1.172 job matcher din søgning 1.172 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fonden For KFUM’s Soldatermission I DanmarkER DU DEN NYE LEDER PÅ KFUM’S SOLDATERHJEM I VORDINGBORG

Fonden For KFUM’s Soldatermission I Danmark

KFUM’s Soldatermission søger en autentisk og visionær leder, der kan gøre KFUM’s Soldaterhjem til det foretrukne sted for værnepligtige og andre soldater fra Vordingborg Kaserne. Desuden skal du også se soldaterhjemmet som et aktivt forsamlingssted for veteraner, foreninger og naboer. Vi søger en, der kan se soldaterhjemmet som et aktivt samlingssted for både soldater, foreninger og naboer. Vi søger en ildsjæl, der kan engagere og motivere ansatte og frivillige i samspillet mellem kasernen, soldaterne og de behov, der er i lokalsamfundet.

Stillingen er med en stor grad af selvstændighed og ansvar for det lokale soldaterhjem, samtidig med at arbejdet skal udføres i overensstemmelse med KFUM’s Soldatermissions værdier og visioner.

Vi tilbyder et job, hvor du vil opleve at gøre en helt konkret forskel for andre mennesker.

Region MidtjyllandMå vi byde dig på en kop kaffe og en lederstilling?

Region Midtjylland, Randers eller Hinnerup

Lige nu leder vi efter nye dygtige afdelingsledere til to af vores 26 afdelinger. Autismeområdet er i udvikling og der er rift om vores dygtige kollegaer/de dygtige mennesker, som vi tidligere har ansat.

Vi vil rigtig gerne se en ansøgning fra dig, der har ledelseserfaring fra det socialfaglige område og kan lide at balancere dit lokale råderum med den overordnede retning. Du er samtidig god til at skabe de rette rammer for at dine medarbejdere kan lykkes og trives med dét, der er deres opgave. Du har handlekraft og sans for, hvordan du skal agere, så din ledelse passer til både værdisæt og dét, der sker her og nu.

Vi arbejder alle ud fra Specialområde Autismes fælles faglige fundament. Målet med det er at sikre en metodisk, fagligt begrundet praksis, som altid sætter borgeren i centrum.

Gem
A Hotels ApSManager tjener til restaurant

A Hotels ApS, Glostrup

Er du en uddannet tjener med erfaring fra restauranter, og vil du gerne mere? Er du klar till at få ansvaret for at aftenserveringerne fungerer og få æren af at have byens bedste service? BOVI Bar & Grill står klar til at give dig muligheden!

BOVI Bar & Grill søger en restaurant manager og en tjener, som kan være med til at løfte gæsternes oplevelser til et helt nyt niveau. Vi er et fransk-inspireret steak house i Glostrup.

Som restaurant manager forventer vi at du:

 • Har erfaring med arbejde i en restaurant
 • Muligvis har ledererfaring, eller er klar på at få et lederansvar
 • Er struktureret, selvkørende og følger dine opgaver til dørs
Fredericia KommunePlejehjemsleder til Othello Plejehjem

Fredericia Kommune

Othello er et moderne plejehjem på fem etager med 119 boliger, en cafe, en kiosk og et dagcenter. Du får ledelsen af tre engagerede afdelingsledere og 140 dygtige og engagerede medarbejdere.

Vi ønsker blandt andet, at du

 • har en sundhedsfaglig baggrund og relevant erfarings- og ledelsesbaggrund og gerne en diplomuddannelse i ledelse eller er villig til at tage uddannelsen.
 • har lyst til at arbejde i en rehabiliterende organisation.
 • har forståelse for den nødvendige vægtning mellem faglighed, ønsker og økonomi.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med dygtige og engagerede ledere og medarbejdere i en kommune, der ønsker at være blandt de bedste til at levere pleje.
 • Tæt og velfungerende samarbejde med kommunens plejehjemsledere og plejeledelsen.
 • Mulighed for personlig og ledelsesmæssig udvikling.
Gem
ASKOShowroom Manager

ASKO, København

Kan du se dig selv arbejde med et premium brand med stærke, skandinaviske rødder og være ASKOs ansigt udadtil i vores nye showroom? Så er du måske vores kommende showroom manager!

Til en ny stilling som showroom manager har vi brug for en medarbejder, der kan påtage sig en spændende og ansvarlig rolle med både personaleansvar samt strategisk og operationelt arbejde for at øge trafikken til showroomet.

Arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

 • Drive og sikre at ASKOs showroom altid er klar til at modtage gæster
 • Modtage gæster i showroomet, vise dem rundt og rådgive i valg af produkter
 • Personaleansvar for en assistent
Gem
ALDI DanmarkSouschef Hobro

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højre hånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad? Så er det lige dig, vi mangler på holdet.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Gem
SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen København

SuperBrugsen

Er du SuperBrugsen-kædens bedste souschef og har du ønske om at blive uddeler indenfor 2 til 3 år?

Brænder du for at skabe resultater – så grib chancen hos Danmarks største detailvirksomhed

Som souschef har du et tæt parløb med uddeler, om hvilke opgaver I hver især har ansvar for, og dine opgaver vil selvfølgelig også udvikle sig, jo mere erfaring du får i rollen. Du vil fra start være involveret i den daglige ledelse af butikkens medarbejdere. Det er dig, som motiverer medarbejderne, du ved, hvornår en medarbejder er presset og du er i det hele taget tæt på medarbejderne til daglig.

Dine opgaver indebærer f.eks.:

 • Være medarbejdernes nærmeste sparringspartner og coach
 • Deltage i salgs- og ressourceplanlægning
 • Være med til at ansætte nye medarbejdere
KvicklySalgsleder, forområde, Kvickly

Kvickly, Albertslund

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for ledelse af forområde og samtidig være mellemleder for ca. 40 deltids- og fuldtidsmedarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • være en del af den daglige bemanding i forområdet
 • sørge for, at der altid er en høj standard i kasselinjen og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
PFALeder til agil udviklingsenhed

PFA, København

Har du talent for og ambition om at lede, motivere og udvikle mennesker i et agilt setup?

Du bliver leder for Procesdesign, der er en del af en agil udviklingsenhed med ansvar for at modne, udvikle, teste og drifte digitale løsninger i PFA. Enhedens ambition er at optimere, digitalisere og automatisere PFA’s processer, og dermed har vi massiv indflydelse på, at kunderne fortsat oplever PFA som relevant og effektiv, når de er i kontakt med os omkring pension eller forsikring.

Du skal dyrke kompetencer og potentiale hos knapt 20 forretningskonsulenter, testere og robot-udviklere, der er fordelt i 10 agile teams. Som leder af teamet skal du varetage HR-relaterede opgaver, herunder fokusere på agile people leadership og facilitere teammedlemmernes trivsel og udvikling med fokus på mennesket, kultur og kommunikation.

Memox ApSPersonalejuridisk stærk HR-chef

Memox ApS, København

Har du solid erfaring med såvel operationelle som strategiske HR-opgaver, og har du lyst til at stå i spidsen for de kommende års udvikling af HR-området i en mellemstor virksomhed med en klar samfundsmission, så er det måske dig, vi leder efter.

Som vores nye HR-chef vil du få ansvaret for en bred vifte af HR-opgaver. I HR-teamet har I ansvaret for alle HR-relaterede driftsopgaver, som supporterer vores ledelse i forhold til administrative, lønmæssige samt personale- og arbejdsmarkedsrelaterede spørgsmål, herunder trivsel og AMO.

De juridiske aspekter omkring personalejura, ansættelsesret og håndtering af kontraktstyring vil også være væsentlige elementer i din stilling. Ligesom at GDPR også vil være en del af dit ansvarsområde.

Gem
VERO MODA
Butikschef, Vero Moda Nykøbing F.

VERO MODA

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA-butik i Nykøbing F.?

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Vi forventer, at du er en synlig og tilstedeværende leder, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

KvicklyVarehuschef, Kvickly Albertslund

Kvickly

Er du klar til at få ansvaret for vores varehus i Albertslund, hvor du sikrer, at kunderne kommer ud af varehuset med det rigtige i posen og et smil på læben?

I dit varehus er der mange specialiserede afdelinger, og det bliver dit ansvar, at kunderne er glade, og at medarbejdere trives. Du har det overordnede ansvar for budget og resultaterne, men for at lykkes har du et team af ledere fra de forskellige afdelinger, og det er særligt igennem dem, at du når ud til varehusets medarbejdere.

Som varehuschef ved man aldrig, hvad dagen byder på, men som udgangspunkt er det dig, der bl.a.:

 • afholder salgs- og ledelsesmøder
 • sikrer planlægning af varegennemførelse samt salgsplanlægning
 • laver bemandings- og ressourceplanlægning – både på den korte og lange bane
KvicklySalgsleder Nonfood, Kvickly, Helsinge

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for Nonfood og samtidig være mellemleder for flere medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Der er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
FinansministerietFinansministeriets departement søger kontorchef til Kontor for Konjunktur

Finansministeriet, København

Finansministeriet søger en analytisk stærk kontorchef til at stå i spidsen for et kontor, der spiller en central rolle i rådgivning og planlægning af regeringens økonomiske politik.

Kontor for Konjunktur overvåger og analyserer udviklingen i dansk og international økonomi og udarbejder prognoser for konjunkturudsigterne på kort sigt, der danner bagtæppet for en række politisk økonomiske beslutninger. Kerneopgaven i kontoret er udarbejdelsen af regeringens konjunkturprognose i Økonomisk Redegørelse, der offentliggøres tre gange årligt i maj, august og december.

Som led i kontorets virke udarbejdes jævnligt både små og større analyser om aktuelle økonomiske problemstillinger, der indgår i Økonomisk Redegørelse, fx udviklingen på boligmarkedet, kapacitetspresset på arbejdsmarkedet, økonomisk vækst og klimaaftryk, virksomhedernes konkurrenceevne og investeringer.

SuperBrugsenMestersvend slagter, SuperBrugsen Glesborg

SuperBrugsen

SuperBrugsen har cirka 60 topmotiveret medarbejdere ansat.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 9 faste medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
Gem
fakta a/s
Souschef, fakta Tommerup

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
DeZignated ApS
Supply Chain Manager til Luftfartsindustrien

DeZignated ApS søger for Vestergaard Company A/S i Roskilde

Vil du være en del af en spændende international og markedsledende virksomhed og få det samlede ansvar for logistik, disponering, materialeplanlægning, indkøb/strategisk indkøb, lager og samtidig bidrage med nytænkning, udvikling og eksekvering gennem delegering og processtyring?

Du får det samlede ansvar for materialeforsyningen. Der skal være løbende fokus på at sikre rutiner, værktøjer og teknologier til en tidssvarende og professionel håndtering af hele SCM-organisationens opgaver. Du bliver en vigtig brik i ledelsesteamet, hvor I sammen sikrer udviklingen og gennemfører virksomhedens politikker og mål.

 • Sikre, at lagerbeholdning på varer er optimeret i forhold til forecastet behov
 • Sikre effektive systemer til materialedisponering i produktionsprocesserne
 • Sikre, at der opbygges og vedligeholdes styklistegrundlag for generiske varer og halvfabrikata til brug for MRP-disponering
Anklagemyndigheden
Vicestatsadvokater til Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet

Anklagemyndigheden, København

Rigsadvokaten søger på vegne af Justitsministeriet to vicestatsadvokater til den nyoprettede Stats­advokat for Særlig Kriminalitet. Stillingerne er ledige til besættelse på åremål snarest muligt.

Vil du bidrage til at sikre et trygt og sikkert samfund med borgeren i centrum? Hvis du har det strategiske helhedsblik og den faglige ballast, der gør dig i stand til sammen med den øvrige ledelse at stå i spidsen for etablering, drift og udvikling af en ny statslig myndighed, så vil stillingen som vicestatsadvokat hos Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet være en god mulighed for dig.

Vicestatsadvokaterne skal organisere opgaverne i hver deres søjle, sikre effektivitet, kvalitet og legalitet i arbejdet og have fokus på, at medarbejderne trives og udvikler sig.

Rengoering.com A/SDriftschef, der vil med på vores vækstrejse

Rengoering.com A/S, Brøndby

Er du god til at styre leverancerne sikkert i mål, optimere og skabe resultater sammen med dit hold? Har du stor ledererfaring og lyst til at være en central spiller i vores vækstrejse? Hvis ja, er det måske dig, som Rengoering.com har brug for. Vi er nemlig ved at sætte holdet, der skal sikre, at vi når vores ambitiøse vækstmål. Derfor tilbyder vi nu en spændende stilling som driftschef.

Driftsafdelingen leverer Facility Serviceløsninger i hele Danmark og har ca. 225 medarbejdere. Dit lederteam består af 4 dygtige serviceledere, som har det direkte ansvar for leverancerne, den løbende kundekontakt og personaleledelsen af medarbejdere i deres eget team. Du vil referere til vores CEO og indgå i chefgruppen.

Meny
Souschef MENY Mågebakken, Odense

Meny

Meny Mågebakken i Odense vil vi være byens førende Gourmet supermarked, og til det har vi brug for en målrettet, kompetent og engageret souschef der kan bidrage til at løfte butikken til nye højder.

Du vil få stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt at du er ansvarsbevidst, og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Du har et naturligt flair for kundeservice, og nyder at arbejde i et til tider hektisk miljø med stor fokus på kvaliteten.

Du bliver en del af butikkens ledergruppe og skal være med til at motivere og inspirere personalet, samt sikre at koncepter, regler og rutiner overholdes og udvikles. Du vil få egne ansvarsområder i butikken.

Du kan både have erfaring fra dagligvarebranchen eller måske er du ny udlært. Det vigtigste er du selv kan tage fat og du sammen med butikkens dygtige medarbejdere kan opretholde et fagligt højt niveau.

Meny