82 job matcher din søgning 82 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bjarke Ingels GroupHead of Finance

Bjarke Ingels Group, Valby

Our Copenhagen office is looking for a strong Head of Finance to join our Finance leadership. Head of Finance will be responsible for managing our finance team that consists of 6 people who cover the disciplines of financial controlling, accounting, bookkeeping and payroll.

Primary Responsibilities:

 • Responsible for the shares services Finance team supporting our entities in Copenhagen, London and Barcelona.
 • Monthly reports including ongoing development and optimization of process, layout and communicative value.
 • Preparation of liquidity forecasts.

We offer you a professional, committed and flexible work environment. Our head office is characterized as being creative, fun and hardworking. We lift together and you will be part of a workplace where the pace is high and the days are rarely the same.

GML-HR A/SAccounting Manager

GML-HR A/S recruiting on behalf of Skyways Technics A/S in Sønderborg

Skyways Technics has over the last years successfully expanded its business model internationally. The company is now looking for an experienced Accounting Manager, who is eager to take up the challenge realizing the company’s international footprint ambition through optimization and streamlining for growth.

The Accounting Manager will be managing and overseeing the daily operations of the accounting department and making sure that the team reports timely and with a high level of quality.

Summary of responsibilities:

 • Manage, motivate, and develop the Finance Team – three employees based in Denmark and one employee based in Kuala Lumpur.
 • Monthly and annually financial group reporting.
 • Lead the creation and optimization of procedures and processes within accounting.
GML-HR A/S
Hansen Toft A/SØkonomi- og administrationschef (CFO)

Hansen Toft A/S søger for Sintex i Hobro

International forretning, innovative løsninger, nyoprettet stilling

Har du lyst til at få det samlede ansvar for økonomien, i et internationalt selskab med fokus på innovation og udvikling, og vil du være medansvarlig for at skabe en moderne industrivirksomhed med solide digitaliserede og automatiserede processer og systemer?

Med reference til direktøren og som en del af selskabets øverste ledergruppe får du ansvaret for at drive og udvikle økonomi og administrationsafdelingen herunder en håndfuld medarbejdere, så der er styr på væksten, og så forretningen understøttes med de rette data, KPI’er, rapporteringer og analyser. .

Hansen Toft A/S
ALFABOBeslutningsdygtig og engageret driftschef

ALFABO, Kolding

Som driftschef bliver du en del af ALFABOs driftsafdeling med 4 fagligt dygtige og engagerede kollegaer. En stor del af din dagligdag vil gå med at lede, udvikle og motivere erfarne inspektører og ejendomsfunktionærer.

Du vil blive ansvarlig for, at drift og vedligeholdelse af boligerne fungerer optimalt samt fremtidssikring af afdelingernes boliger.

Du skal kunne opbygge tillidsfulde relationer, og samarbejde skal for dig være en naturlig og vigtig del af opgaveløsningen. Vi lægger derudover vægt på, at du bl.a. har:

 • erfaring med ledelse/distanceledelse – også gerne af medarbejdere med ledelsesansvar
 • erfaring med at lede forandringer godt i mål og stærke kommunikative evner
 • erfaring med budget-, økonomi- og kvalitetsstyring – du er talstærk og har økonomisk forståelse
CabiRegnskabschef med analytiske evner

Cabi, Aarhus

Vil du arbejde i et område, som har hele Danmarks fokus, og hvor du kan gøre en forskel? Kan du levere stærke økonomiske analyser til udvikling af Cabis forretning, og vil du trives med at være en central sparringspartner for Cabis ledelse og projektledere – så læs videre her!

Vores regnskabsteam består af regnskabschefen og en bogholder, hvor du har kompetent opbakning i dit daglige arbejde.

Du vil få hovedansvaret for løbende økonomiopfølgning, udarbejdelse af budget og forecasts samt økonomirapportering til direktionen. Du vil ligeledes være overordnet ansvarlig for Cabis overholdelse af GDPR.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Udarbejdelse af budgetter, kvartals- og årsregnskaber
 • Udarbejdelse af økonomiske analyser og perspektivering af nøgletal for direktionen
 • Controlling og sparring på projektøkonomi
Greve KommuneChef for Økonomi og HR

Greve Kommune

Greve Kommune søger en strategisk og fagligt dygtig centerchef, der kan sikre drift, udvikling og tværfagligt samarbejde i Greve Kommune.

Greve Kommune står over for at skulle ansætte en ny centerchef med ansvar for Center for Økonomi og HR. Centeret består af ca. 50 medarbejdere. En spændende stilling for den erfarne leder, som har faglig indsigt, og som kender til arbejdet i en kommunal kontekst.

Som centerchef får du ansvaret for tre chefer og fem teams. Det bliver din opgave at sikre driften og udviklingen i centeret såvel som samarbejdet på tværs i organisationen. Du vil som centerchef indgå i chefgruppen og skal herigennem bidrage til at facilitere tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø i hele organisationen.

Greve Kommune
Asgaard RecruitmentØkonomi- og administrationschef

Asgaard Recruitment søger for Vesthimmerlands Forsyning i Løgstør

Vil du være med til at sætte den strategiske retning i et ambitiøst forsyningsselskab? Trives du i en dynamisk rolle, og er du samtidig idérig, nysgerrig og i stand til at omsætte visioner til mål, der kan indgå som en naturlig del af hverdagen?

For Vesthimmerlands Forsyning søger vi en økonomi- og administrationschef, som kan se frem til en plads allerforrest på den grønne rejse mod at blive klimaneutral i 2030. Du bliver en del af en ambitiøs ledergruppe, og sammen skal I sikre den løbende drift og udvikling af Vesthimmerlands Forsyning.

Som økonomi- og administrationschef har du ansvaret for forbedring og udvikling i din egen afdeling såvel som i resten af organisationen. Du har udvikling for øje i dit daglige virke, og en af dine vigtigste opgaver er at facilitere et miljø, hvor medarbejdere med gode idéer kan lufte og præsentere disse.

Energistyrelsen
Teamleder til grøn omstilling af varmeområdet - genopslag

Energistyrelsen, København

Energistyrelsen

Vil du bidrage til Danmarks ambitiøse klimamål? Har du erfaring med eller lyst til teamledelse i en styrelse, der prioriterer ledelse højt? Vi leder efter en teamleder, der vil være med til at lægge linjen for de fremtidige rammevilkår for varmesektoren i Energistyrelsen.

Vi mangler en teamleder for ’Team modernisering og økonomisk regulering’, som vil hjælpe med at sikre gode arbejdsprocesser med både interne og eksterne aktører, skære fagligt svære sager til og sikre god trivsel i teamet. Vi går op i, at teamlederen tager en ledende rolle i at bringe teamet sammen, fx ved at skabe fælles referencer og informationsdeling i teamet, lede teammøder og være bindeled mellem team og kontorchef.

Energistyrelsen
Coop Danmark A/SØkonomichef/Finance Business Partner til Coop.dk MAD i Coop Danmark

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for drift og ledelse samt motiveres af at lave regnskaber, analyser, rapporteringer og løbende optimeringer?

Som økonomichef vil du blive en del af ledergruppen i Coop.dk MAD samt ledergruppen i Forretningsøkonomi i Coop Danmark på både et operationelt, taktisk og strategisk niveau. Du har ansvaret for et retvisende regnskab og vil skulle deltage i reviewmøder med Direktionen i Coop Danmark og dermed være ansvarlig for at forberede og præsentere økonomien for Coop.dk MAD. Du vil få reference til vores kommercielle økonomidirektør i Coop Danmark.

Som Økonomichef/Finance Business Partner vil du på daglig basis være ansvarlig for den driftsøkonomiske styring af Coop.dk MAD og have personaleansvaret for tre medarbejdere.

Børne- og Undervisningsministeriet
Afdelingschef til Økonomi og Koncernafdelingen

Børne- og Undervisningsministeriet, København

Du vil få ansvaret for en velfungerende afdeling med en række forskelligartede opgaver, der både omfatter økonomivurderinger af al politiskudvikling, udarbejdelse af finanslovsbidrag og bidrag til finanslovsforhandlingerne, den overordnede koncernøkonomi- og styring, udvikling af økonomistyringen og taxametersystemet på ministeriets områder, samt koordinering af ministeriets overordnede risikostyring og tilsyn.

Du vil få direkte personaleansvar for fem kontorchefer, og sammen har I ansvaret for den daglige ledelse af ca. 70 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere. Du vil som afdelingschef i departementet indgå i ministeriets øverste ledelse – koncernledelsen. Som medlem af ministeriets koncernledelse vil du få en væsentlig rolle i ministeriets fremadrettede strategiske arbejde og være med til at sætte retning for ministeriet.

Børne- og Undervisningsministeriet
Hjemmearbejdsplads
Gem
Amesto AccountHouse
Remote Teamleader

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration.

Du skal i det daglige bl.a. sikre effektiv, korrekt og rettidig lønadministration i teamet samt håndtere flere nye kunders opstart hos Amesto.

Du får stillet et fuldt hjemmekontor til rådighed og bliver herfra en del af en virksomhed, hvor du kan være med til at sætte retningen og specialisere dig i det, du helst vil.

Amesto AccountHouse
& friendsØkonomichef med interesse for digitalisering og forretningsudvikling

& friends søger for Lely Center Herrup i Vinderup

Med reference til samt højre hånd for direktøren i forretningsrelaterede spørgsmål bliver du en del af ledergruppen og ansvarlig for Lely Center Herrups økonomifunktion - herunder bogholderiet, hvor du får personaleansvar for én medarbejder.

Du tildeles ansvaret for at skabe en kompetent og effektiv økonomifunktion omkring det finansielle årshjul, der leverer retvisende tal, analyser og danner grundlag for ledelsens beslutninger. Arbejdsområdet er bredt, lige fra de daglige hands-on driftsopgaver til generel og strategisk udvikling samt optimering af forretningsgange og processer i virksomheden.

Lely Center Herrup tilbyder en spændende nyoprettet stilling i en virksomhed i stor vækst og den førende inden for branchen.

Sundhedsstyrelsen
Sekretariatschef

Sundhedsstyrelsen, København

Vi søger en stærk profil til en spændende og udfordrende stilling som sekretariatschef i Sundhedsstyrelsen.

Som sekretariatschef vil du få ledelsesansvar for økonomistyring og stabsfunktioner i Sundhedsstyrelsen. Du vil bl.a. få det overordnede ledelsesansvar for sekretariatsbetjening af direktion og chefgruppe, herunder også internationale opgaver, overordnet projektstyring, generelle forvaltningsmæssige forhold, juridisk rådgivning m.v.

Desuden vil du få ansvaret for styrelsens økonomi- og regnskabsfunktioner samt koordination med koncernfunktioner vedrørende HR, datasikkerhed, IT, facility management m.v.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Strategisk og udviklingsorienteret sekretariatschef

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, København

Er du handlekraftig og resultatorienteret? Kan du udvikle forretningsprocesser og samtidig sikre effektiv drift? Har du lyst til at være en del af en organisation i forandring? Så har vi en spændende stilling som chef for vores driftssekretariat.

Som chef for driftssekretariatet får du det faglige og ledelsesmæssige ansvar for en bred portefølje; økonomi, IT, informationssikkerhed, jura udbud, bibliotek og husdrift og 11 medarbejdere. Du skal sikre en solid økonomistyring og forretningsunderstøttelse af organisationen, der bidrager til, at NFA’s kerneopgave (forskningsproduktionen) varetages optimalt og effektivt. Du vil i den sammenhæng være en central sparringspartner for direktionen.

Blue Ocean Robotics ApSFinance Manager

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

Blue Ocean Robotics – a Robot Venture Factory in Odense, Denmark – develops, produces and sells professional service robots primarily in healthcare, hospitality, construction and agriculture.

We are looking for a highly skilled international Finance Manager. You will refer to and coordinate with the CFO of Blue Ocean Robotics. As our future Finance Manager, it is essential that you are attracted to helping build a successful robotic business from a startup to a now scale up structured business that can be made ready for sale. You are highly motivated by being able to contribute to influencing this development.

We are fast-paced, dynamic and have a flexible organization. We have monthly social events, Warrant Program for all full time employees, lunch arrangements, spouse network, Blue Ocean Robotics Academy, bicycle arrangements, danish language school and health insurance.

Danmarks StatistikLedende chefkonsulent til Grønt Nationalregnskab

Danmarks Statistik, København

Brænder du for at skabe resultater gennem andre og har du lyst til at være en del af kontorledelsen i Nationalregnskab i Danmarks Statistik, så har du muligheden nu.

Danmarks Statistik søger en ledende chefkonsulent (chefkonsulent med personaleansvar) til kontoret Nationalregnskab.

Du får ledelsesansvaret for den sektion i kontoret, der laver det grønne nationalregnskab, herunder personaleansvaret for de 10 medarbejdere, der pt. er i sektionen.

Du vil få en hovedrolle i at sikre produktion og udvikling af disse delregnskaber – fra indsamling af kilder, over kvalitetssikring, beregninger og analyser og til formidling og dokumentation af resultaterne.

Køge GymnasiumØkonomi- og administrationschef

Køge Gymnasium

Køge Gymnasium søger en energisk og udviklingsorienteret økonomi- og administrationschef med lyst til skoledrift og arbejde i et levende og dynamisk miljø.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med rektor og vicerektor. Du vil have et selvstændigt personaleansvar for kontorpersonalet og et samvirkende ansvar for personale, som arbejder for gymnasiet, men er ansat eksternt, herunder medarbejdere ved kantine, rengøring og bibliotek. Du vil skulle arbejde sammen med eksterne partnere, herunder især Gymnasiefællesskabet med dets afdelinger for jura, løn, bogholderi, IT, indkøb og bygninger foruden med offentlige myndigheder og andre institutioner.

Stillingens omfang og den endelige opgaveportefølje aftales på baggrund af kvalifikationer og erfaring.

Finanstilsynet
Kontorchef med ansvar for tilsynet med de største danske pengeinstitutter

Finanstilsynet, København

Vi søger en kontorchef til vores kontor, som har ansvar for tilsynet med de største danske pengeinstitutter. Tilsynet sker dels ved løbende overvågning af indberetninger, behandling af ansøgninger, forespørgsler mv., og dels ved inspektioner på stedet. Der føres tilsyn med instituttets ledelse, de væsentligste risici, herunder kredit, markeds- og likviditetsrisici.

Du bliver ansvarlig for et kontor, som består af 23 dygtige og dedikerede medarbejdere. Kontoret er inddelt i to teams; Et team, der har det overordnede ansvar for tilsyn med de største pengeinstitutter og kreditfaglige spørgsmål, og et team, der står for IRB-tilsynet. Kontoret består primært af økonomer, som alle besidder en høj grad af faglig stolthed og et højt engagement i forhold til at løse en vigtig samfundsopgave.

Vejdirektoratet
Afdelingsleder til nøglerolle inden for økonomistyring

Vejdirektoratet, København eller Skanderborg

Vil du lede en økonomiafdeling for business controlling i en stor og anerkendt offentlig anlægsvirksomhed med politisk bevågenhed? Så læs videre her.

Vejdirektoratet søger en ny afdelingsleder for Virksomhedsstyring, der varetager business controlling af Vejdirektoratets samlede anlægs- og driftsøkonomi på ca. 4-5 mia. kr. årligt. Afdelingen består af 12 dygtige controllere, som er geografisk fordelt på tjenestesteder i Skanderborg og København.

Vejdirektoratet

Afdelingens primære ansvarsområde er den løbende interne budgettering og budgetopfølgning, der sker i tæt samarbejde med hele linjeledelsen. Du vil som leder få gode muligheder for at sætte dit præg på en afdeling, der i dag står på et solidt fundament.

Vejdirektoratet
Profil Search CFO/Økonomidirektør – Midtjylland – Vækstvirksomhed

People Company søger for DKROOF A/S i Aulum

DK ROOF A/S i Aulum ved Herning søger CFO/Økonomidirektør til vækststærk ejerledet virksomhed i byggebranchen

DK ROOF A/S er en ung virksomhed, der på få år har skabt sig en markant position på det danske marked for tagdækning. DK ROOF A/S ønsker at styrke grundlaget til en yderligere vækst i de kommende år og som en meget vigtig del af denne strategiske udvikling søges en CFO/Økonomidirektør til en nyoprettet stilling i virksomheden.

CFO/Økonomidirektøren får det direkte ledelsesmæssige ansvar for en Økonomiafdeling, og den helt centrale opgave bliver at drive og videreudvikle virksomhedens økonomistyringsfunktion og sikre effektiv og overskuelig rapportering for ledelse og bestyrelse.

Der er stor spændvidde i opgaverne, og det er vigtigt, at du besidder evner og lyst til at involvere sig såvel strategisk som operationelt/hands-on.