503 job matcher din søgning 503 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Louis Nielsen A/S
Salgselev til Grenaa

Louis Nielsen A/S

Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du vil blive en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Louis Nielsen A/S
Gem
Dagli'Brugsen
Salgselev, Dagli'Brugsen Rømø

Dagli'Brugsen

Drømmer du om en hverdag med fuld fart på, og vil du lære alt om at drive en butik?

Du kommer til at lære alt om at drive en dagligvarebutik med et stærkt lokalt koncept, og du får gode muligheder for at bringe dine egne ideer i spil.

Som salgselev arbejder du fuld tid i Dagli’Brugsen Rømø. Vi vil lære dig, hvordan du bliver en god købmand, der kan skabe salg og indtjening til din butik. Du får lov til at prøve kræfter med det hele – lige fra vareopfyldning i butikken, varebestilling, optimering af lageret, kundeservice på gulvet og i kassen til opfølgning på butikkens nøgletal. Kun din egen nysgerrighed sætter grænsen.

I løbet af dine 2 år som elev er du på 9 skoleophold af 1 uges varighed. På skolen lærer om du teorien bag alle de ting I udfører i butikken i dagligdagen – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør som I gør.

Dagli'Brugsen
Gem
Dagli'Brugsen
Salgselev, Dagli'Brugsen Øster Hornum

Dagli'Brugsen

Drømmer du om en hverdag med fuld fart på, og vil du lære alt om at drive en butik?

Som salgselev arbejder du fuld tid i Dagli’Brugsen Øster Hornum. Vi vil lære dig, hvordan du bliver en god købmand, der kan skabe salg og indtjening til din butik. Du får lov til at prøve kræfter med det hele – lige fra vareopfyldning i butikken, varebestilling, optimering af lageret, kundeservice på gulvet og i kassen til opfølgning på butikkens nøgletal. Kun din egen nysgerrighed sætter grænsen.

Vi har masser af spændende aktiviteter i gang året rundt. Hver 14. dag kommer der ny avis, som butikken skal stå klar til – og vi laver altid spændende udstillinger op til de større sæsoner, som f.eks. jul, påske, halloween, mv. Vi støtter også op om de aktiviteter, der er i lokalområdet.

Dagli'Brugsen
Gem
Meny
Har du, hvad der skal til for at blive slagter?

Meny, hele landet

Meny

Test dig selv. Se om du har, hvad der skal til for at blive gourmetslagter i Meny.

Blod på tanden? Klik her.

Meny
Ikast-Brande Kommune
Elev til Grundforløb 2 - SOSU-uddannelserne - optag til 1. november 2021

Ikast-Brande Kommune

2. grundforløb (GF2) er en forberedende uddannelse på 20 uger, som efterfølges af et hovedforløb til enten social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Som GF2 elev har du en stor interesse i og lyst til at arbejde professionelt med mennesker i alle livets faser og aldre.

Vi tilbyder:

 • Et miljø, hvor eleverne prioriteres højt både i skole og praksisforlagt undervisning.
 • Elevforløb, der bærer præg af et tæt samarbejde mellem sosu-skolen i Herning og Ikast-Brande Kommune.
 • Struktur på uddannelsen og klare aftaler om elevforløb.
HiFlux Filtration A/SRustfri Kleinsmed lærling søges

HiFlux Filtration A/S, Hedensted

Drømmer du om en uddannelse som rustfri kleinsmed, og har du hænderne skruet rigtigt på, så er en lærlingeplads hos HiFlux Filtration A/S måske noget for dig?

Vi søger en klejnsmed lærling til vores team, hvor du kan få en fantastisk fremtid med en håndværksmæssig uddannelse med masser af udfordringer. Vi har en uhøjtidelig tone og en munter hverdag. Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret og har sans for detaljen i dit arbejde.

Uddannelsen og jobbet indebærer blandt andet

 • Svejsning af rustfri tyndplade 0,5-3 mm plade
 • TIG-svejsning
 • Tegningsforståelse
Gem
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælperelev 2021 - 2022

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?
- så er du måske en af vores nye elever

Som social- og sundhedshjælper kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og støtte til mennesker, der har brug for det. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Hvorfor skal du være elev i Halsnæs Kommune?

 • Vi tager din uddannelse og din læring alvorligt
 • Du vil under hele uddannelsen være tilknyttet vores uddannelseskonsulent, som støtter og vejleder dig gennem forløbet
 • Vi kan tilbyde engagerede og velkvalificerede praktikvejledere og praktikansvarlige
 • Vi lytter til dine særlige ønsker og behov
BilkaSalgsassistentelev til Elektronik - Holstebro

Bilka

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Gem
fakta a/s
Salgselev, fakta Højby

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

fakta a/s
Kvickly
Salgselev, Kvickly, Nørresundby, Nonfood

Kvickly

Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte, fede skoleophold?

Brug 2 år på at få venner for livet, og tag en uddannelse, hvor du kan blive alt fra salgsassistent til mellemleder.

Som salgselev arbejder du fuldtid i Kvickly Nørresundby og har i alt 8 uger på skolebænken. I butikken prøver du kræfter med alt fra opfyldning af varer over lagerarbejde til at sidde ved kassen.

Vi vil give vores kunder en oplevelse, der er så god, at de går hjem med smil på læben. Sådan en oplevelse skaber du, når du for eksempel hjælper kunderne med at finde specialvarer. Og du kommer hen ad vejen på banen med gode ideer til, hvordan vi kan skabe de bedste kundeoplevelser.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

Kvickly
Kvickly
Ledertrainee Frugt&Grønt, Kvickly, Nørresundby

Kvickly

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 9 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Kvickly
Plandent A/S
Er du klar til at sætte tænderne i en IT-karriere?

Plandent A/S, Vallensbæk

Ønsker du som elev at udvikle dine kundeservice- og IT-kompetencer, samtidig med at du får en bred IT-uddannelse med speciale i dentalbranchen? Så er det lige dig, vi har brug for!

Som elev i Plandent vil du udvikle dine kundeservice- og IT-kompetencer samtidig med, at du får en bred IT-uddannelse med speciale i dentalbranchen.

Som elev vil du blandt andet blive oplært i at yde teknisk support på følgende områder:

 • Windows 10 & Windows Server 2012/16/19
 • Netværk inkl. firewall
 • Printere & scannere
 • Backup
Plandent A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Ventilationstekniker-lærling

Kemp & Lauritzen A/S

Som lærling hos Kemp & Lauritzen vil du lære, hvordan man bliver en dygtig tekniker og kommer til at udføre forskellige håndværksmæssige arbejdsopgaver på mange forskellige typer ventilationsanlæg.

Kemp & Lauritzen

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige svende, der tager sig tid til at lære fra sig.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Service og fejlfinding
 • Montering af anlæg og kanaler
 • Indregulering og måling af ventilationsanlæg
Kemp & Lauritzen A/S
C.K. Produktion A/S
Plastmagerlærling til sprøjtestøbning

C.K. Produktion A/S, Billund

Vi har travlt og søger derfor en plastmagerlærling til vores plastproduktion. Du kommer til at arbejde med plast, maskiner og robotter i en moderne produktionsvirksomhed, hvor vi har stor fokus på kvalitet. Vi støber i alle gængse plasttyper, og emnerne vejer fra få gram op til 5,5 kilo.

Har du interesse i teknik og maskiner, og kunne du tænke dig at arbejde i en spændende virksomhed, som er i positiv udvikling, så er denne uddannelse måske noget for dig.

C.K. Produktion A/S er en ordreproducerende virksomhed med godt 40 medarbejdere, som fremstiller sprøjtestøbte plastemner til industrien i både ind- og udland.

C.K. Produktion A/S
Lager- og logistiklærling

C.K. Produktion A/S, Billund

Vi søger en lærling til vores lager og forsendelse. Du kommer til at arbejde med lagerstyring, vareindgang, registrering, varepluk, forsendelse mv.

Har du interesse i lager og logistik, og kunne du tænke dig at arbejde i en spændende virksomhed, som er i positiv udvikling, så er denne uddannelse måske noget for dig.

C.K. Produktion A/S er en ordreproducerende virksomhed med godt 40 medarbejdere, som fremstiller sprøjtestøbte plastemner til industrien i både ind- og udland.

Gem
Dagli'Brugsen
Salgselev, Dagli'Brugsen Hejls

Dagli'Brugsen

Drømmer du om en hverdag med fuld fart på, og vil du lære alt om at drive en butik?

Du kommer til at lære alt om at drive en dagligvarebutik med et stærkt lokalt koncept, og du får gode muligheder for at bringe dine egne ideer i spil.

Som salgselev arbejder du fuld tid i Dagli’Brugsen Hejls. Vi vil lære dig, hvordan du bliver en god købmand, der kan skabe salg og indtjening til din butik. Du får lov til at prøve kræfter med det hele – lige fra vareopfyldning i butikken, varebestilling, optimering af lageret, kundeservice på gulvet og i kassen til opfølgning på butikkens nøgletal. Kun din egen nysgerrighed sætter grænsen.

I løbet af dine 2 år som elev er du på 9 skoleophold af 1 uges varighed. På skolen lærer om du teorien bag alle de ting I udfører i butikken i dagligdagen – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør som I gør. Skoleopholdene er meget andet end at sidde på skolebænken.

Dagli'Brugsen
SuperBrugsen
Delikatesseelev, SuperBrugsen Hørsholm

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et sjovt og støttende team.

Bliv delikatesseelev i SuperBrugsen Hørsholm. Vi fokuserer på friskhed og kvalitet og derudover bliver du ene del af et meget engageret team, vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold på tværs af hele butikken.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan forkæle dem med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser.

 • Du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken.
 • Du lærer at købe ind, anrette og tilberede alt fra frikadeller og smørrebrød til tapas og lasagne.

Du får en fed, målrettet elevtid, hvor du også kommer på kursus med en masse andre elever og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig venskaber for livet.

SuperBrugsen
føtexGourmetslagterelev - København S

føtex

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter?

Nogle mennesker har den, andre har ikke - passionen for madlavning og evnen til at skabe madoplevelser som andre husker.

I Salling Group udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde madretter er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

Det er ikke blot et kvalitetstempel at købe kød hos slagteren – det er fremtiden. Kvalitet, økologi og gourmetoplevelser er kommet for at blive, så der bliver brug for dygtige gourmetslagtere fremover. De fleste mennesker sætter nemlig pris på den gode og faglige vejledning, de kan få ved slagteren – både når det gælder en hyggelig middag for to, og når de får venner på besøg.

føtexSalgsassistentelev til Frugt og Grønt - København S

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Gem
SuperBrugsen
Salgselev, SuperBrugsen Gistrup

SuperBrugsen

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet?

Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Gistrup. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

SuperBrugsen