306 job matcher din søgning 306 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SLaborant eller laboratorieassistent til 4-dags arbejdsuge

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Evner du, i en tempofyldt hverdag, at have fokus på kvalitet og har du lyst til at løfte i flok med vores dygtige team? - så læs videre her!

Vi vokser hos Eurofins Vitamin Testing A/S. Vi søger derfor en kollega, som kan blive en del af vores dygtige team og som har lyst til at være en del af vores fortsatte succes og bidrage til den gode stemning i vores afdeling.

Vi søger en omhyggelig og ansvarsbevidst laborant eller laboratorieassistent til vores aminosyre- og vitamin-kompetencecenter. Den rette person til denne stilling er glad for apparaturer og maskiner. Da vi er et produktionslaboratorie, vil dine opgaver hovedsageligt være at analysere vores kundeprøver, opretholde kvalitetskrav og sikre en hurtig og effektiv afvikling af opgaverne.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
IFF
Quality & Food Safety Coordinator

IFF, Brabrand

Are you an enthusiastic, motivated and detail-oriented professional with a desire to work in a team of colleagues with great technical competences within production, regulation and processes?

You will participate in the co-ordination of various tasks to ensure regulatory, technical and customer specific compliance.

Your core responsibilities

 • Handling deviations for products manufactured at our factories
 • Handling of product quality related complaints
 • Participate in New Product Development process
IFF
Syntese A/SProduktionskemiker

Syntese A/S, Hvidovre

Har du lyst til at være en del af Production Support, en mindre afdeling som supporterer produktionens i alt 30 medarbejdere.

Syntese A/S er inde i en spændende udvikling med konstant optimering og udvidelse af eksisterende produktion. Virksomheden er beliggende i Storkøbenhavn, og har mange års erfaring med fremstilling af Active Pharmaceuticals Ingrediens (API), som produceres i henhold til GMP og sælges til den farmaceutiske industri. Syntese er en del af The Ferring Group.

Din allervigtigste funktion er, at agere bindeled mellem produktionen, automation programmørerne og øvrige interessenter omkring produktion og proces, så som QA, Teknik m.m. Dette betyder også, at du dagligt færdes i produktionen. En af dine primære roller er review af batchdokumentation, oprettelse af CAPA, Change Request og trending. Du er, sammen med en kollega, ansvarlig for supporten for en produktionsproces. Du indkører ændringer i processer og udstyr.

Syntese A/S
Radiometer Medical ApS
R&D Documentation Specialist

Radiometer Medical ApS, Brønshoj

Want to make a career in the medico industry? Look no further! We have an open position in Radiometer R&D based in Brønshøj. We develop safe and effective products that help caregivers make diagnostic decisions that save lives.

We are seeking a profile with experience from working with documentation in a regulated industry. As such, you know how to navigate in a large organization to keep momentum and to nurture good working relations with due respect to professional and cultural differences as Radiometer is a diversified environment.

What to look forward to:

 • Writing documentation (e.g., verification protocols, input for regulatory submissions and STED files) related to the design verification phase - all in close collaboration with the team and with guidance from key cross-functional partners
 • Raising the quality bar and setting future standards for documentation
Radiometer Medical ApS
Eurofins Agro Testing Denmark A/S
Naturvidenskabelig kundeservicemedarbejder med interesse i det danske landbrugsområde

Eurofins Agro Testing Denmark A/S, Vejen

Som medarbejder hos Eurofins Agro Testing A/S vil du sammen med dine kolleger, indgå i et stærkt team til varetagelse af analytiske- og rådgivningsmæssige opgaver inden for landbrugsområdet.

Dine arbejdsopgaver vil ofte være i tæt relation til kunden og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded. Du vil medvirke til, at kunder oplever en professionel service gennem korrekt rapportering, resultatformidling og reklamationsbehandlinger.

Du vil komme til at arbejde med prøvehåndtering og support, som tager udgangspunkt i teknisk/faglig rådgivning. I den tætte relation til kunden, vil du også bidrage til at afhjælpe fejl og hele tiden finde den/de bedste løsninger. Dertil vil du have ansvar for, at holde dig opdateret på krav fra myndigheder og kunder, samt metoder og analyser, såvel som nye behov hos kunder og i markedet.

Eurofins Agro Testing Denmark A/S
Novozymes A/SResearch Associate (Laborant), Prototyping, Lyngby

Novozymes A/S

Do you want to rethink your impact, and are you passionate about bringing enzymes faster to the market? Then, you might be our new Research Associate within Enzyme Research.

As a Research Associate in department Prototyping (in Enzyme Research, R&D) your main responsibility will be purification of enzymes. However, you will also be responsible for the upstream process of fermentation and harvest. Furthermore, as we are constantly optimizing both our wet-lab and digital processes, you are likely to be involved in these initiatives depending on your competencies and development plans.

In this role you’ll make an impact by:

 • Fermenting bacterial and fungal strains in shake flasks
 • Purifying enzymes from harvested supernatant, including providing data for protein concentration and purity
HOFORProjektleder til klimatilpasningsprojekter

HOFOR, København

Vi søger en projektleder, der har lyst til at deltage i at udvikle både team og sektion. Du må gerne have erfaring med projektledelse og besidde en faglig forståelse for regn- og spildevandsområdet.

Din konkrete uddannelse og baggrund er ikke afgørende. Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for teknik- og/eller miljøområdet, f.eks. fra en forsyning, men det kunne også være fra kommune eller stat eller fra rådgiverbranchen.

Det afgørende, at du har god erfaring med samarbejde og kan lide at arbejde med forskellige faggrupper om at nå et specifikt mål, der sikrer eksekvering af projekter.

Opgaverne i teamet kan kun lykkes i et bredt samarbejde både i og uden for sektionen, hvorfor det er afgørende, at du deltager i opbygning af gode relationer og understøtter teamets øvrige medarbejdere i opgaveløsningen.

Ikast-Brande Kommune
Barselsvikar til Naturgruppen hos Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Trives du med myndighedsopgaver inden for naturbeskyttelsesområdet, og vil du hjælpe os med at forvalte vores spændende natur i en periode – så tøv ikke med at søge denne stilling!

Da vores kollega snart går på barselsorlov, søger vi en vikar, der kan hjælpe os med følgende:

 • Myndighedsarbejde inden for alle dele af naturbeskyttelsesområdet, for eksempel sager vedrørende § 3-beskyttet natur, bygge- og beskyttelseslinjer, screening for miljøvurderingspligt, interne høringer m.v.
 • Naturbesigtigelser og naturtypevurderinger.
Ikast-Brande Kommune
Engageret barselsvikar til grundvandsgruppen hos Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Kender du til grundvandsområdet? Har du lyst til at blive en del af en spændende og udfordrende dagligdag? Og vil du hjælpe os med at behandle vandindvindingssager? Så er det lige dig, vi mangler!

Da vores kollega snart går på barselsorlov, søger vi en barselsvikar til at hjælpe os med at løse forskellige opgaver inden for grundvandsområdet. Du vil primært komme til at lave indvindingstilladelser samt generel administration og sagsbehandling. Herudover vil du skulle løse andre grundvandsrelaterede opgaver, f.eks.:

 • Behandling af ansøgninger om tilladelse til vandindvinding og nye boringer
 • Administration i forbindelse med indberetning af oppumpede vandmængder samt løbende opdatering og vedligehold af databaser m.v.
 • Tilsyn med vandindvindingsboringer
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Engageret Key Account Manager

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Hvad siger du til en unik mulighed for at sætte dit præg på vores videre udvikling? Med udgangspunkt i din faglighed og passion for salg, vil det blive din fornemste opgave proaktivt at servicere vores eksisterende samt fremtidige kunder. Er du serviceminded, forretningsorienteret og effektiv, så er du kollegaen vi søger.

Eurofins

Vi leder på nuværende tidspunkt efter en Key Account Manager til at styrke vores kunde- og salgsaktiviteter. Som Key Account Manager vil du være ansvarlig for at supportere primært vores nuværende Key Account kunder, identificere og opsøge potentielle kunder og projekter samt implementere aftaler.

Du vil få et spændende job med gode udviklingsmuligheder blandt dygtige og dedikerede kolleger. Du vil få en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og godt humør, hvor fokus ligger på effektivitet og god kundeservice.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Miljøsagsbehandler til miljøsektionen

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Miljøsektionen har brug for nye medarbejdere til at være med til at understøtte den grønne omstilling. Forsvarsministeriet opruster på det grønne område med vores helt nye grønne handleplan, og vi står netop og mangler endnu en dygtig og erfaren miljøsagsbehandler.

Dit primære ansvarsområde bliver at varetage miljøsagsbehandling og rådgivning inden for industrimiljøområdet på Forsvarsministeriets flyvestationer i Aalborg, Karup og Skrydstrup.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Sagsbehandling og rådgivning vedrørende miljø i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse såvel som inden for resten af Forsvarsministeriets myndighedsområde, herunder Forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet
 • Kontakt og korrespondance med miljøtilsynsmyndigheder, herunder indhentning og koordinering af myndighedstilladelser, godkendelser og VVM
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
GEA Process Engineering A/S
Area Sales Manager Service

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Would you like to join a renowned technology leader within process equipment to work with sales and services for drying technology?

Unik System Design A/S As an area sales manager, you will be in charge of supporting and executing sales of a range of service offerings and products for GEA Spray Drying installations worldwide. This includes interacting with external and internal customers around the world, focusing among other things on our first service orders (FSO) and service products.

You will be responsible for making offers and following up on them, and for conducting commercial and technical contract negotiations – the export project sales process from A-Z.

GEA Process Engineering A/S
Bioneer A/SLaborant til udførelse af forsknings- og udviklingsopgaver

Bioneer A/S, Hørsholm

Bioneer A/S udvider og søger derfor en laborant med cellebiologisk erfaring.

Er du interesseret i varierende arbejdsopgaver og er arbejde med forskellige typer af cellekulturer lige dig, så kan det være, du er vores nye kollega her på Bioneer A/S.

Som celle-laborant vil du arbejde i vores cellelaboratorier med dyrkning og gen-editering af forskellige typer af celler, primært induceret pluripotente stamceller. Arbejdet vil også indebære forskellige typer af analysearbejde, herunder differentiering og flow cytometri. Derudover vil du skulle indgå i opgaver med opsætning af in vitro assays.

I samarbejde med ansvarlige akademikere deltager du i planlægning, forberedelse og udførelse af eksperimenter. Bioneer udfører hovedparten af sine opgaver for danske og internationale virksomheder, hvilket stiller store krav til kvaliteten af din arbejdsindsats.

FOSS
Temporary maternity leave - Laboratory technician R&D

FOSS, Hillerød

At FOSS, we are driven by a strong sense of purpose, and we hope you are too.

We offer a temporary position for 1 year full-time as laboratory technician. You will be a part of one or more projects where you daily will perform tests and analyzes in the laboratory and take care of sample collection, sample preparation and data processing.

FOSS primarily develops instruments for the food industry, where the instruments analyze the various nutrient content of food and agriculture crops. Therefore, there are many different sample materials that you as a laboratory technician must handle.

The work in the laboratory is characterized by routine tasks and ad-hoc tasks. It involves work with ordinary laboratory instruments such as pH meter, flow cytometer and spectroscopy as well as various chemical methods and development instruments from FOSS. The job also includes datahandling and reporting of protocols.

FOSS
Bavarian Nordic A/S
CMC Regulatory Affairs Manager

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

CMC REGULATORY AFFAIRS MANAGER Bavarian Nordic is on an exciting growth journey and is looking for a talented CMC Regulatory Affairs Manager . Do you want to lead Bavarian Nordic regulatory life cycle management strategies, then this job as CMC Regulatory Affairs Manager might be the job for you.

Bavarian Nordic A/S

As CMC Regulatory Affairs Manager you will represent the RA CMC team in several Technical Transfer projects. You will lead the regulatory submission strategy, identify submission risks and opportunities, lead regulatory applications and manage procedures through approval.

You will provide regulatory expertise and guidance on procedural and documentation requirements to cross-functional teams and across regulatory regions to ensure the delivery of business objectives.

Bavarian Nordic A/S
Babcock & Wilcox Vølund A/S
Lead Process Engineer – Renewable Energy Solutions

Babcock & Wilcox Vølund A/S, Glostrup

As a Lead Process Engineer you will have the general technical responsibility for the entire process deployment and design, which ensures the interaction between the sub-systems that form the components of a power plant. You will become part of a committed project team and will contribute to all the phases of the project.

Your tasks will be varied and only on rare occasions, two days will feel the same. You will be responsible for the day-to-day management of process resources on a project and provide interdisciplinary coordination with other engineering departments.

Your daily work will, among other things, include the following:

 • Managing communication with project managers, the department manager, colleagues in the department and others.
 • Reviewing and negotiating contract obligations prior to contract.
 • Providing input to scheduling and managing it.
Babcock & Wilcox Vølund A/S
European Patent Office (EPO)European Patent Examiner

European Patent Office (EPO), Munich/The Hague

Are you a multilingual, experienced engineer/scientist keen to support inventors? Are you eager to play a role in future developments in innovation?

At the EPO, you can do all of that – and more!

We are currently seeking engineers and scientists to work at the cutting edge of technology, analysing the latest inventions in Chemical Engineering, Life Science, Materials Science, Medical Technology, AI Related, Computer, Electro, Physics and Telecom.

Your work will entail carrying out end-to-end patent examinations from the search to the post-grant stage. At the same time, you will create and maintain classification systems to ensure efficient and effective searching, whilst ensuring the uniform and effective application of the European Patent Convention and other legal texts.

Geveko Markings Denmark A/S
QC-leder

Geveko Markings Denmark A/S, Rudkøbing

Vores QC-leder af vores laboratorium i Rudkøbing på Langeland har fået en ny stilling internt hos os. Vi søger derfor en ny QC-leder på fuldtid for forsat at sikre, at den nuværende kvalitetskontrol udføres på en effektiv og hensigtsmæssig måde.

Som vores nye QC-leder vil du være garant for en hurtig svartid til produktion, planlægning og salg. Dermed bidrager du til at sikre, at vores kunder modtager deres produkter til den aftale tid og kvalitet.

Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du både vil være hands-on i den daglige drift og samtidig lede og motivere vores lille team til fælles succes.

Geveko Markings Denmark A/S
Danfoss A/S
EHS Coordinator (ID: 18237)

Danfoss A/S, Silkeborg og Viby J.

Danfoss Residential Heating søger en ny, selvstændig og engageret kollega til vores fabrikker i Viby og Silkeborg. Vi leder efter en person med passion for at arbejde med arbejdsmiljø og miljø, som vil indgå i et mindre QEHS team, der supporterer fabrikkerne.

Som vores nye EHS-koordinator bliver du overordnet procesansvarlig for arbejdsmiljø og miljø iht. ISO45001/ISO14001 samt ansvarlig for at sikre overholdelse af lovkrav.

Dine primære opgaver vil derudover være:

 • Sikre et effektivt arbejdsmiljø- og miljøledelsessystem jvf. Danfoss' standarder
 • Supportere teamledere ved deltagelse i og opfølgning på det daglige EHS arbejde
 • Løbende forbedringer
Danfoss A/S
AJ Vaccines A/STwo environmental academics

AJ Vaccines A/S, Copenhagen

We are looking for two highly engaged environmental monitoring academics / chemists for exciting and challenging positions in our ambitious Cleanroom (CLE) unit

As an environmental academic, you will be given several important tasks such as approval of test results, preparation and updating of working procedures, risk assessments and trend reports. In addition, you will prepare protocols and reports for equipment-, and clean room qualification in relation to smoke studies, recovery testing and performance qualification.

You will work closely with production personnel from aseptic production and QA to ensure compliance of our strictly regulated production facilities. You will participate in ongoing projects.