559 job matcher din søgning 559 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CAD Kompagniet A/S
Afdelingsleder - passioneret omkring Personaleledelse og Projektledelse

CAD Kompagniet A/S søger for Skanding A/S

I Skanding tilbyder vi dig en anderledes ledelsesrolle, der giver dig tid til både personaleledelse, personlig udvikling og faglige udfordringer med fleksible rammer.

Vi er kommet godt i gang med CLT-byggeri, og som datterselskab til AI-arkitekter og ingeniører skal vi sammen levere et vigtigt bidrag til strategien om grøn vækst i byggeriet.

I rollen som Skandings nye afdelingsleder får du det overordnede ansvar for rådgivningsopgaver både indenfor nybyggeri, renovering og transformation. Personale- og udviklingsrelaterede opgaver vil du bruge ca. halvdelen af din tid på, og den anden halvdel kommer til at handle om projektrelaterede opgaver.

CAD Kompagniet A/S
DSBAssisterende projektleder til DSB's nye grønne værksted i Aarhus

DSB, Brabrand

Vil du være med til at lede et bygge- og anlægsprojekt i milliardklassen? Kan du danne dig overblik over tid og økonomi i et projekt med stor kompleksitet og trives du i samarbejdsprojekter med dedikerede projektkontorer?

Dit primære ansvarsområde bliver at

 • udarbejde beslutningsnotater og styregruppemateriale
 • vedligeholde og overvåge bygherretidsplan. understøtte projektchefen i forhold til den daglige styring og dokumentering af beslutninger,
 • assistere i aftaleindgåelse med myndigheder og leverandører.

Derudover vil du også få ansvar for ændringsstyring og opfølgning på risikohåndteringen i samarbejde med projektets Contract Manager og Risk Manager.

DSB
Kereby ApS
Projektleder til håndtering af skades- og forsikringssager på klassiske ejendomme i København

Kereby ApS, Nordhavn

Hos Kereby søger vi en dygtig projektleder, som vil have til opgave at varetage skades- og forsikringssager på alle vores ejendomme, og som samtidig har fokus på at levere en god kundeoplevelse.

Er bygningsskader, indeklimaproblemer og skimmelsvamp dit domæne, så er du måske vores nye kollega.

Du får ansvaret for dine egne byggesager fra A-Z. Du er med fra start og skal blandt andet varetage følgende processer; Omfangsvurdering og sparring med skadeservice, dialog med kunder, planlægning af reetablering samt indhentning af tilbud, føre tilsyn, helt frem til den endelige aflevering efter skadeudbedring.

Som projektleder får du mulighed for at sætte dit eget præg på vedligeholdelse af nogle af Københavns mest karakteristiske ejendomme - med respekt for deres historie og de fremtidige beboere.

Kereby ApS
airteam a/s
Teknisk designer

airteam a/s, Odense

Brænder du for at tegne tekniske installationer i Revit, og vil du være en del af en dynamisk virksomhed i ventilationsbranchen?

Vi søger en teknisk designer til Odense, som kommer til at indgå i et ungt, men erfarent team. Har du erfaring i ventilationsbranchen er det en fordel.

Du tilbydes en attraktiv stilling som teknisk designer. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer såsom:

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af projektets Revit-model på ventilationsentreprisen
 • Optegning af ventilationsinstallationer
 • Assistere projektledere i projektering, samt udarbejdelse af arbejdstegninger i Revit
airteam a/s
Hobson ApS
Konstruktionsingeniør med gode samarbejdsevner

Hobson ApS, Sønderborg

 • Vil du specialisere dig endnu mere inden for design og projektering af bærende konstruktioner?

Som ingeniør får du selvstændigt ansvar for projektering og design af bærende konstruktioner på en lang række projekter. En del af din rolle er også at afholde kundemøder og udføre tilsynsopgaver, bygherrerådgivningsopgaver og byggeledelsesopgaver. Du vil samtidig få stor indflydelse på de forretningsmæssige og strategiske beslutninger, som er afgørende for vores fremtidige udvikling og vækst.

Du har typisk 2-3 projekter kørende ad gangen, så du får en meget varieret dag med masser af muligheder for sparring.” – Ian

Hobson ApS
BrinchPartners

Brinch & Partners is recruiting on behalf of NOVENCO Building & Industry A/S in Næstved

Senior Manager, Indirect Sales

Become responsible for partner sales in a dynamic, ambitious and sales oriented team in an innovative company with green focus and high-quality products

It will be your responsibility to build and continuously develop strong partner concepts, identify and introduce new partners globally and handle selected partners directly. You will ensure strong customer relations with direct sales and sales through agents and dealers, while supporting, motivating, training and developing them and their sales teams to meet strategic growth and revenue targets.

Responsibilities & tasks includes:

 • Develop and implement a Global partner concept.
 • Identify, sign agreements, train and drive sales with new partners.
 • Support existing partners directly or indirectly through the assigned sales organizations.
Brinch & Partners
LW Design Denmark ApS
Senior Interior Designer/Architect

LW Design Denmark ApS, Aarhus

Vi søger en meget engageret og udadvendt kollega, som kan og vil arbejde på tværs af grænserne med vore studios i Dubai, Hong Kong og Sao Paolo. Ingen arbejdsdage er normale, når vi arbejder på tværs af tidszoner.

Rollen indebærer rejseaktivitet til vores hovedkontor i Dubai, hvor du arbejder direkte sammen med teamet.

Denne mulighed på Aarhus-kontoret kan udvikle sig til en rolle, hvor du ikke bare er ansvarlig for at lede verdensklasseprojekter, men også arbejder på at etablere LW Design Group mere markant i Europa ved at bringe nye projekter ind, og den kan også udvikle sig til at være lederen af Aarhus-kontoret.

LW Design Denmark ApS
CivicaErfaren projektleder til Civicas byggeafdeling

Civica, Odense

Har du gennemslagskraft, og brænder du for at stå i spidsen af komplekse renoveringsopgaver og nybyggerier med mange interessenter - så er jobbet som projektleder i Civica måske noget for dig!

I jobbet skal du varetage bygherrerollen på nybyggerier og store renoveringsopgaver (helhedsplaner) på Fyn. Bygherrefunktionen varetages af Civicas egen byggeafdeling, hvor pt. 12 engagerede medarbejdere styrer projekterne fra idéforslag og frem til projektet er gennemført.

I stillingen skal du:

 • Varetage bygherrens styring og tilsyn på byggeprojekter – i tæt samarbejde med rådgivere og bygherrerådgivere (tid, proces, økonomi og kvalitet).
 • Gennemføre analyser, prioritere og planlægge kommende nybyggerier og større renoveringsprojekter.
 • Gennemføre udbud og kontrahering med rådgivere, entreprenører og leverandører.
AMBIZZIONTeknisk kunderådgiver med speciale i drikkevand

AMBIZZION søger for VandCenter Syd i Odense

Er du glad for vand? Og har du lyst til at være en del af et kunderådgiverteam, der rådgiver kunder om vand, klima og bæredygtighed? Så er du måske den kollega, som AMBIZZION søger for VandCenter Syd.

Vi søger en erfaren og teknisk kompetent kunderådgiver, der drives af at skabe værdi for kunder og levere en god service.

Den gode kundeoplevelse er omdrejningspunktet, når teamet af kunderådgivere vejleder kunderne inden for vand, afløb og regnvandshåndtering i et tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil primært få ansvar for teknisk sagsbehandling i relation til drikkevand og vandforsyning. Opgaverne kræver, at du både er faglig kompetent, kan levere god kundeservice og har flair for sagsbehandling, så kundens sag er veldokumenteret, og det administrative og faglige fundament er i orden.

Sweco Danmark A/S
VVS-/ventilationsingeniør til nyt integreret team af ingeniører og arkitekter

Sweco Danmark A/S

Er du en dygtig VVS-/ventilationsingeniør der har erfaring fra entreprenør – eller rådgiverbranchen? Drømmer du om at arbejde med integreret rådgivning og spændende projekter inden for renovering på det almene boligområde? Så er denne stilling måske noget for dig. Integreret rådgivning og spændende projekter

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af vores nye integreret team, hvor du bliver din faglighed, og kan udfolde dig på dit faglige område indenfor VVS, men også igennem det tværfaglige samarbejde med andre fagligheder.

Vi bestræber os på at give dig de bedste rammer for din personlige og faglige udvikling, og du vil få masser af mulighed for sparring med vores dygtige VVS team. Du bliver en del af et team, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Sweco Danmark A/S
STB Byg A/SStruktureret og procesorienteret indkøbsleder

STB Byg A/S, Vejle

Har du vinderkompetencer inden for indkøb, procesplanlægning og byggelogistik til store fagentrepriser murer/tømrer? Kan du bidrage til udvikling af indkøbs- og logistikprocesser, og kan du samtidig sikre eksekveringen heraf i samspil med en ambitiøs indkøbsafdeling hos STB BYG - så har du nu en unik chance.

Med reference til indkøbschefen får du en central rolle i indkøbsafdelingen. Indkøbsfunktionerne går på tværs af virksomheden, idet du periodevist arbejder tæt sammen med dele af den øvrige organisation (tilbuds-/kalkulationsleder, afdelingsleder for håndværkerafdeling, projekt- og byggeledere i entrepriseafdelingen).

Du skal medvirke til struktureringen af virksomhedens indkøbsaftaler samt indkøbs- og byggelogistiske processer, således at der sikres gennemsigtighed, og der skabes en klar kommunikation imellem indkøb og den øvrige organisation.

Aplus VVS ApSDygtig og kvalitetsbevidst VVS-montør søges til VVS-firma i Rødovre

Aplus VVS ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk hverdag i en virksomhed med vækst-ambitioner, hvor vi stræber efter at skabe godt sammenhold og yde god service til kunderne?

Hos Aplus VVS søger vi en erfaren VVS-montør, der brænder for at arbejde inden for faget med opgaver som bl.a. spjældopgaver, renovering af badeværelser og meget andet.

Om dig:

 • Du kan udføre alt fra service- og spjældopgaver til renovering af badeværelse og hus
 • Du kan både arbejde selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer
 • Du er som minimum uddannet VVS-montør
 • Du har almindeligt kørekort til bil (B-kørekort)
Bygcom A/SBygningskonstruktør

Bygcom A/S, Esbjerg

Vi mangler en dygtig og rutineret bygningskonstruktør i vores konstruktions- og tilbudsafdeling.

Bygcom ApS er Danmarks førende leverandør af præfabrikerede byggeelementer i stål til alle former for Parcelhuse, Villaer, Rækkehuse, Etagebyggeri, Bygningsfacader, Kontorbyggeri og lignende.

Hos Bygcom ApS vil du blive en vigtig del af vores konstruktionsteam, hvor du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på projekterne og på din hverdag. Du vil blive en nøgleperson i at tegne og udvikle de enkelte projekter, i tæt samspil med sælgeren og kunden

Vi tilbyder:

 • Fast arbejde i et uformelt arbejdsmiljø
 • En lønpakke der afspejler dine kvalifikationer
 • Muligheden for at udvikle dig i vor virksomhed
Egedal Kommune
Medarbejder til byudvikling og trafik

Egedal Kommune, Ølstykke

Med Egedal Kommunes mange byudviklingsarealer kommer en stor del af den forventede vækst i boliger og arbejdspladser i hovedstadsregionen i de kommende år derfor til at ske i Egedal Kommune.

Der er gang i byggeriet og trafikken. For at udvikle disse områder leder vi efter en projektleder mere som lyst til at arbejde med at sikre byggemodningen i disse områder og sagsbehandling inden for trafikområdet.

Du vil få mulighed for at indgå i og have ansvaret for projekter, der spænder fra større private og kommunale tværgående byudviklings- og byggemodningsprojekter til sparring og udvikling af mindre byggeprojekter i samarbejde med andre centre i administrationen. Ligeledes vil du være med til at sikre den tværgående koordinering af projekterne ved at bidrage med en jævnlig opfølgning på projekterne.

Egedal Kommune
Frederikshavn KommuneGenopslag - Erfaren byggesagsbehandler til Center for Teknik og Miljø

Frederikshavn Kommune

Center for Teknik og Miljø søger ny erfaren medarbejder til afdelingen Byg og Ejendomsdata for at styrke byggegruppen, da vi har forrygende travlt og fortsat ønsker at efterleve ambitionerne om effektiv og hurtig byggesagsbehandling.

Center for Teknik og Miljøs opgaver består i myndigheds-, planlægnings- og projektopgaver inden for områderne kommune- og lokalplaner, byggeri, veje, natur og miljø, ejendomsdata (BBR). I centret lægger vi vægt på at styrke det tværgående samarbejde for at sikre fleksibilitet og robusthed i opgaveløsningen.

Du vil som vores nye medarbejder blive tilknyttet Byggegruppen, som løser opgaver indenfor:

 • Byggesagsbehandling, herunder koordinering af byggesager i forhold til anden lovgivning og den øvrige del af myndighedsområdet.
 • Vejledning af rådgivere, virksomheder og borgere indenfor byggeområdet.
 • Administration af kommuneplan, lokalplaner, vedtægter og deklarationer.
Scandinavian Energy Contractor A/S (SEC)Construction Coordinator

Scandinavian Energy Contractor A/S (SEC)

Do you want to be part of an ambitious new venture delivering world-class, sustainable energy solutions? Headquartered in Allerød, Scandinavian Energy Contractor (SEC) A/S is committed to a future of energy-from-waste (EfW) plant building and operation in the UK and Europe.

Do you excel at visualising complex construction projects, all the while taking cost and time management into consideration? Do you obtain professional satisfaction from refining the building process? And do you want to help deliver world-class, sustainable energy solutions for millions of people around the world? Then you might be the Construction Coordinator that SEC is looking for.

If selected for the position, you will join an ambitious, innovative company. Our company culture promotes a creative, engaged workforce where you will have considerable influence on decision-making.

PeopleLinkDriftschef

PeopleLink søger for AB Holmegaarden i Nyborg

Drift, nybyg og renovering af almene boliger

Som driftschef hos AB Holmegaarden kommer du til at arbejde med driftsledelse, renoveringsprojekter og byggeprojekter relateret til boligforeningens nuværende og fremtidige boliger.

Der er i alt 18 ansatte i boligorganisationen, hvoraf 6 er ansat i administrationen og 12 er ansat i driften. Med reference til direktøren har du, i rollen som driftschef, ansvar for at lede og udvikle driftsafdelingens medarbejdere, og du har samtidig driftsansvaret for alle foreningens ejendomme, som tæller mere end 1100 lejemål.

Du træder ind i en organisation med engagerede og erfarne kolleger, hvor faglig sparring og et godt samarbejde vægtes højt. Herfra får du en central position, hvor du er med til at sætte kursen for en boligforening, som investerer i fremtiden.

Gem
MT Højgaard A/S
Entrepriseleder - Renovering - Søborg

MT Højgaard A/S

Er du motiveret af at have en central rolle i gennemførelsen af store renoveringsprojekter? Kan du lide at møde udfordringer i øjenhøjde?

Som entrepriseleder bistår du som udgangspunkt projektchefen med den daglige byggepladsledelse, hvilket omfatter styring af alle fagentrepriserne, planlægning, styring og byggepladskoordinering samt løbende opfølgning på kvalitetssikring, arbejdsmiljø og økonomi.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • deltage aktivt som entrepriseleder i gennemførelsen af bygge- og renoveringsprojekter fra start til slut
 • få ansvar for forhandling og kontrahering af fagentrepriser og leverandører i tæt samarbejde med projektchefen
Kalundborg Kommune
To stillinger som BYPLANLÆGGER og GIS-medarbejder – til Plan, Byg og Miljø

Kalundborg Kommune

Vi søger en byplanlægger, der vil arbejde med kommune- og lokalplanlægning samt andre opgaver inden for planområdet. Aktuelt er vi ved at lægge sidste hånd på Kommuneplan 2021, der samtidig lægger op til, hvad vi nærmere skal arbejde med i de kommende år, fx bymidter, landsbyer, og klima. Vi har også flere lokalplaner på bedding for boligområder, erhverv og detailhandel. Og endelig en række myndighedsopgaver relateret til planlægning, udstykning mv.

Vores opgaver er mangfoldige fra de store linjer til den konkrete ejendom i myndighedsbehandlingen. Vi forventer, at du har mod på begge aspekter alt efter de aktuelle arbejdsopgaver og dine kompetencer. Men vi vil være meget nysgerrige på, hvad du kan byde ind med, hvor du ser dine styrker og hvor du har dine interesser.

Vejdirektoratet
Vil du være med til at erhverve arealer til store infrastrukturprojekter i Danmark?

Vejdirektoratet, Skanderborg eller Hedehusene

Interesserer du dig for lovgivning inden for fast ejendom, naboret, miljøret og vejlovgivning? Kan du forhandle med- og formidle viden til samarbejdspartnere, lodsejere og berørte naboer i en god tone? Så er det måske dig, vi søger som fagansvarlig til Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet

Danmark har fået en ny infrastrukturaftale. Det betyder, at vi får travlt i Vejdirektoratet de næste mange år. Veje skal anlægges, nye forbindelser etableres og den grønne omstilling får et stort boost med flere cykelstier og ladestandere langs statsvejene.

Vejdirektoratet står over for realisering af en omfattende infrastrukturplan, som rækker mange år frem. Den omfatter både helt store motorvejsprojekter og mindre projekter som anlæg af cykelstier, støjskærme og rundkørsler. Til det skal vi erhverve arealer og rettigheder gennem ekspropriation og frivillige aftaler.

Vejdirektoratet