741 job matcher din søgning 741 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarhus UniversitetLeder af værkstedet på Institut for Mekanik og Produktion

Aarhus Universitet, Aarhus og Skejby

Institut for Mekanik og Produktion ved Aarhus Universitet søger en erfaren leder, der kan lede værkstedets dygtige specialister, og som har forretningsforståelse og kan styre værkstedets økonomi.

Værkstedet på Institut for Mekanik og Produktion løser opgaver for instituttets forskere og undervisere. Dette inkluderer udarbejdelse af prototyper i tæt samarbejde med forskere og ph.d.’er samt reparation og vedligehold af maskiner, forskningsudstyr og laboratorieudstyr.

Som leder af værkstedet har du personaleansvar for seks medarbejdere fordelt på tre adresser i Aarhus C, Skejby og Herning.

Lemvigh-Müller A/S
Intern sælger til salgsteam på Fyn

Lemvigh-Müller A/S, Odense

Har du lyst til at sætte dig ind i et stort produktprogram, og kan du gøre en forskel for kunderne, når du løser deres udfordringer? Vil du være en del af en succesfuld afdeling, der bærer præg af professionalisme, og hvor kunden altid er i centrum?

Fra vores kontor i Odense supporterer du kunder i Østdanmark, det vi kalder Region Øst. Det er essentielt, at du sætter dig ind i kundernes forretning, så du ud fra vores koncepter og produktprogram, kan skræddersy de bedste løsninger til kunderne.

Du kommer til at arbejde med en bred produktportefølje og får kontakt til mange forskellige kundesegmenter. Du samarbejder desuden tæt med dine kollegaer i teamet, de eksterne sælgere samt øvrige relevante kollegaer i organisationen, om at finde de rigtige, tekniske, kommercielle og værdiskabende løsninger til kunderne.

Robotool A/SInternational Projektleder

Robotool A/S, Vejen

Med erfaring i mekanisk konstruktion

Vil du med på det globale hold, der løser de sværeste automationsudfordringer?

RoboTool skal i den kommende tid levere udstyr til automatisk håndtering af komponenter til flere nye typer af el-biler.

Derfor søger vi nu en dygtig maskiningeniør eller lignende med erfaring i mekanisk konstruktion og projektledelse inden for industriel automation – og den rette indstilling til, at vi løser selv de sværeste opgaver.

Vi tilbyder mulighed for selv at forme jobbet samt pensions- og sundhedsforsikring.

Jobindex A/S
Driftschef – hjælp os med at forvandle affald til ressourcer

Jobindex A/S søger for MAKEEN Energy i Randers

Vil du have ansvaret for vores innovative flagskibsanlæg, der omdanner alle typer plastaffald til olie, der kan bruges til ny plastik?

Så kom og vær med fra starten, rekruttér dit hold og bliv uundværlig i vores fremtidige udvikling. Nysgerrig? Læs mere her.

”Fordi det bliver vores første anlæg, bliver det her, vi afprøver ny teknologi. Så det bliver dine erfaringer vi lytter til, når vi bygger nye anlæg i fremtiden,” fortæller project execution manager Anders Weiss.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex A/S
Danish Clean Water A/SR&D Ingeniør

Danish Clean Water A/S, Sønderborg

Danish Clean Water ”DCW” er en mindre virksomhed placeret i Sønderborg i Sydjylland. DCW udvikler og producerer maskiner som fremstiller desinfektionsvæske som brugs til desinfektion af vand, overflade desinfektion, Legionella bekæmpelse i varmt vands systemer og meget mere. DCW producere i Sønderborg og har grundet vækst brug for en udviklingsingeniør som kan indgå i vores R&D team.

Arbejdsopgaver

 • Udvikling af gamle såvel som nye maskiner.
 • Programmering af PLC, operatør-paneler og kommunikations-applikationer.
 • Udarbejdelse af dokumentation. Risikovurderinger, manualer m.f.
 • Teknisk sparring og support.
 • Oprettelse af styklister.
ASA-LIFT A/SPRODUKTIONSTEKNISK ANSVARLIG

ASA-LIFT A/S, Sorø

Er du entusiastisk for, og har stor viden om fremstillingsprocesser? Er du klar til at tage udfordringen op og være den drivende og forbedrende kraft i vores fremstillingsprocesser for ASA-LIFT grøntsagshøstmaskiner?

I den vores første officielle produktionstekniske stilling, vil du kort sagt være ansvarlig for tid og metode på fabrikken, hvor laserskæring, bukning, svejsning, maling, samling og testning er vores vigtigste processer. Vi producerer en bred vifte af høstmaskiner, mange af dem tilpasset af vores modulopbygning og det hele styres i vores ERP-system med ruter og produktionstid. Det er disse ruter og tider, som du vil få det overordnede ansvar for. Du vil derfor være bindeleddet mellem design og fabrik – en en-mands produktionsteknisk afdeling – der evner det brede samarbejde.

ASA-LIFT A/SKONSTRUKTØR TIL R&D

ASA-LIFT A/S, Sorø

Motiveres du af at konstruere tekniske løsninger i høj kvalitet, så dine kunder er stolte? Vil du med din computertekniske erfaring og ingeniørmæssige baggrund være med til at gøre en forskel?

Som vores nye kollega i R&D-afdelingen, bliver du omgivet af 15 dygtige kollegaer, som vil være ivrige efter at sparre med dig. I vil arbejde tæt sammen om mange spændende og bredt favnende opgaver, hvor du vil få mulighed for at kombinere dine evner for de tekniske løsninger med din ingeniørbaggrund i et internationalt miljø. Her vil du i tæt samarbejde med sælgere og kunder være ansvarlig for konstruktion af maskiner og udstyr. Det er derfor vigtigt at styrkeberegning og fremstilling af arbejdstegninger, der danner grundlag for produktion, samt udformning af funktionsbeskrivelser og teknisk dokumentation afspejler din strukturerede, problemløsende og fagligt funderede tilgang til projekter.

APM Terminals – Aarhus A/S
Kølemontør/Elektriker

APM Terminals – Aarhus A/S

Har du lyst til at arbejde under åben himmel på en containerterminal? Har du en positiv indstilling? Har du fokus på sikkerhed, mens du arbejder? Så er du måske en af vores nye kølemontører.

Vores serviceafdeling er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af containere hos APM Terminals – Aarhus A/S på Aarhus Havn, som er Danmarks største containerterminal og en del af A.P. Møller-Mærsk Gruppen.

Vi søger en uddannet kølemontør, eller en elektriker/smed/mekaniker som har lyst til at lære det og som ikke er bange for at tage fat. Du vil indgå i et team af kølemontører.

APM Terminals – Aarhus A/S
moveero
Maintenance Manager

moveero, Nagbøl

Vi tilbyder dig et job i en nybrandet virksomhed i vækst. Du får med reference til Operations Manager det overordnede ansvar for drift, vedligeholdelse og service af produktionsudstyr og installationer samt ledelsesansvaret for i alt 15 erfarne medarbejdere.

moveero

Der er tale om følgende ansvarsområder og opgaver:

 • Daglig ledelse af afdelingen og teknisk sparring ifm. produktionsudstyr
 • Sikre at arbejdsprocesserne gennemføres med stort fokus på personsikkerhed
 • Sikre et højt niveau for vedligeholdelsesopgaver i en maskinpark under konstant optimering og udbygning
moveero
Krüger A/S
Maskiningeniør til Danmarks mest spændende drikkevandsprojekter

Krüger A/S

Du indgår i vandafdelingen, hvor du får knap 50 meget dedikerede og kompetente kolleger. Her bliver du en del af vores meget stærke maskinteam på 10 medarbejdere med base på Gladsaxevej i Søborg men med kontakt til kollegaer på de øvrige kontorer i Danmark.

Dine primære opgaver vil være:

 • Skitse- og detailprojektering med aktiv brug af 3D værktøjerne, Revit, Plant 3D og Inventor m.fl.
 • Udarbejdelse af tilbud og udbudsmaterialer
 • Tilsyn, indkøring og aflevering inkl. tilhørende dokumentation
Krüger A/S
VELUX A/S
Teknisk Assistent/dokumentationsspecialist

VELUX A/S, Østbirk

Er du detaljeorienteret, og brænder du for at udforme og vedligeholde teknisk dokumentation af høj kvalitet? Er du erfaren i 3D CAD-programmer samt håndtering af dokumentation? Så er det måske dig, vi søger!

Velux A/S

Du bliver en del af et dedikeret team, som sammen er ansvarlige for at supportere vores produktudvikling samt for at udforme tekniske produktspecifikationer og -dokumentation til alle eksisterende produkter. Vi sikrer, at de tekniske produktdokumentationer holdes ajour, er tilgængelige og afspejler VELUX Gruppens kvalitetsstandarder.

VELUX A/S
LyderJohnsen A/STeknisk stærk værkfører med ambitioner og gode lederegenskaber

LyderJohnsen A/S søger for Haugaard Company A/S i Otterup


Går du forrest i dit team og ser du løsninger frem for udfordringer?

Kundens succes er vores succes! Haugaard Company er 100 % danskejet og tilbyder komplette løsninger inden for rørbukning til både møbel- og designbranchen og industrien, med fokus på kvalitet og ansvarlighed.

Du har ansvaret for at lede, motivere og udvikle dine medarbejdere med trivsel i fokus og for at planlægge, koordinere og prioritere relevante administrative opgaver. Du finder det naturligt, at give en hjælpende hånd med i produktionen, når det er nødvendigt.

I takt med udvidelsen af produktionen, skal dit team styrkes og det bliver din opgave, at finde de nye kollegaer, der passer ind i teamet og samtidig kan være med til at løfte produktionen til nye højder.

DESMI Danmark A/SJunior Area Sales Manager til Utility i DESMI Danmark A/S

DESMI Danmark A/S, Nørresundby

DESMI Danmark A/S søger Junior Area Sales Manager til salg af pumper og pumpesystemer til eksisterende kunder, samt opsøgende salg til nye fjernvarme-/energikunder hovedsageligt på det danske marked.

Som Junior Area Sales Manager får du ansvaret for at medvirke til øget salg i fjernvarme-/energisektoren i Danmark, herunder varmeværker, EPC’ere og rådgivere. Det er vigtigt, at du kan skabe tillidsfulde relationer til kunder såvel som andre spillere og at du forstår, at sætte kundens behov i centrum, samt at du trives på farten.

Du bliver fortrinsvis beskæftiget med opsøgende salgsarbejde og derfor har den rette kandidat en stærk ”Hunter Profil”.

Danfoss A/S
Quality Engineer (ID: 20439)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Climate Solutions (Refrigeration & Air-Conditioning) is looking for a Quality Engineer who is detail-oriented and motivated by applying your technical skills and knowledge to Quality methodologies (SanGenShugi) to ensure high-quality standards.

You will be the coordinator on a range of raw materials where you will be responsible for supporting and challenging the technical analysis and troubleshooting done by our supplier.

Furthermore, your will be driving the analysis and identification of root causes to problems in our products/processes as well as initiation of solutions for the problems experienced both internally and by our customers in close cooperation with other functions.

Danfoss A/S
Centrum Pæle A/SSalgsingeniør/-tekniker til markedsmodning og salg af bæredygtige produkter

Centrum Pæle A/S, Vejle

Har du lyst til et spændende og udfordrende job i en ambitiøs og innovativ virksomhed, der er blandt de førende i branchen?

Vi forudser gode muligheder for fortsat ekspansion, og vi mangler hjælp til at udvikle og markedsføre vores energipæle og andre nye produkter samt deltagelse i planlægning af produktion og intern logistik.

Du bliver kundens faste kontaktperson hos Centrum Pæle og skal sikre, at vores kunder får en god oplevelse hver gang.

Jobbet består bl.a. af følgende:

 • Identificering af og besøg hos nye kunder samt løbende kontakt med de eksisterende.
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk salgsmateriale.
 • Udarbejdelse af specifikationer til kundens godkendelse i forbindelse med køb.
EXHAUSTO A/S
Intern Servicetekniker

EXHAUSTO A/S, Langeskov

EXHAUSTO A/S er en professionel leverandør og samarbejdspartner, når det gælder ventilationsløsninger. Vi udfører professionel rådgivning om vores produkter og systemløsninger, der sikrer et godt indeklima primært inden for segmenterne – bolig-, skole- og kontorventilation.

EXHAUSTO søger en intern servicetekniker, der med reference til virksomhedens servicechef får til opgave at yde teknisk support fra vores kontor i Langeskov.

Dine hovedopgaver vil være følgende:

 • Teknisk rådgivning på service- og ventilationstekniske spørgsmål for danske kunder
 • Salg af EXHAUSTOs produkter og reservedele
 • Registrering af reklamationer i ERP-system
 • Sørge for distributionsordrer på reservedele til servicebiler i samarbejde med udetekniker
Schneider Electric Danmark A/S
Project Manager - Interim, Power Systems

Schneider Electric Danmark A/S, Odense

Are you looking for an interesting and developing 6 months’ interim job as a Project Manager working with green sustainable solutions and development at one of the largest projects around?

As Interim Project Manager in our Danish Power System execution team, you will be responsible for project deliveries to one of our major accounts in close cooperation with our account Project Manager, the customer, and the end users.

The work is within medium voltage solutions, and you will have an exciting workday with many different tasks, where you work closely with various departments and customers.

Schneider Electric Danmark A/S
GEA Process Engineering A/S
Mechanical Engineer

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Det vi leder efter er di,g der ønsker at arbejde med produktkonstruktion og tilhørende fabrikationsdokumentation. Ligeledes deltage i udviklings- og standardiseringsforløb. På sigt vil du overtage designansvaret for et antal af teamets produkter.

Unik System Design A/S Din erfaring og forståelse omkring udviklings- og produktionsprocesser, vil bidrage væsentligt til teamets fokus på funktionskrav og designoptimering. Vi arbejder projektspecifikt med højt standardiserede enkeltkomponenter.

I dit arbejde udfylder du produktejerrollen. Hvilket indebærer designansvar for tildelte produkter. Du har udpræget teknisk flair, en veludviklet rumlig forestillingsevne og er detaljeorienteret.

GEA Process Engineering A/S
GEA Process Engineering A/S
Senior Automation Engineer

GEA Process Engineering A/S, Søborg

We are 20+ Automation engineers located in Søborg where GEA has its largest Nordic office with more than 700 employees. Our department is responsible for delivering process control systems, electrical equipment, and instrumentation to our customers.

Unik System Design A/S The department has six primary fields of activities; tendering, hardware design, software development, project engineering, project management and process control commissioning.

The main duties and responsibilities within projects will be:

 • Project engineering and design as well as project management of automation solutions for process plants.
 • Programming of SCADA, PLC and MES systems.
 • Workshop tests (FAT), onsite tests (SAT), commissioning and troubleshooting at subcontractors and customers all over the world.
GEA Process Engineering A/S
ALK
Kølemontør / Køletekniker

ALK, Hørsholm

Vil du være en del af drift og vedligeholdelsesgruppen i en virksomhed der er førende inden for sit område? Har du lyst til at sikre høj kvalitet til vores patienter? Har du ønske om en travl og omskiftelig hverdag med masser af muligheder og udfordringer i et team af dedikerede og erfarne kolleger?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske vores nye Kølemontør i Production & Process Support (PPS) teamet - i afdelingen Manufacturering Support (MFS).

Vi søger en uddannet køletekniker med erfaring inden for montage- og servicearbejder på klima- og køleanlæg med kølemidler i gruppe 1 og 2, der besidder minimum C-certifikat. Som kølemontør i PPS vil du være ansvarlig for drift og vedligehold af alle vores køleinstallationer. Det favner alt fra små varmepumper, splitanlæg, propan/CO2 kaskade anlæg og store centrale NH3 anlæg. Samlet set over 50 anlæg fordelt over 6 bygninger.

ALK