203 job matcher din søgning 203 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagrofa aps
Business Analyst

Dagrofa aps, Ringsted

Vil du også være med til at transformere Dagrofa til et digitalt powerhouse?

Rejsen er allerede i fuld gang med cloud-baseret infrastruktur, løst-koblet arkitektur med stor satsning på alt digitalt, men vi har behov for endnu flere dygtige kolleger!

Med reference til IT-udviklingschefen, vil du indgå i et ambitiøst IT-udviklingsteam på 25 ildsjæle, som har behov for nye dygtige kollegaer for at kunne møde de tårnhøje digitale ambitioner.

Du bliver del af et stærkt BA-team som ejer kortlægningen af nye digitale projekter på tværs af Dagrofa. Din ypperste opgave er at sikre vi forstår hvad forretningen gerne vil have, og du formår samtidig at udfordre så vi sammen sikrer de bedste løsninger. Hvis du er suveræn til at indgå dialog med forretningen, IT-løsningsarkitekter og alt derimellem er denne rolle perfekt for dig.

Dagrofa aps
Dragør KommuneGenopslag - Klinikchef til Dragørs Kommunale Tandpleje

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en god børne- og ungetandpleje, der kommer hele vejen rundt i en mindre kommune? En lille tandpleje, der har alle børne- og ungefunktioner i eget hus – og som samarbejder tæt med andre afdelinger, der arbejder med børn og unge i kommunen.

Dragør Kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger Dragør Kommune ny klinikchef der kan fortsætte den positive udvikling i en topmoderne tandklinik.

Klinikchefstilling er en kombination af tandlægefaglige arbejde, ledelse og administration.

Som klinikchef vil du få ansvaret for

 • Tandbehandling af børn og unge
 • Daglig drift af tandplejen
 • Varetagelse af faglig, personalemæssig og budgetmæssig ledelse for to tandlæger og tre klinikassistenter
Tandlæge Nille Hastrup
Tandlæge til Hjørring - Er det dig vi mangler?

Tandlæge Nille Hastrup

Da vores stabile og dygtige kollega nu er fyldt 70 år, og gerne vil på pension, håber vi derfor på at få hans afløser!

Vi ønsker os en kollega, som vil arbejde fuld tid, men vi er fleksible omkring både arbejdstimer og -dage. Vi forestiller os at du vil blive på klinikken i mange år og vi vil derfor hellere satse på en god opstart og et godt samarbejde.

Vi forventer, at du er glad, imødekommende og mødestabil. Vi ser gerne, at du har erfaring på både faget og på livet, men du kan også være nyuddannet – det vigtigste er, at du passer ind.

Du vil indgå i et team med 2 andre tandlæger, 1 tandplejer, 4 klinikassistenter og 1 klinikassistentelev. Vi bestræber os altid på en god service fra patienten træder ind ad døren og vi arbejder hårdt, men altid i en uhøjtidelig tone.

Tandlæge Nille Hastrup
Unifeeder A/S
Finance Business Partner Europe

Unifeeder A/S, Aarhus

As our Finance Business Partner, you will be a part of building the Business Partnering team in Europe and globally, while driving the finance transformation that is needed to support Unifeeder Group’s ambitious business plans.

Unifeeder

This is your chance to join a growing international business at a time where your work will have a huge impact. You will gain a deep knowledge on the exciting shipping & logistics industry, as you will assist in creating synergies across functions and become the Unifeeder Group’s trusted sparring partner in Finance.

You will become a part of an informal and lean organization where decision making is quick and responsibilities wide. At Unifeeder, we are ambitious on behalf of our business and our employees – that’s why we prioritize both professional and personal development.

Unifeeder A/S
Q8 Danmark A/SDigital Channel Owners til vores Web-, App- og E-commerce-kanaler

Q8 Danmark A/S, København eller Stockholm

Vil du arbejde med digital disruption i en spændende virksomhed? Motiveres du af at arbejde med digitalisering, korte og langsigtede mål og projekter og vise for dig selv og andre, at det umulige faktisk er muligt? Elsker du at lede forandring og digital transformation med det formål at skabe et bæredygtigt samfund?

Vi søger nu efter flere visionære, handlekraftige og innovative Digital Channel Owners til IT og Business Integration Divisionen med placering i enten København eller Stockholm.

Vores branche er en af hovedårsagerne til klimaændringer, og hvis vi skal være her om ti år, skal vores forretning ændre sig grundlæggende. Vi ved det, og overgangen til en fossil frihed er begyndt. Vi vil lede den transformation og hjælpe vores kunder, baseret på deres forhold, med at reducere deres klimafodaftryk.

BrinchPartners

Brinch & Partners søger for SEED Capital i København

Principals – Venture Capital

Et tæt og langsigtet samarbejde med dygtige iværksætter-profiler er centralt for Seed Capital. Teamet hos Seed Capital har som engagerede sparringspartnere bl.a. bistået Trustpilot, Vivino, Templafy, Lunar, VEO og en lang række andre kendte danske vækstvirksomheder med at udvikle deres forretningsmæssige potentiale.

Til kontoret centralt beliggende i København søger vi nu to Principals. Som Principal får du en vigtig rolle i relation til deal flow og en meget bred berøringsflade med iværksættermiljøet i Danmark. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Opbygning af netværk med fokus på iværksættere og samarbejdspartnere
 • Scanning af markedet for potentielle investeringsmuligheder
 • Vurdering af forretningsplaner, iværksætterteams og investeringsmuligheder
Brinch & Partners
Academic WorkTactical Operations Manager

Academic Work søger for Budbee i København

Vil du blive en del af en bæredygtig virksomhed i kæmpe vækst? Budbee leder efter en Tactical Operations Manager til at understøtte Budbees ekspansive vækst på det danske marked - Er det dig? Læs mere her!

Som Tactical Operations Manager vil du være ansvarlig for kvalitet og udvikling af deres drift i Danmark, hvilket omfatter overvågning og udvikling af eksisterende processer, understøttelse af nye vækstinitiativer, analyse af effektivitet og forbedring af produktiviteten med partnere. Du vil lede det operationelle arbejde med fokus på kvalitetssikring og ekspansion.

Dette er en fantastisk mulighed for at tilslutte sig et team af unge talenter, der er med til at opbygge den danske organisation og tage forretningen til nye højder! Her vil du samarbejde med kollegaer, som alle deler en nysgerrig og iværksætterimæssig tilgang til arbejdet, og som alle bidrager til en kultur, hvor medarbejdere trives og nyder hver dag.

LB Forsikring
Erfaren HR-udviklingskonsulent

LB Forsikring, København

Som HR-udviklingskonsulent hos LB Forsikring bliver du en del af et stærkt, udviklingsorienteret fællesskab, hvor der er tillid til, at vi sammen løfter mere end hver for sig. LB Forsikring

Som HR-udviklingskonsulent hos os bliver din primære opgave at omsætte kombinationen af vores strategi og din stærke faglighed til værdiskabende initiativer inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Du får selvstændigt ansvar for at konceptudvikle, optimere, understøtte og gennemføre projekter indenfor områder som ledelsesudvikling, succession planning, performance management, organizational review, onboarding, diversitet og inklusion mv.

LB Forsikring
Dagrofa Foodservice
Den helt rette butiksudviklingschef til Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Formår du at udvikle og drive stærke koncepter? Motiveres du af at samarbejde på tværs af afdelinger og organisationer, med henblik på at skabe den bedst mulige og langsigtede løsning, så Best Practice bliver udfoldet i hele butiksorganisationen? Så er du måske den helt rette kandidat til os.

I takt med en ny strategiperiode, er det blevet prioriteret, at vores 30 butikker skal udvikles i form af 3 nye koncepter, samtidig med at fastholde og forbedre den røde tråd mellem dem hver især. Man vil i rollen agere projektleder og have det overordnede leveranceansvar for at indsamle og udvikle Best Practice i butikkerne, men med viden og samarbejde fra butiksorganisationen, marketing, kategori og finans.

Hiper Lead & Channel Manager til Hiper

Hiper , Copenhagen

Hiper søger nu en Lead- & Channel Management konsulent til vores markedsafdeling.

Som del af vores markedsafdeling der består af commercial management, marketing og salg vil dine primære ansvarsområder være:

Opbygning og udvikling af vores samarbejder med eksterne salgspartnere. Herunder varetage den daglige kontakt med fokus på at vi lykkes i fælleskab med dem

 • -Afrapportering & afregning
 • -Statusmøder
 • -Spørgsmål / Svar
Genitor ApSAfdelingsleder til Glostrup Skole, afdeling Søndervang

Genitor ApS søger for Glostrup Kommune

På Glostrup skole sætter vi konsekvent børnene først. På Danmarks største skole vil vi måles på, om vi formår at løfte vores børn ud over den sociale baggrund de kommer med. Vi sikrer dette gennem konsekvent at sætte høje faglige standarder og arbejde med eksemplarisk praksis.

Du skal ville det ledelsesmæssige ansvar for udviklingen af en god skole med fokus på børn, undervisning, trivsel, læring, udvikling og ikke mindst at nå i mål med gode resultater.

Som en del af lederteamet på fire vil du være med til at løse opgaver i forskellige konstellationer, både på afdeling Søndervang og på tværs af Glostrup Skole. Samtidig vil du være leder for en personalegruppe på ca. 20 lærere, hvor du får det fulde personaleledelsesmæssige ansvar samt ansvar for den faglige, pædagogiske og didaktiske udvikling. Din opgave bliver at lede skolens 5.-9. årgang med aktuelt 12 klasser.

Lego Foundation
Senior Specialist, Social Ventures

Lego Foundation, Billund

Are you energized by driving projects and managing partnerships in international and cross-organizational settings? Do you have experience maturing new social enterprises or start-ups? And would you like to work with Learning through Play for children across the world?

Stepping into the role of Sr. Specialist, you will become part of the LEGO Collaboration & Social Ventures team; a fast-paced environment with high ambitions and exciting projects and partnerships. And this is where you come into the picture.

Partnership and project management will be a key element in a workday where you will be interacting with a myriad of stakeholders both internally and externally e.g., NGOs, social start-ups, consultants, the LEGO Foundation Board of Directors etc.

Lego Foundation
Play and Health Specialist, Social Ventures

Lego Foundation, Billund

Do you have experience driving projects and programmes in international and cross-organizational settings?

Project management will be a key element in a workday where you will be interacting with a myriad of stakeholders both internally and externally. Key external stakeholders will be e.g. NGOs, healthcare providers and entrepreneurs within the ADHD area.

Thus, working very independently within your area, your key tasks will be to:

 • Discover, develop, and evaluate Playful LEGO-based concepts and methods for supporting children with ADHD
 • Work with accelerator and incubator partners to support entrepreneurs developing their organization or their venture into a sustainable business to impact children and reach parents and/or practitioners globally
 • Test and document best practices for LEGO brick-based practices for children with ADHD
Energinet
Afdelingsleder for Forretningsstøtte og udvikling

Energinet, Fredericia

Forretningsstøtte og udvikling er ansvarlig for udvikling af og opfølgning af den overordnede strategi i Koncernøkonomi og Business Support og dermed retningen for forretningsenheden. Forretningsenhedens vigtigste opgave er at understøtte den resterende del af Energinet ved at være en værdiskabende partner og sikre en effektiv drift af Energinets kerneprocesser (på Økonomi, Indkøb, Facility etc.).

Energinet

Du bliver en del af en mindre afdeling som består af 6 medarbejdere. Afdelingen bistår direktøren og resten af ledelsen i forretningsenheden med ledelsessupport og forretningsoptimering. Her handler det om at sikre, at enheden konstant drives fremad via strategi og at være på forkant med de nyeste trends og nyeste arbejdsmetoder. Det er centralt, at du er interesseret i at bistå med udvikling af enheden med fokus på at understøtte det samlede

Energinet
Teknologisk Institut
Sektionsleder med flair for innovationsprocesser søges til Teknologisk Institut i Aarhus

Teknologisk Institut

Har du stærke ledelsesevner, og kan du se det store billede? Har du kompetencer inden for at skaffe fondsmidler i både Danmark og Europa, og vil du være med til at styre dansk erhvervsliv i en grøn retning? Så er du den kandidat, vi søger.

Teknologisk Institut

Du vil skulle stå i spidsen for 11 mand og råde over et af de førende kommercielle testlaboratorier i Danmark og Europa inden for feltet. Her skal du være med til, på innovativ vis, at sammensætte vores mange kompetencer og derefter styre vores forsknings- og udviklingsprojekter (FoU) i den rigtige retning.

Du kommer til at spille ind i en fælles ledelse, hvor du skal videreudvikle sektionen og være med til at bidrage til centerets strategier. Du vil få ansvaret for at skaffe fondsmidler i både Danmark og EU i samarbejde med medarbejderne og virksomhedspartnere.

Teknologisk Institut
Tryg Forsikring A/S
To tandlægekonsulenter til TandErstatningen

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vi søger to ansvarsfuld og dygtig tandlæger, der brænder for at sikre korrekte, tandlægefaglige vurderinger af høj kvalitet i forbindelse med behandlingsskader forvoldt af tandlæger, som vi afgør for Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning.

For at styrke vores viden og kvalitet på det tandlægefaglige område, søger vi to tandlæger, der med gejst og entusiasme vil spare og rådgive vores sagsbehandlere om tandlægefaglige problemstillinger samt foretage selvstændige vurderinger i forbindelse med behandlingsskader forvoldt af tandlæger, som vi afgør for Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning.

Tryg Forsikring A/S
Novo Holdings
Strategy Associate

Novo Holdings, Hellerup

Strategy Associate We are looking for a new Strategy Associate to join the Strategy Office in Novo Holdings to support the continued ambitious strategy development of Novo Holdings, a world leading investor in life sciences.

The role as Strategy Associate offers significant professional and personal development opportunities. It involves an array of tasks and responsibilities in continuous development of Novo Holding’s ambitious strategy and processes. Working closely with the Head of Strategy Office, you will:

 • Develop consistent and coherent high-quality strategies across investment areas and Novo Holdings in general
 • Ensure full strategic alignment with our house ambition of being leading responsible investors in close collaboration with Novo Holdings’ Head of Responsible Investments
Novo Holdings
Jyske Bank
Dygtig forretningsudvikler til Digital Relation - Forretningskoncepter

Jyske Bank

Vi søger en kollega, der skal være med til, at udvikle digitale løsninger til vores kunder og brugere. Er du en dygtig formidler, der formår at binde kunde- og forretningsindsigt sammen med IT-udvikling? Så er du måske vores nye forretningsudvikler!

Udvikling af spændende, værdiskabende produkter og koncepter til vores kunder og rådgivere er konstant et fokusområde i Jyske Bank. Derfor søger vi en Forretningsudvikler til Squad Økonomisk Overblik og Digital Signatur i Silkeborg.

Jyske Bank
PwC
Erfarne konsulenter til ledelse af større projekter og rådgivning af offentlige kunder inden for økonomistyring

PwC, Hellerup

Har du ambitioner på egne og samfundets vegne? Har du hjerne og hjerte på rette sted? Ønsker du at levere værdiskabende forandringer for store offentlige organisationer og indtage en ledende rolle i vores rådgivning af offentlige kunder i krydsfeltet mellem effektivisering, digitalisering og økonomistyring?

Vi oplever en stigende efterspørgsel og søger derfor erfarne konsulenter, der kan være med til at videreudvikle og levere PwC’s rådgivningsydelser samt styrke vores markedsposition.

PwC
Favrskov KommuneTandplejer søges til Favrskov Kommunale Tandpleje

Favrskov Kommune, Hadsten og Hinnerup

Favrskov Kommunale Tandpleje søger en uddannet tandplejer i en fast stilling 2 eller 3 dage om ugen fra 1. november 2021 eller efter nærmere aftale, og vil som udgangspunkt være på klinikker i Hadsten og Hinnerup.

Favrskov Kommunale Tandpleje behandler cirka 11.700 børn og unge. Vi er 45 engagerede medarbejdere. Vi arbejder med forebyggelse i højsædet og tilstræber et højt fagligt niveau og har gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse.

Vi vægter uddelegering af arbejdsopgaver og ansvar højt og søger derfor en kompetent medarbejder, der hovedsagelig vil komme til at arbejde med børn, men også med voksne i omsorgs- og specialtandplejen. Du har derfor interesse for og gerne erfaring inden for disse områder.