75 job matcher din søgning 75 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BAUHAUS
Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til BAUHAUS Hjørring

BAUHAUS

Kan du stå i spidsen for en hel afdeling af salgsglade medarbejdere, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg? Som afdelingschef i BAUHAUS får du lidt mere ansvar og frie rammer til at give kunderne de bedste oplevelser og gøre hverdagen sjov.

Denne stilling byder på mere end spændende udfordringer og glade arbejdsdage. Du kan bl.a. glæde dig til at få:

 • ordnede arbejdsforhold, med 1-2 ugentlige lukkevagter og weekendvagt hver 4. weekend
 • mulighed for at udvikle dine lederevner og tage det næste vigtige skridt i din karriere
 • sundhedsforsikring, pensionsordning og andre personalegoder

Hos BAUHAUS har vi altid kunden i centrum, og vores kunder spænder bredt – fra den professionelle håndværker til den ambitiøse amatør. Som afdelingschef i vores farver og belysning afdeling sikrer du, at kunderne altid får en god oplevelse, når de handler deres varer – uanset deres niveau.

IKEASales Manager

IKEA, Taastrup

You are passionate about inspiring, leading and developing people to create everyday growth in our market. You enjoy working in a fast-paced operational environment where you encourage an innovative, open and honest atmosphere, where giving and taking feedback is a natural part of your daily leadership. You are driven by achieving excellent results and creating a high level of customer satisfaction.

In this role you will secure a consistent, seamless positive customer experience through all our sales channels. You will have full responsibility for IKEA Taastrup sales function's.

To succeed in this assignment you:

 • Secure commerciality through the shopping experience.
 • Secure competent and high-performing teams and leaders who inspire and empower every co-worker to understand their contribution.
 • Motivate and inspire your team to promote our range, services and knowledge within home furniture and to develop the business.
Hansen Toft A/S
Salgschef/energipartner til erhvervslivet

Hansen Toft A/S søger for Energi Fyn i Odense

Brænder der en vedvarende energi i dig for at skabe markante forandringer? Vil du være med til at drive udviklingen af fremtidens energiløsninger? Så har du muligheden for at stå i spidsen for Energi Fyns salgsstrategiske omstilling fra produktsalg til løsningssalg baseret på solid energirådgivning.

Sammen med dine seks medarbejdere går du forrest og er den kompetente sparringspartner, fordi du selv har salgsansvar for kunder. Du ved, hvordan kunderne tænker og ved, hvad der virker og skaber herigennem et salgsfokuseret og dynamisk team med fokus på et positivt og resultatskabende samarbejde.

Hansen Toft A/S
Bestway Scandinavia A/SContact Center Supervisor

Bestway Scandinavia A/S, København

Til Bestways nye skandinaviske regionskontor i København søger vi en Contact Center Supervisor til en nyoprettet fuldtidsstilling.

Du vil blive ansvarlig for afdelingens opgaver samt for ledelse af et helt nyt team, som skal servicere kunder i Danmark, Sverige og Norge, primært i aftersales-regi, og du vil bl.a. komme til at arbejde tæt sammen med vores europæiske hovedkontor i Milano samt den kommercielle ledelse.

Afdelingen oprettes som led i en proces hvor Bestways kundeservice flyttes fra ekstern partner til internt i organisationen med henblik på at give vores B2B-kunder og forbrugere den optimale kundeservice- og aftersales-oplevelse.

Dine primære opgaver vil være:

 • Ledelse af afdelingens medarbejdere
 • Koordinering af afdelingens opgaver
 • Kundeservice- og aftersales (software i online-portal)
Gem
KAR+CO
Senior Key Account Manager

KAR+CO søger for kunde

Ansvar for det europæiske marked – Bæredygtige produkter

Det er virksomhedens ambition at hjælpe kunderne med at løfte deres CSR-profil. Dette gøres gennem en meget lang række tiltag, som virksomheden har iværksat i løbet af de sidste år for at placere sig solidt som den med de mest bæredygtige produkter på markedet.

I stillingen som Senior Key Account Manager vil du referere til selskabets Sales Director. Samlet består salgsteamet af 6 personer. Din opgave bliver at vedligeholde og udvikle gruppen af Key Accounts. Dette skal blandt andet gøres ved at dialogen ikke blot føres via de traditionelle kanaler, som kundens indkøbere, men også ved at bringe dialogen til kundernes CSR-ansvarlige. Du bliver ansvarlig for Key Accounts i hele Europa og skal derfor påregne 30-40 rejsedage årligt.

KAR+CO
Indrykket:
Royal StageKommerciel chef med passion for forretning, kultur, mennesker og udvikling

Royal Stage, Hillerød

Vil du være med til at ”løfte taget” på Royal Stage, så vi når nye højder….

Med din deltagelse udvider vi vores ledergruppe, og du skal medvirke til og have ansvaret for at styrke vores kommercielle rejse og derved sælge og markedsføre Royal Stage’s attraktive muligheder og produkter samtidig med, at du tiltrækker de rigtige ”navne” -og ”firmaer”, således at vi hæver barren for Royal Stage.

Sammen med lederteamet vil du medvirke til at udarbejde en ny overordnet vision og strategi med diverse delstrategier og handlingsplaner. Du vil bidrage gennem sparring og idéer til udvikling af forretningen, sikre de fælles mål, og få hele organisationen til at stå solidt funderet. Du vil referere til den adm. Direktør.

Schneider Electric Danmark A/S
GFS Sales Manager

Schneider Electric Danmark A/S, Ballerup

Are you looking for a rewarding, challenging, and developing Sales Manager job with the world’s most sustainable company, where you manage your sales team as well as contribute yourself to our growth in Services?

As Sales Manager in Global Field Services (GFS) you manage your team of Fields Services Sales Representatives in Denmark. Your focus is to lead and develop a high-performance sales team to achieve profitable growth. Your goal is to meet the yearly order targets and expected growth in a sustainable and commercially viable way.

As a leader you manage your team of currently 5 highly experienced salespeople to match business needs and evolution. You are the first among equals, as you lead your team by example; ensuring safety and cyber security standards are applied.

Schneider Electric Danmark A/S
NTP Technology A/SHead of Global Sales søges til ledende producent af udstyr til professional lyd

NTP Technology A/S, Gentofte

Har du interesse for ”den gode lyd”, og har du lyst til at sælge og markedsudvikle unikke audioprodukter til det topprofessionelle marked inden for broadcast, musik- og filmproduktion.

Arbejder du samtidigt systematisk med fokus på salg via slagspartnere internationalt og har en udadvendt natur med lyst til også direkte kundekontakt i et teknisk miljø,

så tilbyder NTP Technology dig et af markedets mest spændende jobs.

NTP Technology med brandet DAD er en af verdens førende leverandører af udstyr til brug inden for produktion af lyd. Vi er med vores produkter markedsledende inden for det professionelle/high-end segment. Alle vores produkter udvikles og produceres på vores faciliteter i Gentofte.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores produkter og vi søger derfor en Head of Global Sales, der skal være med til drive væksten og yderligere.

Truestory ApSHead of B2B

Truestory ApS, Højbjerg

Truestory hjælper tusindvis af mennesker afsted på fede oplevelser. Jo flere, der får gode oplevelser, desto større en succes er vi som virksomhed.

Vi leder efter en Head of B2B, der får ansvaret for at lede og udvikle et ny-etableret B2B team med tilstedeværelse på tværs af Danmark, Norge og Sverige – igennem direkte B2B-salg, salg igennem distributører og salg igennem retail.

Du bliver en del af vores forretning på et enormt spændende tidspunkt. Vi er for alvor ved at skifte gear, hvorfor du vil få rum til at udforske og byde ind med måder, hvorpå vi bedst angriber markederne på.

Som Head of B2B får du ansvaret for:

 • Top- og bundlinjeansvar for B2B-indsatsen på tværs af salgskanaler, produkter i Norge, DK og Sverige
 • Udvikling af salgsmateriale, interne salgssystemer og øvrige værktøjer der skal sikre succes
 • Skabe et miljø, hvor high-performance, udvikling og arbejdsglæde går hånd-i-hånd
 • Ledelsesmæssig ansvar af B2B-salgskonsulenterne
JBS Textile Group A/SOnline Sales Manager

JBS Textile Group A/S, Herning

Er du dataorienteret og resultatdrevet? Formår du at opbygge langsigtede kunderelationer? Evner du at se udviklingspotentiale for salget sammen med Key Accounts, så er du måske vores nye Online Sales Manager.

Du kommer til at stå i spidsen for vores online salgsafdeling, der sælger virksomhedens brands til online wholesale kunder, som f.eks. Boozt og Zalando. Du vil få berøring med flere af virksomhedens brands og skal håndtere salg af både herredame- og børnetøj.

ARBEJDSOPGAVER:

 • Salg af NOOS, sæsonvarer, kampagner og specialproduktioner
 • Analyse af data- og vareflow
 • Kampagneplanlægning
Jobindex A/S
Salgschef med solide ambitioner

Jobindex A/S søger for Adibus A/S i Viborg

Til vores medieportal under navnet bookascreen.dk søger vi en ambitiøs salgschef.

Du bliver ansat i Adibus A/S, som er en velkonsolideret virksomhed med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få et tæt samarbejde med direktøren for reklame- og medieforretningen samt kollegaer på tværs af virksomhederne Adibus A/S, FS2 reklame A/S og Eventgames A/S.

Du viser vejen ved selv at trække i salgstøjet og supplerer når og hvor det måtte kræves. Du får desuden det overordnede ansvar for at udbygge og tilgodese vores koncessioners ønske om en høj og stabil reklamebelægning. Du bliver den ”spillende træner”, der skal få teamet til at yde sit bedste, så vores ambitioner om at skabe en god arbejdsplads forenes med at opnå endnu bedre resultater.

Jobindex A/S
Gem
Coop365Salgschef Fakta/Coop365, Herning, Silkeborg og omegn

Coop365

Fakta/Coop365 søger en salgschef med stærk lederprofil til Herning, Silkeborg og omegn. Som salgschef vil du stå i spidsen for udviklingen af 16 butikker. Du bliver bl.a. ansvarlig for at nå budgetmål for distriktet, og du varetager et tungt ledelsesmæssigt ansvar.

Dine primære opgaver er:

 • Omsætte kædens strategier til konkrete handlinger for dit distrikt.
 • Skabe resultater på en troværdig og motiverende måde.
 • Sparringspartner og rollemodel for dine butikker.

Vi tilbyder:

 • At du bliver en del af salgschefgruppen, som består af i alt 24 salgschefer, heraf 11 i vest.
 • Et spændende og alsidigt job med stor frihed og fleksibilitet i en af Danmarks mest attraktive og spændende detailkæder.
 • En grundig onboarding og gode udviklingsmuligheder samt mulighed for at gøre karriere.
Elite Rekruttering
CSO til Treetops

Elite Rekruttering søger for Treetops i Vamdrup

Er du den aktive CSO, som brænder for salg og smagen af succes? Kan du motivere og inspirere, og drives du af at skabe resultater og performance? Så har Treetops en unik mulighed for den ambitiøse og målrettede CSO.

Som CSO for Treetops bliver du ansvarlig for opbygningen af salget i Europa af kvalitetsprodukter indenfor kompositterrasser, hegn, akustikløsninger til loft/væg og fibercement facadeplank og plader. Virksomheden er allerede godt etableret i Skandinavien og har lavet aftale med en af Europa’s største aktører indenfor byggemarkeder i Tyskland. Rammerne er sat, og forventningerne er høje til den nye CSO.

Vi tilbyder en spændende stilling i en økonomisk og international stærk og hurtig voksende virksomhed, der vandt Gazelle prisen i 2018, 2019 & 2020.

Tvis Køkkencenter Holstebro v/Hans Jørgen KobberupEr du en passioneret leder, og kan du få dit team til at performe på højt niveau?

Tvis Køkkencenter Holstebro v/Hans Jørgen Kobberup

Hos Tvis Køkkencenter Holstebro har vi rygende travlt, og for at kunne yde bedst mulig service til vores kunder – søger vi en erfaren, kreativ og engageret salgschef, som kan være med til at udvikle vores forretning – og sikre forsat vækst.

Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købsoplevelse ud over det sædvanlige. Kunderne skal føle sig inspirerede når, de kommer i butikken, og du skal sammen med teamet sikre, at I har gennemslagskraft og er vedholden i at nå jeres resultater.

For at få succes i dette job, skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandskab – samt sikre at salgsteamet er med på din rejse og værdier.

ISG Danmark
Visionary and dynamic Sales and Marketing Director

ISG Danmark recruiting on behalf of Q-Interline A/S in Roskilde

For Q-Interline we are recruiting a Sales and Marketing Director to join their team based in Tølløse, just outside of Copenhagen, Denmark. This is a new position created to support our ambitions of becoming a main player in dairy, food and agricultural segments through new markets in Europe and North America.

The position will be responsible for driving continued top line growth in our international business. To fill it, we are looking for a person with relevant and sales and marketing management experience, a thorough understanding of our the industry and a proven track record of entering new markets. Your responsibilities will include:

 • Optimize and expand our European sales presence in new selected areas
 • Develop and implement sales and marketing strategies and initiatives
 • Generate new sales through identification of new customers directly and through distributors
Falck Danmark A/S
Head of Auto - Commercial Management

Falck Danmark A/S, Copenhagen

We are currently looking for a Head of Auto, with a strong commercial acumen to join our Commercial Management team in Falck Assistance.

The team play a vital part in setting the direction and driving the commercial agenda. In this role you will be end-to-end responsible for the Auto area and key processes that goes across all product verticals. The auto area is the largest business area in Falck Assistance and covers all roadside assistance related activities across direct market subscriptions and the indirect markets within mobility and insurance.

As Head of Auto, you will be overall end-to-end responsible for the auto area, also including the external delivery and partner system, where you will be leading two senior network experts that have a long experience in developing and maintaining the existing setup.

Falck Danmark A/S
Sanistål A/S
Forretningschef til håndværkerbutikken i Haderslev

Sanistål A/S

Har du leder-dna, og motiveres du af, at være den der går forrest? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores håndværkerbutik i Haderslev? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger dig, der er garant for, at kunderne får den optimale kundeoplevelse i butikken. Det gør du bl.a. ved at sikre, at personalet altid har en positiv salgsindstilling, stor faglighed og en serviceminded adfærd. Vi søger en operationel leder, der tager del i den daglige drift samtidig med, at der er fuld fokus på ledelse af butikkens medarbejdere.

Som forretningschef skal du være en god købmand, der går forrest i salgsarbejdet og samtidig være opmærksom på at få alle med, kort sagt skal du være "En man får lyst til at følge". Udover personaleledelse fungerer du også som Saniståls repræsentant i lokalområdet, og er med i beslutninger, der også lokalt, kan gavne butikkens position og image.

Sanistål A/S
Konsulenthuset ballisager A/SManaging Director for A-One Denmark

Konsulenthuset ballisager A/S recruiting on behalf of A-One Danmark ApS in Skive

Do you have what it takes to further grow our Danish subsidiary and to run and develop our day-to-day operations? Are you able to outline and pursue our primary objectives and help us, A-One Denmark, grow and expand our animal nutrition technology so our feeds and supplements consistently are delivering great results for our customers worldwide?

We are an innovative animal nutrition company specializing in feeding young animals, and we have more than 35 years of experience from the industry. We are looking for a Managing Director to take responsibility for moving the business to the next level. We continuously work to develop solutions to the rigorous and unique demands of the livestock nutrition market – and to improve animal welfare and sustainability.

Gem
PPG Coatings Danmark A/S
Distriktschef

PPG Coatings Danmark A/S, Fyn/Sønderjylland

Er du en af de dygtigste på dit felt, og er du fuld af idéer til at øge omsætningen i farvekategorien? Og vil du være en del af en international organisation med gode muligheder for udvikling?

PPG er verdens førende virksomhed inden for overfladebehandling. I Danmark repræsenterer vi bl.a. varemærkerne Dyrup, GORI og Sigma Coatings.

Lige nu søger vi en Retail distriktschef, som skal være med til at nå vores ambitiøse vækstmål. Du er bosiddende på Fyn og gerne i Odenseområdet, hvor en stor del af din tid bruges hos kunderne.

PPG Coatings Danmark A/S
Columbus A/S
Head Of License Sales Operations

Columbus A/S, Ballerup

Do you have experience with software licenses? Do you focus on strong operational processes and possess strong knowledge about the most common sale models and accounting principles for software? And would you like to become a global people manager with a high level of responsibility and influence? Then this might be the position for you.

Columbus A/S

In this newly established role, you will lead a team of 5-8 License Specialists in a global team and be overall responsible for License Sales Operations for the Group.

You will have a close co-operation with our sales teams, business leaders and important external software partners in all our markets to establish and maintain strong operational license sales processes. You will ensure that we are in full control of our license revenue and cost.

Columbus A/S