61 job matcher din søgning 61 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSBServicemedarbejder til Stationsservice København Centrum

DSB

Vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser på stationerne? Og ser du dig selv indgå i en enhed, hvor du i et samarbejde med dine nærmeste kolleger, er medansvarlig for enhedens samlede produktion? Så er det måske dig vi leder efter!

Som servicemedarbejder er du med til at sikre, at vores stationer altid fremstår indbydende for kunderne. Nogle af dine primære opgaver blandt andet at holde både de udvendige og indvendige arealer på stationerne rene, herunder rengøring af toiletter, forhaller, venterum osv. Desuden skal du servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse, samt yde handicaphjælp m.m. Alt dette i en hverdag hvor du hurtigt skal kunne korrigere for en planlægning ved akut opståede ændringer.

DSB
Kalundborg Kommune
Team Idræt og Fritid søger to livreddere til Kalundborg Svømmehal

Kalundborg Kommune

Til Kultur–og Idrætshallerne Kalundborg søges snarest livreddere (tekniske servicemedarbejdere) til Kalundborg Svømmehal.

Vi søger både fuldtid og deltid, hvor den ugentlige arbejdstid kan aftales i forbindelse med ansættelsessamtalen. Ved deltid kan der primært forventes aften og weekendarbejde, jobbet vil således kunne varetages ved siden af studie eller uddannelse.

Som livredder i Kalundborg Svømmehal vil du skulle løse mange alsidige opgaver hvor en typisk arbejdsdag både vil indeholde opsyn i bade- og omklædningsrum og ved svømmebassinerne, rengøring og billetsalg.

Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lolland Kommune
Teamleder for Intern Service til Sektor for Service og Bygninger

Lolland Kommune, Maribo

Har du erfaring med ledelse inden for serviceområdet, og er du interesseret i driftsoptimering samt at sikre en effektiv og målrettet opgaveløsning i teamet?

Vi er lige nu på udkig efter en teamleder til teamet Intern Service – en del af sektoren Service og Bygninger i Lolland Kommune. Som teamleder kommer du til at have ansvar for vores 120 medarbejdere inden for rengøring og kantinedrift, og du skal sørge for planlægning og udvikling af teamet. En spændende stilling, hvor du kommer til at indgå i etableringen af det strategiske grundlag for sektoren i samarbejde med den øvrige ledelse.

Dine opgaver spænder over alt fra planlægning og udvikling af dit team til at bygge en solid samarbejdsflade ud til resten af organisationen.

De Forenede Dampvaskerier A/S
Produktionsmedarbejdere søges til spændende og innovativ virksomhed

De Forenede Dampvaskerier A/S, Odense

De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger energiske og engagerede produktionsmedarbejdere til sortering, vask og pakning af beklædning og rengøringsprodukter på vores vaskeri i Odense, som servicerer fødevareproducenter, daginstitutioner mm.

Jobbet indebærer:

 • Sorteringsopgaver
 • Vaske- & tørringsopgaver
 • Finish behandling, herunder både maskinelle samt manuelle processer
 • Arbejdstiden er 37 timer ugentligt varierende mellem 06.00 – 19.00
De Forenede Dampvaskerier A/S
ARC – Amager RessourcecenterGenbrugsvejledere på deltid

ARC – Amager Ressourcecenter

Vil du arbejde fast hver anden weekend? Har du erfaring med god kundeservice og lyst til at rådgive og vejlede kunder i miljøvenlig affaldssortering og genanvendelse – så er det måske dig, vi søger.

ARC har brug for nye genbrugsvejledere på deltid, der kan servicere vores kunder på vores genbrugspladser, som er placeret i kommunerne Dragør, Tårnby, Hvidovre, Frederiksberg og København.

Som genbrugsvejleder er din vigtigste opgave at bidrage med at rådgive og vejlede vores kunder, når de besøger vores genbrugspladser. Vi har omkring en million kunder hvert år. Vi forventer derfor, at du er synlig på genbrugspladsen, imødekommende, hjælpsom og at det falder dig naturligt at være opsøgende og positiv overfor vores kunder.

Du skal kunne inspirere og besvare spørgsmål fra kunderne med viden og indsigt i fraktioner og deres muligheder for sortering og genanvendelse.

Recover
Bliv hverdagens helt – Bliv sanitør

Recover, Vejle

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader.

Recover Nordic ApS

Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

Vi sørger selvfølgelig for et godt introforløb, og du får løbende kurser afhængig af dine ønsker og behov. Vi tilbyder særdeles attraktive ansættelses- og lønforhold og ikke mindst et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på udvikling af vores medarbejdere.

Ovethi Dansk Dækservice A/S
Dækmontør – Din fremtid starter hos Ovethi!

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Holstebro

Læn dig tilbage, luk øjnene og tænk lidt over det... Hvad er en god arbejdsplads for dig?

 1. Ovethi Dansk Dækservice A/SEr det et velrenommeret firma, hvor der er orden i sagerne og styr på forretningen?
 2. Hvor udstyret og fagligheden er i top - og faciliteterne moderne?
 3. Hvor udvikling, kommunikation og ledelse er i fokus – og hvor kommandovejene er korte?

Til vores afdeling i Holstebro søger vi lige nu en dygtig dækmontør til arbejde ude hos vores kunder og på værkstedet. Jobbet er alsidigt, men består primært af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge til person- og varevogne samt til materiel inden for landbruget, transportbranchen og industrien. Det er vigtigt, at du har kørekort til personvogn og taler, læser og skriver dansk. Desuden kunne det være dejligt, hvis du har truckcertifikat og godt kendskab til dæk-/autobranchen.

Ovethi Dansk Dækservice A/S
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Dækmontør – Din fremtid starter hos Ovethi!

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Uldum

Læn dig tilbage, luk øjnene og tænk lidt over det... Hvad er en god arbejdsplads for dig?

  Ovethi Dansk Dækservice A/S
 1. Er det et velrenommeret firma, hvor der er orden i sagerne og styr på forretningen?
 2. Hvor udstyret og fagligheden er i top – og faciliteterne moderne?
 3. Hvor udvikling, kommunikation og ledelse er i fokus – og hvor kommandovejene er korte?

Til vores afdeling i Uldum søger vi lige nu en dygtig dækmontør til arbejde ude hos vores kunder og på værkstedet. Jobbet er alsidigt, men består primært af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge til person- og varevogne samt til materiel inden for landbruget, transportbranchen og industrien. Det er vigtigt, at du har kørekort til person- og lastvogn og taler, læser og skriver dansk. Desuden kunne det være dejligt, hvis du har truckcertifikat og godt kendskab til dæk-/autobranchen.

Ovethi Dansk Dækservice A/S
Gem
Røde Kors Asylafdeling
Praktisk medarbejder til det nyoprettede Center Sandvad

Røde Kors Asylafdeling, Jelling

Center Sandvads målgruppe er voksne asylansøgere eller personer med en adfærd, som ikke kan rummes på et ordinært indkvarteringssted. De fleste har som følge af deres lidelser varige funktionsnedsættelser og stort behov for støtte og vejledning i hverdagen.

Røde Kors

Center Sandvad er et åbent døgnbemandet center med en kapacitet på 20 beboere. Centret skal yde en kvalificeret og tværfaglig indsats for målgruppen, hvor opgaven er at introducere beboerne til en hverdag med struktur, faste rammer og almindelig døgnrytme.

Arbejdsopgaver:

 • Sikre renholdelse af centret i samarbejde med den tekniske medarbejder
 • Sikre korrekt anvendelse af rengøringsmidler, maskiner samt sikkerhedsudstyr
 • Udarbejde rengøringsstandarder og rengøringsplaner
Røde Kors Asylafdeling
LOXAM A/S
Servicemedarbejder med overblik og godt humør!

LOXAM A/S, Karlslunde

Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny servicemedarbejder på holdet. Du bliver en del af et stærkt og meget erfarent hold, med ”god” humor og plads til selvstændighed.

Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice og holde orden- så er du måske den, vi søger?

Arbejdsopgaver:

 • Klargøring af maskiner, hvilket omfatter en proces, hvor du modtager materiellet, gennemgår for fejl og mangler, vasker og klargør til næste udlejning.
 • Udlevering af materiel til kunder
 • Ad-hoc opgaver og ansvar for oprydning på plads og værksted, så den altid fremstår trimmet.

Din indgangsvinkel til jobbet kan være mange, vigtigst er, at du har hænderne godt skruet på, og har overblik.

LOXAM A/S
LOXAM A/S
Servicemedarbejder med overblik og godt humør!

LOXAM A/S, Sønderborg

Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny servicemedarbejder på holdet. Du bliver en del at et stærkt og meget erfarent hold, med ”god” humor og plads til selvstændighed.

Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice og holde orden- så er du måske den, vi søger?

Arbejdsopgaver:

 • Klargøring af maskiner, hvilket omfatter en proces, hvor du modtager materiellet, gennemgår for fejl og mangler, vasker og klargør til næste udlejning.
 • Kundeservice og kundeekspedition, hvor du modtager kunder, der besøger afdelingen, håndterer ordreregistrering og hjælper dem til at komme bedst muligt videre.
 • Ad hoc-opgaver og ansvar for oprydning på plads og værksted, så den altid fremstår trimmet.
LOXAM A/S
RGC Management A/S
Juleassistance til Informationen på Torvet i Rosengårdcentret

RGC Management A/S, Odense

Er du serviceminded og har let til smil? Kan du holde hovedet koldt i travle perioder og har du behov for job i årets sidste måneder?

Informationen i Rosengårdcentret er på mange måder omdrejningspunkt for kundernes oplevelse i centret. Som medarbejder i Informationen møder du derfor mange forskellige udfordringer og har mange bolde i luften.

Vi søger en udadvendt og smilende kollega, der kan assistere teamet i Informationen med bl.a. kundebetjening, håndtering af gavekort, betjening af udenlandske kollegaer, vejledning om faciliteter og butikker i centret samt dialog med centrets øvrige afdelinger. Service er i alle henseender et vigtigt element.

Gem
Norrecco A/S
Pladsmedarbejder

Norrecco A/S, Greve

Er du Norreccos nye pladsmedarbejder?

Har du erfaring med at køre gummiged og gravemaskine, er fleksibel og mødestabil så kan vi tilbyde dig ansættelse på vores plads i Greve.

Vi søger en robust medarbejder, der kan lide at køre gummiged og gravemaskine, som ikke er bange for at gå til hånde andre steder på pladsen.

Vi har stort fokus på vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du besidder holdånd, har et godt overblik og tager en udfordring med et smil.

Ansættelse vil ske hurtigst muligt, da vi står og mangler dig, men vi venter gerne på den rette.

Norrecco A/S
Bagger Låse & Alarm A/S
ABA SERVICETEKNIKER

Bagger Låse & Alarm A/S, Ballerup

Ønsker du at blive ABA tekniker i en virksomhed, der har godt håndværk og god kundeservice som kendetegn? Det forpligter naturligvis.

Bagger Låse & Alarm er en af Danmarks førende virksomheder inden for mekanisk og elektronisk sikring til både erhverv og offentlige kunder. Der er masser at se til med mange, spændende projekter, store som små, og derfor søger vi også en ny servicetekniker med speciale i brandalarmer.

Som servicetekniker skal du servicere og/eller installere alm. og komplekse brand- og varslingsløsninger for kunder af alle størrelser. I jobbet får du rig mulighed for at udfordre dine tekniske kompetencer og interesser.

Bagger Låse & Alarm A/S
Gem
Metro Service A/S
Metro Steward

Metro Service A/S, København

Brænder du for at levere god kundeservice? Har du teknisk snilde, og kan du holde hovedet koldt også i pressede situationer. Så er du måske en af de stewarder, vi lige nu rekrutterer til vores stewardteams.

Som steward i Københavns Metro er du Metroens ansigt udadtil. Du har en alsidig og varieret arbejdsdag, hvor du hjælper vores passagerer til en god rejseoplevelse. Uanset om du bemander stationer eller arbejder i Metrotoget, skal du derfor være i stand til altid at møde vores kunder professionelt og med et smil.

Stewardgruppen udfører desuden arbejde af sikkerhedsmæssig og teknisk karakter, og du skal om nødvendigt kunne fremføre tog, evakuere passagerer og yde førstehjælp. Det er derfor afgørende, at du kan se dig selv i en rolle, hvor du med din tekniske forståelse og blik for sikkerhed er med til at sikre den fortsatte stabile drift af Metroen.

Metro Service A/S
Gem
Q-Park Operations Denmark A/SP-husmedarbejder – fuldtid

Q-Park Operations Denmark A/S, Odense

Q-Park søger en p-husmedarbejder til servicering af kunderne i vores P-huse i Odense.

Udover kundeservice består jobbet også i lettere håndværksmæssige og tekniske opgaver f.eks. lettere reparation af tekniske anlæg samt lettere rengøring af P-husene. Din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid bliver 37 timer, og vagtplanen er fordelt på alle ugens 7 dage, men med faste planlagte weekendfri.

Dine primære vagter vil hovedsageligt være vagter i dagtimerne, men også enkelte aftenvagter kan forekomme ved specielle lejligheder eller events.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Passager Agent

Menzies Aviation (Denmark) A/S, Kastrup

Der er tale om et yderst udadvendt job, med stor kontaktflade til passagerer, flyselskabsrepræsentanter, lufthavnens og virksomhedens øvrige ansatte m.fl. Jobbet kræver modenhed, lysten og evnen til at bevare roen og overblikket, selv i pressede situationer, og evnen til at levere kundeservice af høj standard.

Opgaverne foregår i afgangshallen, primært Terminal 2, hvor de tager udgangspunkt i følgende:

Menzies Aviation (Denmark) A/S
 • Checkin af passagerer til forskellige destinationer med forskellige flyselskaber: Med forskel i anvendelse af IT-systemer, afhængigt af flyselskab
 • Dokumentkontrol af pas og visum ved check in og på gates
 • Eskortering af og assistance til børn der rejser uledsaget
Menzies Aviation (Denmark) A/S
Frederiksberg KommuneFrederiksberg Parkering søger Cityassistent

Frederiksberg Kommune

Har du mod på en alsidig hverdag, hvor du får masser af motion og frisk luft, så er Cityassistent i Frederiksberg Parkering måske noget for dig.

Vi lægger vægt på, at du har en venlig og myndig fremtoning, er robust i pressede situationer, god til at kommunikere og har et godt humør og gode samarbejdsevner.

Din hovedopgave bliver at varetage rollen som parkeringsmyndighed i kommunen og udstede parkeringsafgifter til parkanter, der overtræder parkeringsreglerne, vejlede trafikanter og borgere. Derudover skal du være besøgende/turister behjælpelig med vejvisning mv., samt observere og indberette fejl og mangler på gader og veje, eksempelvis vedrørende graffiti, skiltning og afmærkning.

Recover
Bliv sanitør/forperson i vores løsøresegment i Vordingborg

Recover

 • Kan du se dig selv i en stilling, hvor du primært arbejder som løsøre sanitør og til tider har ansvar samt administrative opgaver i rollen som forperson?
 • Er du kundeorienteret og formår at sætte dig ind i kundens sted? Har du den rette erfaring, så du kan levere fremragende kundeservice?
Recover Nordic ApS

I stillingen som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber.

Som sanitør i vores løsøresegment vil du have særligt fokus på løsørehåndtering, hvor din arbejdsdag vil forløbe fra vores skadecenter i Vordingborg og ude hos vores kunder i området.

Recover