320 job matcher din søgning 320 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Børns Vilkår
Digital Integrations Specialist

Børns Vilkår, Valby

Vi har lige nu behov for at styrke og supplere vores team af digitale projektledere med en dygtig digital integrationsspecialist, som vil får mulighed for at sætte et solidt fingeraftryk på en række digitale projekter på tværs af organisationen, samt bidrage til en styrkelse af vores eksisterende infrastruktur.

Dine primære opgaver vil være:

 • Agere som integrationsspecialist inden for Børns Vilkårs interne og eksterne systemintegrationer
 • Deltage i udviklingsarbejde og projekter, der er relevante for Børns Vilkårs digitale udvikling
 • Fungere som bindeled mellem kunden (systemejer), forretningen og back-office (IT-teamet)
Børns Vilkår
Dagrofa Foodservice
Den helt rette butiksudviklingschef til Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Formår du at udvikle og drive stærke koncepter? Motiveres du af at samarbejde på tværs af afdelinger og organisationer, med henblik på at skabe den bedst mulige og langsigtede løsning, så Best Practice bliver udfoldet i hele butiksorganisationen? Så er du måske den helt rette kandidat til os.

I takt med en ny strategiperiode, er det blevet prioriteret, at vores 30 butikker skal udvikles i form af 3 nye koncepter, samtidig med at fastholde og forbedre den røde tråd mellem dem hver især. Man vil i rollen agere projektleder og have det overordnede leveranceansvar for at indsamle og udvikle Best Practice i butikkerne, men med viden og samarbejde fra butiksorganisationen, marketing, kategori og finans.

KMD A/SSolution Infrastructure Architect

KMD A/S, Aarhus eller Odense

Har du erfaring med infrastruktur-arkitektur, og har du et bredt kendskab til IT-teknologi og IT-drift? Så skal du læse videre!

KMD A/S

Vi er i en spændende udvikling og går forrest i markedet, og kan du se dig selv i den sammenhæng, er du måske vores nye kollega i TSP hvor du vil indgå i vores Architecture Capability Center, hvor du sammen med 35 kolleger vil understøtte KMD og kundernes forretning på bedste vis.

For at styrke vores arkitektgruppe på én af vores store kunder, søger vi en Solution Architect med bred infrastruktur-erfaring. Man vil blive tilknyttet KMD’s lokation i Odense eller Århus. Der vil ofte være møder og aktiviteter på kundens adresse.

KMD A/S
Hiper Lead & Channel Manager til Hiper

Hiper , Copenhagen

Hiper søger nu en Lead- & Channel Management konsulent til vores markedsafdeling.

Som del af vores markedsafdeling der består af commercial management, marketing og salg vil dine primære ansvarsområder være:

Opbygning og udvikling af vores samarbejder med eksterne salgspartnere. Herunder varetage den daglige kontakt med fokus på at vi lykkes i fælleskab med dem

 • -Afrapportering & afregning
 • -Statusmøder
 • -Spørgsmål / Svar
Genitor ApSAfdelingsleder til Glostrup Skole, afdeling Søndervang

Genitor ApS søger for Glostrup Kommune

På Glostrup skole sætter vi konsekvent børnene først. På Danmarks største skole vil vi måles på, om vi formår at løfte vores børn ud over den sociale baggrund de kommer med. Vi sikrer dette gennem konsekvent at sætte høje faglige standarder og arbejde med eksemplarisk praksis.

Du skal ville det ledelsesmæssige ansvar for udviklingen af en god skole med fokus på børn, undervisning, trivsel, læring, udvikling og ikke mindst at nå i mål med gode resultater.

Som en del af lederteamet på fire vil du være med til at løse opgaver i forskellige konstellationer, både på afdeling Søndervang og på tværs af Glostrup Skole. Samtidig vil du være leder for en personalegruppe på ca. 20 lærere, hvor du får det fulde personaleledelsesmæssige ansvar samt ansvar for den faglige, pædagogiske og didaktiske udvikling. Din opgave bliver at lede skolens 5.-9. årgang med aktuelt 12 klasser.

Sanistål A/S
Sanistål søger digital performance specialist til hovedkontoret i Aalborg

Sanistål A/S

Vi har travlt med masser af spændende projekter og søger derfor en digital performance specialist, der brænder for at arbejde med digital vækst.

Du bliver en del af vores afdeling for Digitalisering og Koncepter, der leverer digitale services baseret på data og de nyeste digitale værktøjer. Vores specialist-teams indenfor e-handel, koncept- og forretningsudvikling, datadrevet marketing, softwareudvikling samt salgssupport til e-handel arbejder både med vores digitale afsætningskanaler såsom web og app men også personaliserede kunderettede indsatser på andre digitale platforme.

Du vil få en central rolle i vores Digitale forretningsudviklingsteam, hvor du vil arbejde med de nyeste digitale værktøjer, herunder CDP, Google Analytics og BI – og du vil have en stor del af ansvaret for at Sanistål også i fremtiden kan tilbyde nogle af de førende digitale services.

Sanistål A/S
MAN Energy Solutions
SAP ERP Senior Consultant Production

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Here is a unique opportunity for you to join a highly skilled and agile IT-division and bring your SAP experience (PS, PM, PP further Productions modules) into play in the build-up of best practice in both business processes and SAP Solutions.

When joining MAN Energy Solutions as our new colleague, you will play a key-role in working across departments and functions, where you will deliver and rollout projects in our Production & Logistics business units.

On a professional note, we expect that our new colleague has:

  MAN
 • A degree in Computer Science, Business Administration, Business Informatics, Mechanical Engineering with focus on IT or similar
 • Several years of experience in SAP in the modules MM, WM, EWM and connected SAP modules (e.g. LES, QM, MM, PP)
MAN Energy Solutions
Lego Foundation
Senior Specialist, Social Ventures

Lego Foundation, Billund

Are you energized by driving projects and managing partnerships in international and cross-organizational settings? Do you have experience maturing new social enterprises or start-ups? And would you like to work with Learning through Play for children across the world?

Stepping into the role of Sr. Specialist, you will become part of the LEGO Collaboration & Social Ventures team; a fast-paced environment with high ambitions and exciting projects and partnerships. And this is where you come into the picture.

Partnership and project management will be a key element in a workday where you will be interacting with a myriad of stakeholders both internally and externally e.g., NGOs, social start-ups, consultants, the LEGO Foundation Board of Directors etc.

Lego Foundation
Play and Health Specialist, Social Ventures

Lego Foundation, Billund

Do you have experience driving projects and programmes in international and cross-organizational settings?

Project management will be a key element in a workday where you will be interacting with a myriad of stakeholders both internally and externally. Key external stakeholders will be e.g. NGOs, healthcare providers and entrepreneurs within the ADHD area.

Thus, working very independently within your area, your key tasks will be to:

 • Discover, develop, and evaluate Playful LEGO-based concepts and methods for supporting children with ADHD
 • Work with accelerator and incubator partners to support entrepreneurs developing their organization or their venture into a sustainable business to impact children and reach parents and/or practitioners globally
 • Test and document best practices for LEGO brick-based practices for children with ADHD
Kromann Reumert
CRM-konsulent

Kromann Reumert, København

Du sætter en ære i at have styr på kundedata og brænder for at sætte dem i spil med fokus på at udvikle og styrke kunderelationer. Du motiveres af både det strategiske forretningsperspektiv og de eksekverende rutiner forbundet med professionel CRM-håndtering.

Kromann Reumert

Du bidrager med dine kompetencer til at udvikle og styrke vores CRM-indsats. Du er både strategisk og operationel orienteret. Dine primære opgaver er:

 • strategisk udvikling af CRM-strategien i en forretningsorienteret kontekst
 • datakvalitet og løbende ajourføring af data
 • sortering og strukturering af data til kommercielt brug
Kromann Reumert
Erhvervsstyrelsen
UX-designer

Erhvervsstyrelsen, København

Hvorfor skal du søge jobbet somUX-designer hos os?

Det vi ved, vi kan tilbyde:

 • En række spændende og udfordrende opgaver med at skabe de bedste brugeroplevelser for danske virksomheder.
 • Stor frihed i arbejdet og stor indflydelse på løsningen.
 • En række store websites og digitale løsninger, der hele tiden skal lære af de bedste og blive bedre.

Erhvervsstyrelsen tror på, at UX spiller en afgørende rolle og skaber værdi i hele processen omkring udvikling af en digital service. Derfor kan dine opgaver være alt fra strategiske indspark, analyse af bruger- og forretningsbehov over design af brugergrænseflade til implementering i en agil proces og løbende optimering i drift.

Columbus A/S
Incident Manager

Columbus A/S, Ballerup

Vil du skabe en karriere i en international virksomhed, der er blandt de største og bedste spillere på markedet for ERP-systemer? Vil du have en central rolle med højeste prioritet for forretningen, og er du klar til at få stor indflydelse på vores incident management-strategi? Og kan du se dig selv i en performancekultur med solide karrieremuligheder?

Columbus A/S

Dine opgaver inkluderer at:

 • følge op på indkomne incidents fra kunder, så de bliver håndteret iht. vores aftaler og service delivery agreements
 • administrere major incident-processen og drive den ud fra en defineret proces
 • bistå og sparre med service delivery managers omkring kunders incidents
 • sikre, at systemet fungerer som ønsket og dækker de nye og ændrede behov
Columbus A/S
Mercedes-Benz CPH
IT og Master Data-orienteret Controller

Mercedes-Benz CPH, Hørsholm

Er du uddannet Controller? Har du flair for tal, IT og Master Data? Og er du detaljeorienteret ud til fingerspidserne? Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega i Business Controlling.

Dine opgaver vil hovedsageligt være knyttet til Master Data. Master Data er en afgørende grundsten i vores virksomhed, og har direkte indflydelse på de strategiske beslutninger der bliver truffet på højeste niveau. Du vil blive ansvarlig for at kvalitetssikre, optimere og vedligeholde Master Data, og dermed understøtte vækst gennem optimering af processer og anvendelse af systemerne.

Dit primære fokus vil være rettet mod daglig drift og håndtering af Master Data i vores ERP system Autoline. Du vil i samarbejde med organisationen ligeledes have ansvaret for optimering af processen for opdatering og brugen af Master Data i systemet til gavn for systemanvenderne.

Energinet
Afdelingsleder for Forretningsstøtte og udvikling

Energinet, Fredericia

Forretningsstøtte og udvikling er ansvarlig for udvikling af og opfølgning af den overordnede strategi i Koncernøkonomi og Business Support og dermed retningen for forretningsenheden. Forretningsenhedens vigtigste opgave er at understøtte den resterende del af Energinet ved at være en værdiskabende partner og sikre en effektiv drift af Energinets kerneprocesser (på Økonomi, Indkøb, Facility etc.).

Energinet

Du bliver en del af en mindre afdeling som består af 6 medarbejdere. Afdelingen bistår direktøren og resten af ledelsen i forretningsenheden med ledelsessupport og forretningsoptimering. Her handler det om at sikre, at enheden konstant drives fremad via strategi og at være på forkant med de nyeste trends og nyeste arbejdsmetoder. Det er centralt, at du er interesseret i at bistå med udvikling af enheden med fokus på at understøtte det samlede

Energinet
Teknologisk Institut
Sektionsleder med flair for innovationsprocesser søges til Teknologisk Institut i Aarhus

Teknologisk Institut

Har du stærke ledelsesevner, og kan du se det store billede? Har du kompetencer inden for at skaffe fondsmidler i både Danmark og Europa, og vil du være med til at styre dansk erhvervsliv i en grøn retning? Så er du den kandidat, vi søger.

Teknologisk Institut

Du vil skulle stå i spidsen for 11 mand og råde over et af de førende kommercielle testlaboratorier i Danmark og Europa inden for feltet. Her skal du være med til, på innovativ vis, at sammensætte vores mange kompetencer og derefter styre vores forsknings- og udviklingsprojekter (FoU) i den rigtige retning.

Du kommer til at spille ind i en fælles ledelse, hvor du skal videreudvikle sektionen og være med til at bidrage til centerets strategier. Du vil få ansvaret for at skaffe fondsmidler i både Danmark og EU i samarbejde med medarbejderne og virksomhedspartnere.

Teknologisk Institut
Gem
IT Relation A/S
Forretningskonsulent med teknisk IT-forståelse

IT Relation A/S, Herning, Viby eller København

Vil du spille en central rolle i samarbejdet med vores kunder og sikre, at de får den bedste rådgivning om digitalisering? Så er det dig, vi leder efter som vores nye IT-Forretningskonsulent til vores kontor i Herning, Viby eller København.

Din fornemste opgave er at spille en central rolle i hele kundens digitale rejse, og derved være bindeleddet mellem IT Relation og kundens forretning, visioner, behov og forventninger i forhold til levering af vores IT-ydelser.

Derfor er det vigtigt, at du har erfaring med ERP-systemer for at kunne forstå kundens udfordringer, og herigennem på bedste vis rådgive kunderne om deres muligheder.

IT Relation A/S
Chr. Hansen A/SR&D IT System Specialist

Chr. Hansen A/S

As an IT System Specialist in Digital R&D you will use your expertise within adaption, system administration and maintenance of laboratory IT applications and the corresponding IT infrastructure to support the laboratories in R&D. Your role is to support, troubleshoot, maintain, further develop and roll out existing central IT applications such as LIMS and ELN and help drive the scaling of digital solutions in Chr. Hansen R&D.

You will:

 • Plan and execute lifecycle tasks such as support, incidents and change requests handling, and application maintenance activities, in close collaboration with the relevant Product Manager. Execution is typically related to troubleshooting, testing, configuration, and programming
 • Closely collaborate with the relevant Product Manager in identifying and defining functional requirements, designing solutions and defining implementation tasks that fulfill business needs
Chr. Hansen A/S
Gem
NykreditSpecialist til forankring af Nykredits strategi på Wealth-området

Nykredit, København

Har du erfaring med SimCorp Dimension? Og vil du være med til at forankre Nykredits strategi på Wealth-området?

Vi skal være endnu flere til at sikre robuste, skalerbare løsninger til at understøtte vores ambitiøse strategi på Wealth-området. Vi har ledige pladser både i vores drifts- og automatiseringsteam samt i vores udviklingsteams.

Du får en spændende hverdag, hvor din overordnede opgave er at videreudvikle forretningsprocesser og systemanvendelse i tæt samarbejde med vores kolleger i Wealth Management. Vi arbejder med et forretningsområde i stærk vækst, og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig. Vi har en stor og kompleks SimCorp Dimension installation og mange spændende og krævende projekter i gang - og på vej.

Det Kgl. Bibliotek
PHP-udvikler i København/Aarhus

Det Kgl. Bibliotek

Det Kgl. Bibliotek har ambitioner om at gøre den digitale brugerrejse endnu nemmere, så det er let at gå på opdagelse i de mange forskellige materialer og samlinger.

Derfor søger vi en stærk udvikler, som kan forbedre og vedligeholde vores PHP-baserede systemer.

Ud over at du kan levere suveræn udviklerkode, er det vigtigt, at du tager initiativ. Du skal også have erfaring med tæt dialog med samarbejdspartnere med andre fagligheder, og du skal kunne omsætte digital UX til solide digitale selvbetjeningsløsninger.

Arbejdsopgaver:

 • Videreudvikling af kb.dk
 • Bidrage til overordnet løsningsarkitektur for kb.dk
 • Udvikling og vedligehold af vores andre PHP-baserede systemer
Det Kgl. Bibliotek
Danmarks StatistikFuldmægtig/specialkonsulent til statistik om udsatte børn og unge

Danmarks Statistik, København

Brænder du for data, statistik og formidling? Interesserer du dig for socialområdet? Og har du lyst til at belyse forholdene for udsatte børn og unge? Så har Privatøkonomi og Velfærd en ledig stilling, der måske er noget for dig.

Du bliver en del af et team på 10 medarbejdere, der samlet har ansvar for drift, vedligeholdelse og udvikling af tre statistikker om udsatte børn og unge – underretninger, anbringelser og forebyggende foranstaltninger – samt en helt ny statistik om børn med funktionsnedsættelser.

I teamet arbejder vi tæt sammen om hele statistikområdet, og du vil blive involveret i flere statistikker. Dit ansvarsområde er dog primært en af statistikkerne om udsatte børn og unge, hvor du både står for drifts- og udviklingsopgaver.