421 job matcher din søgning 421 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blå Kors Danmark
Husassistent/SOSU-hjælper til Blå Kors Pensionat i Taastrup

Blå Kors Danmark

Blå Kors Pensionat i Taastrup søger en husassistent eller oldfrue, som kan være med til at holde huset og som samtidig har lyst til at arbejde sammen med mennesker i et pædagogisk miljø. Vi forestiller os, at du for eksempel har en baggrund som social- og sundhedshjælper. Vi har brug for dig, som kan skabe et rent og hyggeligt miljø i huset til glæde for vores beboere.

Vi er et botilbud, hvor stillingen kræver, at du er fleksibel med hensyn til opgaver og arbejdstid. Vi søger en, som vil sikre, at rengøringen er i top, og selv være deltagende i det. Vi arbejder med mennesker, som har haft det svært i livet. Vi fordrer en omgangstone, som er åben, humoristisk og respektfuld. Viden om målgruppen vil være en fordel.

Blå Kors Danmark
Gem
Aarhus Vand A/SSpildevandsoperatør

Aarhus Vand A/S

Trives du med en varierende hverdag, og har du lyst til at gøre en forskel for miljøet, så søger Aarhus Vand spildevandsoperatører, som skal være med til at servicere vores 4 renseanlæg i Aarhus.

Du kommer til at indgå i Team Renseanlæg Service sammen med 20 engagerede kollegaer, som servicerer de fire renseanlæg i Aarhus; Egå, Åby, Viby og Marselisborg.

Jobbet omfatter daglig drift, service og vedligehold af alt udstyr, rengøringsopgaver, runderinger og forefaldende arbejde mv. Vi varetager alle de daglige opgaver på anlæggene i tæt samarbejde med vores driftsteam og serviceværksted, samt deltager i forskellige ombygnings- og udviklingsprojekter.

Scandic Hotel A/S
Steward, part-time, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, Copenhagen

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our plates and glasses shine, we believe you could be our new kitchen steward at Scandic Webers. Scandic Hotel A/S

We know that you are professional to your core and always on top of the daily dishes. You like the buzz of working in a kitchen and we know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Duties

 • Operating semi and fully automated industrial dishwashers
 • Collecting dirty dishes and returning clean dishes
 • Ensuring that your section is clean and tidy
Scandic Hotel A/S
DSBServicemedarbejder til Stationsservice København Centrum

DSB

Vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser på stationerne? Og ser du dig selv indgå i en enhed, hvor du i et samarbejde med dine nærmeste kolleger, er medansvarlig for enhedens samlede produktion? Så er det måske dig vi leder efter!

Som servicemedarbejder er du med til at sikre, at vores stationer altid fremstår indbydende for kunderne. Nogle af dine primære opgaver blandt andet at holde både de udvendige og indvendige arealer på stationerne rene, herunder rengøring af toiletter, forhaller, venterum osv. Desuden skal du servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse, samt yde handicaphjælp m.m. Alt dette i en hverdag hvor du hurtigt skal kunne korrigere for en planlægning ved akut opståede ændringer.

DSB
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
MV Polering ApS
Vinduespudser

MV Polering ApS

Skal du have det eftertragtede job som vinduespudser hos MV Polering? 

Fri som fuglen, masser af frisk luft, solen skinner fra en  skyfri himmel, fuglene kvidrer friskt fra morgenstunden, og du kan være tidligt hjemme og nyde resten af dagen med familien.   

MV Polering ApS

Når vi samtidig giver rigtig god løn, nogle fede rammer, når  der skal hentes arbejde, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid? 

Hvad enten du er erfaren vinduespudser, eller aldrig før har prøvet det, så er der et job til dig med en god løn, især hvis du er fra Midt-/Østjylland - fortrinsvist fra området omkring Silkeborg.   

MV Polering ApS
Gem
MV Polering ApS
Vinduespudser

MV Polering ApS

Vores erfarne vinduespudsere tjener på den rigtige side af 30.000 kr. om måneden på et job, hvor de typisk er på arbejde 25-30 timer om ugen, og kører direkte ud til kunderne fra eget hjem i firmabilen – og hjem igen, når arbejdsdagen er omme.

MV Polering ApS

“Det er et hårdt - men også et fedt job. Efter en del år i butik, fandt jeg mit kald som vinduespudser, og det har jeg nu været i 6 år. Jeg har også været andre steder, men MV Polering er det bedste sted - uden tvivl.” - André K, vinduespudser

Når vi samtidig giver nogle fede rammer med godt socialt sammenhold, og hvor vi hygger om jer, når man en gang om ugen skal hente arbejde i Køge, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid?

MV Polering ApS
Lolland Kommune
Teamleder for Intern Service til Sektor for Service og Bygninger

Lolland Kommune, Maribo

Har du erfaring med ledelse inden for serviceområdet, og er du interesseret i driftsoptimering samt at sikre en effektiv og målrettet opgaveløsning i teamet?

Vi er lige nu på udkig efter en teamleder til teamet Intern Service – en del af sektoren Service og Bygninger i Lolland Kommune. Som teamleder kommer du til at have ansvar for vores 120 medarbejdere inden for rengøring og kantinedrift, og du skal sørge for planlægning og udvikling af teamet. En spændende stilling, hvor du kommer til at indgå i etableringen af det strategiske grundlag for sektoren i samarbejde med den øvrige ledelse.

Dine opgaver spænder over alt fra planlægning og udvikling af dit team til at bygge en solid samarbejdsflade ud til resten af organisationen.

Gem
GG EjendomsserviceRengøringsassistent

GG Ejendomsservice, Karlslunde

GG Ejendomsservice søger en servicemedarbejder til ejendomsservice som hovedsageligt består af trappevask.

Vi forventer af dig:

 • At du kan tale og skrive dansk
 • Har kørekort til almindelig bil
 • At du kan møde til tiden

Arbejdstid fra 5.30 til 13.30 mandag til fredag

De Forenede Dampvaskerier A/S
Produktionsmedarbejdere søges til spændende og innovativ virksomhed

De Forenede Dampvaskerier A/S, Odense

De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger energiske og engagerede produktionsmedarbejdere til sortering, vask og pakning af beklædning og rengøringsprodukter på vores vaskeri i Odense, som servicerer fødevareproducenter, daginstitutioner mm.

Jobbet indebærer:

 • Sorteringsopgaver
 • Vaske- & tørringsopgaver
 • Finish behandling, herunder både maskinelle samt manuelle processer
 • Arbejdstiden er 37 timer ugentligt varierende mellem 06.00 – 19.00
De Forenede Dampvaskerier A/S
THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent til plejehjemmet Kristianslyst

THISTED KOMMUNE

Har du lyst til at gøre rent på vores plejehjem? Så tilbyder vi et job som rengøringsassistent på plejehjemmet Kristianslyst. Hvis du ønsker dig et job, hvor der er stor vægt på kvalitet og selvstændighed, så har vi måske noget, der matcher dine ønsker.

Som rengøringsassistent er du en del af vores serviceteam og SOSU-team og varetager rengøring af lejligheder og fællesarealer på vores plejehjem med i alt 40 lejligheder. Der kan også blive tale om andre opgaver i f.eks. vores vaskeri.

Plejehjemmet Kristianslyst tilbyder

 • Et spændende job, hvor ikke mange dage ligner hinanden
 • Et levende hus, der er i konstant udvikling. Derfor vægtes tæt sparring med andre faggrupper højt
 • God introduktion, hvor du bl.a. får din egen ’buddy’, som du kan sparre med og selvfølgelig spørge om alt
Gem
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringshusmedarbejder - 10 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S

Q-Park Operations Denmark A/S søger parkeringshusmedarbejder til at rengøre og vedligeholde vores parkeringshuse i Københavnsområdet samt servicere de kunder, der benytter parkeringshusene.

Din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid bliver ca.10 timer. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil dog ligge i tidsrummet 15.00-23.15 på hverdage og hver anden weekend i tidsrummet 07.00-23:15.

I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Det er en forudsætning for at få jobbet, at du har kørekort og er en habil bilist, da du skal køre mellem vores forskellige parkeringshuse.

Du bør også være tekniske anlagt, og have IT kundskaber på brugerniveau, da du skal kunne afhjælpe mindre tekniske fejl og dele af vores uddannelsesforløb forgår via e-learning.

Billund Lufthavn A/SAssisterende teamledere til rengøringsafdelingen

Billund Lufthavn A/S

Kan du lide at have mange bolde i luften på én gang? Så er det måske dig, der skal være én af vores nye assisterende teamledere i rengøringsafdelingen i Billund Lufthavn

Med direkte reference til vores Duty Manager søger vi engagerede og kvalitetsbevidste assisterende teamledere, som vil medvirke til den forsatte udvikling i rengøringsafdelingen.

Udover at være bindeled til Duty Manager indebærer opgaverne for de assisterende teamledere blandt andet:

 • Planlægning og afvikling af de daglige driftsopgaver
 • Kvalitetsopfølgning i forhold til de indgåede aftaler med flyselskaber og vores kunder i lufthavnen
 • Omfordeling af ressourcer i forbindelse med akutte bemandingsbehov.
Den Sociale Virksomhed
Rengøringsassistent til Rønnegård

Den Sociale Virksomhed, Gørløse

Vi søger en erfaren rengøringsassistent, der er serviceminded, mødestabil og grundig.

Stillingen er på 20 timer/uge - til besættelse snarest. Der kan i perioder være mulighed for merarbejde ud over de 20 timer.

Rønnegård er et højt specialiseret bo–, aktivitets- og samværstilbud (jf. Lov om socialservice efter §§ 103, 104 og 108) for 27 voksne. Beboerne har varige og komplekse udviklingsforstyrrelser og nedsatte funktionsevner i kombination med psykiatriske diagnoser og nogle er tillige domfældte. Vi er placeret naturskønt i Gørløse udenfor Hillerød.

Den Sociale Virksomhed
Weibel Scientific A/SRengørings- og serviceassistent

Weibel Scientific A/S, Allerød

Tager du ansvar, og har du øje for detaljerne? Sætter du en ære i at tingene er i orden, og er pligtopfyldende og stabil? Har du samtidig en uddannelse og flere års erfaring med rengøringsfaget, så er det lige dig, vi leder efter.

Som rengørings- og serviceassistent har du en vigtig rolle som vigtig support for dine kolleger. Din indsats er også synlig og vigtig, når vi modtager gæster fra hele verden, og det er derfor vigtigt for os at du også kan lide at kvaliteten af dit arbejde er i orden.

Dine primære opgaver vil være:

 • Rengøring af vores på kontorfaciliteter, gangarealer, køkkener m.m.
 • Rengøring og vedligehold af vores biler (vask, støvsugning)
 • Rengøre kaffemaskiner samt det dagligt vedligehold
Recover
Bliv hverdagens helt – Bliv sanitør

Recover, Vejle

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader.

Recover Nordic ApS

Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

Vi sørger selvfølgelig for et godt introforløb, og du får løbende kurser afhængig af dine ønsker og behov. Vi tilbyder særdeles attraktive ansættelses- og lønforhold og ikke mindst et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på udvikling af vores medarbejdere.

Gem
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye afløser til rengøring på skoler og børnehaver i Kalundborg Kommune?

ISS Facility Services A/S

ISS søger en dygtig servicemedarbejder som afløser hos vores kunde i Kalundborg Kommune. Som servicemedarbejder har du ansvaret for den daglige rengøring, hvor dine opgaver blandt andet vil bestå af afvaskning af gulve og inventar samt rengøring af toiletter, omklædning og baderum.

Du bliver en del af et godt team, der sammen leverer den gode standard og kvalitet, der er aftalt med kunden. Du får desuden ansvar for dine egne områder, og vi ønsker, at du er fleksibel og hjælper teamet under sygdom og ferie. I stillingen som servicemedarbejder tilbyder vi løn efter overenskomst, en række personalegoder, gode kolleger, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dig.

ISS Facility Services A/S
JulemærkefondenJulemærkehjemmet Fjordmark søger en rengøringsassistent

Julemærkefonden, Kruså

Stillingen er på 32 timer og ønskes besat fra den 1. november 2021. Stillingen består af rengøring af Julemærkehjemmet samt tøjvask af børnenes tøj. Der vil også være mulighed for ind i mellem at hjælpe i køkkenet.

Julemærkehjemmet Fjordmark, der drives af Julemærkefonden, er en døgninstitution med plads til 30 børn i alderen fra 7 til 14 år. Et ophold varer 10 uger. På Fjordmark tilstræber vi, at give hvert enkelt barn et godt ophold, og stiller mange krav til børnene og hinanden. Vi arbejder struktureret og lægger meget vægt på samarbejdet med børnenes forældre.

Vi kan tilbyde:

 • Gode rammer på og omkring Fjordmark.
 • En spændende arbejdsplads med mange udfordringer og muligheder.
 • Arbejdstiderne vil være i hverdagene og som udgangspunkt i tidsrummet mellem kl. 6.00 - 17.00.
Gem
Røde Kors Asylafdeling
Praktisk medarbejder til det nyoprettede Center Sandvad

Røde Kors Asylafdeling, Jelling

Center Sandvads målgruppe er voksne asylansøgere eller personer med en adfærd, som ikke kan rummes på et ordinært indkvarteringssted. De fleste har som følge af deres lidelser varige funktionsnedsættelser og stort behov for støtte og vejledning i hverdagen.

Røde Kors

Center Sandvad er et åbent døgnbemandet center med en kapacitet på 20 beboere. Centret skal yde en kvalificeret og tværfaglig indsats for målgruppen, hvor opgaven er at introducere beboerne til en hverdag med struktur, faste rammer og almindelig døgnrytme.

Arbejdsopgaver:

 • Sikre renholdelse af centret i samarbejde med den tekniske medarbejder
 • Sikre korrekt anvendelse af rengøringsmidler, maskiner samt sikkerhedsudstyr
 • Udarbejde rengøringsstandarder og rengøringsplaner
Røde Kors Asylafdeling
3F Kursusejendom LangsøhusRengøringsassistent/Blæksprutte

3F Kursusejendom Langsøhus, Silkeborg

Er du en teamplayer, der er klar på en travl og alsidig hverdag, hvor ikke 2 dage er ens. Er du omstillingsparat, selvstændig, fleksibel, imødekommende og altid klar til at yde den bedste service for vores kunder? Så kunne du måske være vores nye medarbejder!

Opgaver

 • Rengøring af fælles områder.
 • Rengøring af værelser.
 • Opfyldning og rengøring af kaffeautomater

Vi forventer at du:

 • Har et godt overblik, kan planlægge samt holde hovedet koldt når det går stærkt.
 • Aktivt er med til at opretholde et godt og humørfyldt arbejdsmiljø.
 • Kan tænke ud af boksen og kreativt, så vi sikrer at vores høje standard altid overholdes, og vores gæster altid får den bedste service.