1.025 job matcher din søgning 1.025 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LEMAN A/S
Terminal Supervisor, Taulov

LEMAN A/S, Fredericia

Til vores afdeling i Taulov søger vi en erfaren Terminal Supervisor med erfaring i ledelse og håndtering af gods. Du trives med at udvikle, samarbejde på tværs og skabe nye dimensioner.

Der arbejdes i tidsrummet fra 14.00 – 22.00. I travle perioder forventes det, at du er villig til at give en ekstra hånd med.

I teamet arbejder 25 mand. Du vil have en stor berøringsflade med hele LEMAN, da du vil være et bindeled mellem lageret, distributionen og speditionsaktiviteterne. Desuden vil du være en del af ledelsen på terminalen i Taulov. Oplagt mulighed for at starte en ny karriere hos LEMAN.

LEMAN A/S
TEMP TEAM A/SCostumer Minded Supply Chain Specialist

TEMP TEAM A/S recruiting on behalf of Dr. Oetker Denmark in Glostrup

Do you have a good business understanding and an analytical approach to Supply Chain, Logistics and Customer Service?

In collaboration with our customer Dr. Oetker Denmark, we are looking for an ambitious, structured and service-minded Supply Chain Specialist for the head office in Glostrup.

You will be part of the Nordic-Baltic Supply Chain team with five skilled Supply Chain Specialists. Your primary function will be to ensure the high standard of delivery performance to the Nordic market and in a cost-efficient way.

You will be co-responsible for Sweden and Finland and your primary tasks will be:

 • Daily sales order processing and invoicing incl. error and complaint handling
 • Maintenance of master data and prices
 • Preparation of key figure reports for quality measurement and process optimization
Change Direction ApS
Brænder du for at optimere processer?

Change Direction ApS søger for Bredana Axcite i Aarhus eller Kolding

Optimering af processer og arbejdsgange ved hjælp af effektive IT-løsninger er essentielt for virksomheder. Har du både erfaring med og viden om enten intern logistik eller produktion, så er det måske præcis dig, Bredana Axcite leder efter.

Det går godt! Der er stor efterspørgsel efter løsninger fra Bredana Axcite og derfor udvider de igen med flere handlekraftige ERP-virksomhedskonsulenter til deres kontor i Aarhus eller Kolding.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Behovsanalyse med fokus på optimering af processer
 • Udarbejdelse af løsningsdesigns med efterfølgende tests
 • Udarbejdelse af vejledninger og undervisning i deres systemer
Change Direction ApS
Saab Danmark A/S
Proposal Manager FOR DEFENCE and CIVIL PROJECTS

Saab Danmark A/S, Sønderborg

We are rapidly growing our business in the global Defence Market, so we are looking for new colleagues to join our project team.

As our projects are increasing in complexity and size, the Proposal Manager role is just one of a series of initiatives to enhance the processes connected to our sales process. The proposal manager will be responsible for creating the complete cost base and coordinating related documentation for a project sales quotation.

You will experience an informal working atmosphere in a technology driven organization with a high degree of freedom and personal responsibility. You will work with skilled colleagues in an international environment delivering projects all over the world. You will be given rich opportunities to grow your general competence span and specialist skills.

Saab Danmark A/S
WS Audiology
Production Planner, Sub-assembly & Analytics

WS Audiology, Lynge

Located in our CO2 neutral Headquarters north of Copenhagen, Lynge, you will take on the Planning of HQ Sub-assembly & Analytics. This encompasses the master planning of both our internal production departments: Microelectronic & Plastic/Molding as well as the further development of our Planning Analytics competences.

In this role you will lead the master planning of these departments working closely with the respective managers/production coordinators to ensure they produce the right thing, at the right time, in the right quantity. Secondly, you will further our attempts to create transparency in the supply chain by developing reports (Power BI) designed for both daily monitoring as well as upper-management reporting.

Our Team’s target can be denoted in four bullets:

 • Ensure product availability towards a good delivery performance
 • Keep a controlled, lean stock in the correct mix at key replenishment points
WS Audiology
Addcomp DK A/SVi søger til vores lager i Smørum en fuldtids lager- og logistikmedarbejder

Addcomp DK A/S

Vi leder efter en kompetent og struktureret lager- og logistikmedarbejder til en spændende international virksomhed med et godt arbejdsmiljø, og hvor vi løfter i flok. Du bliver en del af et dedikeret team som i dag håndterer varemodtagelse, lagerhåndtering og forsendelse for flere forskellige selskaber.

Dine arbejdsopgaver:

 • Varemodtagelse – tage imod varer, registrering og lægge dem på lager.
 • Pluk og pakning – sikre at kunderne får deres varer til tiden – Du er stærkt bevidst om, at tilfredse kunder er vigtige for selskabet.
 • Samt andre opgaver som er en del af lagerdriften.

Vi tilbyder et spændende job i en international virksomhed, der er i god vækst. Virksomheden er ISO-certificeret, hvilket stiller krav til et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du også kan udvikle dig gennem opgaver med selvstændighed og ansvar.

Noa Noa
Butikschef (barselsvikariat)

Noa Noa, Ringsted

Er du en dynamisk ildsjæl, der formår at holde mange bolde i luften og elsker du butikslivet samt kundekontakten, er du måske den rette kandidat som salgsassistent til vores fine Outlet. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi forventer du kan

 • Tilbyde en helt igennem super oplevelse for vores kunder.
 • Gå forrest som sælger.
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar.

Udover de daglige opgaver forventes det, at du løbende tager initiativ til forbedringer og videreudvikling af butiksdriften. Vi forventer ligeledes, at du er en god kollega, der bidrager til fællesskabet og til at skabe en god atmosfære i butikken.

Noa Noa
DSB
Koordinator til Handicapkoordineringen

DSB, Taastrup

Som koordinator i Handicapkoordineringen er du med til at koordinere DSB’s handicapassistancer både internt og eksternt.

I det daglige er din hovedopgave at koordinere bestillinger fra kundecenteret til de udførende enheder. Det kunne være at sende assistance-bestilling til Stationsservice på den relevante station. Eller tage kontakt til den taxa, der skal udføre assistancen.

Handicapassistancer er hjælp til de af forskellige Jernbaneselskabers kunder der ikke kan klare sig selv ved ind/udstigning af toget. Det kan være dårligt gående, svagt seende/blinde eller kørestols brugere.

Du er med i arbejdet med udvikling af vores handicapkoncept og i arbejdet med at udarbejde statistikker og ledelsesrapporter.

DSB
Gem
SuperBrugsenUddeler, SuperBrugsen (Nærheden)

SuperBrugsen

Har du kompetencer, erfaring, viden og mod til at drive og udvikle en mellemstor dansk virksomhed?

Det er nemlig, hvad en moderne butik i SuperBrugsen repræsenterer. I samlet økonomi, kompleksitet, IT-landskab, salg og ikke mindst ledelse og lederskab.

Som Uddeler i Nærheden får du ansvaret for en af vores allernyeste butikker med ca. 40 medarbejdere, kollegaskab i distriktet med 14 andre Uddelere og samarbejde med talrige fageksperter og støttefunktioner fra servicekontoret. Nærheden er en nyetableret bydel med knap 500 beboere nu, men som næsten bogstaveligt vokser hver dag og stiller krav om stadig udvikling og ikke mindst involvering i lokalområdet. Bydelen vil huse over 7.000 beboere, når den er fuldt udbygget.

Sanistål A/S
Forretningschef til håndværkerbutikken i Haderslev

Sanistål A/S

Har du leder-dna, og motiveres du af, at være den der går forrest? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores håndværkerbutik i Haderslev? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger dig, der er garant for, at kunderne får den optimale kundeoplevelse i butikken. Det gør du bl.a. ved at sikre, at personalet altid har en positiv salgsindstilling, stor faglighed og en serviceminded adfærd. Vi søger en operationel leder, der tager del i den daglige drift samtidig med, at der er fuld fokus på ledelse af butikkens medarbejdere.

Som forretningschef skal du være en god købmand, der går forrest i salgsarbejdet og samtidig være opmærksom på at få alle med, kort sagt skal du være "En man får lyst til at følge". Udover personaleledelse fungerer du også som Saniståls repræsentant i lokalområdet, og er med i beslutninger, der også lokalt, kan gavne butikkens position og image.

Sanistål A/S
PeopleLinkPlanner

PeopleLink søger for Plus Pack i Odense

Disponering, produktionsplanlægning og forecast

Produktionsplanlægning og lagerstyring for produktionen
Du bliver en del af planlægningsteamet i supply chain på 5 personer, heraf 4 i Odense og 1 i Belgien. Dine kolleger er erfarne fageksperter, og du vil få stor mulighed for at få faglig sparring og lære fra de bedste. Du får ansvaret for disponering af råvarer, produktionsplanlægningen og lagerstyringen for produktionen.

Dine primære ansvarsområder er produktionsplanlægningen, som indebærer udarbejdelse af forecast, produktionsplaner, tilpasninger og lagerstyring i forhold til ordrer og produktion i tæt samarbejde med kollegerne i Genk i Belgien. Desuden vil dine arbejdsopgaver bestå af:

 • Indkøb af rette mængder råvare ud fra rammeaftaler og igangsætning af produktion
 • Koordinering med produktionen omkring nuværende og fremtidige kapacitetsbehov
Hartmanns A/SSTRATEGIC SOURCING LEAD

Hartmanns A/S recruiting on behalf of Howden Axial Fans ApS in Næstved

Howden is a global engineering business who focus on providing clients with industrial products that help multiple sectors improve their everyday processes. Howden’s core focus is on providing quality solutions for air and gas handling and we have over a century of experience in doing so.

At Howden Axial Fans ApS in Næstved we are looking for a highly motivated Strategic Sourcing Lead who is challenged by creating results by developing, coordinating and implementing sourcing strategies that will support growth and margin expansion in our Aftermarket business.

The successful candidate will join a highly skilled team of colleagues who all play their part in delivering results. Your daily work will involve close collaboration with our Global Category Managers and our Sourcing Hubs globally in order to develop a preferred supplier base that supports the Aftermarket business.

Arla Foods amba
Demand Planner - Aarhus

Arla Foods amba

We are looking for a talented and experienced Demand Planner with a commercial mindset, strong analytical skills and a proactive approach.

In this role you will be reporting directly to the Senior Planning Manager and have a wide contact surface across Arla’s functional areas.

In this high-paced work environment, we expect you to:

 • Take lead as a stakeholder in the Sales & Operations Planning processes
 • Secure commercial input from and ensuring alignment with our Sales and Category departments
Arla Foods amba
ALDI Danmark1. Assistent - Give

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Netto
Distriktschef

Netto, Køge

FIRMANAVN

Som distriktschef spiller du en nøglerolle i Nettos fremtid og bliver ansvarlig for ca. 10 butikker, som du leder med udgangspunkt i vores unikke ramme for god lederadfærd. Du leder, træner og udvikler derfor butikscheferne, så du sikrer, at de arbejder ud fra Nettos strategi og driftskoncept.

Mere konkret så skal du:

 • udarbejde operationelle planer sammen med butikscheferne
 • udvikle og motivere Nettos butikschefer ledelsesmæssigt
 • sikre talentudvikling, trivsel og fastholdelse i butikkerne
Netto
REMA 1000
Souschef

REMA 1000, Kolding

Som souschef i REMA 1000 vil du fungere som købmandens højre hånd og stedfortræder med direkte reference til Købmanden.

REMA 1000

Dine arbejdsopgaver vil være både praktiske, såvel som ledelsesorienterede. Du skal arbejde med vareopfyldning, disponering og sortimentspleje, så butikken altid fremstår indbydende og overskuelig. Samtidig får du egne ansvarsområder, som du skal udvikle og vedligeholde.

En anden vigtig opgave som souschef er at motivere og lede vores dygtige medarbejdere, så I sammen kan give kunderne en god oplevelse, når de handler i vores REMA 1000. Du skal brænde for at arbejde i en discountbutik med holdning og i særdeleshed med kunder og det er vigtigt hver dag at arbejde ud fra forståelsen af, at kunden er vores øverste chef.

REMA 1000
Gem
PPG Coatings Danmark A/S
Distriktschef

PPG Coatings Danmark A/S, Fyn/Sønderjylland

Er du en af de dygtigste på dit felt, og er du fuld af idéer til at øge omsætningen i farvekategorien? Og vil du være en del af en international organisation med gode muligheder for udvikling?

PPG er verdens førende virksomhed inden for overfladebehandling. I Danmark repræsenterer vi bl.a. varemærkerne Dyrup, GORI og Sigma Coatings.

Lige nu søger vi en Retail distriktschef, som skal være med til at nå vores ambitiøse vækstmål. Du er bosiddende på Fyn og gerne i Odenseområdet, hvor en stor del af din tid bruges hos kunderne.

PPG Coatings Danmark A/S
Just-Eat.dk ApS
Team Lead Currier support

Just-Eat.dk ApS, København

Har du erfaring med ledelse og kan du lide orden på din tallerken? Just Eat søger en teamleder, som elsker at have mange bolde i luften - samt ikke mindst at have styr på dem imens! Just Eats Delivery-afdeling, består af ca. 800 chauffører, som hver dag i deres egne biler eller i vores brandede biler og el-cykler leverer takeaway ud til danskerne i de største byer i Danmark.

Din opgave bliver at on-boarde nye medarbejdere, koordinere og lede chaufførerne sammen med dine dygtige kollegaer. Som teamleder vil du, i samarbejde med vores Manager, være ansvarlig for den daglige ledelse, administration, planlægning, vedligeholdelse og vækst af afdelingen. Derudover vil du som Teamleder fylde din hverdag med:

 • Ledelse fra distance
 • Daglig kommunikation med chauffører, herunder at tage imod sygemeldinger og afholde medarbejdersamtaler
 • Håndtering af personalesager
Just-Eat.dk ApS
SuperBrugsenSouschef søges til SuperBrugsen, Midtbyen i Kolding

SuperBrugsen

Du bliver en del af en 1200 m2 butik med i alt 45 medarbejdere. Vi er dygtige og servicemindede medarbejdere der altid er klar til at hjælpe vores mange kunder og sikre en høj butiksstandard.

Som Souschef er du sammen med uddeleren og resten af ledergruppen ansvarlig for butikkens drift, dynamik og ledelse af medarbejderne. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgsplanlægning/salgsopfølgning
 • Basis på plads
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar

En stor del af tiden bruger du i butikken, hvor du, sammen med den øvrige ledergruppe, står for meget af den daglige ledelse af medarbejderne. Med SuperBrugsens stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne rigtig vigtig. Du er udadvendt og tager dig tid til at tale med kunderne, lære deres behov at kende og for at få en god relation. Service skal have konstant fokus.

UNICEF Supply Division2 x Shipping Associates (GS-6 level) Shipping Operations Unit, Transport Centre

UNICEF Supply Division, Nordhavn

Under the general supervision of the Shipping Operation Manager, the incumbent will coordinate, expedite and monitor activities related to the international transport of supplies to ensure timely and cost-effective movement, with the overall goal of meeting the needs and requirements of UNICEF assisted programs and Procurement Service customers.

Key functions and accountabilities:

 • Performs forecast and data analysis of international shipments related to warehouse or suppliers’ orders, reports to manager and coordinate with other team members for prioritization and focus of urgent cargoes.
 • Supervises all shipment expeditions done by the shipping team and optimizes the workflow.
 • Liaise with the freight forwarders and other logistics partners to identify the optimal shipping and logistics solutions for UNICEF programs and procurement services.