955 job matcher din søgning 955 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 955 resultater.
Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger social- og sundhedsassistenter

Ikast-Brande Kommune

Har du som social- og sundhedsassistent lyst til at blive en del af Brande Åcenter, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt? Og hvor du som sundhedsfaglig medarbejder har mulighed for at udvikle dig fagligt samt præge den sundhedsfaglige retning?

Brande Åcenter er et kombineret bo- og aktivitetstilbud med 32 lejligheder og en aflastningsenhed med 6 pladser. Målgruppen er voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne eller med erhvervet hjerneskade.

På Brande Åcenter tilbyder vi dig

 • At du varetager medicindispensering og medicinadministration i henhold til gældende lovgivning
 • At du selvstændigt udøver arbejdet som social- og sundhedsassistent i overensstemmelse med de etiske og lovmæssige regler, der følger med ansvaret som autoriseret sundhedsfaglig person.
 • At du indgår i et social- og sundhedsassistent team med kontinuerligt fastlagte møder
Brønderslev Kommune
Sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent søges til Socialpsykiatrisk Botilbud Hedebo

Brønderslev Kommune

Hedebo er et socialpsykiatrisk botilbud med plads til 36 borgere fordelt i 4 grupper.
Tilbuddet rummer følgende efter Lov om Social Service:

 • længerevarende botilbud efter § 108
 • midlertidigt botilbud efter § 107
 • en flexplads efter § 84 som er et midlertidigt tilbud. Opholdet på flexpladsen kan være akut såvel som planlagt og kan have varierende længde.

Målgruppen er borgere i alderen 18 år og op med betydelige psykiatriske problemstillinger. I tilbuddene er der således tale om et målrettet, længerevarende eller midlertidigt og rehabiliterende tilbud med det formål, at fremme trivsel og selvstændighed for den enkelte borger.

Aarhus Kommune
Kan din ledelse gøre Aarhus kommune til det bedste sted at være gammel?

Aarhus Kommune

Bliver du begejstret ved tanken om at være med til at tilbyde ældre og svage borgere den allerbedste pleje og omsorg? Har du, ud over et stort hjerte, også strategisk indsigt, samt evnen til at få drift og økonomi til at hænge sammen?

En vigtig opgave er at skabe et bedre liv for borgeren, hvor borgeren bliver så uafhængig af vores hjælp som muligt og får mulighed for at leve det liv, som han eller hun ønsker.

Opgaven i hjemmeplejen består i at yde pleje og praktisk hjælp, sygepleje og træning til de borgere, der er visiteret til hjemmepleje og skabe gode og sammenhængende borgerforløb.

Nordfyns Kommune
SSH til aftenvagt på Plejecenter Vesterbo

Nordfyns Kommune, Søndersø

Vil du som SSH være med til at skabe rammerne for et værdigt ældreliv med udgangspunkt i bl.a. medinddragelse og en hverdag der giver mening for den enkelte beboer, så har du nu muligheden for at blive en del af vores tværfaglige medarbejder-team på Plejecenter Vesterbo i Søndersø.

Vi søger 2 social- og sundhedshjælpere til stillinger på 28 t/uge med weekendvagt hver 2. uge i ulige weekender. Stillingerne ønskes besat fra den 1. april 2021 eller snarest herefter.

Vi tilbyder:

 • Medindflydelse og ansvar i opgavefordelingen, samt på de faglige fokusområder
 • Engagerede kollegaer i teams, hvor fællesskab og medansvar er nøgleordene
 • Vi arbejder naturligvis rehabiliterende samt tværfagligt for at sikre en høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, som tager udgangspunkt i den enkelte beboers ressourcer og trivsel samt ønsker til det gode hverdagsliv
Nordfyns Kommune
Ny spændende SSA-funktion i aftenvagt

Nordfyns Kommune

For dig der kan lide at arbejde med høj faglighed og en stor grad af selvstændighed tilbyder vi en spændende og udfordrende nyoprettet stilling i aftenvagt, hvor din primære opgave er at løse SSA-faglige opgaver på tværs af hele plejecenterområdet.

Du bliver naturligvis en del af vores tværfaglige sammensatte grupper, der arbejder i aftenvagten på plejecenterområdet i Nordfyns Kommune. Din stilling kommer til at ligge ud over de faste teams, der er tilknyttet de enkelte huse, således at du får mulighed for at tilrettelægge dine opgaver ud fra de aktuelle og akutte opgaver, der er i vagten.

På alle vores plejecentre arbejdes der med at skabe rammer for et værdigt ældreliv for vores beboere med udgangspunkt i bl.a. livskvalitet, selvbestemmelse, kvalitet og sammenhæng og hvor målet er, at den enkelte beboer oplever et meningsfuldt hverdagsliv.

Høje-Taastrup KommuneSønderby Torv søger ny medarbejder

Høje-Taastrup Kommune, Taastrup

Opgangsfællesskabet Sønderby Torv er et Opgangsfællesskab med 11 lejligheder og en støttelejlighed. Der er 5 hjemmevejledere tilknyttet Opgangsfællesskabet.

Borgerne er i alderen 25–55 år. Opgangsfællesskabet rummer en bred vifte af borgere med særlige behov – sent udviklede, udviklingshæmmede, psykiatrisk overbygning m.v.

Vores kerneopgave er at yde socialpædagogisk støtte til borgerne. Støttelejlighedens primære funktion er at understøtte socialt samvær og aktiviteter for borgerne. I støttelejligheden tilbydes der aftensmad tre dage om ugen. Maden tilberedes i samarbejde med borgerne.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til hjemmeplejen Midt, Skovbo, Team Vognsbøl

Esbjerg Kommune

Vi søger vi en social- og sundhedsassistent til hjemmeplejen Midt, Skovbocentret, til en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på 32-35 timer pr. uge i dagvagt med arbejde hver 3. weekend + én ekstra weekend pr. 12 uger.

Du bliver tilknyttet Team Vognsbøl, som hjælper borgerne i eget hjem - med cykelafstand til Skovbocenteret.

Vi kan tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til barselsvikariat i udekørende dagvagtsteam i Tjæreborg

Esbjerg Kommune

Da vores kollega snart går på barsel, søger vi en social- og sundhedshjælper, til udekørende dagvagtsteam i Tjæreborg

Stillingen er på 32 timer gennemsnitlig pr. uge med arbejde hver tredje weekend.

Vi er et team af engagerede medarbejdere, der er vant at tage ansvar, vi dækker et stort landdistrikt med udgangspunkt i Tjæreborg by. Vi har stor medindflydelse på planlægningen og hjælper altid hinanden, hvor vi kan.

Vi sætter pris på en glad og positiv omgangstone, og søger derfor også en kollega, der har lige dele humor og selvindsigt og som samtidig kan levere en god kvalitet i opgaverne.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistent til hjemmeplejen Tangevej i Ribe

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen Tangevej i Ribe, søger to social- og sundhedshjælpere og en social- og sundhedsassistent til udekørende aftenvagt. Stillingerne er tidsbegrænsede.

Betyder faglige udfordringer noget for dig, og har du lyst og mod til at være med til at skabe en aktiv hverdag for borgerne, hvor de er i centrum, og hvor du har stor indflydelse, så er det dig vi søger.

Vi søger to social- og sundhedshjælpere og en social- og sundhedsassistent med start den 1. april 2021 eller hurtigst muligt og indtil den 30. september 2021, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være 28 timer pr. uge i aftenvagter.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved plejehjemmet Solgården

Esbjerg Kommune, Bramming

Er missionen i dit liv at arbejde i en foranderlig hverdag med ældre borgere? Vil du gerne arbejde på et plejecenter, hvor vi har fokus på den enkelte beboers behov, og hvor målet hver dag er at højne livsglæden og kvaliteten?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så har du nu alletiders mulighed:

Plejecenter Solgården, Team Almen Inde, søger 1 social- og sundhedsassistent. Vi kan tilbyde en fast stilling på 30 timer pr. uge som aftenvagt, pr. 1 maj eller hurtigst muligt derefter.

Plejecenter Solgarden består af i alt 39 plejeboliger samt 4 ældreboliger fordelt på fire gange. Det betyder, at vi kan tilbyde den enkelte beboer både nærhed og et større fællesskab – noget som du skal være med til at skabe i hverdagen.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper dagvagt til plejehjemmet Solgården

Esbjerg Kommune, Bramming

Er missionen i dit liv at arbejde i en foranderlig hverdag med ældre borgere? Vil du gerne arbejde på et plejecenter, hvor vi har fokus på den enkelte beboers behov, og hvor målet hver dag er at højne livsglæden og kvaliteten?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så har du nu alletiders mulighed:

Plejecenter Solgården, Team Almen Inde, søger 1 social- og sundhedshjælper til dagvagt, med enkelte, aften- og nattevagter, på 30 timer pr. uge, med opstart den 1. maj 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Plejecenter Solgarden består af i alt 39 plejeboliger og 4 ældreboliger fordelt på fire gange. Det betyder, at vi kan tilbyde den enkelte beboer både nærhed og et større fællesskab – noget som du skal være med til at skabe i hverdagen.

Esbjerg Kommune
Sommerferieafløsere til Hjemmeplejen Midt i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, ufaglærte og studerende søges til sommerferieafløsning i hjemmeplejen Midt i Esbjerg Kommune.

Hjemmeplejen Midt består af 6 udekørende teams som hjælper borgere i eget hjem i midten af Esbjerg by. Brænder du for hjemmeplejen, og har du lyst til at arbejde med borgere i eget hjem. Så er det måske dig, vi søger.

Arbejdstiden vil være både dag og aften. Du har selv indflydelse på, hvor mange timer du vil ansættes. Opgaverne vil være personlig pleje og praktisk hjælp. Vi arbejder tæt sammen om borgerne og hjælper hinanden. Vi tager alle ansvar for, at vi har en god arbejdsdag. Du vil få en grundig intro, så du får en god opstart.

Vi har brug for dig hele sommeren, og der vil være mulighed for evt. efterfølgende forlængelse. Du vil som udgangspunkt ikke have mulighed for selv at afvikle ferie i perioden.

Ikast-Brande Kommune
GENOPSLAG – Tværgående hygiejnekonsulent

Ikast-Brande Kommune

I Ikast-Brande Kommune har vi HEDEKRAFT. Det vil sige, vi får idéer til at spire, løsninger til at gro og drømme til at blive til virkelighed.

Vi søger derfor en hygiejnekonsulent, som kan være med til at udbrede og sikre kommunens hygiejnestrategi og understøtte etableringen af hygiejneorganisationen.

Vi har brug for en kollega, som kan lide at arbejde i en tværgående organisation, og som kan gå foran samtidig med, at du har gode inddragende egenskaber. Du skal holde dig opdateret på den nyeste viden og have gode egenskaber i både skriftlig og mundtlig formidling.

Som hygiejnekonsulent i Ikast-Brande Kommune kan du forvente:

 • At træde ind i en spændende nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at udvikle og implementere en tværgående hygiejneorganisation for hele Ikast-Brande Kommune
 • Høj grad af indflydelse og ansvar på opgavevaretagelse og planlægning
Gentofte KommuneGruppeleder i dagvagt søges til Kastanjelunden, plejeboliger på Rygårdcentret

Gentofte Kommune, Hellerup

Kan du lide at have ansvar, har du hjerte for ældre mennesker og trives du i en dag med mange forskellige opgaver? Så er det dig, vi ønsker som vores gruppeleder.

Vi søger en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til funktionen som gruppeleder i dagvagt på Kastanjelunden, plejeboligerne på Rygårdcentret i Gentofte Kommune.

I Kastanjelunden har vi 62 plejeboliger, der er sidestillet med ældreboliger og tilknyttet fast hjemmehjælp, og vi har mange alsidige opgaver.

Du vil i samarbejde med sygeplejersker og den anden gruppeleder indgå i oplæring, vejledning, uddannelse og udvikling af det øvrige personale.

Gribskov Kommune
Ambitiøs og kompetent sundhedsfaglig konsulent til Team Kvalitet, Udvikling og Kontraktstyring

Gribskov Kommune, Gilleleje

Har du lyst til at arbejde på tætteste hold med at fremme udviklingen af det nære sundhedsvæsen? Vil du arbejde med at udvikle sammenhængende borgerforløb i tæt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde? Er du uddannet sygeplejerske med akademiske kompetencer? Så kan du være vores nye sundhedsfaglige konsulent.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil blive tilrettelagt på baggrund af dine kompetencer og erfaring men vil fx være:

 • Projektledelse af forskellige projekter relateret til fx udvikling af det nære sundhedsvæsen
 • Implementering af strategier, arbejdsgange m.v. i samarbejde med vores dygtige leverandører
 • Optimering af vores dokumentationsprocesser herunder tværfaglig og tværorganisatorisk dokumentation fx styrkelse af dokumentation på tværs af myndighed og leverandør i KMD Nexus
Gribskov Kommune
Randers KommuneOmråde VEST - Social- og sundhedsassistent i dagvagt til Kollektivhuset

Randers Kommune

Kollektivhuset søger en social- og sundhedsassistent til boenhed med plejeboliger. Der arbejdes weekender på en 12-ugers grundplan, og stillingen er på 32 timer eller efter aftale.

Kollektivhuset er et plejecenter inden for Sundhed og Omsorg i Randers Kommune. Vi har 75 plejeboliger fordelt på 6 afdelinger og 10 ældreboliger med mulighed for kald.

De daglige opgaver er basale og komplekse plejeopgaver, dokumentation, tværfagligt samarbejde med sosu-personale, terapeuter, sygeplejersker, specialister og eksterne samarbejdspartnere.

Frederikssund Kommune
Hjælp os med at genåbne Frederikssund Kommune. Vi søger podere til Frederikssund Kommunes testenhed

Frederikssund Kommune

I den kommende tid forventer vi, at kommunens skoler og mange andre tilbud til borgerne genåbnes. I den forbindelse er det vigtigt, at både borgere og medarbejdere trygt kan møde på de kommunale institutioner og tilbud.

I Frederikssund Kommune er vi ved at opbygge vores egen testenhed, som skal kvikteste medarbejdere på skoler, dagtilbud, sociale institutioner og andre kommunale arbejdspladser. I den nærmeste fremtid forventer vi også at pode skoleelever fra 5.-9. klasse. Vi søger derfor podere til vores testenhed.

Aktuelt er det kviktest, som der anvendes til test. I den nærmeste fremtid erstattes den lange podepind, der p.t. bruges, med en vatpind, som ikke skal så langt op i næsen som podepinden. Du vil blive grundigt oplært i proceduren ved testning og forventes herefter selvstændigt at kunne foretage næsepodning.

THISTED KOMMUNE
Vågen nattevagt til Boenheden Bjergbo

THISTED KOMMUNE

Alle har ret til et meningsfuldt liv – vil du være med?

Er du en tålmodig, engageret og fagligt forankret medarbejder? Har du lyst til at arbejde med særligt udfordrende borgere, hvor alle typer adfærd kan forekomme? Brænder du for at alle mennesker får et liv med mestring og mening? Så er det dig vi på Bjergbo leder efter.

På Bjergbo har vi til opgave at skabe rammerne for gode og meningsfulde liv for en gruppe helt særlige voksne mennesker med varig nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Det lykkes, når vi som fagpersonale løfter den opgave med engagement og omsorg – og nu søger vi nye medarbejdere til at være med til at løfte den opgave om natten Det er udfordrende, spændende, givende – og du er med til at gøre en forskel, hver eneste dag.

Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger nattevagter

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til at blive en del af Brande Åcenter, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt?

Brande Åcenter er et kombineret bo- og aktivitetstilbud med 32 lejligheder og en aflastningsenhed med 6 pladser. Målgruppen er voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne eller med erhvervet hjerneskade.

Vi tilbyder:

 • Relevant oplæring hos den enkelte borger.
 • Informationer og instruktioner i håndtering af faglig praksis omkring den enkelte borger herunder metodeplaner, dokumentationssystem m.v.
 • Grundlæggende forflytningskursus.
Frederikshavn Kommune3 social- og sundhedsassistenter til Sæby Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Sæby Ældrecenter – et hjem med en ånd, der er præget af omsorg, nærvær og respekt for det enkelte menneske.

Vi har 3 ledige stillinger til besættelse 1. april 2021 eller snarrest derefter:

 • A: Dagvagt 32 timer/uge
 • B: Aftenvagt 30 timer/uge
 • C: Blandet dag/aftenvagt 30 timer/uge

Sæby Ældrecenter er et somatisk plejecenter med 74 dejlige beboere fordelt på 4 afdelinger. Man har sit primære tilhørsforhold på en af afdelingerne, men hjælper hinanden på tværs af afdelingerne. Der arbejdes hver 2. weekend.

Vi tilbyder:

 • En god arbejdsplads med beboerne i centrum
 • En arbejdsplads, der vægter det gode samarbejde og tværfagligheden højt
 • En arbejdsplads, hvor du virkelig har mulighed for at bruge din uddannelse og udvikle dig i et trygt miljø