62 job matcher din søgning 62 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ordnung ApS
Teamleder — Facility Service/Vicevært

Ordnung ApS

Hos ordnung office hotel søger vi en serviceminded og handlekraftig vicevært/arbejdsmand til en nyoprettet stilling. Du vil blive en del af vores nuværende team består af tre kollegaer, der servicerer vores 13 kontorhoteller i Storkøbenhavn med en bred vifte af opgaver inden for drift og vedligeholdelse på ejendommene.

Du får en vigtig rolle med en omskifteligt hverdag, der byder på forskelligartet udfordringer - og som kræver du er løsningsorienteret, empatisk og selv kan tage fat.

Vi søger en person med:

 • Relevant ledelses- og joberfaring.
 • Hænderne ”skruet ordentligt på”; en uddannelse som tømrer, maler eller elektriker vil være en fordel.
 • Gode kommunikationsevner — på såvel dansk som engelsk.
 • Kørekort til personbil.
Ordnung ApS
Gem
KAR+CO
Åbn din egen Flügger Farver i Karlslunde/Greve

KAR+CO søger for Flügger

Bliv selvstændig butiksindehaver i en farverig verden!

Hvis du drømmer om at få foden under eget bord, uden at skulle starte helt fra bunden - Så bliv franchisetager hos Flügger Farver! Det er nemmere end du tror!

Du får Flüggers nye franchisekoncept med inspirerende butiksindretning og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling. Flügger leverer alt til butikkens opstart og hjælper dig i gang. Du kommer til at repræsentere markedets stærkeste kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tapet, og du bliver en del af det bedste franchisekoncept for selvstændige farvehandlere.

KAR+CO
V.Å. Gram A/SMedarbejder til overfladebehandling

V.Å. Gram A/S, Vojens

Har du kendskab til pulverlakering, er du af natur kvalitets- og ansvarsbevidst, og arbejder du struktureret med en god ordenssans, så er stillingen måske noget for dig. Vi arbejder udelukkende med pulverlakering af vores egne produkter, der forhandles i Danmark, Norden og hele Europa.

Du kommer til at indgå i et lille team af medarbejdere, der har faglig stolthed og er yderst arbejdsomme. Teamet arbejder forholdsvis selvstændigt med frihed under ansvar, og det samme gælder for dig.

Dine opgaver:

 • Pulverlakering af forskellige produkter
 • Ophængning, aftørring og klargøring af produkter til lakering
 • Nedtagning af produkter efter lakering
Gem
KAR+CO
Åbn din egen Flügger Farver på Nørrebro

KAR+CO søger for Flügger A/S i København

Hvis du drømmer om at få foden under eget bord, uden at skulle starte helt fra bunden - Så bliv franchisetager hos Flügger Farver! Det er nemmere end du tror!

Du får Flüggers nye franchisekoncept med inspirerende butiksindretning og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling. Flügger leverer alt til butikkens opstart og hjælper dig i gang. Du kommer til at repræsentere markedets stærkeste kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tapet, og du bliver en del af det bedste franchisekoncept for selvstændige farvehandlere.

Du har et godt lokalkendskab og et stærkt netværk i området, fx blandt foreninger og lignende. Det mest afgørende for os er, at du brænder for detailsalg, butiksdrift og for at servicere, inspirere og vejlede forbrugeren.

KAR+CO
EUC NordvestsjællandTimelærer til bygningsmalerfaget

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren bygningsmaler, og har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser? Så er du måske vores nye timelærer i malerafdelingen.

Vi søger en timelærer, der har erfaring fra branchen, evt. gerne som faglærer, og som brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for malerfaget.

Du udviser både stor interesse for faget og det pædagogiske arbejde, og du underviser med et stort engagement. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger, også på det sociale og personlige plan. Du skal sammen med dine kolleger kunne håndtere dette og samtidig være entusiastisk og autentisk. I lærerteamet tror vi på, at vi med tydelighed, engagement og gode relationer kommer længst med eleverne.

TR Service Gruppen ApSVi søger erfaren malersvend

TR Service Gruppen ApS, Karlslunde

Som person er du kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere dine opgaver til tiden med et godt og tilfredsstillende resultat.

Faglige kvalifikationer:

 • Erfaren maler med svendebrev.
 • Du er mødestabil og arbejder i godt tempo.
 • Du har kørekort.
 • Du behersker dansk i skrift og tale.

Dine arbejdsopgaver vil være malerarbejde både inde og ude, renovering og serviceopgaver samt spartel- og slibearbejde.

Accoat A/SBelægger til overfladebehandlingsvirksomhed

Accoat A/S, Kvistgård

Accoat A/S er ekspert i overfladebelægninger. Vi er en producerende virksomhed med ca. 45 medarbejdere i Kvistgård i Nordsjælland.

Jobbet veksler mellem vådlakering og pulverlakering af mindre og mellemstore emner.

Til stillingen hører der en del for- og efterbehandling af emner.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med overfladebehandling eller har prøvet at coate før. Men vi tilbyder en grundig oplæring i afdelingens produktionsmetoder via en ”fadder”-ordning.

Jobindex A/S
Plastmager til verdensførende virksomhed

Jobindex A/S søger for Forbo Siegling Denmark A/S i Lunderskov

Har du lyst til at arbejde for en virksomhed, der både er lille og lokal og samtidig en af de førende i verden?

… Så kan du blive vores nye plastmager og nyde godt af vores gode sammenhold og økonomiske muskler, som vi bruger til at investere i dig og dine muligheder. Du har mulighed for at blive en del af både vores dags- og aftenhold, da vi søger to nye medarbejdere.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex A/S
Gem
KAR+CO
Succes som selvstændig?

KAR+CO

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager hos Flügger farver.

Flügger A/S

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Du får masser af ”kolleger” i Flüggers franchisesystem, idét der allerede findes mange veldrevne Flügger farver butikker og et team på hovedkvarteret, dedikeret til at hjælpe dig og gøre dig til en succes!

KAR+CO
Viebke & West Malerfirma A/S
Malersvend til Clarke Entreprise

Viebke & West Malerfirma A/S, København

Er du en erfaren kvalitetsbevidst maler med svendebrev? Kan du arbejde selvstændigt og har du lyst til at bidrage til et positivt arbejdsmiljø? Så kom og vær en del af holdet hos Clarke Entreprise!

Du bliver en del af et team på 7 malere. Typisk kommer du ud på egne opgaver, men sommetider vil du også samarbejde med dine kolleger om at løse en større malerentreprise. Vi har rammeaftale med bl.a. et boligselskab.

Du kommer til at arbejde på følgende:

 • Flyttelejligheder
 • Private- og erhvervskunder
 • Offentlige kunder
Viebke & West Malerfirma A/S
V. Tastesen A/SMaler/driftsmedarbejder

V. Tastesen A/S, Odense

Tasfo Selskaberne er i vækst og søger en all-round maler og en all-round håndværker til alsidig stilling. Du ansættes som maler/all-round håndværker til drift og vedligeholdelse af Tasfo Selskabernes ejendomsportefølje med udgangspunkt i Odense.

Du vil få titel af driftsmedarbejder med blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Istandsættelse af lejemål
 • Vedligeholdelse af ejendommene
 • Renoveringsopgaver i lejligheder og lejemål
 • Viceværtopgaver
 • Vedligeholdelse af udenomsarealer
 • Holde orden i fællesrum og på fællesarealer
 • Alt muligt andet
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenlands malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende?

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Vi tilbyder:
 • Et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde.
 • Muligheder for selvstændigt at udfylde jobbets indhold.
 • Erhvervspædagogisk kursus, ifald du ikke har gennemført dette.
 • En skole i udvikling med vilje til at gøre en forskel i det grønlandske samfund.
Grønlands Selvstyre
Outdoor Media A/SSkiltetekniker

Outdoor Media A/S, Glostrup

Hos Outdoor Media varetager vi alle opgaver indenfor den grafiske branche, men er specialister i bilindpakninger. Du vil indgå i et engageret og passioneret team af fagfolk, der brænder for det de laver.

Vores målsætning er at levere det bedste resultat, og give kunden den bedste oplevelse. Vi er blevet større og stærkere som virksomhed, og søger derfor en skiltetekniker, som har mod på et job hos os.

Arbejdsopgaver:

 • Fuldindpakninger og dekorationer af biler, varevogne, lastbiler, mm.
 • Afrensning og adskilning af biler for klargøring inden foliemontering.
 • Montering og opsætning af skilte, facade-dekorationer og vindues-dekorationer.
 • Opsætning og montering af div. folieopgaver:
JAI Overfladebehandling A/S
Kan du se dig selv som industrilakerer her? – Så kontakt os

JAI Overfladebehandling A/S, Vildbjerg

JAI-O i Vildbjerg råder over branchens mest moderne faciliteter, bl.a. tre mega-kabiner til lakering og metallisering. De er udstyret med hydrauliske arbejdsplatforme og giver gode arbejdsbetingelser – var det noget for dig?

Vi forventer, at du har erfaring fra branchen og kan arbejde selvstændigt samt levere høj og stabil kvalitet. Epoxy-certifikat er en fordel, det samme er et certifikat til truck og/eller kran. Opgaverne er spændende og alsidige, som du kan se på vores hjemmeside.

Du kommer til at indgå i et uformelt team af gode og erfarne kolleger.

JAI Overfladebehandling A/S
Malerfirmaet Kurt Hansen, Glostrup A/SMalersvende søges til velrenommeret malerfirma

Malerfirmaet Kurt Hansen, Glostrup A/S

Har du lyst til at være maler i et velrenommeret familieejet malerfirma, hvor kvalitet, effektivitet og et godt arbejdsmiljø er sider af samme sag? En virksomhed, hvor du som malersvend får et stort ansvar og gode muligheder for involvering i fremtidige projekter? Så er det os, du skal arbejde for.

Vi søger lige nu malersvende til fastansættelse til at indgå i vores team af ca. 25 fagudlærte malersvende, der varetager mellemstore renoveringsopgaver og diverse traditionelle malerarbejdsopgaver. Som malersvend hos os, vil du fx få opgaver som:

 • Traditionelt malerarbejde for private- og erhvervskunder
 • Mellemstore renoveringsopgaver
 • Nybyg
 • Sprøjtespartling
DSBMedarbejdere til male- slibearbejde på S-togs vognkasser

DSB, Hundige og Taastrup

Kan du se dig selv som medarbejder i DSB Vedligehold S-tog og kunne du tænke dig at blive en del af et godt arbejdsmiljø med højt til loftet, tillid til hinanden og stor grad af selvstændighed i arbejdet?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, og har din ”værktøjskasse” parat, er du måske en af de medarbejdere vi søger?

Du vil som medarbejder i DSB Vedligehold, S-tog, blive en del af et team, som skal forestå korrosionsudbedring og maling af hele S-togs flåden på 135 togsæt. Selve arbejdet er planlagt til at skulle foregå i perioden januar 2022 til udgangen af 2024.

DSB
HRH Malerservice A/SNu har du chancen for at blive vores nye malersvend til flytteboliger på akkord!

HRH Malerservice A/S, Albertslund

Vil du gerne tjene gode penge og have masser af frihed til at styre din arbejdsdag? Er du udlært maler, og er du klar til at kaste dig ud i en selvstændig hverdag?

Så er det dig, vi leder efter.

HRH Malerservice A/S er en del af HRH-koncernen, som tilbyder alt fra VVS-arbejde til tømrer- og malerarbejde. Vi har specialiseret os i klargøring af flytteboliger, men leverer også totalløsninger til store boligselskaber. Fra vores kontor i Albertslund servicerer vi kunder over det meste af Sjælland.

Hos os får du:

 • God timeløn (udbetalingen i akkorden er 190 kr. pr. time)
 • Gode akkorder
 • Frihed i hverdagen.
STARK
STARK Vejle søger Sælger til vores malerafdeling

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Sælger.

Skab vækst og vær med til at præge udviklingen inden for salg af maling

I stillingen som Sælger i vores maler afdeling vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og service til forretningens kunder.
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter.
 • Ordrebehandling og varebestilling.
STARK A/S
Gem
JOWIS INDUSTRILAKERING A/SIndustrilakerer

JOWIS INDUSTRILAKERING A/S, Hvidovre

Vi mangler en industrilakerer – er det mon dig?

Jowis Industrilakering A/S (i Hvidovre) søger en våd- og/eller pulverlakerer med erfaring indenfor lakering af mindre emner.

Du har tidligere arbejdet som våd- og/eller pulverlakerer, du kan arbejde selvstændigt og er kvalitetsbevidst. Du møder til tiden, er engageret og fleksibel.

Vi tilbyder 37-timers ansættelse med løn efter kvalifikationer.