551 job matcher din søgning 551 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Driftschef – hjælp os med at forvandle affald til ressourcer

Jobindex A/S søger for MAKEEN Energy i Randers

Vil du have ansvaret for vores innovative flagskibsanlæg, der omdanner alle typer plastaffald til olie, der kan bruges til ny plastik?

Så kom og vær med fra starten, rekruttér dit hold og bliv uundværlig i vores fremtidige udvikling. Nysgerrig? Læs mere her.

”Fordi det bliver vores første anlæg, bliver det her, vi afprøver ny teknologi. Så det bliver dine erfaringer vi lytter til, når vi bygger nye anlæg i fremtiden,” fortæller project execution manager Anders Weiss.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex A/S
Danish Clean Water A/SR&D Ingeniør

Danish Clean Water A/S, Sønderborg

Danish Clean Water ”DCW” er en mindre virksomhed placeret i Sønderborg i Sydjylland. DCW udvikler og producerer maskiner som fremstiller desinfektionsvæske som brugs til desinfektion af vand, overflade desinfektion, Legionella bekæmpelse i varmt vands systemer og meget mere. DCW producere i Sønderborg og har grundet vækst brug for en udviklingsingeniør som kan indgå i vores R&D team.

Arbejdsopgaver

 • Udvikling af gamle såvel som nye maskiner.
 • Programmering af PLC, operatør-paneler og kommunikations-applikationer.
 • Udarbejdelse af dokumentation. Risikovurderinger, manualer m.f.
 • Teknisk sparring og support.
 • Oprettelse af styklister.
APM Terminals – Aarhus A/S
Kølemontør/Elektriker

APM Terminals – Aarhus A/S

Har du lyst til at arbejde under åben himmel på en containerterminal? Har du en positiv indstilling? Har du fokus på sikkerhed, mens du arbejder? Så er du måske en af vores nye kølemontører.

Vores serviceafdeling er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af containere hos APM Terminals – Aarhus A/S på Aarhus Havn, som er Danmarks største containerterminal og en del af A.P. Møller-Mærsk Gruppen.

Vi søger en uddannet kølemontør, eller en elektriker/smed/mekaniker som har lyst til at lære det og som ikke er bange for at tage fat. Du vil indgå i et team af kølemontører.

APM Terminals – Aarhus A/S
Vestjyske Net Service A/S
Elektriker el. lign. med el-teknisk baggrund søges til spændende opgaver på lav- og højspændingsområdet

Vestjyske Net Service A/S, Herning

Vil du indgå i et stærkt team, er du kvalitetsbevidst, og brænder du for dit fag? Lige nu har vi travlt og mangler en dygtig kollega til udførelse af lavspændingsinstallationer på højspændingsstationer.

Vi bygger og renoverer 60-400 kV højspændingsstationer over hele landet. Til at styrke teamet søger vi en talentfuld og kundeorienteret medarbejder med blik for nye løsninger.

Vi tilbyder en alsidig og udfordrende hverdag hos en af Danmarks førende entreprenører indenfor tekniske installations- og serviceydelser.

Du vil deltage i spændende opgaver fra projekternes start til afslutning, herunder:

 • Planlægning af opgaver
 • Opbygning af styrings/manøvretavler
 • Stationsmontage
 • Kvalitetssikring
 • Fejlfinding og ”spjældarbejde”
 • Idriftsætning af anlæg
TK Elevator A/S
Bliv del af en verdensomspændende virksomhed

TK Elevator A/S, Glostrup

TK Elevator, søger sælger til Renew-salg i øst, der bliver ansvarlig for salg og salgsopfølgning af reparationsarbejder.

For at få succes som sælger skal du motivere teknikere til at genere leads og hurtigt følge op på henvendelser fra kunder/serviceteknikere om reparationsbehov.

Dine daglige opgaver vil bl.a. være:

 • Besigtigelse af anlæg i forb. med tilbudsgivning samt indsigt i anlæggene til salgs-/mersalgsformål
 • Kalkulation og udarbejdelse af tilbud
 • Udarbejdelse af tilbud samt kundemøder
TK Elevator A/S
Arla Foods amba
Pakkeoperatører til aftenhold - Arla Foods Holstebro Mejeri

Arla Foods amba

Drømmer du om et job hvor du bliver udfordret fagligt og personligt og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag, så har du muligheden som pakkeoperatør på Holstebro Mejeri.

Jobbet kræver teknisk forståelse, da vi hver dag skal sikre at maskinerne kører optimalt. Din hverdag kommer typisk til at bestå af at overvåge og betjene pakkemaskinerne. Du har fokus på løbende forbedringer, spild, hygiejne og sikring af den gode kvalitet.

Din uddannelse er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du er uddannet industrioperatør eller har en håndværksmæssig baggrund.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Vedligeholdelsestekniker til Arla Foods - AKAFA

Arla Foods amba

Brænder du for at arbejde med industrielle elinstallationer og forebyggende vedligehold - så er Arla Foods Akafa måske være stedet for dig? Arla Foods - Akafa ved Svenstrup er en højteknologisk virksomhed, som producerer mælkepulver til det meste af verden.

Du bliver ansvarlig for dine egne områder på fabrikken, hvor du i samarbejde med Core teamet optimerer og vedligeholder anlægget, og du er med til at præge beslutningerne.

Dine primære områder:

 • Optimering, Fejlfinding og reparation på proces- og pakkeriudstyr indeholdende PLC- styringer, servo / frekvensreguleringer og andre styringskomponenter.
 • Tage ansvar for produktionsanlægget og bidrage til øget energi effektivitet og fortsat høj oppetid.
Arla Foods amba
Radiometer Medical ApS
Test Mechanic

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Har du interesse og flair for at sidde i en kontrolfunktion, hvor du får mulighed for at anvende mange forskelligartet måleudstyr?

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i vækst og hvor ”Life first” er vores formål? Så skynd dig at sende os en ansøgning.

Hvis du er faglært-uddannet og finder kontrolarbejde spændende, så håber vi, at du har lyst til at blive en del af vores fantastiske team, i en succesfuld virksomhed med over 1300 ansatte på vores hovedkvarter i Brønshøj, København.

Vi har flere forskellige produktionslinjer i vores hovedkvarter og vi får løbende nye varer hjem, der skal kontrolleres. Du kommer til at arbejde med:

 • Indgangskontrol af mange forskelligartede varer til Radiometer.
 • Afvigelseshåndtering ved registrering af fejl
 • Løbende optimerings- og forbedringsprojekter
Radiometer Medical ApS
EXHAUSTO A/S
Intern Servicetekniker

EXHAUSTO A/S, Langeskov

EXHAUSTO A/S er en professionel leverandør og samarbejdspartner, når det gælder ventilationsløsninger. Vi udfører professionel rådgivning om vores produkter og systemløsninger, der sikrer et godt indeklima primært inden for segmenterne – bolig-, skole- og kontorventilation.

EXHAUSTO søger en intern servicetekniker, der med reference til virksomhedens servicechef får til opgave at yde teknisk support fra vores kontor i Langeskov.

Dine hovedopgaver vil være følgende:

 • Teknisk rådgivning på service- og ventilationstekniske spørgsmål for danske kunder
 • Salg af EXHAUSTOs produkter og reservedele
 • Registrering af reklamationer i ERP-system
 • Sørge for distributionsordrer på reservedele til servicebiler i samarbejde med udetekniker
Vibocold A/SMONTØR AF KØLEMØBLER

Vibocold A/S, Viborg

Som en del af vores montage team, medvirker du til levering, montering- og etablering af vores løsninger hos vores kunder. Kunderne er typisk indenfor dagligvare, cafe, og restaurant.

Opgaverne udfører du ofte på egen hånd, men det vil også være i samarbejde med vores serviceteknikere og chauffører. Du skal derfor have hænderne ”skruet” godt på, være serviceminded, levere kvalitet og være selvstændig. Du skal være god til at tale med vores kunder, så vi i fællesskab opnår den bedste løsning.

Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker - Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag-, aften- og nathold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 420 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker - Kruså Mejeri

Arla Foods amba

Har du sans for teknisk og mekanisk fejlfinding, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Og kan du sørge for, at vores moderne produktionsudstyr kører som smurt døgnet rundt?

En høj oppetid er afgørende for, om vi når vores fastlagte produktionsmål, og derfor får du en central rolle på mejeriet, når du sammen med 15 vedligeholdsteknikere sørger for, at vores produktionsudstyr er toptunet og kører i højeste gear. Det inkluderer bl.a., at du:

 • udfører forebyggende vedligeholdsopgaver på vores produktionsudstyr
 • fejlsøger på og reparerer vores maskiner ved akutte nedbrud
Arla Foods amba
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker - Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag-, aften- og nathold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 420 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål. Derfor vil du få en central rolle på virksomheden.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Elektriker eller Automatiktekniker - Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag-, aften- og nathold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 430 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker - Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag-, aften- og nathold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 420 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Vedligeholdelsestekniker til Korsvej Mejeri - Korsvej

Arla Foods amba, Fredericia

Er vedligeholdelse og reparation af proces- og pakkeriudstyr lige noget for dig? Så bør du søge stillingen som vores nye tekniker på Arla Foods, Korsvej Mejeri ved Fredericia. Du vil få mange tekniske udfordringer og komme til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger.

Du vil blandt andet skulle:

 • Planlægge og udføre forbyggende vedligehold på produktionsanlæg.
 • Oprette forbyggende service og lovpligtige eftersyn i vores vedligeholdelsessystem (SAP PM)
Arla Foods amba
PotentialehotelletVærkstedsansvarlig

Potentialehotellet, Herning

PotentialeHotellet er et forsorgshjem til unge hjemløse mellem 18 - 30 år. Vi tilbyder ”Ophold Med Indhold” til 14 beboere med misbrugsproblematikker og/eller psykosociale udfordringer.

Vi søger pr. 1. november 2021 en pædagog, socialrådgiver eller anden socialfaglig baggrund med flair for mesterlære og værkstedshumor.

Du har mod på at tage de unge beboere under vingerne i vores velassorterede træ & metal værksted samt stå for forefaldende istandsættelser på matriklen i et arbejdsfællesskab med beboerne.

Hensigten er, at beboerne får meningsfulde opgaver i en hverdag, krydret med en masse succesoplevelser, som kan være med til at bringe dem tættere på arbejdsmarkedet, så de kan folde deres potentiale ud.

Københavns Lufthavne A/S
Elektriker til drift og vedligehold af lufthavnens bagageanlæg

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Hver dag sikrer vi i samarbejde med vores samarbejdspartnere, at passagerer får deres bagage sikker ud og hjem fra deres rejser.

Har du faglig stolthed, og holder du af en travl og afvekslende hverdag, hvor kvalitet er i højsæde? Så har du nu mulighed for et spændende job, hvor du spiller en vigtig rolle for at sikre en stabil drift på lufthavnens bagageanlæg.

Dine primære opgaver er:

 • drift og vedligehold af bagageanlæg.
 • reparations- og fejlretningsopgaver
 • forebygge driftstop på anlægget gennem forbedringer

Du vil arbejde i holdskift (dag, aften, nat) og være en del af Baggage Production & Maintenence (BPM). Her får du indflydelse på at skabe gode oplevelser for millioner af passagerer der rejser igennem Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavne A/S
Gem
Energinet
Vedligeholdelsestekniker med E-teknisk baggrund til Everdrup naturgasanlæg

Energinet

Er du klar til et udfordrende job som vedligeholdelsestekniker, hvor du både kommer til at udvikle dig personligt og fagligt, samt sikre naturgasforsyningen til ind- og udlandet? Så er du måske vores nye kollega, som i samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen står for det forebyggende og afhjælpende vedligehold på vores kommende kompressorstation i Everdrup. Glæd dig til et spændende og afvekslende job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag og medindflydelse på driften af anlægget. Din nye arbejdsplads bliver på det nye naturgasanlæg i Everdrup.

Energinet

Vi søger to fagligt dygtige og engagerede teknikere til primært at varetage drift og vedligehold på vores kompressorstation. Efter et grundigt introduktions- og uddannelsesforløb, bliver du en del af det team, der skal etablere, idriftsætte og senere drive vores ny naturgaskompressorstation i Everdrup.

Energinet
TEMP TEAM A/SEl-konstruktør til verdens største koncern inden for industriel varmeproduktion søges

TEMP TEAM A/S søger for SAN Electro Heat A/S i Græsted

Brænder du for at påtage dig opgaver inden for konstruktion af el-tavler og el-styringer? Trives du i en hverdag med udførelse af dokumentation, sluttest af styringer og PLC-programmering? Har du ambitioner om at være den bedste og arbejde i et team? Så læs mere her.

Du tilbydes en spændende og udfordrende hverdag med varierende opgaver, hvor du bliver en del af et velfungerende team og involveret i spændende kundeprojekter. Du får lov til at bruge din erfaring og faglighed, så det er vigtigt, at du har lyst til at lære fra dig og samtidig blive inspireret. Du møder en åben organisation med en uformel og humoristisk omgangstone.

Vi leder efter en profil med en relevant teknisk baggrund som elektriker, el-installatør, stærkstrømstekniker, automationsteknolog, ingeniør eller lignende.