943 job matcher din søgning 943 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Matas A/SButikschef (Vikariat)

Matas A/S, Grenå

Er du en motiverende og resultatskabende leder?

Som Butikschef i Matas er du med til udvikle og støtte dine medarbejdere, så de performer bedst muligt i forhold til salgsteknikker og produktviden.

Du får ansvaret for, at butikken står skarpt og indbydende. Dertil skal du gennem fantastisk kundeservice og professionel rådgivning være med til at give kunderne en skøn oplevelse, hver gang de er i Matas.

Det bliver blandt andet din opgave at:

 • Holde dig up-to-date med alle de spændende produkter og kampagner som Matas tilbyder.
 • I samarbejde med din Salgschef skal du sikre indfrielse af butikkens budgetter
 • Lægge vagtplaner og prioritere arbejdsopgaver
Jysk RekrutteringProduktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland

Jysk Rekruttering søger for Excellent-Huse ApS i Tårs

Produktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland.

Excellent-huse er i god og sund vækst!

Excellent-huse vækster, og i den forbindelse søger vi en produktionschef.

Du bliver ansvarlig for den samlede produktion, hvor 3 produktionsledere vil referere til dig. Du selv refererer til virksomhedens direktør, og du indgår i ledergruppen.

Du brænder for at komme med på den vækstrejse, virksomheden befinder sig i, og du yder gerne en ekstra indsats for at nå virksomhedens mål.

Bay Christensen A/SVærkfører – koordinator til vores udekørende serviceafdeling

Bay Christensen A/S, Rønnede

Kan du få kabalen til at gå op, når du hver dag sender dine dygtige montører og mekanikere ud på opgaver.

Du står for den daglige ledelse af vores udekørende montører og mekanikere, som laver alt fra fejlfinding og reparation til service og vedligehold på vores maskiner. Du får masser af kontakt med kunderne, som du igennem tiden lærer godt at kende.

Dit arbejde består bl.a. i at:

 • tage imod opgaver fra kunderne – både planlagte besøg og akutte opgaver via vores elektroniske udstyr
 • vælge den bedste medarbejder til hver enkelt opgave, så den bliver løst på bedste vis
 • sikre, at dine medarbejdere trives og udvikler sig og har den viden, de har brug for
VPK Packaging A/S
Er du den produktionsleder, vi er på jagt efter til en nøglerolle?

VPK Packaging A/S, Randers

Har du lyst til at blive en del af en produktion, som fremstiller bæredygtige produkter af høj kvalitet til kunderne, og som sætter sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt? Motiveres du af at skabe resultater og indgå i et stærkt team af produktionsledere, som står sammen om at optimere drift, processer og sikre løbende forbedringer? Så er du måske den erfarne produktionsleder, vi søger til at sætte fokus på vores nathold i Randers!

Du får det primære lederansvar for en gruppe medarbejdere ved vores bølgepap- og konverteringsmaskiner og refererer til produktionschefen.

Primært ansvar og opgaver:

 • Fremme et sikkert og godt arbejdsmiljø
 • Sikre drift og den rette bemanding i eget område
 • Udarbejde vagtplaner, godkende stemplinger og lukke skift
VPK Packaging A/S
Silvan A/S
Salgsleder til Silvan i Fisketorvet

Silvan A/S, København

Har du detail- og ledelseserfaring, eller har du mod på en karriere inden for detail, samt lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge...

Du vil som salgsleder være en fast del af butikkens ledergruppe, og vil komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik
 • Servicere og rådgive kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Du er en selvstændig person, som tør og vil tage ansvar. I hverdagen udviser du initiativ, fleksibilitet og helhedsorientering, og du brænder for at skabe målbare resultater.

Silvan A/S
NEYE A/S
AMBITIØS OG ERFAREN BUTIKSCHEF

NEYE A/S, Slagelse

Til vores butik beliggende i VestsjællandsCentret søger vi en stærk og motiveret butikschef, med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik for de kommende år.

Din rolle som butikschef bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder, og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken. Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at motivere, inspirere og udvikle dit team til at blive endnu bedre.

Du vil have et tæt samarbejde med regionschefen om de overordnede mål, men du vil have frie hænder til at udøve den salgsledelse, som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater.

NEYE A/S
BonBon-LandFacility Maintenance Manager

BonBon-Land, Holme-Olstrup

Er du uddannet tømrer eller elektriker - eller har du en lignende relevant uddannelse inden for byggefagene? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min. 5 års erfaring? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land?

Du kommer til at stå i spidsen for den del af vores tekniske afdeling, som vedligeholder vores bygninger og grønne områder i og udenfor sæsonen. Du vil få det daglige ledelsesansvar for 3-4 medarbejdere samt have ansvaret for kontakten til mange af vores gode eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at få et tæt samarbejde vores Rides Maintenance Manager, som har det daglige ledelsesansvar for de teknikere, som primært vedligeholder forlystelserne.

Alfa Laval Aalborg A/SProduktionsleder med blik for udvikling og inddragelse

Alfa Laval Aalborg A/S

Du har altid været god til at se udviklingsmuligheder og potentiale i dit arbejde og ansvarsområde. Som leder er du klar over vigtigheden i at inddrage andre, når der skal udvikles nye arbejdsgange eller teknikker.

Jobbet som produktionsleder er varieret og har et stort fokus på udvikling af driften i samarbejde med medarbejderne og produktionsingeniøren. Der er ledelse af 12 medarbejdere på dagsskifte. Dine primære opgaver bliver:

 • Sikre at sikkerhed altid kommer først
 • Sikre de daglige leverancer ud fra vores målsætninger på kvalitet og kost
 • Deltage i problemløsning og løbende udvikling, herunder også procesoptimering
Alfa Laval Aalborg A/S
Oticon
Technology Team Manager - Hearing Instrument Electro-acoustics

Oticon, Smørum

Are you interested in working with hearing instrument development with focus on Hardware? And are you comfortable working in a multidisciplinary, international environment? Then you might be interested in joining our first-class team with focus on improving quality of life for Hearing Impaired persons - using cutting edge technology.

As Technology Team Manager you are driving the technology strategy and development within your area. You are leading a team of 10-12 highly skilled Engineers and Specialists, and you are accountable for the output of the team.

You drive a strong People Agenda ensuring a motivating and inspiring workplace with clear roles and responsibilities. You allocate your people to Hardware Platform Projects and New Technology and Competence tasks within your area and support your people and the projects to meet their goals.

Oticon
Tia Technology A/S
Engineering Manager

Tia Technology A/S, Virum or Copenhagen

We are looking for a new engineering manager who wants to lead the development of a number of new frontend solutions for insurers. The tech stack is primarily React, TypeScript, and related tools. The ideal candidate has great people management skills and loads of experience within the React ecosystem.

Tia Technology A/S

As an engineering manager you will be responsible for two cross-functional, agile teams consisting of about 10-20 great people in total. Your job will be to ensure that the people are motivated and productive, that the teams are using solid engineering processes and practices, such as CI/CD, and deliver well-engineered products to the global insurance market.

You will either be working out of our Virum or Copenhagen (Vestergade) office. As your teams consist of people from both Denmark and Lithuania, you should expect a limited amount of travel between our offices when traveling is permitted again.

Tia Technology A/S
BilkaTeamkoordinator til serviceenheden - Holstebro

Bilka

Har du lyst til en hverdag med ansvar og indflydelse? Og er du god til at koordinere, prioritere, planlægge og tale med kunder?

Så er jobbet som teamkoordinator i Bilka måske lige noget for dig.

I Bilka har vi en klar ambition om at være Den Bedste Arbejdsplads i detailbranchen. Hver eneste dag arbejder vi målrettet på at gøre os fortjent til den titel blandt vores medarbejdere.

Som medarbejder i Bilka – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i Bilka, men på tværs af hele virksomheden. Og vi ved, at jo mere tilfredse og dygtige medarbejdere vi har, desto bedre rustede er vi til at sikre, at kunderne vælger at handle hos os.

føtexTeamleder til Nonfood - Helsingør

føtex

Vil du styrke din lederprofil, og vil du arbejde hands-on med kunderådgivning og butiksopsætning af et stort og varieret vareudvalg?

Som teamleder i Nonfood har du det overordnede ansvar for, at vores hylder er fyldt med bestsellerbøger, sæsonaktuelle tøjkollektioner, smartphones, kosttilskud, plejeprodukter, køkkenudstyr og meget, meget andet.

Du går forrest som rollemodel for dine kolleger, så I sammen får afdelingen til at skinne og skabt blikfang for alle de aktuelle tilbud.

Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet. Vi er dog ikke større end, at alle kender alle, så du kan se frem til at blive en del af et stort sammenhold og få en masse nye kolleger.

Gem
Coop Danmark A/SSalgschef Fakta/Coop365, Herning, Silkeborg og omegn

Coop Danmark A/S

Fakta/Coop365 søger en salgschef med stærk lederprofil til Herning, Silkeborg og omegn. Som salgschef vil du stå i spidsen for udviklingen af 16 butikker. Du bliver bl.a. ansvarlig for at nå budgetmål for distriktet, og du varetager et tungt ledelsesmæssigt ansvar.

Dine primære opgaver er:

 • Omsætte kædens strategier til konkrete handlinger for dit distrikt.
 • Skabe resultater på en troværdig og motiverende måde.
 • Sparringspartner og rollemodel for dine butikker.

Vi tilbyder:

 • At du bliver en del af salgschefgruppen, som består af i alt 24 salgschefer, heraf 11 i vest.
 • Et spændende og alsidigt job med stor frihed og fleksibilitet i en af Danmarks mest attraktive og spændende detailkæder.
 • En grundig onboarding og gode udviklingsmuligheder samt mulighed for at gøre karriere.
Lidl Danmark K/S
Souschef - Ringe

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Butikschef Trainee - Holstebro

Lidl Danmark K/S

Er du klar til at tage dit næste karriereskridt, og stå i spidsen for din helt egen Lidl butik? Har du lysten og motivationen til at lede og motivere et helt butiksteam, og sørge for at kunderne får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores næste butikschef trainee.

Som butikschef trainee i Lidl får du muligheden for at udvikle dig, og du bliver klædt godt på til at være vores fremtidige butikschef, som får alle forudsætningerne for at lykkes i Lidl.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens resultater og medarbejdere. Dette indebærer at du får alt til at gå op i en højere enhed, går forrest, og motivere dine medarbejdere til at skabe de bedste rammer for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger samtidigt for at opgaverne bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar.

Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Butikschef Trainee - Skive

Lidl Danmark K/S

Er du klar til at tage dit næste karriereskridt, og stå i spidsen for din helt egen Lidl butik? Har du lysten og motivationen til at lede og motivere et helt butiksteam, og sørge for at kunderne får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores næste butikschef trainee.

Som butikschef trainee i Lidl får du muligheden for at udvikle dig, og du bliver klædt godt på til at være vores fremtidige butikschef, som får alle forudsætningerne for at lykkes i Lidl.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens resultater og medarbejdere. Dette indebærer at du får alt til at gå op i en højere enhed, går forrest, og motivere dine medarbejdere til at skabe de bedste rammer for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger samtidigt for at opgaverne bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar.

Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Butikschef Trainee - Viborg

Lidl Danmark K/S

Er du klar til at tage dit næste karriereskridt, og stå i spidsen for din helt egen Lidl butik? Har du lysten og motivationen til at lede og motivere et helt butiksteam, og sørge for at kunderne får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores næste butikschef trainee.

Som butikschef trainee i Lidl får du muligheden for at udvikle dig, og du bliver klædt godt på til at være vores fremtidige butikschef, som får alle forudsætningerne for at lykkes i Lidl.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens resultater og medarbejdere. Dette indebærer at du får alt til at gå op i en højere enhed, går forrest, og motivere dine medarbejdere til at skabe de bedste rammer for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger samtidigt for at opgaverne bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar.

Lidl Danmark K/S
JYSKJYSK Danmark søger Lageransvarlig til JYSK i Holstebro

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og sætte kunderne i første række? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Lageransvarlige, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for lageret og varemodtagelsen
 • muligheden for også at sælge indimellem
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdage
DSB
Afdelingschef, Vedligeholdelsesudvikling og -optimering

DSB, Taastrup

Er du analytisk stærk, nysgerrig på processer og komplekse sammenhænge og er du god til at få mennesker til at samarbejde? Brænder du for at arbejde med mennesker, og vil du bidrage til et sammenhængende og grønnere Danmark?

Vedligeholdelsesudvikling og -optimering er en ny enhed i DSB Vedligehold. Opgaven for teamet er – i samarbejde med organisationen – at udvikle og optimere komplekse arbejdsprocesser, og sikre, at vi er parate til at modtage nye tog og vogne, ibrugtage nye værksteder samt hver dag at levere velfungerende togmateriel til kundernes rejse med DSB.

Teamet skal understøtte, at vi bidrager til DSB’s ambition om konstant at gøre tingene mere effektivt med det formål at indfri vores overordnede strategi om et mere markedsorienteret DSB.

DSB
BilkaVarehuschef Bilka Ishøj

Bilka

Er du gearet til at skabe resultater gennem dine medarbejdere i et af Danmarks største varehuse?

Har du solid og dokumenteret ledererfaring som varehuschef og er vant til at skabe synlige resultater, så kan du være den helt rette til jobbet som varehuschef i Bilka Ishøj. Vi er på udkig efter en stærk og synlig leder, der med sikkerhed kan skabe resultater, der matcher vores strategi for de kommende år. Du skal bl.a. være med til styrke vores position som kundernes foretrukne indkøbsunivers. Kan du det, så vil vi meget høre gerne fra dig.

Du er overordnet ansvarlig for varehusets resultater og får derfor en travl hverdag med at leve op til Bilkas strategi. Det betyder, at du har fokus på at optimere funktioner, øge omsætningen og i sidste ende forbedre bundlinjen. Som øverste leder i et Bilka hypermarked, kan du forvente at blive udfordret både ledelsesmæssigt og personligt.