104 job matcher din søgning 104 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Omnigame ApSMultimediedesigner

Omnigame ApS, København

Hvad siger du til at arbejde med digital markedsføring og blive en del af et ambitiøst inhouse-bureau i et internationalt miljø? Hvis ja, så skynd dig at læse videre.

Omnigame søger en superdygtig multimediedesigner til vores Creative Studio. Vi er et internt kreativt team bestående af animatorer, tekstforfattere og webdesignere. Vi brander og markedsfører pip.dk, som er Omnigames onlinecasino.

Omnigame er en dansk virksomhed med hovedkontor i Pilestræde i København. Vi udvikler sjove og anderledes spilleautomater og nyder godt af et internationalt arbejdsmiljø med kolleger fra over 10 forskellige lande. Vi er 50+ medarbejdere i København og er også repræsenteret i Polen, Rusland og Canada.

SBS Automotive A/S
Marketing Coordinator (barselsvikariat)

SBS Automotive A/S, Støvring

Vores Marketing Coordinator skal på barsel og vi søger derfor en kreativ og selvstændig barselsvikar til vores hovedkontor i Støvring.

Scandinavian Brake Systems A/S

Vi arbejder efter en fastlagt marketing strategi og -plan og opgaver/input fra salgsafdeling og kunder genererer løbende nye opgaver. Dine arbejdsopgaver består af en bred palette af marketingopgaver inden for B2B, bl.a.:

 • Grafiske opgaver; brochurer, salgsdokumenter, annoncer, POS materiale, billedredigering mv.
 • Produktlanceringer
 • Styring og vedligeholdelse af merchandise og POS program
SBS Automotive A/S
LEANDER A/S
Marketing Manager

LEANDER A/S, Silkeborg

Hos Leander A/S har vi succes med at designe og sælge møbler til børn, og vi oplever stabil vækst og øget interesse for vores mange produkter. Vi søger en proaktiv marketingansvarlig der ser og anvender sin faglighed og sit engagement i et bredt forretningsmæssigt perspektiv og som brænder for at blive medskaber af vores vækstrejse.

Har du opdateret viden og erfaring med marketing set i et internationalt perspektiv?

Trives du i rollen som ’spillende træner’, hvor du både sætter strategien og tager aktivt del i opgaverne?

Har du gode people skills, og motiveres du af at lykkes med og gennem andre?

Er du innovativ og med god pionerånd?

Så læs videre …

LEANDER A/S
Procraft ApSINDRETNINGSARKITEKT / INDUSTRIEL DESIGNER

Procraft ApS, Hedensted

MED GRAFISK FLAIR OG BEN I NÆSEN

Hos Procraft designer, indretter, projektstyrer og monterer vi primært indenfor skoleverdenen, men har også en række andre specialopgaver.

Vi søger en kreativ blæksprutte, der optimalt kan:

 • Tegne og indrette læringsmiljøer i 3D
 • Udvikle og modne vores produkter med sans for detaljen. Gerne på teknisk niveau
 • Stå for vores visuelle identitet og kommunikation på Web og SOME
VKCONSULTINGOperatør og produktionsmedarbejder

VKCONSULTING søger for Amayse A/S i Vejle

Din dagligdag vil primært være i selve produktionen med print, efterbehandling, pakning, klargøring til forsendelse m.m. Derudover vil der være behov for koordinering med dine kolleger i både design og salg for at understøtte forretningen og det ordremæssige flow optimalt.

Dine opgaver:

 • Printopgaver og efterbehandling, herunder syning, tilskæring m.m.
 • Pakning og klargøring til forsendelse – som vil være fysisk krævende
 • Registreringer i vores produktionsstyringssystem
Gem
NykreditUX & Digital Designer til Digital, Change & IT

Nykredit, København

I den finansielle sektor er der stor udvikling inden for det digitale. Derfor søger vi en knivskarp og proaktiv UX designer, der sammen med resten at teamet kan vippe brugercentrerede produkter og services ud over disken. Er du vores nye kollega?

Som UX & Digital Designer kommer du til at spille en stor rolle i at konceptualisere og designe vores digitale oplevelser. Du vil arbejde med en vifte af stakeholders i banken for at løse komplekse problemer og designe dem til brugervenlige og intuitive løsninger, hvor netop din primære opgave bliver at forstå kundernes behov, designe funktioner og brugeroplevelser til måde web og mobil. Du vil indgå i et agilt team med en proceskonsulent, business analytiker, PO, udviklere og scrum master.

Nordnet
Er du en haj til videooptagelse og -redigering?

Nordnet, København

Du møder på arbejde 15-20 timer om ugen, hvor du primært skal beskæftige dig med at filme videoer, redigere optagelse og lys samt tage billeder til vores billedbank. Derudover vil du også få ansvar for at optage videoguides, hvor du guider vores kunder rundt på vores platform, samt hjælpe marketing teamet med øvrige opgaver.

Nordnet

Arbejdsopgaverne:

 • Optage/indspille videoguides.
 • Optage videoer med forskellige fagpersoner.
 • Redigere og tekste indspillede videoer.
Nordnet
Grafisk Afdeling ApSFOTOGRAF / KLIPPER

Grafisk Afdeling ApS, Roskilde

KOM MED!

Vil du gerne være en del af et lille kreativt, skævt filmproduktionshold med søde og sjove kollegaer?

Elsker du at fortælle historier i levende billeder, skrive manuskripter, finde lokations, skaffe statister, sætte lys, lave lyd, være fotograf, og er du tosset med at klippe? Så er det måske dig, vi søger.

Vi tilbyder en stilling som fotograf og klipper i vores filmafdeling, men hvor du som os andre, kommer til at lave lidt af det hele.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Art director/grafisk designer

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Er du en dygtig grafisk designer eller art director? Forstår du samspillet mellem strategi, kommunikation og grafisk design, og kan du drive projekter selvstændigt? Så er det måske dig, vi søger.

Din arbejdsdag i firmaet vil være meget varieret og præget af langsigtede opgaver og projekter såvel som dag-til-dag-opgaver – ofte med en kort deadline. Du bliver firmaets allround grafiske designer/AD’er og spiller en nøglerolle ift. firmaets brand og visuelle identitet, ligesom du er ansvarlig for al grafisk planlægning og opsætning.

Dine opgaver vil desuden være at vedligeholde og i nogen grad videreudvikle firmaets visuelle identitet samt sikre, at produkters visuelle udtryk altid følger vores design. Du vil derudover have kontakt til trykkerier og øvrige samarbejdspartnere i forbindelse med grafisk produktion.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Sinful.dk
Junior Graphic Designer

Sinful.dk, Højbjerg

Har du talent for at formidle et inspirerende budskab i pixels? Kan du se dig selv i en konkurrencepræget branche, og motiveres du af at lave konverterende webshop-grafik, bannere og kampagner, som kan trække trafik ind på vores website?

Så kan du være den kollega, vi søger!

Sexlegetøjsbranchen er i en konstant udvikling, og hos Sinful ved vi, hvad vi vil – vi vil være verdensmestre til at inspirere folk til et mere legende sexliv! Vi er Nordens største E-commercevirksomhed inden for erotiske produkter, og vi er mere end klar til at indtage resten af verden.

Du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Skabe inspirerende og konverterende bannere til vores webshops.
 • Udarbejde grafiske kampagner til SoMe, nyhedsbreve, affiliate partnere m.v.
 • Deltage i arbejdet med at forbedre brugeroplevelsen for vores kunder.
Sinful.dk
Codan Forsikring A/S Digital UI Designer

Codan Forsikring A/S, København

Vil du være med til at lave kreative grafiske løsninger som skaber resultater og understøtter den digitale rejse for Codans selvbetjeningsløsninger til forsikringskunder? Brænder du for at lave design, som både styrker brandet og samtidig understøtter en spændende og inspirerende digital kundeoplevelse?

Det gør vi! - Derfor søger vi netop nu en stærk Digital UI Designer til Codans Online team.

Som vores nye Digital UI Designer, kommer du til at bruge din brede viden og skarpe kompetencer indenfor UI & UX-design til at oversætte Codans vision og kundernes behov til nye spændende digitale produkter.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

 • Kreativ udvikling af både digitale og offline kampagner
 • Sketching af flows & wireframes baseret på user-research, forretningskrav m.m.
 • UI-design (web & mobile) med stort fokus på stærk usability og æstetik
Passion Performance ApSMedarbejder til videoredigering – content creation/multimediedesigner

Passion Performance ApS, København

I Passion Performance søger vi netop nu en medarbejder til videoredigering, content creation og sociale medier i en fuldtidsstilling til vores kontor i København. Du kan nu blive en del af et fedt og dynamisk team med stor frihed og højt til loftet.

Du vil i rollen som content creator få ansvaret for at optage og redigere video- og billedmateriale til vores livsstilsforløb, sociale medier og annoncer. Her vil du få rig mulighed for at udvikle dine kreative og tekniske kompetencer og være med til at sikre den høje kvalitet af vores livsstilsforløb.

Arbejdsopgaver

 • Optagelse og redigering af video/billedmateriale til vores forløb og sociale medier
 • Planlægning af content og marketing
 • Samarbejde med team omkring visuelt udtryk
Easyday ApS
Talentfuld frontend-udvikler med en stærk grafisk profil

Easyday ApS, Herning

Har du sans for detaljen? Kan du konvertere kundernes ønsker til visionære, individuelle og brugervenlige webløsninger, og brænder du for at udvikle løsninger fra øverste hylde?

Så er det måske dig, der skal være en del af vores high performing team.

Easyday er en mindre softwarevirksomhed, der udvikler webløsninger på eget CMS – EasyCMS. Vi har allerede en bred og spændende kundeportefølje, som vi hver dag brænder for at servicere.

FIRMANAVN

Som vores nye talentfulde frontend-udvikler kommer du til at arbejde tæt sammen med vores team af front- og backend-udviklere. Vores kunders webløsninger er ofte deres vigtigste kommunikations- og/eller salgsplatforme, hvorfor det er afgørende at du som en selvfølge er på forkant med udviklingen.

Udadtil har du en tæt dialog med vores kunder, og bidrager til at give dem løsninger fra øverste hylde pakket ind i god kundesupport og -service.

Easyday ApS
TEMP TEAM A/SGrafiker med koordinerende evner

TEMP TEAM A/S søger for Brandfix i Viby J.

Har du en grafisk baggrund, og mestrer du at producere trykfiler af høj kvalitet?

TEMP-TEAM søger på vegne af BrandFix en grafiker, der får en koordinerende rolle i arbejdet med at producere tryksager. BrandFix er Nordens hurtigst voksende beautydistributør. Beautybrands er vores passion, og vi sikrer, at håndplukkede beautyprodukter er tilgængelige i hele Skandinavien. BrandFix får beautybrands til at shine og vores potentiale er stort.

BrandFix blev stiftet i 2015 og er allerede i 2020 kåret som Gazelle virksomhed, som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

Du kommer som grafiker til at være en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med produktudvikling. Her vil du have ansvar for at gøre de udviklede designs klar til tryk. Det er derfor vigtigt, at du formår at holde overblik, løfte og afslutte opgaver.

Online Comet ApSContent creator gerne med SEO-erfaring

Online Comet ApS, Aalborg

Har du flair for tekstforfatning?

Er du en skarp formidler der ved, hvad der skal til for at skabe godt indhold? Er du selvkørende og kan selv finde frem til det indhold, der skaber værdi for virksomhed og kunder? Så har vi jobbet til dig!

Primære arbejdsopgaver:

 • At eksekvere på on-page SEO – herunder producere og opdatering af blogindlæg
 • At udarbejde artikler, nyheder, kategoritekster, metatekster m.m.
 • At skrive sælgende og SEO-optimerede tekster til vores hjemmeside
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Projekt SVI SØGER MULTIMEDIEDESIGNER

Projekt S, København

Vi søger et positivt, kreativt og nytænkende hoved, der er god til at arbejde selvstændigt. Derudover forventer vi at du er struktureret og har et drive som mærkes.

Du kan arbejde hjemmefra lige når det passer dig, og kan forvente ca. 25 timer pr. uge med mulighed for udvidelse af stillingen.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOMRÅDER VIL VÆRE:

 • Udforme billede- og videocontent samt animationer med udgangspunkt i vores visuelle identitet.
 • Varetage sociale medier.
 • Strategiplan, layout og design.
Nordicals, København
Fagligt stærk Marketing Manager med kreative kompetencer (Barselsvikariat)

Nordicals, København

Brænder din hjerne og dit hjerte for marketing på taktisk og operationelt niveau? Excellerer du i at udtænke effektive marketingplaner, designe annoncer med visuel æstetik, grafisk finesse og skarpe budskaber, og kan du samtidig håndtere planlægningen og eksekveringen af faglige- og sociale events?

Du bliver kollega til ambitiøse og veluddannede medarbejdere med et indgående kendskab til erhvervsejendomme og den finansielle sektor. Med reference til vores COO og i tæt samarbejde med en dygtig marketing- og kommunikationsafdeling, bliver dit primære ansvar at stå i spidsen for at koordinere, planlægge og eksekvere en bred pallette af marketingopgaver på både taktisk og operationelt niveau.

Nordicals, København
SkilteCentret
Er du vores nye grafiker?

SkilteCentret, Viborg

Er du en grafisk ildsjæl med overblik og gå-på-mod? Så er det måske dig, vi kan tilbyde stillingen som grafiker i én af Danmarks mest spændende grafiske virksomheder.

Vi har travlt og er derfor på udkig efter en ny kollega med masser af energi og godt humør. Vi søger en grafiker, der kan styre opgaverne sikkert i mål fra overdragelsen fra husets projektledere, arkitekter og designere, ligesom du kan hjælpe besøgende kunder med grafiske ad hoc-opgaver.

Vi forestiller os at du:

 • er en dygtig grafiker, dtp’er, multimediedesigner eller lignende
 • elsker kontakt til kunder (både telefonisk, skriftligt og personligt)
 • har erfaring fra et tidligere job med at klargøre grafiske filer til produktion
SkilteCentret
Jysk Fynske Medier P/S
Digital Kundesupporter til Medieaktivering

Jysk Fynske Medier P/S, Odense

Er dit servicegen i orden, og har du interesse for digitale medier? Har du flair for IT, er struktureret og har lyst til at prøve kræfter med en række spændende opgaver indenfor digital annoncering? Så er det dig vi søger til medieaktivering hos Jysk Fynske Medier i Odense.

Som Digital Kundesupporter i medieaktiveringen har du ansvar for at drive og monitorere digitale bannerkampagner, og yde service samt teknisk support internt for vores mediekonsulenter. Du vil indgå i et mindre team, der deler opgaverne mellem sig, og arbejder tæt sammen med supportcenteret og øvrige afdelinger.

Hvad kommer du til at lave:

 • Booking og optimering af digitale bannerkampagner på tværs af alle vores nyhedssites, GulogGratis.dk og SoMe.
 • Følge op på, at igangværende kampagner performer som planlagt
 • Teknisk support for medierådgivere