9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Salling GroupServicebud - deltid (20-30 timer) - Ishøj

Salling Group

Brænder du for at blive en del af en af Danmarks største virksomheder, hvor du kommer til at arbejde med at give vores kunder verdensklasse service? Så er det dig, vi står og mangler!

Salling Group er gået i luften med en ny stor satsning på hjemmeleveringsmarkedet, og i den forbindelse søger vi kollegaer som er passioneret for at yde en fantastisk kundeservice i hvert eneste kundemøde og som vil være med til at gøre vores kunders hverdag lettere.

Hos føtex hjemmelevering er dagene aldrig ens, og vi løfter alle i flok. Du vil blive en del af Last Mile teamet, som er kontaktpunktet for vores kunder, og du udfylder dermed en meget vigtig rolle, da du er ansigtet udadtil og ansvarlig for at sikre, at vores kunder får samme service som var det i et føtex-varehus.

Gem
Hungry.dk ApSHungry søger bude landet over

Hungry.dk ApS

Hungry søger lige nu dedikerede udbringningsbude i mere end 25 danske byer.

Som Hungry bud leverer du take away fra restauranter til vores sultne kunder med din egen cykel, scooter eller bil. Som bud har du en høj grad af fleksibilitet og det er derfor det perfekte arbejde til dig, der gerne vil bestemme over dine egne arbejdstider. Du vælger selv, hvilken by du gerne vil køre i, i ansøgningsprocessen.

Hvad tilbyder vi:

 • Du bestemmer selv hvor, hvornår og hvor meget du arbejder
 • Tjen gennemsnitligt 125-175 kr. i timen
 • Rabatkode til Hungry.dk
 • Minimum 500 kr. ekstra for de første 10 leveringer- og andre fordelagtige bonusser
 • Rider Help Center der gør det let for dig at arbejde som bud for Hungry
PostNord DanmarkPakkeomdeler til Brøndby

PostNord Danmark

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pakker i bil.

 • Du møder mellem kl. 06:40 og 09:15
 • Timelønnen er på kr. 137,75 (heri indberegnet omdelingstillæg)
 • Arbejde i tidsrummet 17.00 - 06.00 aflønnes med yderligere 30,54 kr. pr. time.

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Salling GroupServicebud - deltid (25-30 timer) - Ishøj

Salling Group

Brænder du for at blive en del af en af Danmarks største virksomheder, hvor du kommer til at arbejde med at give vores kunder verdensklasse service? Så er det dig, vi står og mangler!

Salling Group er gået i luften med en ny stor satsning på hjemmeleveringsmarkedet, og i den forbindelse søger vi kollegaer som er passioneret for at yde en fantastisk kundeservice i hvert eneste kundemøde og som vil være med til at gøre vores kunders hverdag lettere.

Hos føtex hjemmelevering er dagene aldrig ens, og vi løfter alle i flok. Du vil blive en del af Last Mile teamet, som er kontaktpunktet for vores kunder, og du udfylder dermed en meget vigtig rolle, da du er ansigtet udadtil og ansvarlig for at sikre, at vores kunder får samme service som var det i et føtex-varehus. Du vil blive en del af et nyt team med stor vindermentalitet, og hvor alle brænder for at gøre en forskel for vores kunder.

Gem
Hungry.dk ApSHungry søger ansatte bude i København

Hungry.dk ApS

*English version? Click here*

Hungry søger lige nu friske udbringningsbude, der har lyst til at blive ansat hos Hungry med henblik på at levere lækker take away fra restauranter til Hungry’s kunder i København.

Som bud hos Hungry er du med til at sikre, at vores kunder får en god oplevelse, når de bestiller take away gennem vores platform. Din vigtigste opgave er at hente mad fra de restauranter som Hungry samarbejder med og levere den til vores kunder i København.

Du bruger/lejer din egen (el)cykel i jobbet og dit arbejde vil primært foregå i indre København. Arbejdstiderne ligger typisk i tidsrummet kl. 11.00-21.30 mandag-søndag.

Vi tilbyder:

 • Fast timeløn på 125 kr. i timen + weekendtillæg
 • Tilskud til din el-cykel, hvis du vælger at leje en af disse
 • Gode og trygge ansættelsesforhold, herunder ulykkesforsikring og feriepenge
 • En fleksibel vagtplan, hvor du let kan bytte vagter
 • Ny Hungry uniform inkl. cykelhjelm
 • Rabatkode til Hungry.dk
Gem
EDC WestermannFlyersbud

EDC Westermann, Tølløse

Hvis du kan lide at komme ud i den friske luft, og har mod på at køre rundt i vores lille røde dyt. Så er det dig vi mangler på vores team!

Du skal køre ud med flyers i alle postkasser i vores områder. Det er derfor en stor bonus, hvis du er kendt i områderne: Tølløse, Stenlille, Ugerløse, St. Merløse, Regstrup, Svebølle, Føllenslev og Snertinge. Det er dog ikke et krav. Der bliver sat en arbejdsbil til rådighed under arbejdstiden.

De eneste krav vi har til dig, er at du har kørekort og har lyst til at knokle på, da flyers uddelinger er vigtig for vores stigende salg. Du får 140 kr. i timen og har 20 timer om ugen + en halv times egen betalt frokost.

BS Distribution ApSFriske omdelere søges til omdeling af post og pakker til private adresser / We are looking for postdeliverers

BS Distribution ApS

Vi tilbyder dejlig frisk luft og masser af motion / you will get lots of fresh air and exercise BS Distribution søger omdelere til omdeling af post og pakker i dagtimerne på Amager og i København.

Arbejdstiden vil være mellem kl. 07.00 og 14.00 fra tirsdag til lørdag, eller efter aftale.


BS Distribution are looking for employees to deliver mail and parcels during the day at Amager and in Copenhagen.

Working hours will be between 07:00 and 14:00 from Tuesday to Saturday, or by You will make the delivery on an electric vehicle.

Gem
Omdelere søges
Det Nordjyske Mediehus søger morgenomdelere til omdeling af morgenprodukter i Brønderslev og omegn.
Det Nordjyske Mediehus A/S, Brønderslev
Jobcenter
Indrykket: