23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Control Union Danmark A/SKvalitetsgodkender/certifier til tekstilcertificering

Control Union Danmark A/S, Hundested

Vil du være en del af løsningen for danske virksomheder i tekstilbranchen, som gerne vil leve op til bæredygtighedskrav i en række anerkendte certificeringer?

Vores certificeringsteam består af 3 auditors, en administrativ medarbejder, en certifier og vores teamleder. Som vores anden certifier kommer du til at arbejde tæt sammen med hele teamet og når du er klædt på og klar, får du ansvaret for logistikken og planlægningen af vores mange audits.

Som certifier er det din opgave at:

 • Gennemlæse auditrapporter og tilhørende dokumentation fra virksomhederne og give feedback til vores auditors
 • At godkende rapporter og udstede certifikater
 • At være i løbende dialog med virksomhederne om tvivlsspørgsmål angående de standarder vi arbejder med
Gem
Control Union Danmark A/SAuditor til fleksibel stilling

Control Union Danmark A/S

Vil du have stor fleksibilitet og frihed til at planlægge dine dage og samtidig hjælpe virksomheder i tekstilbranchen med at leve op til bæredygtighedskrav?

Som vores nye auditor vil du blive oplært til at udføre audits i tekstilbranchen. Når du er klædt på og klar, får du ansvaret for at lave audits ude hos vores kunder, som primært består af handelsvirksomheder.

Som auditor er det din opgave at:

 • Planlægge dine årlige besøg direkte med kunderne i samarbejde med en planlægger på certificeringskontoret
 • Gennemføre audits. Et audit er et heldagsmøde, hvor du interviewer virksomhedens ansatte – både ledere og medarbejdere – ud fra kravene i den pågældende standard. Du gennemgår desuden al dokumentation – inklusive fakturaer og handelspapirer
 • Udarbejde en detaljeret rapport som afslutning på dit audit. Rapporten udarbejdes ud fra en fast skabelon og godkendes efterfølgende af vores kvalitetsgodkender
ONLY & SONS
Key Account Manager

ONLY & SONS, Herning

Har du en stærk salgsprofil, og drives du af at skabe resultater? Har du lysten og drivet til at etablere og styrke relationerne til vores største online kunder?

Du bliver en del af ONLY & SONS’ CBO team, hvor dine kolleger er kendetegnet ved et stort engagement og drive, og hvor salg og mode er omdrejningspunktet. Dit ansvarsområde ligger inden for vores onlineforretning, som er et område i kraftig vækst, og du får således muligheden for sammen med dine kolleger at videreudvikle det store forretningspotentiale og dermed sikre afdelingens fortsatte succes.

Du bliver ansvarlig for salg af ONLY & SONS’ produkter – herunder kollektions-, express- og kampagnevarer. Din primære opgave bliver at opbygge et stærkt samarbejde med vores største online kunder på tværs af udvalgte markeder. Du drives af at sælge varer og nærer et ønske om konstant forbedring.

hummel
Kreativ Konstruktør til hummel Sport

hummel, Aarhus

HUMMEL SPORT SØGER EN KONSTRUKTØR/TEKNIKER, DER BRÆNDER FOR AT ARBEJDE MED UDVIKLING AF UNIKKE KUNDETILPASSEDE SPORTSPRODUKTER I ET STÆRKT OG PROFESSIONELT PRODUKTTEAM.

Hos hummel SPORT bliver du efter en grundig oplæring koblet på et udviklingsteam, hvor I sammen har ansvaret for jeres egne projekter. Med fokus på funktionalitet og høj kvalitet, har du som konstruktør ansvaret for oprettelse af modeller, udarbejdelse af måleskemaer, afprøvning og tilretning, samt kommentering af prøver fra de første protoprøver til den færdige produktion.

Du er i daglig kontakt til leverandører hovedsageligt i Asien pr. mail og telefon. Derfor er du et vigtigt bindeled og sørger for en professionel og konstruktiv dialog med leverandørerne i udviklings- og produktionsprocessen.

hummel
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Etikk ApSGardin-/markisemontør

Etikk ApS, Glostrup

Har du hænderne rigtigt skruet på, og vil du være med til at sikre, at kunderne får et fantastisk resultat, når deres gardiner eller markiser skal monteres?

Du har muligheden for at blive gardin-/markisemontør i EtiKK, og dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Afhente gardiner/markiser på lageret for at køre ud til kunderne og montere dem til perfektion
 • Sikre at kunderne oplever en professionel og behagelig attitude og forståelse for detaljerne, så resultatet spiller fuldstændig
 • Sikre at kunderne føler sig taget alvorligt og vise, at hver enkelt kundesag er enormt vigtig for os

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og bonusordning samt firmabil og telefon.

SOFTLINE A/S
Syerske/tilskærer

SOFTLINE A/S, Maribo

Til at understøtte vores positive udvikling søger vi en erfaren syerske / tilskærer m/k til vores udviklingsafdeling, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af designmøbler, i et team af kreative kolleger.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Syning med efterfølgende afprøvning på prototypemøbler
 • Kontrol og syning af betræk, der er i produktion
 • Syarbejde af specialordrer
 • Klargøring og igangsætning af nykonstruerede betræk hos leverandører

SOFTLINE A/S designer, udvikler, producerer og sælger kvalitetsmøbler til det internationale marked. Med en stor portefølje af innovative og funktionelle designmøbler er vi blevet et globalt brand, og vores moderne design bliver i dag solgt i mere end 61 lande.

SOFTLINE A/S
ONLY
Sales Supporter Division west

ONLY, Brande

Fashion, tempo og en dynamisk hverdag – lyder det som noget for dig? Kan du yde en stærk support samtidig med at finde de små detaljer der hjælper vores sælgere med at yde deres bedste?

Hvis du motiveres af at arbejde i et internationalt miljø og bruge dine gode sprogkundskaber på daglig basis, så er du måske ONLYs nye Sales Supporter til region vest (NL, BE, UK, IR og CAN)!

Du vil blive en del af vores Brick & Mortar team (Wholesale), hvor vi arbejder med vores Vesteuropæiske markeder. Du vil møde et team med engagerede kollegaer, som alle er kendetegnet af dedikation, og som altid har fokus på at udvikle forretningen. Du vil opleve et stærkt sammenhold i afdelingen og åbenhed og dynamik er kendetegnende for miljøet på kontoret.

Ole Lynggaard Copenhagen
Guldsmed til vores produktion

Ole Lynggaard Copenhagen, Hellerup

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med en passion for unikke designs og udsøgt håndværk.

Du vil indgå i vores produktion på vores hovedkontor i Hellerup. Her bliver du en del af et større team af guldsmede, som alle deler passionen for vores smykker. Som guldsmed hos OLE LYNGGAARD COPENHAGEN brænder du for at levere høj kvalitet og trives med at være en del af et team med fælles værdier og målsætninger, hvor sparring og videns udveksling er en del af hverdagen. Du nyder at have en travl hverdag, hvor prioritetsrækkefølgen kan ændres, og hvor omstillingsparathed nøgleordet.

Dine opgaver vil primært være:

 • Produktion af smykker efter støb
 • Indgå i arbejdsprocesser i tæt samarbejde med dine kollegaer
 • Løbende kvalitetskontrol i processen, samt af det færdige produkt
Ole Lynggaard Copenhagen
Vibholm guld og sølv ApSButiksansvarlig

Vibholm guld og sølv ApS, Esbjerg

Vi søger en stærk leder, der brænder for salg/service og lederskab

Vibholm Guld & Sølv er i rivende udvikling. Vi er branchens største og førende inden for salg af smykker og ure.

Vi tilbyder dig

 • En alsidig arbejdsplads med alle de rigtige mærker inden for smykker og ure.
 • Et job hvor du har ansvaret for din egen hverdag, og hvor alle ideer kan blive til virkelighed
 • At blive en del af en uformel virksomhed hvor godt samarbejde og initiativ vægtes højt
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Syerske til Amitsialak Qeqertarsuatsiaat/job-nr. 521/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Har du evner inden for syning/fremstilling af nationaldragter? Vil du være med til at lave videreudvikling i den genetablerede systue i Qeqertarsuatsiaat?

Arbejdet vil indeholde:

 • Producere traditionelle skindprodukter til nationaldragten med udgangspunkt i lokale råvarer. Fra garvning af skind til mønsterdesign.
 • Udvikle produkter fremstillet af skind og finde på nye produkter, man kan lave.
 • Tilrettelæggelse af opgaver, planlægning og udførelse af opgaver i samarbejde med kolleger.
Kommuneqarfik Sermersooq
RosemundeINDKØBSASSISTENT

Rosemunde, Vedbæk

JOBBET

 • Assistere ved diverse designopgaver og produktudvikling.
 • Ansvar for løbende vedligeholdelse af stamdata i PDM og vores lagerstyringssystem.
 • Placering af special orders og opfølgning på prøver og levering.

Som person er du detaljeorienteret og arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver.

En dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, masser af udfordringer og plads til initiativer. Du vil indgå i et engageret og veletableret team, hvor vi arbejder effektivt og hjælper hinanden, så vi når vores mål.

ONLY
Design Responsible

ONLY, Brande

Er du en erfaren designer med passion og stor kreativitet, og motiveres du af at have et bredt ansvar for både produktudvikling, DNA og hele konceptet bag et fremadstormende sportsbrand? Så er det dig vi leder efter til stillingen som Design Responsible i ONLY PLAY!

Du bliver ansvarlig for designprocessen, hvor du sammen med produktteamet binder helheden af trend og produkter sammen. Det er dig, der sætter retningen for trenden og sikrer det rette udtryk i henhold til vores DNA, hvad enten det vedrører produkter, SoMe eller andre visuelle materialer. Du er involveret i hele designprocessen fra idé til det færdige produkt og sikrer, at vores styles konstant udvikles og optimeres i relation til trends, hastighed, pris og kvalitet. Du tager initiativ og får omsat kreative idéer til handling, og dermed er du med til at skabe spændende og kommercielle kollektioner.

Jacqueline de Yong
Designer

Jacqueline de Yong, Brande

Er du vores nye designer der kan komme med tempo, god energi og ny kreativitet? Vi leder efter en passioneret designer, der ønsker at være en del af kernen i vores kreative design-team i en international og dynamisk modevirksomhed.

Som designer i Jacqueline de Yong får du ansvaret for at designe og udvikle styles til vores 8 årlige kollektioner. Det bliver din opgave at sikre, at vi konstant er på forkant med, hvad vores kunder efterspørger, og derfor er trend research ikke bare en stor del af dit arbejde, men også din passion!

Vores team såvel som resten af Jacqueline de Yong er kendetegnet ved et ambitiøst og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, tempo og handling er nøgleord i en flad organisation. Du kan se frem til at blive en del af en kultur, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor det kollegiale og det kreative arbejdsmiljø vægter højt.

ONLY
Designer - Woven

ONLY, Brande

Er du en erfaren designer og drømmer du at kunne bruge dine faglige og personlige kompetencer fuldt ud hver dag? Har du lyst til at stå i spidsen for det kreative udtryk på en bærende produktkategori, hvor der er plads til at lege med detaljer, farver og kvaliteter?

Som designer hos ONLY vil du, sammen med dine passionerede og energiske kolleger i produktudviklingsteamet, få ansvaret for udarbejdelsen af vores kollektioner med fokus på Woven. Vi arbejder med mange styles og koncepter, og med otte årlige kollektioner vil du altid have mange bolde i luften. Vores afdeling er kendetegnet ved et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, faglighed og nytænkning er nøgleord.

Arbejdsområder

 • Ansvar for udviklingen af styles inden for produktkategorien Woven
 • Trend-research på online platforme såvel som fra inspirationsture i ind-og udland
 • Sourcing af spændende kvaliteter og trim
Gem
by Green Cotton i Ikast søger sygevikar til kvalitetsansvar
Vil du arbejde med kvalitet for økologiske børnetøjsmærker i rivende vækst?
Dansk Mode & Textil, Ikast
Dansk Mode & Textil
Indrykket:
Gem
Kvalitetsperson til tekstilbranchen på et daghold i Ikast
JobTeam Vi tilbyder et spændende og unikt job i stof- og tekstilbranchen, hvor du bliver et vigtigt led i kvalitetskontrollen af varemodtagelsen.
Ikast
JobTeam
Indrykket:
Gem
Kreativ blomsterbinder/dekoratør søges!
Park Blomster søger en faglært blomsterdekoratør/blomsterbinder – gerne til 37 timer pr. uge – dog er vi fleksible, hvis vi finder den rette medarbejder.
PARK Blomster v/Anni Dorte Jensen, Frederikshavn
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Kreativ blomsterbinder/dekoratør søges!
I centrum af Ølbycentret finder du os - Blomsterpigerne.
Blomsterpigerne v/Tanja Michael, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Blomsterbinder/blomsterdekoratør til Ebeltoft
Vil du være med til at skrive endnu et kapitel i en succeshistorie?
EVENTFORCE RETAIL ApS, Ebeltoft
Jobcenter
Indrykket: