31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 31 resultater.
Securitas A/S
Securitas søger løbende sikkerhedsvagter til stort anerkendt datacenter i Odense

Securitas A/S

Vil du være med til at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunde? Kunne du tænke dig et job, hvor du bliver positivt udfordret, får medansvar, og hvor din tilstedeværelse er med til at gøre en forskel for andre? Så er du lige den kollega, vi leder efter!

Som sikkerhedsvagt i Securitas får du hele tiden nye udfordringer, der udvikler dig. Du får en varieret hverdag med muligheden for at gribe både små og store udfordringer. Du har dine faste serviceopgaver og håndterer samtidig de kritiske situationer, men din fornemste opgave er at skabe et sikkert og trygt miljø for både de ansatte og besøgende hos vores VIP-kunde. Du har opbakning til selv at træffe beslutninger, så kan du være helt sikker på, at du får den bedste oplæring, det mest sikre udstyr og et stærkt hold i ryggen. Vi klæder dig rigtig godt på.

Securitas A/S
Danfoss A/S
Security Assistant (ID: 15823)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Security søger en Security Assistant, der aktivt skal indgå i beredskabet i Industripark Nordborg. Du bliver en del af Danfoss Services, Security i Nordborg, og indgår i et tæt samarbejde med 22 engagerede kolleger i en afdeling kendetegnet ved stærkt sammenhold og effektivt samarbejde. Du får en alsidig stilling, hvor du dagligt har kontakt med en stor gruppe mennesker og løser mange forskelligartede opgaver.

Omdrejningspunktet i dit job er at varetage mange forskelligartede opgaver fra servicering af interne og eksterne kunder med adgangskontrol, sikring af Danfoss-aktiver, kontrol af personer og køretøjer, videoovervågning af Danske lokationer, brand- og forureningsbekæmpelse til sikring og overvågning af vores bygninger samt assistance på vores nødbehandlerbil, der dækker det nordlige Als.

Danfoss A/S
G4S Security Services A/S
Driftsorienteret Projektleder til vagtdivisionen hos G4S, Albertslund

G4S Security Services A/S

Tænder du på driftsrelaterede projekter, at være med til at skabe resultater, kvalitets processer og arbejdsmiljø?? Så kig med her og mød dit kommende drømmejob!

Du får en spændende og selvstændig stilling, hvor du skal have fokus på at løse relevante projekter i vagtdivisionen, være med til at forbedre vores resultater, videreudvikle og optimere nuværende og fremtidige processer og arbejdsgange samt sikre høj kvalitet i alt hvad vi laver. Derudover bliver du ansvarlig for arbejdsmiljø i vagtdivisionen.

Det er i udgangspunktet dig selv der sætter scenen og strukturerer egne projekter og mål men du vil indgå i vagt divisionens chefgruppe, hvor du kan hente sparring og samarbejde.

G4S Security Services A/S
Aarhus Airport A/S
Duty Manager - Security

Aarhus Airport A/S

Som Duty Manager er du med til at lede vores sikkerhedstjeneste i dagligdagen. Det er os, der blandt andet sørger for, at ingen skarpe genstande eller væsker kommer med i flyene, og at lufthavnens passagerer kan føle sig trygge, når de skal af sted på rejse.

Du bliver en del af et hold med dygtige kolleger, som varetager alle opgaver i relation til sikkerhedsarbejdet i lufthavnen. Vores arbejde følger reglerne fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, og som leder står du i spidsen for, at vi lever op til de gældende krav og følger nødvendige procedurer.

Du sætter pris på godt samarbejde og fællesskab, også når der er drøn på. Du tager ansvar for dine egne opgaver, og du giver gerne kollegerne en hånd med, hvis der er brug for det.

Aarhus Airport A/S
DHL AviationFive service-minded Security Officers – to the most international company in the world!

DHL Aviation, Kastrup

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation, and play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security and at the same time provide service throughout the entire organization and to all our colleagues and our customers?

As we prepare to move into our new, even bigger state-of-the-art logistics hub in 2023, security is continuously an extremely important function which is why we are looking for five new Security Officers.

Working as a Security Officer, you get to use your professional approach and your sharp eyes, protecting our customer’s shipments, our warehouse facilities, and our employees, 24 hours a day, 7 days a week. You create value when you use your people skills on your daily rounds on the entire facility.

HOFORBeredskabsspecialist til nyoprettet enhed

HOFOR, København

Er du stærk i beredskabsplanlægning, og har du særlig interesse i øvelsesfeltet og dokumentation af læring?

Som vores nye beredskabsspecialist bliver du en del af et nyoprettet team, Beredskabsenheden, bestående af fire medarbejdere, der sammen arbejder på at skabe sammenhængskraft i hele koncernens beredskabsarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Udvikle beredskabet og krisestyringen
 • Etablere rammer for koncernens øvrige afdelingers arbejde med beredskab, herunder udvikle skabeloner
 • Udarbejde, planlægge, afholde, evaluere og implementere erfaringer fra øvelser
ToldstyrelsenMedarbejder til Toldstyrelsens Døgntjeneste

Toldstyrelsen, Kastrup

Motiveres du af at gøre en forskel for det danske samfund? Ønsker du en afvekslende hverdag, hvor arbejdet har politisk fokus, og hvor du samarbejder tæt med myndigheder i ind- og udland, herunder politiet, PET og EU?

Du bliver en del af enheden Døgntjeneste og Analyse. Her understøtter vi, at toldkontrollen i Danmark foregår intelligent og risiko- og efterretningsbaseret. Desuden bidrager vi til, at Danmark lever op til EU-lovgivningen for at kunne imødegå trusler mod EU’s og Danmarks sikkerhed.

I enheden har vi ansvaret for at udveksle toldoplysninger og efterretninger med udenlandske toldmyndigheder, behandle informationerne og videregive dem til vores kontrolkolleger ved grænserne, så de kan indgå i grundlaget for den daglige risiko- og efterretningsbaserede toldkontrol. Vi samarbejder derfor tæt med nationale og internationale myndigheder om fx trusselsbilleder og trends samt i forbindelse med efterforskning.

Toldstyrelsen
Københavns Lufthavne A/S
Supervisor til Security Passenger Service

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Trives du i spændingsfeltet mellem sikkerheds-, forretnings- og kundefokus?

Til Security Passenger Service (SPS) i Københavns Lufthavne A/S (CPH) søger vi supervisorer, der skal være med til at lede og udvikle SPS med udgangspunkt i vores tre hjørneflag, som er sikkerheds-, forretnings- og kundefokus.

Med din tillidsskabende og motiverende ledelsesstil skal du som supervisor være med til at sætte retningen for vores 350 engagerede medarbejdere i SPS, som 24/7 udfører sikkerhedskontrol af bagage, passagerer og ansatte i lufthavnen. Sikkerhed og service går hånd i hånd i alt, hvad vi foretager os, og du skal derfor evne at give begge dele din fulde opmærksomhed.

Der stilles store krav til kvalitet, performance og compliance på tværs af CPH, og du skal som supervisor have forståelse for, at opgaverne løses i et tæt samarbejde med mange forskellige interessenter.

Københavns Lufthavne A/S
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
 Falck Danmark A/S,
Udrykningsleder/Driftsleder Brand, Område Hovedstaden

Falck Danmark A/S, Søborg

Til vores ledelsesteam søger vi en udrykningsleder/driftsleder til brandområde Hovedstaden, som skal deltage i den daglige ledelse af stationerne Ballerup, Gentofte, Gladsaxe og Lyngby.

Som udrykningsleder/driftsleder indgår du i ledelsen af brandområdet i Falck Brand Øst, Hovedstaden; med reference til områdelederen. Du kommer til at varetage ledelsesmæssige opgaver på de 4 brandstationer, med hovedvægten lagt på personale, drift, specialværksteder, stationsbygninger mv.

Jobbet som udrykningsleder/driftsleder indebærer bl.a.:

 • Stort fokus på planlægning og opfølgning på den daglige drift.
 • Anerkendende personaleledelse, synlig og tilgængelig ledelse.
 • At være inspirator for medarbejdernes motivation, trivsel og udvikling; samt at sikre de rette kompetencer hos medarbejderne.
Falck Danmark A/S
Danske BankLeader of Assurance & Verification

Danske Bank, Høje Taastrup

You are responsible for the leadership, management and development a small team. You serve as both an escalation point and subject matter expert who can provide guidance and coaching to both the individual and the team.

Besides managing the team, you also are a part of the daily work. You keep an eye on the existing physical security external policies and demands and make sure they are translated and implanted properly to Danske Banks existing framework, and that they are updated properly as well if needed.

You interact with multiple stakeholders on different levels and engage with senior management, heads of business units, country managers and other functions that are integral to the security of the bank.

daoLoss Prevention specialist

dao, Vejle

Brænder du for at opbygge, drive og udvikle arbejdet med Loss Prevention i en af Danmarks største distributionsvirksomheder af pakker, aviser og magasiner, så er du måske netop den kollega vi står og mangler.

Du vil komme til at arbejde med svindforebyggelse indenfor transport og distribution i hele Danmark med udgangspunkt i Midt- og Sydjylland. Hver dag hele året kører 500 chauffører samt 3.500 dao-omdelere i Danmark 100.000 kilometer, så pakken eller avisen hænger på hoveddøren når modtageren vågner, eller til en af vores 1600 pakkeshops. Vores produkter håndteres på 28 lagre og 4 terminaler, så kompleksiteten tilsiger, det er vigtigt du evner at fokusere din indsats baseret på indblik via overblik, data og indgående forretningsforståelse.

Stillingen vil fokusere meget på at, opbygge og sikre et målrettet datagrundgrundlag og arbejde ud fra, for at sikre rette prioritering på både kort og langt sigt.

Midt- og Vestjyllands PolitiMåleoperatør til Automatisk Trafikkontrol

Midt- og Vestjyllands Politi, Holstebro/Skive

Midt- og Vestjyllands Politi søger måleoperatører med udkørsel fra Skive.

Som måleoperatør af hastighedsovertrædelser ved automatisk trafikkontrol (ATK) understøtter du færdselspolitiets arbejde. Du får muligheden for helt konkret at bidrage til at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken og dermed øge færdselssikkerheden og trygheden i trafikken. Din indsats er værdsat og en vigtig del af at optimere politiets arbejde.

I operatørjobbet foretager du hastighedsmålinger i hele politikredsen. Du stiller hver dag udstyret op med ansvar for at sikre, at billeder og målinger foretages korrekt. Vi har fokus på præcision og høj kvalitet af målingerne og udveksler kollegialt erfaringer om opgaveløsningen.

Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtig/konsulent til Beredskabsområdet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Dine arbejdsopgaver kommer primært til at være inden for beredskabsområdet. Området omfatter udarbejdelse af lovgivning, tilsyn med de kommunale redningsberedskaber og formidling af oplysninger inden for beredskabsområdet.

Du vil også skulle udføre anmeldte og uanmeldte kontrolbesøg på sprængstofmagasiner og på byggepladser, hvor der anvendes eksplosivstoffer. Derudover kommer du til at være sekretærfunktion for Beredskabskommissionen.

Du vil endvidere blive en del af sekretariatet for Beredskabskommissionen. Beredskabskommissionen rådgiver Naalakkersuisut i spørgsmål om beredskabet i Grønland. Beredskabskommissionen indkaldes derfor også ved større ulykker og katastrofer.

Grønlands Selvstyre
Egedal Kommune
Livredder med stort service gen til Ølstykke Svømmehal

Egedal Kommune

Bliv en del af Egedal Kommunes Kultur- og idrætsfaciliteter.

Vil du gerne være med til at sikre verdens bedste hverdag for borgerne i Egedal Kommune?

Ølstykke Svømmehal er en del af Egedal Kultur- og fritidsfaciliteter, som strækker sig fra Smørum, Veksø, Stenløse, Ganløse og Ølstykke Idrætsanlæg. Hos Egedal Kultur- og fritidsfaciliteter er vores kerneopgave at sikre gode rammer for Kultur og fritidslivet.

Stillingens primære funktioner:

 • Livredder-vært i varetagelse af dagligt opsyn at vores bassiner.
 • Udførelse af godt værtsskab og god service.
 • Frontperson og ambassadør for positiv formidling af anlæggets faciliteter og retningslinjer.
Egedal Kommune
VIKING Life-Saving Equipment A/SPERFORMANCE & EXECUTION MANAGER - Marine Evacuations Systems

VIKING Life-Saving Equipment A/S, Esbjerg

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshoreindustrien.

VIKING hæver konstant barren for kvalitet og sikkerhed. Lige nu søger vi en erfaren Manager til afdelingen ”Performance & Execution”, som er en del af Marine Evacuation Systems (MES) området.

I Marine Evacuation Systems er vi 40 ansatte, der har det samlede tekniske ansvar for VIKINGs evakueringssystemer. Fra et salg bliver projekteret og indtil systemerne tages af passagerskibene, har vi ansvaret for konstruktionsvedligehold, servicekoncept, modifikationer og ikke mindst fejlfri performance af systemerne - kort sagt ligger alt det tekniske omkring systemerne og deres anvendelse i vores hænder.

Securitas A/S
Sikkerhedsvagter til flere lokationer i Region Nordjylland og Region Sjælland

Securitas A/S

Vil du være med til at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunde? Kunne du tænke dig et job, hvor du bliver positivt udfordret, får medansvar, og hvor din tilstedeværelse er med til at gøre en forskel for andre?

Som sikkerhedsvagt i Securitas får du hele tiden nye udfordringer, der udvikler dig. Hos os er du, hvor det sker. Du får en hverdag, der kan gå fra hvilepuls til alarmberedskab på få sekunder. Du har opbakning til selv at træffe beslutninger, så kan du være helt sikker på, at du får den bedste oplæring, det mest sikre udstyr og et stærkt hold i ryggen. Vi klæder dig rigtig godt på.

Vi har brug for endnu flere vagtsomme kollegaer, der med et naturligt servicegen er klar til at hjælpe kunden og kundens kunder. Dine opgaver kan spænde fra alt imellem person- og fragtmodtagelse til førstehjælp og rundering.

Securitas A/S
Egedal Kommune
4 livreddere med stort servicegen søges til Ganløse Friluftbad

Egedal Kommune, Stenløse

Bliv en del af Egedal Kommunes Kultur- og idrætsfaciliteter

Vil du gerne være med til at sikre verdens bedste hverdag for borgerne i Egedal Kommune?

Du vil indgå i en gennemsnitslig 12 timers arbejdsuge, hvor du får en fast vagtplan med både morgen-, middag- og aftenvagter. Weekendarbejde hver 2. uge. Friluftbadets åbningsdage før/efter skolernes sommerferie er: onsdag og lørdag/søndag. I skolernes sommerferie har badet åben alle ugens 7 dage. Hovedparten af arbejdstimerne ligger i skolernes sommerferie.

Stillingens primære funktioner:

 • Livredder-vært i varetagelse af dagligt opsyn at vores bassiner.
 • Udførelse af godt værtsskab og god service.
 • Frontperson og ambassadør for positiv formidling af anlæggets faciliteter og retningslinjer.
Egedal Kommune
G4S Security Services A/S
Patruljevagt hos G4S Security Services, deltid 120 timer pr md

G4S Security Services A/S

Er du serviceminded, selvstændig og udadvendt? Så er du måske vores nye patruljevagt i Kolding, Horsens, Århus, Aalborg eller Nordvestjylland

Til vores patruljeafdelinger i Kolding, Horsens, Århus, Aalborg samt Nordvestjylland, hvor arbejdsopgaverne er afvekslende og ikke 2 dage er ens, søger vi nye kollegaer til deltidsstillinger på 120 timer.

Man vil indgå i driftens team af sikkerhedsvagter, der sammen skal medvirke til at opretholde et højt service og sikkerhedsniveau hos vores kunder, i Kolding, Horsens, Århus, Aalborg samt Nordvestjylland.

Vagtfunktionen har en stor præventiv effekt og det er derfor vigtigt, at du er yderst årvågen og er i god fysisk form. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og levere en god service, lidt teknisk flair skader ikke.

G4S Security Services A/S
Kriminalforsorgen
Uddannelseskonsulent søges til undervisning i det socialfaglige fagområde

Kriminalforsorgen, Juelsminde

Er du en dygtig underviser og formidler, som formår at koble teori til praksisnære forhold? Har du lyst til at være med til at uddanne fremtidens værkmestre, fængselsbetjente og transportbetjente? Og har du mod på at træde ind i en organisation, hvor rekruttering, uddannelse og fastholdelse har topprioritet, så er denne stilling noget for dig.

Arbejdsopgaverne omfatter primært:

 • Undervisning, vejledning samt øvrige uddannelsesaktiviteter på Uddannelse til Fængselsbetjent inden for de socialfaglige og kriminalforsorgsfaglige områder
 • Udvikling af undervisningsmateriale inden for fagområderne
 • Tværfaglig sparring med kompetente undervisningskolleger og den pædagogiske ledelse