1.048 job matcher din søgning 1.048 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvig KommuneIT-sikkerhedskonsulent og DPO

Lemvig Kommune

Brænder du for arbejdet med informationssikkerhed og persondata? Er du god til formidling og struktur - så har vi en spændende stilling til dig i Lemvig Kommune.

I rollen som IT-sikkerhedskonsulent skal du indgå som projektdeltager i en lang række forskellige projekter, hvor der indgår IT-sikkerhedsmæssige aspekter. Du vil bl.a. være ansvarlig for ajourføring af IT-sikkerhedspolitikken og tilhørende procedurer, retningslinjer og vejledninger.

I arbejdet som DPO skal du behandle sikkerhedsbrud herunder varetage kontakt med borgere, Datatilsynet samt fortage opfølgning internt i organisationen, rådgive om beskyttelse af personoplysninger i organisationen generelt samt bistå organisationen i overvejelser og beslutninger om, hvordan vi overholder gældende lovgivning på området. Du vil stå for interne tilsyn og afrapportering samt udarbejde risiko- og konsekvensvurderinger på kommunens systemer.

Fredensborg Kommune
Netværkstekniker

Fredensborg Kommune

Du vil arbejde med daglig drift og vedligehold af kommunens netværk såvel som netværksadministration, etablering, fejlsøgning og udvidelser af vores løsninger. Vi holder vores installationer i luften, og vi sidder med netværksopgaver både på rådhuset og ude på institutionerne. Der vil være tæt samarbejde i driftsgruppen, med sikkerhedsgruppen og med eksterne leverandører på de forskellige teknologier, som kommunen gør brug af.

Vi kan tilbyde dig:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor to dage sjældent er ens
 • Et udfordrende og vedkommende job med plads til nytænkning i opgavevaretagelsen
 • Uformelt samarbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed
Kræftens BekæmpelseData Manager

Kræftens Bekæmpelse, Copenhagen

We are seeking a data manager for the research group Cancer Surveillance and Pharmacoepidemiology.

The research group performs research in cancer surveillance in collaboration with national and international networks, e.g., the Association of Nordic Cancer Networks. One example is the NORDCAN project that is an interactive user-friendly web-tool providing information on cancer incidence, mortality, prevalence and survival in the Nordic countries.

You will be engaged in all phases of the projects, from data collection and handling to analysis, documentation, reporting, and data storage.

We expect that you have:

 • A keen interest to contribute to further development of the research in cancer surveillance and epidemiology through national and international collaborations.
 • Ability in working both independently and advising and supporting colleagues in cross-disciplinary research collaborations.
Noa Noa
Butikschef (barselsvikariat)

Noa Noa, Ringsted

Er du en dynamisk ildsjæl, der formår at holde mange bolde i luften og elsker du butikslivet samt kundekontakten, er du måske den rette kandidat som salgsassistent til vores fine Outlet. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi forventer du kan

 • Tilbyde en helt igennem super oplevelse for vores kunder.
 • Gå forrest som sælger.
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar.

Udover de daglige opgaver forventes det, at du løbende tager initiativ til forbedringer og videreudvikling af butiksdriften. Vi forventer ligeledes, at du er en god kollega, der bidrager til fællesskabet og til at skabe en god atmosfære i butikken.

Noa Noa
Gem
SuperBrugsenUddeler, SuperBrugsen (Nærheden)

SuperBrugsen

Har du kompetencer, erfaring, viden og mod til at drive og udvikle en mellemstor dansk virksomhed?

Det er nemlig, hvad en moderne butik i SuperBrugsen repræsenterer. I samlet økonomi, kompleksitet, IT-landskab, salg og ikke mindst ledelse og lederskab.

Som Uddeler i Nærheden får du ansvaret for en af vores allernyeste butikker med ca. 40 medarbejdere, kollegaskab i distriktet med 14 andre Uddelere og samarbejde med talrige fageksperter og støttefunktioner fra servicekontoret. Nærheden er en nyetableret bydel med knap 500 beboere nu, men som næsten bogstaveligt vokser hver dag og stiller krav om stadig udvikling og ikke mindst involvering i lokalområdet. Bydelen vil huse over 7.000 beboere, når den er fuldt udbygget.

Sanistål A/S
Forretningschef til håndværkerbutikken i Haderslev

Sanistål A/S

Har du leder-dna, og motiveres du af, at være den der går forrest? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores håndværkerbutik i Haderslev? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger dig, der er garant for, at kunderne får den optimale kundeoplevelse i butikken. Det gør du bl.a. ved at sikre, at personalet altid har en positiv salgsindstilling, stor faglighed og en serviceminded adfærd. Vi søger en operationel leder, der tager del i den daglige drift samtidig med, at der er fuld fokus på ledelse af butikkens medarbejdere.

Som forretningschef skal du være en god købmand, der går forrest i salgsarbejdet og samtidig være opmærksom på at få alle med, kort sagt skal du være "En man får lyst til at følge". Udover personaleledelse fungerer du også som Saniståls repræsentant i lokalområdet, og er med i beslutninger, der også lokalt, kan gavne butikkens position og image.

Sanistål A/S
NCC Danmark
Data Management & Business Analytics Lead

NCC Danmark, Søborg

We are currently recruiting IT professionals who thrive on becoming important players in our digital transformation journey.

As our Data Management and Business Analytics Lead, you will have the overall responsibility to ensure that the functions are developed, implemented, and executed in a way that drives as much business value as possible.

In this position, you will take strategic leadership of developing these two functions. You will have a ­­­great impact on a growing area and your previous experience from IT leadership, digital transformation and the area of data management and business analytics will be very useful.

NCC Danmark
ALDI Danmark1. Assistent - Give

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Netto
Distriktschef

Netto, Køge

FIRMANAVN

Som distriktschef spiller du en nøglerolle i Nettos fremtid og bliver ansvarlig for ca. 10 butikker, som du leder med udgangspunkt i vores unikke ramme for god lederadfærd. Du leder, træner og udvikler derfor butikscheferne, så du sikrer, at de arbejder ud fra Nettos strategi og driftskoncept.

Mere konkret så skal du:

 • udarbejde operationelle planer sammen med butikscheferne
 • udvikle og motivere Nettos butikschefer ledelsesmæssigt
 • sikre talentudvikling, trivsel og fastholdelse i butikkerne
Netto
Region SjællandService Catalogue Manager til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Brænder du for IT og at levere god service og har du lyst til at arbejde med Service Catalogue og Request Fulfillment Management, så har vi måske stillingen til dig i Koncern IT – Region Sjælland.

Region Sjælland

Koncern IT er pt i gang med at skifte ITSM system til ServiceNow og implementerer i den forbindelse et nyt servicekatalog samt en ny request fulfillment proces, hvor du bliver ansvarlig for forankring, drift og udvikling. Du vil også være med til at sikre, at de service katalog items der bygges andre steder i organisation, har den fornødne kvalitet, inden de udstilles i kataloget.

Du kommer til at indgå i et fagligt netværk med dygtige Proces Managers i din afdeling og vil have et tæt samarbejde med disse i dagligdagen. Du skal derfor være indstillet på, at sætte dig ind i andre ITIL processer.

TEC – Technical Education CopenhagenErfarne IT-medarbejdere med interesse for formidling

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

Sidder IT-faget, så meget på rygraden, at du er klar til at lære det fra dig? Har du lyst til at hjælpe unge på vej med stærke kompetencer inden for programmering, netværk og infrastruktur? Og trives du i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job? Hvis ja, så kan vi ikke vente med at byde dig velkommen på TEC.

TEC - Technical Education Copenhagen søger 2 specialister til at uddanne fremtidens IT professionelle – en der kan undervise i netværk og infrastruktur på data- og elektrikeruddannelsen, og en der kan undervise i programmering på datauddannelsen.

Du bliver en del af et engageret og fagligt dygtigt team på EUX uddannelsen. EUX på TEC er en af landets største EUX skoler, og vi giver eleverne en unik mulighed for at få svendebrev og studenterhue på samme tid. Vi uddanner inden for data- og kommunikations-, smede-, personvogns-, automatik- og elektrikerfagene.

REMA 1000
Souschef

REMA 1000, Kolding

Som souschef i REMA 1000 vil du fungere som købmandens højre hånd og stedfortræder med direkte reference til Købmanden.

REMA 1000

Dine arbejdsopgaver vil være både praktiske, såvel som ledelsesorienterede. Du skal arbejde med vareopfyldning, disponering og sortimentspleje, så butikken altid fremstår indbydende og overskuelig. Samtidig får du egne ansvarsområder, som du skal udvikle og vedligeholde.

En anden vigtig opgave som souschef er at motivere og lede vores dygtige medarbejdere, så I sammen kan give kunderne en god oplevelse, når de handler i vores REMA 1000. Du skal brænde for at arbejde i en discountbutik med holdning og i særdeleshed med kunder og det er vigtigt hver dag at arbejde ud fra forståelsen af, at kunden er vores øverste chef.

REMA 1000
DSV
Senior Manager, Regional IT Infrastructure Services

DSV, Hedehusene or Landskrona/Sweden

Are you ready to empower your IT-skilled staff, foster cross-team coordination and drive standardisation and consolidation of IT infrastructure within the 12 countries in your cluster?

Join Regional IT Infrastructure Services, part of DSV Global IT, where your role will be to manage the different IT infrastructure specialists and onsite support teams in the countries of your cluster.

You will lead your department of managers and specialists, and support global, regional and local IT projects as a senior supplier within the Northern and Eastern European cluster, organize local IT Infra changes and smaller projects (e.g. new buildings and moves of staff) and sub-projects of global rollouts with the goal of getting them completed on time and within budget.

DSV
Gem
PPG Coatings Danmark A/S
Distriktschef

PPG Coatings Danmark A/S, Fyn/Sønderjylland

Er du en af de dygtigste på dit felt, og er du fuld af idéer til at øge omsætningen i farvekategorien? Og vil du være en del af en international organisation med gode muligheder for udvikling?

PPG er verdens førende virksomhed inden for overfladebehandling. I Danmark repræsenterer vi bl.a. varemærkerne Dyrup, GORI og Sigma Coatings.

Lige nu søger vi en Retail distriktschef, som skal være med til at nå vores ambitiøse vækstmål. Du er bosiddende på Fyn og gerne i Odenseområdet, hvor en stor del af din tid bruges hos kunderne.

PPG Coatings Danmark A/S
Danmarks Nationalbank
Nationalbanken søger ny kollega til arbejdet med cybersikkerhed

Danmarks Nationalbank, København

Vil du være med til at øge cybersikkerheden i den danske finansielle sektor? Så er du måske vores nye Cyber Resilience Expert i afdelingen Finansiel Stabilitet!

Nationalbanken arbejder for at sikre en robust finansiel infrastruktur, som kan modstå avancerede cyberangreb. Siden januar 2019 har Nationalbanken i tæt samarbejde med den finansielle sektor gennemført test, hvor etiske hackere efterligner realistiske, avancerede cyberangreb mod de mest kritiske områder i en finansiel institution. I rollen som fagekspert vil du være involveret i alle testforløb, og dine opgaver vil bl.a. være at:

 • guide testdeltagerne
 • opsamle data fra testene og analysere på tværs af testforløbene for at identificere fællestræk og resultater
 • anonymisere resultaterne, så de kan deles med henblik på at forbedre alle
Danmarks Nationalbank
BUPLCRM- og Sharepoint-konsulent

BUPL, København

Er du teknisk dygtig og god til at sætte dig ind i nye teknologier? Så har vi brug for dig i BUPL.

BUPL søger en teknisk funderet IT-konsulent, der kan løfte vores brug af CRM og Sharepoint til det næste niveau. Nyuddannet? Intet problem! Vi giver dig et job med mening, hvor du kan bruge dine tekniske evner til at skabe direkte værdi for vores brugere og hvor du får mulighed for at følge nye tiltag fra start til endelig implementering hos brugerne.

Som IT-konsulent bliver din primære opgave at gøre BUPL’s brug af CRM, Sharepoint og øvrige applikationer nemmere ved at udvikle og foreslå udvikling til gavn for brugerne.

Du skal med udgangspunkt i dit tekniske kendskab til Microsofts applikationer kunne foreslå nye måder at bruge og forbedre produkterne i BUPL.

Adecco.dkIT-talent med stor dataforståelse, konsulentgen og forretningsforståelse søges til job som BI-udvikler

Adecco.dk søger for NIRAS i Allerød

Er du en superbruger i Excel og har du en passion for at arbejde med store mængder data? Så har du her muligheden for at kickstarte din karriere.

NIRAS søger en Business Intelligence-udvikler, som skal agere sparringspartner på alle deres projekter, hvilket indebærer formidling og visualisering af data via dashboards. En stor del af udviklingen foregår i Power BI. Der er ikke et specifikt krav til uddannelse – det er vigtigst, at du har erfaring og er passioneret omkring data og formidling heraf. Det kunne fx være en uddannelse inden for finans, matematik eller data science.

Sideløbende med dit daglige arbejde hos NIRAS tilknyttes du et uddannelsesforløb, som bliver skræddersyet til netop denne stilling. Dette foregår gennem deres samarbejdspartner Readynez, og som har specialiseret sig i at udvikle unikke træningskoncepter inden for IT.

SuperBrugsenSouschef søges til SuperBrugsen, Midtbyen i Kolding

SuperBrugsen

Du bliver en del af en 1200 m2 butik med i alt 45 medarbejdere. Vi er dygtige og servicemindede medarbejdere der altid er klar til at hjælpe vores mange kunder og sikre en høj butiksstandard.

Som Souschef er du sammen med uddeleren og resten af ledergruppen ansvarlig for butikkens drift, dynamik og ledelse af medarbejderne. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgsplanlægning/salgsopfølgning
 • Basis på plads
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar

En stor del af tiden bruger du i butikken, hvor du, sammen med den øvrige ledergruppe, står for meget af den daglige ledelse af medarbejderne. Med SuperBrugsens stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne rigtig vigtig. Du er udadvendt og tager dig tid til at tale med kunderne, lære deres behov at kende og for at få en god relation. Service skal have konstant fokus.

Gem
PFATester til tværkulturelt agilt team

PFA, København

Vil du være med til at udfolde dine testevner og sætte scenen for nye, banebrydende, digitale løsninger til PFA’s rådgivere og pensionskunder i MitPFA? Kan du se dig selv i et skaleret agilt set up, hvor du samarbejder med tværfaglige og tværkulturelle agile teams og er involveret fra idé til slutprodukt?

Som tester er du med end-to-end og bygger løsningerne sammen med product owner og udviklerne i teamet, så der tænkes test og kvalitetssikring ind fra start, og så vi sikrer, at ny funktionalitet fungerer som forventet.

Dine nøgleopgaver er at:

 • sætte dine kompetencer i spil i et agilt, tværfagligt team
 • planlægge, estimere, prioritere, eksekvere og koordinere testaktiviteter og indgå som tester for agilt team med udviklere i både Danmark og Polen
 • udføre og assistere ved alle typer af test, funktionel og non-funktionel test – primært system-, systemintegrations- og brugeraccepttest
ISS Facility Services A/S
Junior rapporterings- og analysekonsulent til ISS Danmark

ISS Facility Services A/S, Søborg

Er du detaljeorienteret, har stor forretningsforståelse og brænder for udvikling og implementering af dashboards, så er du måske vores nye rapporterings- og analysekonsulent.

Du vil blive en del af et ambitiøst rapporteringsteam, som er i rivende udvikling, og som har ansvaret for ISS Danmarks centrale rapporteringsplatform Insight@ISS. Nogle af de centrale opgaver vil være udvikling af vores dashboards til kunderapportering for vores Key Accounts samt lave standard dashboards til driftsrapportering indenfor økonomi, HR, KPI og operationelle rapporter.

Som person har du et højt drive og trives i en omskiftelig hverdag med stor frihed under ansvar.

ISS Facility Services A/S