358 job matcher din søgning 358 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 358 resultater.
VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejdere med solidt kendskab til VVS- og el-artikler

VVS-EKSPERTEN A/S, Ringsted

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

VVS-eksperten har nu 30 butikker fordelt over hele Danmark og har flere på vej. Vi er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (solenergi, pillefyr, kedler og varmepumper). Vi udvider hele tiden, og derfor har vi brug for flere dygtige salgsmedarbejdere til vores nye butik i Ringsted.

Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen.

VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejdere med solidt kendskab til VVS- og el-artikler

VVS-EKSPERTEN A/S, Holbæk

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

VVS-eksperten har nu 30 butikker fordelt over hele Danmark og har flere på vej. Vi er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (solenergi, pillefyr, kedler og varmepumper). Vi udvider hele tiden, og derfor har vi brug for flere dygtige salgsmedarbejdere til vores butik i Holbæk.

Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen.

GasDetect
Er du vores nye Serviceleder?

GasDetect, Vejle

Har du solid, teknisk erfaring med fokus på el/elektronik og har du lyst til, at udvikle både mennesker og kunderelationer i en teknologivirksomhed med store vækstambitioner?

Så er du måske vores kommende leder af service- og kalibreringsafdelingen.

Beskæftigelsesministeriet

Som vores nye Serviceleder bliver din primære opgave at styre og udvikle serviceafdelingen. Du vil naturligt tage ejerskab i opgaverne og sikre, at vores kunder oplever Danmarks bedste service, ligesom du også gerne tager del i opgaverne når det skaber værdi.

GasDetect
Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen i Hvidovre søger en Serviceleder til vores VVS-afdeling i Storkøbenhavn

Kemp & Lauritzen A/S

I stillingen som Serviceleder i afdelingen får du mulighed for at præge den positive udvikling i Kemp & Lauritzens afdeling i Hvidovre.

Kemp & Lauritzen

Vi er i gang med at bygge vores service- og projektlederteam op hvor du kan hjælpe med at præge udviklingen. Teknikhus Storkøbenhavn arbejder med både el, vvs, sprinkler, køl & ventilation. Derfor vil tværfaglighed, og samarbejde på tværs af faggrupper være en fast bestanddel af hverdagen.

Dine arbejdsområder og ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Ledelse af el-opgaver, serviceopgaver og mindre projekter
 • Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver
Kemp & Lauritzen A/S
SignifyKey Account Manager (m/f/d)

Signify

As a Key Account Manager you´ll be responsible for building and fostering relationships with named key accounts to maximize sales and profitability with these accounts. You have an in-depth understanding of the customer strategy in Denmark and define an account strategy that drives profitable high growth opportunities for Signify as well as operationally managing the execution. This KAM position covers the region of western Denmark as well as selected nationwide installers.

What you’ll do

 • Build relationships with named installers and wholesalers in the western part of Denmark
 • Develop and maintain excellent relationships with key stakeholders of the key accounts
 • Organize and host demos and webinars
Connected Wind Services Danmark A/SVindmølletekniker

Connected Wind Services Danmark A/S, Aabenraa

Som Vindmølleteknikerskal du arbejde sammen med en fast makker, med udkørsel fra lokallageret i Åbenrå. De daglige opgaver bliver koordineret sammen med servicelederen og serviceplanlæggeren. Vi giver dig en høj grad af frihed under ansvar til at tilrettelægge din arbejdsdag sammen med din makker, og du vil opleve at fleksibiliteten i din dagligdag hos os går begge veje.

Vores vigtigste opgave er, at sikre at kunderne får en yderst professionel service og at vindmøllerne i service hos Connected Wind Services leverer den højst mulige elproduktion.

Ansvarsområde

 • Du overholder firmaets politikker indenfor HSE
 • Du supporterer, vejleder og informerer vores kunder ved besøg i vindmøllerne
 • Du udfører service, analyserer og udbedrer fejl i vindmøller
Vestas Wind Systems A/S
Installation Supervisor

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Are you looking for a challenging job with international stakeholders and customers? Would you like to get the chance to cooperate closely with some of the best wind turbine professionals in the world? If you aspire to become a Site Manager one day, the position as Installation Supervisor can be an ideal stepping stone.

Your primary area of responsibilities:

 • All work done according to Vestas safety and quality standards
 • Supervision and guidance of installation teams
 • Site documentation

We are a team of skilled and committed colleagues. There is a good atmosphere within the department and everyone is always prepared to help when needed.

Vestas Wind Systems A/S
NOVADAN ApSErfaren servicetekniker

NOVADAN ApS, Kolding

Vi søger en erfaren servicetekniker til vores Foodafdeling. Foodafdelingen er specialiseret i rengørings- og desinfektionsmidler/løsninger til fødevareindustrien.

Vi lægger vægt på, at du har et solidt kendskab til Food/procesindustrien og er parat til at varetage opgaver primært i DK, men også såvel i Tyskland, Holland og Sverige.

Du får det primære ansvar for teknisk service hos vores kunder, herunder:

 • Montering og indkøring af doseringsteknik
 • Vedligeholde doseringsteknik og øvrigt udstyr, som er monteret hos kunderne og udarbejde plan herfor
 • Ansvarlig for at udvælge det rigtige tekniske udstyr til alle formål.

Du vil derudover deltage i Food-afdelingens mange andre opgaver, med de øvrige i teamet, som i dag består af 10 personer.

Samlet set vil der være tale om et job, hvor der kan være 10-20 overnatninger ude årligt.

Hartmanns A/SServicetekniker

Hartmanns A/S søger for RAMCON A/S

Vil du være specialist i højteknologisk udstyr inden for life science? Så er her muligheden i en succesfuld virksomhed, der prioriterer work-life balance højt.

RAMCON A/S er en succesfuld nordisk vækstvirksomhed af dansk oprindelse. Virksomheden er en moderne, ambitiøs og fokuseret distributør inden for Industrial, Medical, Chemical og Life Science markedet i Norden og består 69 kompetente og veluddannede ansatte med et højt fagligt niveau.

RAMCON har netop ansat en servicetekniker i Jylland til installation, service og vedligehold af komplekst udstyr til laboratorier på eks. hospitaler, universiteter og i industrien. De vil gerne ansætte en kollega mere tilknyttet de samme opgaver.

Hamag A/SServicetekniker til olie- og brændstofindustrien

Hamag A/S

Velkommen til Danmarks førende specialist i udstyr inden for olie, smøremidler og brændstofhåndtering. Hamag A/S forhandler, servicerer og udvikler standere, registrerings- og betalingssystemer samt udstyr til enhver tænkelig opgave inden for opbevaring, håndtering og salg af brændstof, olie og smøremidler.

Vi søger 2 serviceteknikere til hhv. Vest/Nordvestsjælland og til Aarhus-, Skanderborg-, Silkeborgområdet.

Efter oplæring vil du med udgangspunkt fra din bopæl:

 • Servicere udstyret på tankanlæg
 • Lave årseftersyn
 • Installere standere, støvsugere, serviceunits, sonder og pejleudstyr m.v. på eksisterende anlæg
 • Udføre komplette installationer af nye anlæg samt værkstedsløsninger til smøremidler
Jobindex A/S
Ekstern salgsingeniør til teknisk salg af sensorer og procesinstrumenter – Sjælland

Jobindex A/S søger for ifm electronic a/s

Har du fagligheden til at sætte dig ind i vores kunders problemstillinger samt rådgive dem professionelt via kundebesøg, over telefonen og pr. mail og chat? Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden?

Som vores nye kollega får du ansvar for at rådgive og sælge til vores danske kunder, så de træffer de helt rigtige valg inden for bl.a. procesinstrumentering, aftastning, AS-i-løsninger, RFID, vision og sikkerhed.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra eller ud fra vores kontor i Brøndby, når du ikke er ude hos kunderne. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og pensionsordning, 6 ugers ferie og der er tilknyttet firmabil på hvide plader til stillingen.

Jobindex A/S
PRO-CONSULT
Elektronikfagtekniker/elektronikmekaniker til vores Padborg-afdeling

PRO-CONSULT

Er du den store ”elektroniknørd” som drømmer om at bliver superhelt? Måske endda med en uddannelse som elektronikfagtekniker, elektronikmekaniker eller lignende baggrund?

PRO-CONSULT

Med ”nørd” mener vi, at du helt fra du kunne kravle, har haft kløe i fingerspidserne, når du mødte noget teknisk. Du har set alt som en ”blackbox”, som bare måtte åbnes, for at finde ud af, hvad der fik “dimsen” til at fungere.

Jobbet vil bestå af mange forskellige udfordringer, der løses sammen med de øvrige kollegaer. Her vil du typisk reparere servo-controllere, touchskærme, industri-computere og meget andet udstyr som bruges i industrien. Du vil reparere på mange forskellige enheder, hvor diagram og reserveprint ikke er tilgængeligt, men hvor et godt generelt elektronikkendskab og evne til at kunne tænke ud af boksen er vigtigt.

PRO-CONSULT
Mascot International
Håndværker til bygningsvedligehold

Mascot International, Engesvang

Har du lyst til at være en del af et engageret team af dygtige håndværkere? Kunne du tænke dig forskellige opgaver, hvor kvalitet og godt håndværk er i fokus, og hvor ikke to dage er ens?

I jobbet som håndværker hos MASCOT er det vigtigt, at du kan lide at tage ansvar for dine arbejdsopgaver. Du trives med at udføre opgaver inden for håndværksmæssigt vedligeholdelses- og reparationsarbejde. Alle opgaver er vigtige – store som små, og du trives med afveksling i din dagligdag.

I MASCOTs serviceteam sørger vi for, at vores bygninger og udenomsarealer altid fremstår velholdte og indbydende. Vores domicil fra 2018 er topmoderne og er bygget med det nyeste indenfor byggetekniske installationer. Disse anlæg skal du sammen med dine øvrige kolleger sikre fungerer optimalt og driftssikkert.

Mascot International
BEUMER Group A/S
Vedligeholdelsestekniker – fast aftenhold

BEUMER Group A/S, Haderslev

Vi søger en vedligeholdelsestekniker til ansættelse ved BESTSELLER Logistik Center Nord ved Haderslev.

Opgaverne består primært bl.a. af:

  Beumer
 • At gennemføre forebyggende vedligeholdelse på automatisk sorteringssystem.
 • Udføre hurtig og struktureret diagnosticering og fejlretning.
 • Identificere tiltag som kan bidrage til at højne anlæggets driftsstabilitet.
BEUMER Group A/S
CFL Cargo Danmark ApSEl-mekaniker, elektroniktekniker eller automatiktekniker til jernbanekøretøjer

CFL Cargo Danmark ApS, Padborg

CFL Cargo Danmark APS er en del af den luxembourgske CFL Freight-koncern og er ansvarlig for jernbanegodstransport og værkstedstjenester i Danmark. Vi specialiserer os i reparation, modernisering og vedligeholdelse af store diesel-lokomotiver.

Din profil:

 • Afsluttet uddannelse som elektroniktekniker, automatikmekaniker eller tilsvarende kvalifikation i den elektriske sektor
 • Teoretisk og praktisk kendskab til vedligeholdelse eller samling af jernbanekøretøjer er ønskeligt
 • Villig til at erhverve yderligere kvalifikationer
 • En høj sans for kvalitet og ansvarlighed
Kemp & Lauritzen A/S
Eksekveringsstærk Tilbudsansvarlig til Kemp & Lauritzens Speciale forretning

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

I rollen som tilbudsansvarlig vil du med reference til afdelingschefen være en vigtig del af udviklingen af fastprismarkedet i Infrastruktur. Et af dine primære fokusområder vil være at sikre, at vi gennemfører relevante salgs, kalkulations- og tilbudsopgaver i den rigtige kvalitet og med stor tilfredshed hos vores kunder.

Kemp & Lauritzen

At andet fokusområde vil være at, opbygge og vedligeholde et positivt og stærkt netværk og samarbejde med vores kunders indkøbsfunktioner og projektledere. Herudover samtidig at sikre den gode sparring og dialog med sektionens udførende projektledere.

Ansvarsområder

 • Ansvarlig for salgsinitiativer og samtidig at sikre kunde-, samt salgs- og tilbudsmøder
 • Ansvarlig for opfølgning på salgsmuligheder- og vedligeholdelse af fast kundeportefølje
Kemp & Lauritzen A/S
ISS Facility Services A/S
Technical Service Manager med køle- og ventilations(HVAC)-erfaring

ISS Facility Services A/S

Er du fagligt dygtig og brænder for dit fag? Er du en erfaren leder, som får det bedste frem i dit team? Og er du serviceminded, og leverer du høj kvalitet? Så er det måske dig, vi mangler som Technical Service Manager i ISS Technical Services, hvor du kommer til at lede et engageret team indenfor dit fagområde.

Som Technical Service Manager for HVAC-området er dine primære ansvarsområder ledelse af medarbejdere samt levering og optimering af tekniske serviceløsninger. Du er ansvarlig for den tekniske leverance hos flere kunder og har dermed ansvaret for, at både økonomi og kundetilfredshed optimeres.

Til styring af og opfølgning på opgaverne bruger ISS Facility Management System (FMS). Du vil derfor i din dagligdag aktivt bruge IT-systemer som et nøgleredskab til at opnå dine mål – også de økonomiske mål – hvorfor økonomiopfølgning er en naturlig og vigtig del af dit ansvar og dagligdag.

ISS Facility Services A/S
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med EL-kompetencer søges til AO Viby

Brødrene A & O Johansen A/S

Ser du kundebetjening som et naturligt springbræt til en spændende og udfordrende salgskarriere? Så er det måske dig, vi står og mangler!

AO søger en stærk butikssælger med flair for el. Vi sætter en ære i at være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle i entreprenør-og byggebranchen, og er leveringsdygtige i personlig og faglig rådgivning, så kunderne får en positiv oplevelse og den bedste service ved at handle hos AO.

Brødrene A & O Johansen

Om jobbet

 • Kundebetjening, herunder salg, tilbudsgivning og rådgivning
 • Ordremodtagelse/-behandling
 • Kundepleje og opsøgende salgsarbejde via telefon og e-mail
Brødrene A & O Johansen A/S
Inter Terminals Denmark A/S
2 Driftsoperatører/Terminalarbejdere

Inter Terminals Denmark A/S, Skælskør

Du vil i et konstruktivt og resultatorienteret samarbejde med Driftsafdelingens øvrige 9 Driftsoperatører/Terminalarbejdere være ansvarlig for at udføre bl.a. følgende opgaver:

 • Daglig drift og tilsyn af en olieterminal inkl. tankanlæg, pumpeinstallationer og varmecentral
 • Modtagelse, losning og lastning af tankskibe ved terminalen
 • Vedligehold og reparation af olieterminal-installationer
 • Deltage i planlægning og styring af driftsopgaver, herunder tilsyn med eksterne entreprenører/håndværkere

Arbejdet foregår både i dag- og nattetimerne samt i skift under lastning og losning af tankskibe. Der må påregnes en del weekendarbejde.

Inter Terminals Denmark A/S
Fertin PharmaElektriker/Automatiktekniker/Reparatør til dag- aften og weekendhold

Fertin Pharma, Vejle

Fertin Pharma er i vækst og vi søger derfor flere nye kollegaer – automatiktekniker, elektriker, reparatør eller anden relevant uddannelse. Via din erfaring og i tæt samarbejde med dygtige kollegaer, er det din opgave at sikre en stabil drift, og maksimal produktion, hvor sikkerhed og kvalitet er af højeste prioritet.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Din primære funktion som tekniker, er vedligehold og fejlfinding på produktionsudstyr, planlagt forebyggende vedligehold og øjeblikkelig afhjælpning ved nedbrud
 • Udføre kalibreringer på instrumenter og udstyr
 • Du arbejder tæt sammen med operatører og øvrige teknikere om at sikre stabil drift og produktion
Fertin Pharma