1.049 job matcher din søgning 1.049 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nordiske Medier A/S
Målrettet mediekonsulent med et stort salgsdrive

Nordiske Medier A/S, Odense

Brænder du for salg og gode kunderelationer, så er det måske dig Nordiske Medier søger lige nu. Nordiske Medier vækster og søger derfor endnu en mediekonsulent til vores afdeling i Odense.

Nordiske Medier A/S

Som mediekonsulent bliver dine primære opgaver opsøgende salg via telefon samt udarbejdelse af tilbud. Du har løbende opfølgning på såvel den eksisterende kundeportefølje, ligesom du opsøger nye kunder. Du bliver en del af et stærkt kollegialt hold, som sammen med den daglige leder også understøtter dig i en oplæring i jobbet. Vi har det sjovt i vores travle hverdag, og det bliver aldrig trivielt.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet.

Nordiske Medier A/S
FOMOPrivatassurandør Fyn

FOMO

Til at understøtte den fortsatte kraftige vækst i FOMO søges en stærk Assurandør til privatmarkedet på Fyn.

Din baggrund er ikke afgørende, da du får al den nødvendige oplæring og uddannelse hos os. Du kan f.eks. komme fra et kundecenter, hvor du har fået en solid indsigt i forsikringer. Alternativt har du bevist, at du er en dygtig sælger med gode resultater fra andre brancher.

FOMO tilbyder:

 • Et spændende, selvstændigt og krævende salgsjob, hvor du får mulighed for at skabe din egen succes
 • Et godt og uformelt arbejdsmiljø, dygtige og engagerede kolleger
 • PC, mobil og kørselsordning
 • Ordnede forhold og attraktiv lønpakke bestående af fast løn, provision og pensionsordning, samt sundhedsforsikring m.v.
Selected Car LeasingLeasing konsulent til Selected Car Groups eksklusive bilhus

Selected Car Leasing, Middelfart

Er du energisk, struktureret og har passion for Premium biler? Trives du med at arbejde selvstændigt, og vil du være med til udvikle vores eksklusive bilhus i Middelfart? Så har vi det rette job for dig.

Du vil blive ansat hos Selected Car Leasing (SCL) i Middelfart, hvor vi tilbyder attraktive leasingløsninger til såvel privat- som erhvervskunder. Stillingen vil være fuld tid og du vil komme til at indgå i et team af kolleger som er fagligt dygtige, dedikerede og med ambitioner om at vækste på leasingmarkedet.

SCL søger en Leasing konsulent med solid erfaring indenfor leasing af premium biler, primært med erfaring omkring flexleasing. Du vil referere til salgschefen, og indgå i teamet af leasingkonsulenter i Middelfart. Du vil stå i frontlinjen i vores bilhus sammen med dedikerede og dygtige kollegaer, med rig mulighed for faglig sparring.

Selected Car Leasing
Peak Rekruttering
Area Manager eller salgskonsulent/produktspecialist med sundhedsfaglig baggrund

Peak Rekruttering søger for ZiboCare i Horsens

Brænder du for at levere mere sundhed for pengene? Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse gennem salg af innovative produkter? Er du uddannet sygeplejerske og har du salgserfaring? Bor du i Region Midt- eller Syddanmark? Kan du svare ja til ovenstående - så læs gerne med her…

ZiboCare er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til sundheds- og plejesektoren. Virksomheden specialiserer sig i tryksårsforebyggende og trykaflastende produkter, senge til behandling og rehabilitering samt sans

Peak Rekruttering
John Doe Executive Services ApSPartnerkonsulent til rekruttering

John Doe Executive Services ApS, Hellerup

JOHN DOE søger en ny partner til jobbet som rekrutteringskonsulent. Det bliver dit ansvar at sælge vores fælles ydelser til dine kunder. Du vil få muligheden for at løse opgaverne i deres fulde omfang. Du holder kontakt til dine kunder og sørger i et og alt for, at dine kunder er tilfredse. Dette sikrer du gennem missionskritisk adfærd i forhold til dit kundesamarbejde.

JONN DOE vil hjælpe dig til at kunne yde ovennævnte service for dine kunder. Vi hjælper dig også med at få samlet en gruppe af kunder og hjælper dig med at sælge dine ydelser til dem.

Du beholder selv 80 % af din solgte omsætning. Når du får hjælp til salg på kundemøder sammen med din leder, betaler du ikke noget ekstra for denne hjælp. Du betaler heller ikke noget for anvendelsen af JOHN DOE’s værktøjer såsom tests og andet.

Gem
Jobindex A/S
Salgs- og marketingkoordinator med globalt udsyn

Jobindex A/S søger for Explorius Education ApS i København

Vil du være med til at gøre os til Danmarks foretrukne udvekslingsprogram for 14-18-årige? Og kunne du tænke dig et kreativt job, hvor salg og marketing er i centrum?

”Med 10 år på bagen og en stærk position i markedet går vi efter at være den foretrukne partner for nordiske udvekslingsstuderende. Til det har vi brug for dig, dit skarpe salgsgen og dine gode idéer,” fortæller country manager Julia Zhou.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job lige her!

Jobindex A/S
Enterprise DanmarkCheck in Agent til Enterprise i Kastrup Lufthavn (Fuldtid 37,5 time)

Enterprise Danmark

Enterprise Biludlejning Danmark søger en Check in Agent til udlejningen i Kastrup Lufthavn.

Kom og vær en del af vores team, og nyd rejsen og de mange kommende succeser sammen med os.

I stillingen som Check in Agent får du muligheden for at være en del af vores team. Her vil du være en nøgleperson i arbejdet med at sikre den bedste service til vores kunder.

Du vil blive en stærk spiller i at nå vores mål for afdelingen, som bl.a. er at skabe høj kundetilfredshed og høj medarbejdertilfredshed.

DESIGNA
AMBITIØS KØKKENKONSULENT TIL FLAGSHIP STORE I KØBENHAVN

DESIGNA

Til vores flagskibsbutik i København søger vi en ambitiøs og udadvendt køkkenkonsulent med flair for rådgivningsbaseret salg.

Vi søger en person, som har ønsker om at gøre langvarig karriere i indretnings- og køkkenbranchen med et drive og vilje til at blive blandt de dygtigste i branchen.

Salg er således dit udgangspunkt og er der, hvor du befinder dig som en fisk i vandet. Du har naturligt flair for at vinde kundernes tillid, afdække deres behov og afslutningsvis lukke ordren, når du har chancen.

Du trives med at sparre med dine kollegaer om, hvordan I får endnu flere kunder i butikken til at sige ”ja tak”, når de besøger butikken for at kigge og få inspiration til at opfylde køkken, bad eller garderobedrømmen.

DESIGNA
Gem
Advansor A/S
After Sales Engineer

Advansor A/S

Are you looking for an opportunity to be part of an ambitious team in an international company with a sustainable mission driven by finding the best customer solutions? Advansor is looking for an Aftersales Engineer for the Spanish and Portuguese markets.

Advansor is experiencing a lot of success in the Spanish market, and thus, in your role as a locally based Aftersales Engineer, you will become a part of this journey, supporting our customers, mainly in Spain but also in Portugal. You will be travelling, handling commissioning on all our products from our smallest product, the Minibooster to our biggest industrial racks.

To succeed in this role, you have experience with refrigerant systems and a high understanding of controllers. Knowledge of CO2 is not a requirement as we will make sure you get the right training, both in our factory in Denmark and locally in Spain.

Advansor A/S
SKIOLD A/S
Area Sales Manager | Feed & Grain | Projektsalg i DK og Udland

SKIOLD A/S, Sæby

Vil du være en del af vores danske salgsteam og sammen med en kollega have ansvar for salget i Danmark, men også få mulighed for at arbejde med udenlandske kunder?

Den primære opgave er at fastholde og styrke samarbejdet med den store eksisterende kundemasse, men jobbet kræver også salgsarbejde rettet mod nye kunder, ligesom du deltager i forskellige salgsfremmende tiltag. Du laver typisk selv dine tilbud med hjælp fra det interne salg, og har ansvar for økonomien i dine solgte projekter.

Opgaverne i jobbet omfatter møder hos kunden, afdækning af kundens behov, udarbejdelse og præsentation af løsningsforslag, tilbudsgivning, priskalkulation, udarbejdelse og forhandling af kontrakter. Herudover følger du de solgte projekter og deltager typisk i projektopfølgning og -aflevering.

SKIOLD A/S
Innovationsfonden
Innovation Officer, Erhvervsforskerprogrammet

Innovationsfonden, Aarhus

Brænder du for at give talenter et stærkt kompetenceløft i samarbejdsprojekter med virksomheder og universiteter, der med erhvervsrettet innovation og forskning kan bidrage til Danmarks fremtidige vækst, beskæftigelse og løsning af samfundsudfordringer?

Du ansættes i Innobooster Plus teamet, der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du have primært fokus på Erhvervsforskerprogrammet, der investerer i talentfulde mennesker og projekter. I programmet finansierer Innovationsfonden et samarbejdsprojekt mellem en virksomhed, et universitet og en ph.d.-studerende eller en post.doc-kandidat.

Du vil have en vigtig koordinatorfunktion der omfatter både drifts- og udviklingsopgaver i tilknytning til programmet og bidrager i hele kunderejsen.

Innovationsfonden
Innovation Officer til Innobooster

Innovationsfonden, Aarhus

Brænder du for innovation, vækst og beskæftigelse i SMV’er der kan bidrage til Danmarks fremtidige vækst, beskæftigelse og løsning af samfundsudfordringer? Og kan du arbejde selvstændigt og beslutsomt efter disse mål, så er du måske vores nye Innovation Officer.

Du ansættes i Innobooster Plus teamet, der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du primært have fokus på Innobooster programmet, der investerer i potentielle vækstvirksomheder blandt iværksættere og SMV’ere, der ønsker at udvikle og markedsmodne nye løsninger.

Du bidrager i hele kunderejsen med bl.a.:
 • Deltage i behandlingen og vurderingen af ansøgninger
 • Feedback samtaler med ansøgere
 • Servicering af vurderings- og panel-udvalg
Smedegaard HR
Dynamisk Key Account Manager til metalindustrien

Smedegaard HR søger for ABJ METAL A/S i Vojens

 • Har du lyst til at arbejde med udvikling af partnerskaber med strategisk vigtige kunder i spændende familieejet virksomhed? Så tag et kig på denne stilling.

Virksomheden er kendt som fleksibel, pålidelig og kvalitetsorienteret, og har de senere år tiltrukket en række kunder med store potentialer. Denne udvikling ønskes fortsat med en systematisk og målrettet indsats. Til dette søges en Key Account Manager i en nyoprettet stilling.

Din hovedopgave bliver at strukturere, prioritere og deltage i salgsindsatsen overfor strategisk vigtige kunder, som i særlig grad matcher ABJ. Du får den bedste understøtning og salgstræning fra direktøren og den øvrige salgsafdeling, som består af to erfarne og motiverede medarbejdere.

Serman & TipsmarkTeknisk sælger

Serman & Tipsmark, Brønderslev

Er du klar til et nyt skridt i din karriere? Vil du være en del af en højt specialiseret organisation, der er førende indenfor hydraulik? Kan du levere god og professionel service til vores kunder og få ordren i hus? Så har vi jobbet til dig!

Sammen med de øvrige fire kollegaer i salgsteamet bliver din primære opgave salg af komponenter samt teknisk rådgivning til kunderne. Du er med til at afdække kundens behov gennem forståelse af deres forretning og arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

 • Udvikling af eksisterende samt ny kundeportefølje gennem proaktivt salg
 • Tilbudsgivning og -opfølgning
 • Teknisk rådgivning
Australian Bodycare Continental ApSLandechef – Tyskland

Australian Bodycare Continental ApS, Vissenbjerg

Du får en nøglerolle i virksomheden, hvor du skal varetage det overordnede salgsarbejde i Tyskland.

Australian Bodycare producerer problemløsende hudplejeprodukter baseret på den naturlige ingrediens Tea Tree Oil.

Du bliver aktiv i hele salgsprocessen med mulighed for at påvirke strategien og tage ansvar for de beslutninger, som skal træffes. Den rette person vil hurtigt få et stort ansvar og høj grad af frihed i jobbet.

Du får det overordnede ansvar for det tyske marked, som indebærer:

 • at være den primære kontaktperson for vores tyske kunder
 • at stå for det opsøgende salg og den daglige dialog med tyske materialist-handelskæder, fx Rossmann, DM, Müller og Budni.
Australian Bodycare Continental ApSEksport-trainee – Tyskland

Australian Bodycare Continental ApS, Vissenbjerg

Start din karriere i en hurtigt voksende og international virksomhed, hvor din mening bliver hørt, og du kan få erfaring med både salg og marketing.

Australian Bodycare producerer problemløsende hudplejeprodukter baseret på den naturlige ingrediens Tea Tree Oil. Du skal være med det til at opbygge salget af produkterne på det tyske marked i et tæt samarbejde med vores CMO og den øvrige organisation.

Der er tale om en trainee-stilling, som er en perfekt oplæringsplads for et talent, der gerne vil beskæftige sig med international handel, og som har passion for salg og marketing. Den rette person vil hurtigt få stort ansvar og frihedsgrad i jobbet.

Gem
Davidsens Tømmerhandel A/STrælastsælger/lagerekspedient til Davidsen byggepladssalg

Davidsens Tømmerhandel A/S, Holbæk og Hedehusene

Brænder du for salg og service? Og har du erfaring fra byggebranchen? Så er det måske dig, vi søger som sælger/lagerekspedient til vores to nye byggepladskontorer i hhv. Holbæk og Hedehusene.

Som trælastsælger/lagerekspedient hos Davidsen byggepladssalg handler det om at servicere og være problemløser på byggepladsen. Det skal være nemt at være kunde hos Davidsen. I den sammenhæng er ingen opgave for lille eller for stor.

Dine primære opgaver bliver blandt andet:

 • Servicering af hele byggepladsen
 • Udbrede hele Davidsens servicepakke til byggepladsen
 • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer
itm8
Sustainability Manager

itm8, Herning

En unik mulighed for at indtræde i en nøglerolle med fokus på implementering af både nuværende og fremtidige sustainability initiativer i itm8 Group på tværs af forretningsområder og selskaber.

Det er helt afgørende for os at være frontløber i tech-industrien inden for sustainability, hvorfor vi søger en Sustainability Manager til en nyoprettet stilling med reference til vores Head of Group Transformation. Det er et job, der kræver, at du er både hands-on, har overblik, kan koordinere og lede – og få os til at lykkes sammen.

Du skal sikre, at itm8 bliver frontløber inden for sustainability. Vi forventer helt konkret, at:

 • Du implementerer ESG som en del af strategi- og forretningsplaner i itm8 og alle brands
 • Du løbende tage nye initiativer, igangsætter og eksekvere på disse
itm8
Auto1.com
Pricer til brugtbilsmarkedet

Auto1.com, København

Har du erfaring med køb og salg af brugte biler og dermed også ekspertise i prissættelse af disse biler? Og har du lyst til at joine et team af bilnørder :-)? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Manager i pricing.

I rollen som Pricer arbejder du med vurdering og prissættelse af brugte biler til vores online platform AUTO1.com. Stillingen har placering på vores hovedkontor i København, hvor du både vil fokusere på vores core business og vores test- og indkøbsstationer i henholdsvis Glostrup, Tilst og Odense samt indgå et tæt samarbejde med vores Remarketing-afdeling.

Stillingen vil indeholde følgende arbejdsopgaver:

 • Vurdere og fastsætte bilpriser på vores bilforhandlingsplatform.
 • Analysere og holde dig opdateret på brugtbilsmarkedet generelt.
 • Kontinuerligt vurdere vores interne prissætningssystem samt komme med forslag til forbedringer.
Auto1.com
Huset VentureFleksjob: Salgskonsulent

Huset Venture, Viby J

Kan du lide at skabe resultater over telefonen, og vil du være med på holdet i en af Danmarks største socialøkonomiske virksomheder? Vi har travlt, og derfor søger vi et salgstalent, der gerne vil have et spændende og udfordrende fleksjob hos Huset Venture Aarhus.

Hos os får du en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udleve dine ambitioner, samtidig med at du er i fleksjob. Som salgskonsulent hos Huset Venture vil du repræsentere de forskellige erhvervsafdelinger: HV-Reklame, IT-Genbrug og Regnskabsservice.

Vi ved, at glade medarbejdere skaber de bedste resultater, og vores arbejdskultur bærer præg af dette. Der er fokus på et godt og motiverende arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der samarbejdes på kryds og tværs. Tonen er uformel, og du vil opleve, at du hurtigt kan gøre en forskel og sætte dit individuelle præg på arbejdet og fællesskabet.