338 job matcher din søgning 338 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Maskinkonstruktør

FORCE Technology, Vejen

Har du en god teknisk baggrund? Og kender du til tryk og rør? Så er du måske vores nye maskinkonstruktør.

Du bliver en del af det team, der arbejder med at udføre gaskalibreringerne. Vi arbejder i teamet med mange forskellige redskaber og teknologier, fx hjælpeværktøjer, kompressorer, kølevand, løfteredskaber, pneumatik, roterende maskiner, trykbærende rørsystemer og trykluft. Dine nøgleopgaver bliver blandt andet at:

 • vedligeholde og opgradere maskiner
 • konstruere mekaniske løsninger
 • designe rørelementer og -systemer
FORCE Technology
Gem
De Danske Gærfabrikker A/SProcesoperatør

De Danske Gærfabrikker A/S, Lunderskov

Vi søger en engageret, kvalitetsbevidste og videbegærlige procesoperatør til fabrikken i Lunderskov. Du kommer til at indgå i det team der kører Spraytørringsafdelingen.

Jobbeskrivelse:

 • Arbejdsmiljøniveauet er højt – både psykisk og fysisk
 • Kvalitetsniveauet er højt, da der arbejdes med Food- og Feed produkter.
 • Der er tale om et job på skiftehold, da produktionen kører 24/5 men på sigt overgår til 24/7

Jobbet indeholder mange udfordringer med stor spændvidde i opgaverne og giver dermed mulighed for faglig og personlig udvikling.

scansteel foodtech A/SMontør til en af verdens førende maskinproducenter til den globale fødevare- og pet food produktion

scansteel foodtech A/S, Slagelse

Er du holdspiller, der har mekanisk flair, og brænder du for at arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Ønsker du en spændende hverdag med forandring og udfordringer, hvor du er det bærende element, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Så er stillingen som montør hos scansteel foodtech A/S måske den rette udfordring for dig.

Som montør hos scansteel foodtech A/S vil du være med til montage af hele scansteel foodtechs produktportefølje, som består af rustfrie enkeltmaskiner og komplette anlæg hovedsageligt til fødevare- og pet food industrien.

Easyfood A/SPRODUKTIONSASSISTENT TIL DAGHOLD

Easyfood A/S, Kolding

Som Easyfood’er er hverdagen varieret, og du skal være indstillet på omskiftelighed. Du går forrest, når det drejer sig om sikkerhed, kvalitet og at være en god kollega.

Vi har 2 produktionslinjer og dertilhørende 2 pakkerier, hvoraf det nyeste anlæg er fra år 2017. Du vil indgå i kollega stab på 5 Easyfood’er. Til hvert hold er der tilknyttet teknikere til at vedligeholde og reparere linjerne.

Efter sidemandsoplæring tager du et medansvar for, at vi kan gennemføre de produktionsmængder, der er behov for – i rette kvalitet og mængde.

Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S
Maskinoperatør med teknisk flair

Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S, Ullerslev

I vores afdeling for fremstilling af elmotorer til ventilation, søger vi pt. en maskinoperatør og truckfører til rundslibning af aksler, ad hoc-operatør opgaver samt truckkørsel på fast daghold.

Er du parat til at få ansvaret for fremstilling af komponenter til vores produktion af el-motorer? Og vil du være med til at producere komponenter til nogle af de største virksomheder i Danmark?

Der er flere måder, du kan blive vores nye kollega. Vigtigst er, at du har god teknisk knowhow. Mere præcist forestiller vi os, at du:

 • har en teknisk uddannelse som industrioperatør, klejnsmed eller lignende
 • har måletekniske kompetencer, herunder gerne erfaring med kontrolmåling af komponenter
 • erfaring med CNC-maskiner, dog ikke et must
Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S
Semler Gruppen A/SPladesmed til Semler Retail Holbæk

Semler Gruppen A/S

Semler Retail Holbæk søger en dedikeret pladesmed, som skal indgå i vores team af dygtige medarbejdere.

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse.

Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger.

Vi kan tilbyde:

 • Et fagligt udfordrende job
 • Du vil komme til at arbejde med kvalitetsmærker som Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT
 • Et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed
Alfa Laval Copenhagen A/SSmed til rustfrit arbejde

Alfa Laval Copenhagen A/S

- til ’BU Food Systems’ værksted i Søborg

Grundet øget ordreindgang, søger vi smede til fremstilling af rørsystemer og modulbaserede procesanlæg i rustfrit stål til fødevareindustrien.

Du vil indgå i et team med engagerede kolleger i et godt arbejdsmiljø, der er uformelt, åbent og til tider meget hektisk.

Dine opgaver:

 • Du vil hovedsageligt skulle arbejde med TIG-svejsning af rørsystemer.
Alfa Laval Copenhagen A/S
Smedegaard HR
Dynamisk Key Account Manager til metalindustrien

Smedegaard HR søger for ABJ METAL A/S i Vojens

 • Har du lyst til at arbejde med udvikling af partnerskaber med strategisk vigtige kunder i spændende familieejet virksomhed? Så tag et kig på denne stilling.

Virksomheden er kendt som fleksibel, pålidelig og kvalitetsorienteret, og har de senere år tiltrukket en række kunder med store potentialer. Denne udvikling ønskes fortsat med en systematisk og målrettet indsats. Til dette søges en Key Account Manager i en nyoprettet stilling.

Din hovedopgave bliver at strukturere, prioritere og deltage i salgsindsatsen overfor strategisk vigtige kunder, som i særlig grad matcher ABJ. Du får den bedste understøtning og salgstræning fra direktøren og den øvrige salgsafdeling, som består af to erfarne og motiverede medarbejdere.

ABUS Nordic A/SMedarbejder til låseværksted

ABUS Nordic A/S, Horsens

Er du låsesmed, har du erfaring fra låsebranchen eller bare flair og interesse for mekanik og teknik, og lyst til at lære nyt om låse og sikring?

ABUS Nordic A/S søger en ny medarbejder til vores låseværksted i Horsens. ABUS beskæftiger sig bredt inden for sikringsbranchen og spænder over produktgrupper som hængelåse, låsesystemer, cykeludstyr, alarmsystemer og videoovervågning.

Stillingen omfatter bl.a. opgaver som:

 • Stiftning af låsecylindre
 • Skæring af nøgler, nøglegravering m.v.
 • Koordinering med kollegaer i salgsafdelingen
 • Opstart og afslutning af produktionsordrer i vores IT system
 • Samarbejde med kollegaer i Lager og Logistik, hvor låseværkstedet er placeret fysisk og organisatorisk
Gem
VestasPrototypetekniker – klejnsmed

Vestas, Videbæk

Med vores alsidige maskinpark i værkstedet, er i stand til at supportere en bred vifte af udfordringer, og nu har vi brug for en klejnsmed mere, med erfaring for- og lyst til alle områder inden for metalindustrien.

Du kan løse opgaver individuelt, men det meste af arbejdet vil være baseret på teamwork, hvor varigheden af hver arbejdsopgave vil variere fra få timer til hele måneder. Ved opstart af større opgaver, vil der være en introduktion til opgaven fra projektlederen eller designingeniøren.

Vi tilbyder en sjælden tilgængelig stilling i en afdeling, hvor du har mulighed for at udfolde dig kreativ og innovativ. Dine kollegaer er alle meget kompetente og har individuelle unikke kompetencer, hvilket gør temaet til en stærk bidragsyder til innovationen i Vestas.

Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker til Høgelund Mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner samt allernyeste teknologi indenfor pakkeri proces ? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Det inkluderer, at du primær kommer til, at indgå i teamet pakkeri området, hvor høj faglighed er nøgleordet. Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold ( SAP PM / ZPM2 )
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods amba
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker til Høgelund Mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner samt allernyeste teknologi indenfor pakkeri proces ? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Det inkluderer, at du primær kommer til, at indgå i teamet pakkeri området, hvor høj faglighed er nøgleordet. Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold ( SAP PM / ZPM2 )
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods amba
Arla Foods amba
Medarbejder til pakkeriet på Kruså Mejeri

Arla Foods amba

Har du mod på et job, der stiller krav til din forandringsparathed og giver dig udfordringer i hverdagen? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Som pakkerimedarbejder kan du se frem til at indgå i et team, der sætter en ære i at yde den bedste service i enhver pakkeriopgave.

Da en af vores medarbejder har fået nye udfordringer, søger vi en medarbejder, der har en baggrund som industrioperatør, produktions teknolog, pakkeoperatør eller lignende. Som pakkerimedarbejder skal du betjene vores højteknologiske pakkeudstyr, og det er også dit ansvar at gældende krav til hygiejne og fødevaresikkerhed overholdes.

Du indgår i et selvstyrende team, hvor det at tage ansvar og være drivkraft er en vigtig del af jobbet.

Arla Foods amba
Serman & TipsmarkTeknisk sælger

Serman & Tipsmark, Brønderslev

Er du klar til et nyt skridt i din karriere? Vil du være en del af en højt specialiseret organisation, der er førende indenfor hydraulik? Kan du levere god og professionel service til vores kunder og få ordren i hus? Så har vi jobbet til dig!

Sammen med de øvrige fire kollegaer i salgsteamet bliver din primære opgave salg af komponenter samt teknisk rådgivning til kunderne. Du er med til at afdække kundens behov gennem forståelse af deres forretning og arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

 • Udvikling af eksisterende samt ny kundeportefølje gennem proaktivt salg
 • Tilbudsgivning og -opfølgning
 • Teknisk rådgivning
Strandmøllen A/SProduktionsmedarbejder med sans for detaljen

Strandmøllen A/S, Klampenborg

Til vores produktionsafsnit inden for specialgas, søger vi en detaljeorienteret produktionsmedarbejder – hos os kaldet fyldeoperatør.

Jobbet består i at betjene vores automatiserede fyldeanlæg, der fylder gas på flaskerne. Heri ligger der flere procedurer der skal følges og en del dokumentation der skal udfyldes, for at kunne opretholde den høje standard vi er pålagt og er kendt for.

Du vil få ansvar for:

 • At producere og sikre produkter af høj kvalitet
 • At efterleve de foreskrevne regler for produktion og dokumentation
Arla Foods amba
Production/Packaging Operator

Arla Foods amba

Du bliver en del af et mejeri på 400 kolleger, der fremstiller nogle af fremtidens produkter, herunder plantebaserede drikke og langtidsholdbare mejeriprodukter som fx Matilde Kakao, Starbucks-produkter samt Karolines supper og saucer.

Din arbejdsdag vil bestå af opgaver som:

 • betjening af tappe og pakkerimaskiner
 • bidrage til løbende forbedringer af maskinudstyr og processer
 • registrere i vores databaser
Arla Foods amba
Troldtekt A/STekniker til vagtgående arbejde (aften/nat)

Troldtekt A/S, Videbæk

- i højteknologisk produktionsvirksomhed i fremgang

Troldtekt er inde i en meget positiv udvikling, med udvidelse af fabrikken, samt behov for at flere produktionslinjer skal køre 24/7 for at følge med den øgede efterspørgsel. Derfor er det blevet nødvendigt at styrke teknisk afdeling på fabrikken i Troldhede.

Som vagtgående tekniker bliver du del af en teknisk afdeling der tæller 17 personer, der i et tæt samarbejde sikre at fabrikken holdes kørende. Teknisk afdeling servicerer, vedligeholder og optimerer det højteknologiske produktionsapparatet på fabrikken i Troldhede.

Du vil blive en del af et godt team med engagerede og kompetente kolleger i en åben organisation med korte beslutningsveje og rigtig gode arbejdsbetingelser.

Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Kecon A/SErfaren kvalitetsbevidst montør/montørsjak

Kecon A/S, Skælskør

Vi søger montør eller et sjak til spændende montageopgaver indenfor stålkonstruktioner, altaner og trapper m.m. primært i Storkøbenhavn.

Er du håndværker og brænder for at løse spændende opgaver til bygge- og anlægsindustrien, har vi måske jobbet til dig med tiltrædelse hurtigst muligt.

Dine kvalifikationer:

 • Smed, eller anden relevant uddannelse inden for metalområdet.
 • Fleksibel med solid erfaring indenfor stålmontage
 • Du er struktureret, effektiv og positiv.
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage ejerskab, men fungerer også fint i teambaseret opgaveløsninger og samarbejde

Du tilbydes:

 • Et godt arbejdsmiljø med fri omgangstone
 • Fast stilling med overenskomst
 • Mange typer opgaver
Gem
LFC MaskinteknikServiceteknikere – Syddanmark

LFC Maskinteknik

LFC Maskinteknik er etableret i 2008 som en uafhængig servicevirksomhed indenfor reparation af spåntagende maskiner og maskiner til plade forarbejdning i hele Danmark. Vi har fuld fart på og har oplevet konstant vækst i snart 13 år. Derfor søger vi et antal selvkørende og fagligt erfarne serviceteknikere til det sydlige Jylland og Fyn.

Du kører ud fra egen bopæl i Jylland (Syd for Århus), Sønderjylland og Fyn. Vi stiller en gulpladebil til rådighed med alt værktøj og udstyr. Vi kører normalt op til 60.000 km om året på landevejen!

Dine opgaver vil være:

 • Elektrisk og mekanisk fejlfinding på akutte nedbrud på spåntagende maskiner, kantpressere, sakse og lasermaskiner
 • Opstilling og indkøring af nye maskiner
 • Årlige eftersyn og systematisk vedligehold