fleksibel i perioder med ekstra stort arbejdspres.

Som studentermedhjælper hjælper du til i den løbende budgetlægning og budgetopfølgning. Dit arbejde vil primært bestå i at indsamle, bearbejde og formidle økonomiske oplysninger for eksempel inden for driftsøkonomi. Herunder medvirker du til løsning af opgaver inden for controlling.

Banedanmark
Københavns KommuneRengørings- og omsorgsmedhjælper til lille hyggelig plejegruppe på plejecenter Fælledgården

Københavns Kommune

Vi søger en blæksprutte til en lille og hyggelig plejegruppe med 15 beboere. De primære arbejdsopgaver er rengøring i boliger, på fællesarealer og periodevis varetagelse af storvask, servering af morgenmad/frokost og individuelle aktiviteter med beboerne. Vi ser gerne, at du viser engagement i beboernes hverdag og trivsel.

Fælledgårdens mindste plejegruppe rummer 15 boliger, hyggelige fællesarealer og kontorer. Vi er en lille plejegruppe, som nyder dagen med et smil. Vi sætter en ære i at skabe livskvalitet og tryghed for beboerne.

Vi tilbyder et job, hvor du

 • arbejder tæt og tværfagligt sammen med dine kolleger i huset
 • får mulighed for at lære og udvikle dine kompetencer i rengøring og vask
 • har en tæt kontakt til vores beboere
SuperBrugsenLukkeansvarlig, SuperBrugsen, Matthæusgade, København V

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik i hjertet af Vesterbro med 85 medarbejdere, der har det sjovt med hinanden, og sætter god trivsel højt på dagsordenen.

Som lukkeansvarlig bliver du en del af lukkeansvarlig-teamet, der lige nu består af fire dygtige lukkeansvarlige. Som lukkeansvarlig har du en primær opgave, og det er at få butikken til at skinne til den efterfølgende dag. Det er dig, der er lederen om aftenen, og derfor skal du kunne motivere og få ungarbejderne til at yde deres bedste om aftenen.

Vi tilbyder:

 • Medarbejderbonusordning for dig
 • Ordnede arbejdsforhold og nogle rigtig gode kollegaer
 • Intensive uddannelsesprogrammer

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
ALDI Danmark1. Assistent Hundested

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
DSBSalgsassistenter til Nørreport Station DSB 7-Eleven (5-7,5 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden samtidig med at vi har det sjovt – så er dette jobbet for dig!

Vi søger lige nu 3-4 nye kollegaer der kan hjælpe med vagter ca. 5-7,5 timer om ugen.

Du skal kunne arbejde hver anden weekend på alle tider af døgnet, arbejdstiderne vil derfor både være morgen, middag, aften og natarbejde. Det er vigtigt at du kan arbejde i et højt tempo, samarbejde i et team og at du kan arbejde selvstændigt. Du skal lide at have travlt, da vi har mange kunder. Derudover skal du være over 18 år.

DSB