721 job matcher din søgning 721 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NTG East A/SFå en komplet speditøruddannelse med gode karrieremuligheder

NTG East A/S, Kolding eller Hvidovre

Vil du have en karriere, hvor du forbinder Danmark med resten af Europa og verden? Så tilbyder vi, at du:

 • bliver oplært af de bedste i branchen i en virksomhed i konstant vækst.
 • får en dedikeret mentor, som udvikler dine styrker og gearer dig til en karriere som speditør.
 • får dine egne kunder, lige så snart du er klar til det, og gode jobmuligheder, når du er uddannet.

Som speditør har du overblikket over transport – både til lands, til vands og i luften. Det er dig, der har kontakten med både kunder, chauffører, rederier og lufthavne, når du planlægger fragten af varer fra A til B – både over kortere og store afstande.

Når du starter på dit 2-årige elevforløb, får du en dedikeret mentor, der lærer dig op. I hjælper hinanden med at finde dine styrker, og ud fra det, får du et målrettet læringsforløb.

Gem
fakta a/s
Souschef, fakta Tommerup

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Meny
Souschef MENY Mågebakken, Odense

Meny

Meny Mågebakken i Odense vil vi være byens førende Gourmet supermarked, og til det har vi brug for en målrettet, kompetent og engageret souschef der kan bidrage til at løfte butikken til nye højder.

Du vil få stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt at du er ansvarsbevidst, og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Du har et naturligt flair for kundeservice, og nyder at arbejde i et til tider hektisk miljø med stor fokus på kvaliteten.

Du bliver en del af butikkens ledergruppe og skal være med til at motivere og inspirere personalet, samt sikre at koncepter, regler og rutiner overholdes og udvikles. Du vil få egne ansvarsområder i butikken.

Du kan både have erfaring fra dagligvarebranchen eller måske er du ny udlært. Det vigtigste er du selv kan tage fat og du sammen med butikkens dygtige medarbejdere kan opretholde et fagligt højt niveau.

Meny
Gem
ALDI DanmarkButikschef - Haderslev

ALDI Danmark

Er det dig, man skal kigge på og følge, når det gælder? Vi leder efter en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold, der får hverdagen til at køre og kunderne til at komme igen. Vi er på en rejse mod et nyt og endnu bedre ALDI med nye butikker, endnu bedre varer og endnu flere dygtige kollegaer. Skal du fortsætte din rejse som leder sammen med os?

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastik oplevelse hver dag. Ganske enkelt.

Du kommer til at stå i spidsen for ALDIs forandring, når du hver dag sætter dit præg på det nye ALDI. Dit vigtigste fokus er at butikken skal driftes samtidig med at vi hver dag gør koncepterne skarpere og mere enkle. Men du sidder ikke og venter på, at den forkromede plan ligger klar.

ALDI Danmark1. Assistent - København V

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du kender allerede ALDI Danmark. For vi var de første i Danmark til at tilbyde høj kvalitet til discountpriser. I dag har vi skudt en spændende udvikling i gang under navnet: ”Hver dag endnu bedre”, og den udvikling inviterer vi nu dig med til som vores nyeste 1. assistent i butikken i København V.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

ALDI Danmark1. Assistent - Grindsted

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
CrossEyes AarhusButikschef

CrossEyes Aarhus

Til vores flagship store på Store Torv i Aarhus mangler vi en erfaren butikschef, der kan løfte butikken til nye højder. Du får ansvaret for at sikre og øge salget i butikken, og du skal være klar på at gå forrest og være aktiv på gulvet. Dit fokus bliver på at lede og udvikle dit team, samt hjælpe alle vores fantastiske kunder med at løse deres brillebehov.

Du kommer til at sætte retningen for butikken under rammer, og du får ansvaret for dit eget team. Vi forestiller os at:

 • Du har et højt drive, er konkurrenceminded og ved, hvad der er godt købmandskab.
 • Du er nysgerrig, omstillingsparat og klar på at udvikle dig selv og dit team.
 • Du trives med KPI-opfølgning og budgetplanlægning.
Bevo Nordic A/SSalgselev

Bevo Nordic A/S, Odense

Er du engageret, tager du ansvar og vil du bidrage til, at dit uddannelsesforløb bliver udbytterigt for din fremtidige karriere? Vi søger en person med ambitioner og som er villig til at arbejde for at opnå sine mål.

Hvad skal du lave og hvad skal du kunne?

 • du brænder for salg og har et stort gåpåmod
 • du er en positiv, udadvendt og proaktiv person
 • du har ambitioner, er målrettet og tror på dig selv
 • du har gode sprogkundskaber, herunder dansk og engelsk og gerne
 • erfaring med andre skandinaviske sprog
 • du formår selv at gribe opgaverne og føre dem til ende
 • du formår at holde mange bolde i luften på samme tid
 • du kan arbejde selvstændigt og struktureret

Vi tilbyder:

 • et udfordrende job med en høj grad af frihed
 • en åben kultur, hvor der forventes initiativer og udvikling
 • mulighed for at bidrage til en bedre verden
Grundfos A/SElev eller lærling på Grundfos

Grundfos A/S, Bjerringbro

Grundfos A/S, Bjerringbro

Med en håndværker-, tekniker- eller kontoruddannelse på Grundfos får du en rigtig god ballast på din videre vej mod en karriere. Hvad enten du har lyst til og flair for at bruge dine hænder, eller du hellere vil have et mindre fysisk betonet job, så er der rige muligheder for at finde præcis den niche, du føler dig hjemme i.

Og du bliver ikke låst fast i én stilling. Tværtimod vil du blive opfordret til at bevæge dig ud over flere områder og få en bred uddannelse – en uddannelse, hvor du kan sprænge rammerne for, hvad en industrihåndværker eller kontorassistent kan gøre.

Lidl Danmark K/S
Souschef Roskilde

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Lantmännen Schulstad A/S
Økonomielev hos Schulstad A/S, Danmarks førende brødproducent

Lantmännen Schulstad A/S

I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg.

Har du flair for tal og Excel, og synes du, at regnskab er spændende? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi er tæt på vores kerneområder og produktion, så er det måske dig, vi har brug for, som elev til vores regnskabsafdeling i Hvidovre.

Som regnskabselev vil du prøve kræfter med hele regnskabsområdet: Regnskab, kreditorer, debitorer, likviditet, samt intern og ekstern rapportering.

Lantmännen Schulstad A/S
Deichmann SkoVil du ”i lære” som butikschef? Bliv ledertrainee hos Europas største skokæde

Deichmann Sko, Aarhus

Vi søger en trainee med lederambitioner til vores butik i Bruuns Galleri.

Har du erfaring fra detailbranchen? Er du serviceminded, og er du frisk på at tage skridtet videre og blive leder?

Vi klæder dig på til en ledende stilling inden for detailbranchen i Europas største skokæde.

Igennem en et-årig uddannelse i vores salgsorganisation, vil vi udvikle dig til en ”hands on” leder, som formår at sætte prioriteter og få sit team til at yde det bedste i en travl og spændende hverdag.

fakta a/s
Souschef, fakta, Nørrebrogade

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen, Bellinge

SuperBrugsen, Odense

Du bliver en del af en butik med i alt 46 medarbejdere. Vi er en stor butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Vi er især store på ja-tak og SoMe-værktøjerne.

Som Souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
Danmarks Tekniske UniversitetStruktureret eventkoordinatorelev i kontoret for Stakeholder Management

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Brænder du for at koordinere, organisere og være den, der har det kølige overblik? Har du gå-på-mod, og sans for at give gæster den bedste eventoplevelse? Så er det måske dig, vi søger som eventkoordinatorelev i Stakeholder Management kontoret på DTU.

Stakeholder Management er DTU’s centrale eventkontor, der har ansvar for universitetets væsentlige arrangementer. Både de større, med mellem 1000-5000 deltagere, og de mindre, med mellem 80-300 deltagere. Det er alt lige fra Årsfest, dimittendreceptioner og indvielser af nye bygninger til den årlige professormiddag og forelæsninger med nobelprismodtagere. Deltagerne er alt fra studerende på DTU til ambassadører, ministre og kongehus.

Julie Sandlau A/SButikschef til Kolding Storcenter

Julie Sandlau A/S

Din rolle som butikschef bliver at drive butikken og medarbejderne så der altid bliver ydet den bedste kundeservice og de bedste resultater. Du skal sørge for, at alt går op i en højere enhed, hvor du går forrest og motiverer til at skabe rammerne for den bedste kundeservice.

Du skal som butikschef sørge for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs og at butikken altid er salgsklar.

Du vil have et tæt samarbejde med vores Head of Retail om de overordnede mål, men du vil have frie hænder til at udøve den salgsledelse som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater.

Gem
SuperBrugsenMestersvend slagter, SuperBrugsen Løkken

SuperBrugsen

Vores nuværende Mestersvend er blevet Slagtermester, derfor søger vi en dygtig og kompetent afløser.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 4 dygtig faglærte slagtere, en pølsemager samt en slagterelev, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Du vil som Mestersvend få ansvaret for "maskinrummet"- medarbejdere, produktion, salg og indtjening
 • Central rolle i udvikling af afdelingen som fuldt betjent alle ugens dage
SuperBrugsenSalgsleder til pakning af varetur, SuperBrugsen, Hvalsø

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 89 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer

Din hverdag er et team af 3 fuldtidsmedarbejdere, hvor du har ansvaret for varetursområdet, og sikre at paking er af den bedste kvalitet til vores kunder. Vi pakker omkring 450 vareture mandag til torsdag. Man holder fri fredag, lørdag og søndag.

Som salgsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • Sikre drift og økonomi i din afdeling
 • Daglig opfølgning af området
 • Daglig ledelse af personale med tilknytning til paking af varetur
Gem
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen, Ølsted

SuperBrugsen

SuperBrugsen Ølsted søger en kompetent slagtermester eller leder af slagter og delikatesse afdelingen, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester/leder er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester/Leder er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter- og delikatesse afdeling, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
BAUHAUS
Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til BAUHAUS Roskilde

BAUHAUS

Kan du stå i spidsen for en hel afdeling af salgsglade medarbejdere, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg? Som afdelingschef i BAUHAUS får du lidt mere ansvar og frie rammer til at give kunderne de bedste oplevelser og gøre hverdagen sjov.

Denne stilling byder på mere end spændende udfordringer og glade arbejdsdage. Du kan bl.a. glæde dig til at få:

 • ordnede arbejdsforhold, og kun weekendvagt hver 4. weekend
 • mulighed for at udvikle dine lederevner
 • attraktiv sundhedsforsikring og pensionsordning
 • løn efter kvalifikationer og mulighed for resultatorienteret bonus
 • medarbejderrabat og adgang til flere landsdækkende rabataftaler