80 job matcher din søgning 80 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CPH Privathospital A/SLægesekretær

CPH Privathospital A/S, Farum

Vi brug for endnu en erfaren lægesekretær 32-37 timer om ugen til vores team.

CPH Privathospital er en arbejdsplads hvor medarbejderne har en stor følelse af medejerskab. Alle gør deres yderste, for at leve op til vores værdier om, at skabe de bedste rammer for vores patienter og dermed det bedste patientforløb, fra første kontakt med hospitalet til patienten er færdigbehandlet hos os. Sekretærgruppen har bl.a. ansvaret for al koordinering og kommunikation med både patienter, læger og forsikringsselskaber samt skrivning af journaler, som giver afveksling i jobbet.

Lyder det som noget for dig at blive en del af dette – så læs videre.

Arbejdsopgaverne er blandt andet

 • Booking og indkaldelse af patienter både telefonisk og skriftligt
 • Telefonisk og skriftlig kontakt til patienter og samarbejdspartnere
 • Journalskrivning
 • Korrespondance med eksterne samarbejdspartnere
 • Koordinering af patientforløb
Lægerne Toftlund ApSKlinikmedarbejder til sekretær/laboratorie 27-30 timer/uge

Lægerne Toftlund ApS

Lægerne Toftlund ApS er en typisk landpraksis i fortsat udvikling. Vi søger nu en ny medarbejder med både kompetencer inden for almindelig lægesekretærfunktion, men også med en betydelig arbejdsopgave i vores laboratorium, til blodprøvetagning, EKG, lungefunktionsundersøgelser m.m.

Vi søger en medarbejder, der bl.a.:

 • er stabil, fleksibel og bevarer ro og overblik i en oftest travl og afvekslende hverdag.
 • evner og trives med at arbejde både selvstændigt og som en del af et hold.
 • har gode IT-kompetencer (MS Office, FMK, WebReq).

Det er et krav, at du har erfaring fra sundhedssektoren, bredt defineret. Også gerne erfaring fra almen praksis. Vi kan forestille os en ansøger med SOSA-baggrund, sekretæruddannelse eller evt. farmaceut-baggrund. Oplæring til funktionerne tilpasses ansøgers baggrund.

Copenhagen Fertility CenterLægesekretær

Copenhagen Fertility Center

Brænder du for tværfaglighed, stor faglig viden om patienternes behandling, og vil du være en vigtig del af patientforløbet? Så er det dig, vi mangler!

Vi søger en uddannet lægesekretær til ansættelse hurtigst muligt.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du er klinikkens knudepunkt imellem patienter, personale og øvrige afdelinger.
 • Du er kontaktfladen til de patienter, der henvender sig i klinikken.
 • Du har kommunikationen med patienterne og kan besvare deres spørgsmål omkring fertilitetsbehandling.
 • Du registrerer dokumenter og blodprøver.
 • Du skriver notater efter diktafon.
 • Du arbejder tæt sammen med alle faggrupper.
Lægehuset Thyland I/SSundhedsfaglig medarbejder

Lægehuset Thyland I/S, Thisted

Da vores lægesekretær gennem mange år har valgt at gå ned i tid, søger vi i Lægehuset Thyland en person med sundhedsfaglig baggrund til vores sekretariat. Stillingen er på 30 timer ugentligt med fremmøde mandag til torsdag 8-14:30 og fredag 8-12.

I sekretariatet betjener du patienter i telefon, ved skranke og på computer. Du håndterer medicinbestillinger, planlægger kalender, sender regninger og holder styr på at de bliver betalt. Der er desuden mulighed for oplæring i kliniske færdigheder, hvis du ønsker det.

Vi forventer at din baggrund er sundhedsfaglig, at du naturligt tager ansvar og har overblik, spreder god stemning og kan håndtere patienterne venligt, også når du har mange bolde i luften. Vi vægter den rette personlighed, som passer ind i klinikken.

Sundhedsstyrelsen
Kompetente og servicemindede sekretærer til uddannelsesområdet

Sundhedsstyrelsen, København

Vi søger nye sekretærer, der vil være en del af vores uddannelsesenhed. Vi sætter rammerne for dagens og fremtidens speciallægeuddannelse og arbejder med drift og kvalitetsudvikling af blandt andet lægers, tandlægers og sygeplejerskers videreuddannelse som landets øverste sundhedsmyndighed.

Har du mod på dét, og vil du også gerne arbejde med sagsbehandling af enkeltsager fx vedrørende patienter til behandling i udlandet? Så er du måske vores nye kollega i Sundhedsstyrelsens uddannelsesenhed.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med såvel ledelsen som flere af enhedens medarbejdere. Arbejdet vil udover almindelige kontoropgaver blandt andet bestå af tværgående sekretæropgaver i enheden.

Skødstrup Lægepraksis I/SLægesekretær

Skødstrup Lægepraksis I/S

Fuldtidsstilling som lægesekretær søges med tiltrædelse pr. 1/11 2021

Vi er et lægehus tæt på Århus med syv læger, fem sekretærer og fire sygeplejersker, som søger en lægesekretær. Vi er et aktivt lægehus med ca. 12.000 tilmeldte patienter og mange udadrettede lægefunktioner. Vi har 2-3 uddannelseslæger, underviser medicinstuderende og har ofte vikarer i huset pga. stor deltagelse i udviklingen af faget Almen Medicin lokalt, regionalt og nationalt.

Du skal indgå i et team med det øvrige personale.

Du vil indgå i et opgaverul indeholdende 6 forskellige arbejdsfunktioner med daglig rotation:

 • Modtagelse af patienter og koordinator med det store overblik over dagens arbejde
 • Telefonbetjening, dvs. bookning af patienter, receptfornyelser og vejledning
 • Journalvedligeholdelse, administrative opgaver samt skrivning af attester ol.
 • Eget patientprogram med blodprøvetagning.
Aleris-Hamlet
Er du uddannet lægesekretær og kunne du tænke dig at arbejde sammen med landets måske bedste kolleger?

Aleris-Hamlet, Ringsted

Hvorfor vælge os som arbejdsplads?

Fordi du som lægesekretær hos os får mulighed for at følge vores kunder og patienter fra den første kontakt med hospitalet og til forløbets afslutning. Vil tilbyder en lang række varierende arbejdsopgaver, lige fra kontakt via telefon, mail eller web til booking af tid, modtagelse i vores reception, skrivning af journalnotater, registrering og indberetning til LPR, over til korrespondance med samarbejdspartnere, klargøring til fakturering m.m.

Vi tilbyder en grundig oplæring med mentor-ordning, så du bliver klædt godt på til at varetage arbejdsopgaverne. Denne ”investering” tror vi på er nøglen til, at du hurtigst muligt vil føle dig kompetent til at varetage opgaverne og lære dine nye kolleger at kende.

Aleris-Hamlet
Lægerne Ved Fredensvej I/SEr du vores nye lægesekretær?

Lægerne Ved Fredensvej I/S, Charlottenlund

Vi kan tilbyde ansættelse i en moderne, travl og dynamisk lægepraksis. Vi bor i dejlige nyindrettede lokaler, og har det nyeste klinikudstyr. Du vil indgå i et team, der består af to sygeplejersker, to sekretærer – hvoraf den ene har laborantfunktion, en stud.med., fire læger og en uddannelseslæge.

Vi søger dig, som har erfaring fra Almen Praksis eller lignende.

Vi lægger vægt på, at du evner balancen mellem imødekommenhed og effektivitet, er smilende, ansvarsbevidst og struktureret. At du kan bevare overblikket og arbejde selvstændigt, samt har gode samarbejdsegenskaber.

Arbejdsopgaverne vil primært være at passe telefon, visitere patienter, give svar på undersøgelser, betjene patienter i skranken, tage imod prøver og lignende.

Lægehuset I/SLægesekretær til 4-læge kompagniskabspraksis i København K

Lægehuset I/S

Sekretær til Lægehuset i Nørre Farimagsgade 33 søges 37 timer /uge.

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og fagligt stærkt team med stort og varieret patient flow?

Dine arbejdsopgaver består hovedsageligt i telefonpasning/visitation, patientkontakt ved skranken, varetagelse af patientnære opgaver fx urin-undersøgelse, blodprøvetagning, instruktion i hjemmeblodtryksmåling samt vejledninger i diverse podninger.

SSA´er, SSH´er eller klinikassistent søges til speciallægepraksis i dermatologi og venerologi

Hudklinikken Kalundborg

Der søges en SSA´er, SSH´er eller klinikassistent til en stilling på 29-34 timer fordelt på 4 ugentlige arbejdsdage med ansættelse fra den 1. november 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Praksis er veletableret og består af speciallægen, 1 lægesekretær på fuld tid, 1 klinikassistent på 29 timer og en SSH´er i fleksjobstilling.

I udgangspunktet vil dine arbejdsopgaver – i tæt samarbejde med lægen og klinikkens øvrige personale – komme til at ligge indenfor følgende områder:

 • Behandling af vorter
 • Allergitest
 • Behandling af bensår
Lægerne I Sunds I/S
Sekretær til Almen Praksis i Sunds

Lægerne I Sunds I/S

Vi søger en sekretær, der

 • er stabil, fleksibel og bevarer ro og overblik i en til tider travl, afvekslende hverdag
 • evner og trives med at arbejde selvstændigt og som en del af et hold
 • har et stort fagligt engagement.

Dine arbejdsopgaver vil typisk bestå af telefonpasning med visitation, tidsbestilling, receptfornyelser og patientbetjening ved skranken, IT-superbrugerfunktion, undervise nyt personale i vores lægesystem, udarbejde arbejdsskema, kontakt til leverandører, bestilling af varer, enkle sygeplejeopgaver og laboratoriefunktioner samt deltage i rengøring og sterilisation af instrumenter.

Det er et krav, at du har erfaring fra sundhedssektoren og gerne erfaring fra almen praksis. Kendskab til vores IT-system, XMO, vil være en fordel, men ikke et krav.

Lægehuset Nyvej 6 I/SLægesekretær eller social- og sundhedsassistent

Lægehuset Nyvej 6 I/S, Børkop

Lægesekretær, med ønske om direkte patientkontakt, eller social- og sundhedsassistent, med flair for administrative opgaver, søges til veldrevet lægehus pr. 3. januar 2022 eller efter aftale.

Vi har brug for en kollega, som kan varetage en sweeperfunktion på daglig basis. Der skal løses forskellige ad hoc-opgaver på gulvet, og du skal hjælpe til, hvor der er brug for ekstra hænder.

Opgaverne består blandet andet af blodprøver, urinundersøgelser, vaccination, telefonvisitation og suturfjernelse. Desuden skal der varetages indkøb, opfyldning og administrativ støtte til vores praksismanager i form af forskellige kontoropgaver.

Vi kan tilbyde en stilling på 30 timer i et velfungerende lægehus i Børkop.

Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/SLægesekretær til almen praksis nær Aarhus

Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/S, Trige

Vi er en velfungerende praksis med to læger, to sygeplejerske og en sekretær. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi sammen gør os umage med at servicere og hjælpe vores 3100 patienter. Hverdagen er til tider travl og hektisk og samtidig spændende og afvekslende. Samarbejde, højt fagligt niveau og humor er noget af det, vi vægter højt.

Vi søger en lægesekretær, ideelt set på 30 timer ugentligt (mandag til fredag 8-14).

Praksiserfaring er en fordel men ikke et krav, hvis blot du har en sundhedsfaglig uddannelse og er parat til at lære nyt. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige så som telefonvisitation og rådgivning, medicinbestillinger og klassiske sekretæropgaver. Det er en stor fordel hvis du har flair for it (vi arbejder i systemet XMO)

Stillinger er et barselsvikariat frem til 15/7 2022.

Dianalund Lægecenter I/SFarmakonom til kombineret stilling med sekretær og konsultationsopgaver

Dianalund Lægecenter I/S, Dianalund

Vores dygtige farmakonom forlader os, da hun skal til udlandet, derfor søger vi en ny kompetent kollega.

Dine opgaver er følgende:

 • Du skal indgå i sekretærteamet.
 • Konsultation ved medicinfornyelse af smertestillende og afhængighedsskabende medicin.
 • Med tid og erfaring forventer vi at der kommer flere opgaver.
Søernes PrivathospitalLægesekretærer

Søernes Privathospital, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste privathospital og har du lyst til nye udfordringer i en virksomhed, hvor god service og høj kvalitet kendetegner alt, hvad vi gør? Så har vi brug for dig!

På Søernes Privathospital, bliver du en del af en dynamisk virksomhed, hvor vi tilbyder flere forskellige specialer. Vi tilbyder en omsorgsfuld, professionel og nytænkende kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan se frem til en hverdag, hvor et tæt samarbejde og et godt arbejdsmiljø er prioriteret højt.

Vi opnormerer og søger to lægesekretærer. Stillingerne er på 32 timer/uge eller efter aftale.

PrivatHospitalet Danmark A/SVI HAR UDVIDET VORES PATIENTINDTAG OG SØGER UDDANNET LÆGESEKRETÆR

PrivatHospitalet Danmark A/S, Charlottenlund

Vi søger dig, som er serviceminded, udadvendt og godt kan lide at arbejde med en stor variation af specialer. Vi har stort fokus på det gode patientforløb og har mange henvendelser dagligt, primært på telefon, men også på mailen.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og med en ugentlig aftenvagt. Vi dækker hinandens vagter ved ferie.

Arbejdsopgaver:

 • Pasning af vores mange telefonopkald, både fra patienter og samarbejdspartnere
 • Journalhåndtering, herunder skrivning, henvisninger, anmodninger, indhentning af oplysninger, fakturering og indberetning til LPR
Lægesekretær til almen lægepraksis søges

Læge Hans Hanehøj, Allerød

Læge Hans Hanehøj søger en stabil, selvstændig og venlig lægesekretær til lægeklinik i Allerød Sundhedshus, placeret ved Allerød Station i splinternye lokaler.

Stillingen er på 25 timer ugtl. Du kommer til at indgå i vores team bestående af 2 læger, 1 sygeplejerske og 1 sekretær. Klinikken er i under udvidelse.

Der vil overvejende være tale om receptions-, telefonvisitations- og kontorarbejde, men alt forefaldende arbejde, også mindre sundhedsfaglige opgaver, vil forekomme, hvorfor erfaring indenfor almen praksis er en fordel, dog ikke et krav. Klinikken bruger lægesystemet Win PLC, som er et lettilgængeligt system.

Gem
Lægesekretær til Neurologisk ambulatorium
Region Hovedstaden Neurologisk Ambulatorium på Nordsjællands Hospital i Hillerød søger en lægesekretær på 32-37 timer ugentligt per 1.12.21.
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden
Indrykket:
Gem
Sekretær til Neurologisk akutafsnit og ambulatorium
Region Hovedstaden Vi søger en ny kollega, der – ligesom os – er indstillet på at have fokus på faglighed, det gode patientforløb og den gode stemning.
Region Hovedstaden, København NV
Region Hovedstaden
Indrykket: