128 job matcher din søgning 128 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ørskov Begravelsesforretning v/Michael ØrskovBedemand - 37 timer

Ørskov Begravelsesforretning v/Michael Ørskov, Holbæk og Nykøbing Sj.

Vi er en 4. generations begravelsesforretning, men vi er bestemt ikke gammeldags. Vi gør brug af den nyeste teknologi indenfor arbejdsstyring og vil gerne give den bedste service til både pårørende og samarbejdspartnere.

Vi har døgnåbent alle dage og har faste vagter hver 4. weekend. Helligdage dækkes med skiftende vagter.

Den daglige arbejdstid er fra 9-16, men der kan forekomme overarbejde.

Vores medarbejdere skal altid være præsentable, seriøse, tillidsskabende og kunne indgå klare aftaler. I vores daglige arbejde bruges digital indberetning og scanning af dokumenter. Derfor er det vigtigt at være fortrolig med it.

Det Kongelige TeaterProducent til Operaen

Det Kongelige Teater, København

Som producent på Operaen indgår du i et team af projektledere, der håndterer udvikling, produktion og afvikling af såvel store som små operaproduktioner på Det Kongelige Teaters egne scener og på turné.

Producentens opgave er at understøtte den kunstneriske proces ved hjælp af Det Kongelige Teaters projektmodel, hvorfor et stor kendskab/erfaring til en produktions forskellige faser er afgørende.

Producenten fungerer som projektleder af et internt produktionsteam, der omfatter repræsentanter fra Det Kongelige Teaters kunstneriske administration, værksteder og tekniske afdelinger, med ansvar for at produktionen gennemføres til tiden og inden for de økonomiske rammer.

Den Selvejende Institution Kunstmuseet TrapholtMuseumsinspektør

Den Selvejende Institution Kunstmuseet Trapholt, Kolding

Trapholt søger udadvendt og dygtig museumsinspektør med tiltrædelse 1. december 2021. Stillingen er en 2-årig projektansættelse.

Som museumsinspektør på Trapholt vil du indgå i tæt samarbejde med museets kunst- og designfaglige team med udarbejdelse af nationale og internationale udstillinger, forskning samt formidling af museets samling. Du vil have opgaver inden for:

 • Udarbejdelse af udstillinger i samarbejde med museets øvrige inspektører og udstillingschef
 • Samlingsvaretagelse og registrering
 • Fundraising til udstillinger, nyerhvervelser og konservering til museets samling af møbler, keramik, tekstil og malerier
Den Selvejende Institution Kunstmuseet Trapholt
Kulturministeriet, DepartementetRektor for Den Danske Scenekunstskole

Kulturministeriet, Departementet, København

Kulturministeriet søger en rektor for Den Danske Scenekunstskole, der kan sikre skolens fortsatte bidrag til et levende kunst- og kulturliv både som uddannelses- og kulturinstitution.

Rektor skal være en samlende leder, der med afsæt i menneskelige og faglige kompetencer kan realisere visionen for hele Den Danske Scenekunstskole som uddannelsesinstitution, kulturinstitution og arbejdsplads med den kunstneriske praksis som fundament.

Det er afgørende, at rektor har en stærk organisatorisk forståelse og kan sikre tydelige beslutningsprocesser med klare ansvarsdeling og relevant inddragelse. Der lægges endvidere vægt på, at rektor er visionær og formår at inspirere og engagere, er dynamisk og kan agere med stor gennemslagskraft både internt og eksternt.

Værløse MenighedsrådAdministrationschef til Værløse/Hareskov sogne

Værløse Menighedsråd

Værløse/Hareskov sogne søger en administrationschef til ansættelse pr. 1. november eller snarest derefter til at tage ansvar for og at varetage den daglige ledelse af administrationen.

Værløse/Hareskov sogne er et pastorat, som består af 2 selvstændige sogne, med hver sit menighedsråd: Værløse sogn med 2 kirker og Hareskov sogn med 1 kirke. Pastoratet deler 5 præster.

Stillingen omfatter følgende ansvarsområder:

 • Overordnet daglig leder for administrationen og kirkegårdene
 • Sekretær og sagsbehandler for
  • De to menighedsråd og forretningsudvalgene
  • Det Fælles Forretningsudvalg
  • Synsforretninger for begge råd
 • Afholdelse af de årlige lovpligtige personalemøder og medarbejderudviklingssamtaler
 • Overordnet ansvar for budget og regnskab, herunder løn og udarbejdelse af årsregnskab.
 • Ansættelsesbreve, stillingsbeskrivelser og funktionsbeskrivelser.
Tour Partner Group NordicsSenior Sales & Operations Manager for the French speaking markets

Tour Partner Group Nordics, Charlottenlund

We are one of the leading incoming tour operators specialising in the Nordic & Baltic destinations. Our clients are based throughout Europe, APAC and LATAM. For our Copenhagen based office, we are currently seeking a Senior Sales & Operations Manager for the French speaking markets, starting In 2021.

This senior role prioritises our higher-value client relationships and departmental those clients in France and French-speaking territories. It is expected that you will travel to your clients from time to time and attend trade fairs representing the company and its values to your portfolio of clients. You are the first point of contact for these clients and have responsibility for their performance and satisfaction. Together with your clients you will develop authentic itineraries and create memories for their customers that should last a lifetime.

PlanetariumOPERATØR, deltid

Planetarium, København

Som operatør i Planetarium kan du være med til at bringe Planetarium ind i en helt ny æra. Du bliver en vigtig del af teknisk afdelings team af operatører. Dine primære arbejdsopgaver er at afvikle film, forestillinger, foredrag, undervisning, science shows m.m., men lige så vigtigt er det, at du giver vores gæster en fantastisk service ved bl.a. at holde gæsteområder og forevisningssale præsentable, indbydende og ikke mindst rengjorte. Vi anvender bl.a. specialudviklet UV-desinficeringsudstyr til dette formål.

Arbejdsopgaver:

 • Afvikling af film og forestillinger i dag- og aftentimerne, herunder håndtering af planetariesystemet Digistar
 • Afvikling af særforestillinger, foredrag og aftenarrangementer
 • Løsning af tekniske opgaver i vores udstillinger
Sydhavn SognStilling som kirketjener ledig pr. 1. december 2021

Sydhavn Sogn, København

Sydhavn Sogns menighedsråd søger en kirketjener på fuldtid, da en af vores to fuldtidskirketjenere, har valgt at gå nye veje efter fire år i sognet. Vores nye kirketjener skal sammen med kirkens øvrige personale være med til at sikre den daglige drift af en levende kirke.

Du vil skulle samarbejde om kerneopgaven med menighedsråd, en fuldtids kirketjener, en deltids kirketjener, to kordegne, to organister, en aktivitets- og kommunikationsmedarbejder, en aktivitetskonsulent og MR-sekretær, en servicemedarbejder, en kirkekok samt kirkens tre præster. Vi lægger stor vægt på et godt dagligt samarbejde og at man trives på sin arbejdsplads.

Kerneopgaver

 • Kirketjenester: Deltage og forestå praktiske opgaver ved gudstjenester, øvrige kirkelige handlinger og servicering ved arrangementer i kirken.
 • Rengøring: Daglig rengøring og vedligeholdelse i kirken og tilhørende.
Sydhavn SognSkal du være Sydhavn Sogns nye kordegn?

Sydhavn Sogn, København

Vi søger en klassisk kordegn med stor erfaring i personregistrering. Der vil ikke indgå kirkelige handlinger.

Vi forventer, at du varetager følgende opgaver:

 • Personregistrering
 • Betjening af kirkekontor
 • Bilagshåndtering

Vi forventer, at du er samarbejdsorienteret, serviceminded og at du har gode kommunikationskompetencer både mundtligt og skriftligt. Da Sydhavn Sogn er et mangfoldigt Sogn med mange forskellige nationaliteter, skal du have gode engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan arbejde struktureret, detaljeret og systematisk.

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Farum Sogn
Kirketjener

Farum Sogn

Farum Sogn søger en engageret, ansvarsbevidst og fleksibel kirketjener til en stilling på 30 timer pr. uge. Tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. december 2021.

Arbejdet omfatter deltagelse i gudstjenester og kirkelige handlinger samt praktiske opgaver i forbindelse med de mange aktiviteter i sognet: Møder, foredrag, koncerter, børnearrangementer m.v. Derudover rengøring, tilsyn med installationer og udstyr m.m. Der indgår en del omstilling og flytning af møbler. Du skal kunne betjene en PC på brugerniveau og gerne kunne løse lettere håndværkeropgaver.

Vi tilbyder et meget selvstændigt job, hvor du har stor indflydelse på selv at tilrettelægge arbejdet i samarbejde med dine kolleger.

Farum Sogn
Bregninge MenighedsrådBREGNINGE KIRKE SØGER KORDEGN

Bregninge Menighedsråd, Bregninge

2 x 4 timer per. uge. Ansættelse straks.

Kordegnens opgaver er primært:

 • Betjening af kirkekontor.
 • Sekretær funktion for præst og menighedsråd.
Østfyns MuseerTeknisk servicemedarbejder

Østfyns Museer, Kerteminde

Har du en håndværksmæssig baggrund, eller er du blot praktisk anlagt? Så er det måske dig, vi søger.

Østfyns Museer søger en medarbejder på min. 30 timer pr. uge til at varetage forefaldende praktiske opgaver.

Dine væsentligste opgaver:

 • Mindre vedligeholdelsesopgaver på bygninger.
 • Deltage ved opsætning af udstillinger på Farvergården, Toldboden, Borgmestergården, Nyborg Slot og lejlighedsvis museets andre udstillingssteder.
 • Bistå med praktisk hjælp i forbindelse med events i Nyborg og Kerteminde.
 • Ansvar for Farvergården og Toldbodens haver.
 • Forefaldende opgaver i øvrigt.
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
GodthaabskirkenKirketjener (30 timer/uge)

Godthaabskirken, Frederiksberg

Vil du være en del af Godthaabskirkens stærke hold? Så åbner muligheden sig nu, da vores 2. kirketjener har fundet nyt job efter fem år hos os.

Din hverdag vil bl.a. omfatte medvirken ved gudstjenester, herunder læsning af ind- og udgangsbøn, kirkelige handlinger og koncerter, rengøring af kirke, øvrige lokaler og udenomsarealer.

Hvis du er:

 • Praktisk anlagt og en ørn/(god) til rengøring
 • Interesseret i at medvirke ved kirkelige handlinger og kirkens liv i øvrigt
 • Ansvarsbevidst, selvkørende og imødekommende, både i forhold til menighedens medlemmer og dine kolleger, som du får et tæt samarbejde med
 • Indstillet på skiftende arbejdstider, weekend- og aftenarbejde

Så er det DIG, vi søger.

LEGO® House
Gæsteservicemedarbejder til Informationen

LEGO® House, Billund

Der er kun ét LEGO House i verden. Et sted hvor vi stræber efter at give ultimative LEGO-oplevelser til LEGO-fans i alle aldre. Har du et bankende hjerte for at levere oplevelser i særklasse? Forsøger du altid at overgå dine gæsters forventninger, og har du et drive, der sætter barren højere end de fleste? Så er du måske den klods vi lige står og mangler i vores Information!

Dine primære opgaver vil være:

 • Formidling og kommunikation på højt niveau på engelsk og dansk både skriftligt og mundtligt. Du vil kommunikere på alle de kanaler, vores gæster bruger: mail, SoMe, telefon og in person.
 • Sælge billetter, men vigtigst; at sælge alt det LEGO House har at byde på, så oplevelsen bliver noget særligt for ALLE gæster. Hver eneste gang.
 • Booking, kommunikation og efterfølgende fakturering af skolegrupper.
 • Modtagelse af husets mange gæster, som består af både familier, fans og forretningsgæster. Du hjælper med stort og småt.
LEGO® House
Hans Tausens KirkeStilling som kirketjener ledig pr. 1. december 2021

Hans Tausens Kirke, Odense

Hans Tausens kirkes menighedsråd søger en kirketjener på fuldtid, da vores nuværende kirketjener har valgt at gå på efterløn. Vores nye kirketjener skal sammen med kirkens øvrige personale være med til at sikre den daglige drift af en levende kirke.

Kerneopgaver:

 • Kirketjenester: Deltage i og forestå praktiske opgaver ved gudstjenester, øvrige kirkelige handlinger og servicering ved arrangementer i kirken.
 • Rengøring: Daglig rengøring og vedligeholdelse i kirken og tilhørende lokaler samt vedligeholdelse af udendørsarealer og snerydning.
 • Pedelfunktion: Betjene kirkens klimaanlæg, klokkestyring, lyd-, video- og IT-udstyr. Tilsyn med og pasning af kirkens bygninger og kirkens inventar, herunder vedligeholdelse og mindre reparationer.
Gem
Rudersdal KommuneBørnekulturformidler til Rudersdal Bibliotekerne

Rudersdal Kommune

I Rudersdal Bibliotekerne har vi fokus på at have et åbent og inviterende børnebibliotek, hvor vi med udgangspunkt i al den gode børnelitteratur arbejder for at fremme nysgerrigheden og tænde læseglæden hos børn og unge.

Vi søger en børnekulturformidler med særligt fokus på at udvikle, koordinere og afholde arrangementer henvendt til børn og deres forældre.

Du kan have din uddannelsesmæssige baggrund fra mange forskellige steder – det vigtigste er, at du har et indgående kendskab til målgruppen og til børnekultur i bred forstand. Du har et godt kendskab til børnelitteratur og en masse gode idéer til, hvordan man kan tænde læsegnisten hos børn og er dygtig til at tænke i koncepter, der rammer både børnene og deres forældre.

Du kan holde overblikket og skabe fremdrift i projekter – også når der er mange bolde i luften og flere parter involveret.

Gem
Vectrus Services A/S
Medarbejder til fritidsafdelingen, Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger en ny medarbejder – Activities Floater - til fritidsafdelingen på basen til fastansættelse og forventet udrejse snarest muligt.

Fritidsafdelingen driver 2 hovedområder: et Community Center med café, creativity room og biograf, og et fitness/bowling center. Afdelingen er ansvarlig for alle former for fritidsaktiviteter, events, m.v. og yder kundeservice til alle beboere på basen.

Arbejdsopgaver

 • Afholde holdtræning og udarbejde individuelle træningsprogrammer.
 • Lettere vedligehold og rengøring af maskiner og udstyr.
Vectrus Services A/S
Komplex ApS
Eventkoordinator

Komplex ApS søger for Arena Nord i Frederikshavn

Komplex ApS søger en idérig og nytænkende eventkoordinator, som bliver del af et passioneret team, der arbejder ihærdigt for at fastholde Arena Nord i Frederikshavn som det foretrukne kultur-, konference- og sportscenter i Vendsyssel.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Projektledelse i forbindelse med større og mindre events i Arena Nord, herunder planlægning, udvikling og afvikling.
 • Tilbudsgivning, ordrebekræftelser og booking.
 • Kommunikation og dialog med interne såvel som eksterne interessenter af huset på tværs af områder.
 • Administrative ad hoc-opgaver.
Komplex ApS