840 job matcher din søgning 840 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Dataarkitekt til teknisk projektledelse med IoT

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Har du en passion for at identificere hvordan data kan hjælpe virksomheder med at skabe værdi og efterfølgende bygge proof-of-concept? Så er det måske dig, vi søger!

Force Technology

Hvad nu hvis du kunne være med til at gøre Danmark til det sted i verden, der er bedst til at udvikle IoT-løsninger? Tænk hvis du havde adgang til den nyeste forskning og de dygtigste specialister in-house?

Dit primære ansvar vil være projektledelse og eksekvering af vores demonstrations- og innovationsprojekter. Du vil også identificere og definere nye projekter - samt løbende sørge for at du og vi er på forkant med teknologien. Du vil ofte være den som identificerer de korrekte projekter og organiserer de rigtige partnere.

FORCE Technology
Cibicom Services A/S
Byggeteknisk supervisor

Cibicom Services A/S, Ballerup og Blommenslyst

Er du god til projektledelse og til at have mange bolde i luften? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed som går en spændende fremtid i møde med mange store infrastruktur projekter? Så er her måske jobbet for dig!

Én af Danmarks mest spændende tekniske virksomheder har brug for endnu en Projektleder. Vi søger derfor en kompetent Projektleder, som har stor erfaring med at have overblik over mange små projekter på en gang og som kan planlægge opgaverne for vores kunder således, at de kan udføres af vores montører både i Ballerup og på Fyn.

Med reference til vores Business Area Manager, bliver du en del af en afdeling, hvor der er stor fokus på samarbejde og kommunikation både i afdelingen og på tværs i hele Cibicom Group.

Cibicom Services A/S
Dansk Kabel TV2 kommercielle Produktchefer

Dansk Kabel TV, København

Er du kommercielt drevet, udadvendt og trives med et arbejde, hvor du indgår i mange relationer – samtidig med, at du skal fordybe dig i business cases, produktanalyser og salgstal? Så er det dig, vi søger, som vores nye kommercielle produktchef i Dansk Kabel TV.

Som kommerciel produktchef bliver du en del af et team på i alt 4 produktchefer. Vi har ansvaret for alle produktområder på tværs af hele Dansk Kabel TV, så vores berøringsflader når langt ud i organisationen.

Som Product Manager er du en central del af Dansk Kabel TV. Din rolle i afdelingen kommer til at spænde bredt, da du med din kommercielle baggrund, kommer du til at assistere på tværs af forretningsområder, med at få produkterne gjort helt klar til salg. Som afdeling har vi mulighed for at fordele produkterne og ansvarsområderne imellem os, derfor er du selv med til at definere dine områder.

JN Data A/S
Resource Manager til Project Management Office

JN Data A/S, Silkeborg

JN Data søger en engageret Resource Manager, som har erfaring med styring af IT-ressourcer/projekter og dermed kan hjælpe os med at løse en række spændende opgaver i vores Project Management Office (PMO).

Som Resource Manager får du ansvaret for at koordinere virksomhedens ressourcebestillingsproces og kvalitetssikre vores rapportering. Dertil vil du komme til at arbejde med kapacitetsplanlægning, supply/demand-analyser, sparring med afdelingsledere samt kontrol og brug af tværgående data fra vores planlægningsværktøjer. Du skal også løse en række generelle administrative opgaver som vedrører vedligehold af værktøjer og metoder.

JN Data A/S
Uddannelsesnævnet For Handels- Og KontorområdetStillingsopslag – Konsulent til projektstyring og udvikling

Uddannelsesnævnet For Handels- Og Kontorområdet, København

Uddannelsesnævnet søger en engageret og dygtig konsulent, der med sikker hånd kan bidrage til at de projekter og indsatser vi sætter i gang, lykkes så optimalt som muligt, herunder bl.a. styrke vores arbejde med at få skabt et bedre match mellem udbud og efterspørgsel mellem lærepladser og elever på de merkantile erhvervsuddannelser.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • At skabe solide arbejdsgange i forbindelse med at Uddannelsesnævnet indgår i aftaler og projekter bl.a. om lærepladsopsøgende arbejde.
 • At skabe overblik over mange igangværende projekter og sikre, at vi får alle projekter og indsatser over målstregen.
Holbæk KommuneUdbudsjurist til indkøbsafdelingen

Holbæk Kommune

Vi har sendt en af vores udbudsjurister videre i et lederjob. Stillingen skal genbesættes med en udbudsjurist, der brænder for at udvikle indkøbsområdet i en bæredygtig retning, der er et bærende element i vores nye indkøbspolitik. Politikken skal omsættes til virkelighed, og det kræver, at vi tænker nyt sammen med kerneområderne og markedet, fx om grøn indkøbsomstilling og social ansvarlighed.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • planlægning og gennemførelse af udbud/tilbudsindhentning af varer og tjenesteydelser
 • udarbejdelse af kravsspecifikationer i samarbejde med nedsatte brugergrupper
 • kvalitetssikring af afdelingens udbudsmaterialer
 • rådgivning i udbudsreglerne og kontraktfortolkning
Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Projektleder/salgsingeniør

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service

Vi søger snarest muligt en udadvendt projektleder/salgsingeniør til at stå for salg af projekter, særligt til private rederier.

Hvide Sande Shipyard, Steel and Service har igennem mange år bygget og serviceret skibe. Det er en del af vores strategi at følge den nyeste, teknologiske udvikling. Diversey

Vi beskæftiger i alt ca. 225 medarbejdere. Du vil blive en del af et team af projektledere og formænd, der sikkert leder projekterne henimod et af vores fornemste mål, nemlig MEGET tilfredse kunder.

Opgaven er primært salg, men delvist også projektledelse, herunder:

 • Afsøgning af udbud
 • Ledelse af ugentlige salgsmøder
 • Opsøgende salg ved private rederier i Nordeuropa
Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
TIMENGO A/SCustomer Success Manager til Timengo

TIMENGO A/S, Ballerup

Cloud er en ny måde at tænke IT på og flytter grænserne for, hvad IT kan bruges til. Med den tilgang hjælper vi vores kunder med at realisere værdien af cloud og frigøre deres digitale potentiale.

Som kundens ambassadører stræber Customer Success efter at styrke kundens digitale forretningsrejse i et værdiskabende samarbejde.

Timengo er en virksomhed i konstant vækst, og vi får hele tiden nye kunder, der forventer service og rådgivning af højeste klasse. Din rolle bliver at opbygge stærke relationer til vores kunder og at være deres betroede rådgiver på deres cloudrejse. Jobbet som Customer Success Manager, har kunden som centralt fokuspunkt, og du skal være villig til at gøre det ekstra, for at give kunderne lige den service, de har brug for.

Silvan A/S
Projektleder Ejendomme, Silvan A/S

Silvan A/S, Brabrand

Til en nyoprettet stilling på Silvans hovedkontor i Brabrand søger vi en projektleder til projektledelse af ejendomme, som en del af vores Facility Management-team. I rollen som Projektleder Ejendomme bliver du involveret i en bred vifte af ejendomsprojekter og projektstyring.

Ansvarsområder

 • Drive byggeri- og renoveringsprojekter og sikre strømlining internt i Facility Management-teamet, såvel som med andre involverede parter.
 • Holde overblikket og koordinere operationelle bestræbelser, såsom åbning af nye butikker.
 • Analysere optimeringsmuligheder for Facility Management og handle på dem.

Da stillingen er nyoprettet, får du muligheden for at være med til at udforme og strukturere dine arbejdsopgaver i Facility Management-afdelingen, samtidig ser vi gerne at du bidrager med nye ideer og proaktivt undersøger nye muligheder og løsninger.

Silvan A/S
Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Projektleder

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S, Skive

FP Gruppen i Skive mangler en projektleder. Er det mon dig? Vi er en produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i produktion af facader, glastage, automatiske døranlæg, samt døre og vinduer i aluminium, træ, glas, plast og stål.

Vi tilbyder spændende opgaver med konstruktion og projektledelse af alu-glas-facader, vinduer og døre. Du bliver en del af et fleksibelt team, hvor du får ansvar for egne opgaver.

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Holbæk KommuneGenopslag – Contract Manager til Vækst og Bæredygtighed

Holbæk Kommune

Brænder du for at sikre den gode kontraktstyrring på et område med fokus på den grønne omstilling? Vil du have et spændende og udfordrende job i et engageret og stærkt fagligt miljø? Så er dette job måske noget for dig.

Vi søger en Contract Manager med projektlederkompetencer, der i samarbejde med en kollega på området, vil være med til bl.a. videreudvikling af vores kontraktstyringsportefølje og daglige styringsværktøjer.

Ansvarsområder:

 • Samarbejde med udbudskonsulenter fra Indkøbsafdelingen om indkøbsstrategi og udbudsmaterialer
 • Kontraktstyring af bl.a. kantine, servicekontrakter og håndværkerydelser
 • Økonomi- og faktureringsopfølgning i samarbejde med controller og fagspecialister
AVK Holding
Produktionsteknolog til serviceafdelingen

AVK Holding A/S, Galten

Vil du gerne arbejde i krydsfeltet mellem produktion og udvikling af nye produkter? Er du uddannet produktionsteknolog og er du teknisk minded med en håndværksmæssig baggrund? Så har vi måske stillingen, du leder efter.

AVK International A/S

Som en del af vores team i service/produktvedligeholdelsesafdelingen, vil du komme til at arbejde med vedligehold og udvikling af AVK’s ventiler til drikke- og spildevand, gasforsyning og brandbekæmpelse.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage eksisterende produktpakke og nye produkter.
 • Oprette og vedligeholde stykliste og masterdata.
 • Ledelse og gennemførelse af egne projekter.
AVK Holding A/S
RK MatchErfaren ingeniør med byggeteknisk viden søges til rådgivningsselskabet, VKST

RK Match søger for VKST i Sorø

Hos VKST bliver du en del af et kompetent team, med forskellige baggrunde som agronomer, arkitekter, konstruktører og ingeniører. Teamet er præget af tæt samarbejde, højt fagligt niveau samt godt humør.

I din rolle som ingeniør bliver du primært ansvarlig for byggeprojekter inden for landbruget som eksempelvis stalde, foderlader, maskinhuse og stuehuse. Dog vil du også berøre arbejdsopgaver indenfor andre brancher og rådgive om lagerhaller, industrihaller, boliger samt mindre erhvervsbygninger. Derfor er det altafgørende, at du er uddannet indenfor byggeri, kan arbejde selvstændigt og trives med ”frihed under ansvar”.

Haas-Meincke A/S
Project engineer for biscuit and cookie oven design

Haas-Meincke A/S, Rødkærsbro

We are looking for a project engineer/designer for our Engineering and R&D organization in Rødkærsbro. The project Engineer will support global projects in designing ovens. You will play a key role in improving our transmission processes between engineering and our production facilities.

As our mechanical project engineer, you will be responsible for:

 • The Design of oven modules (in Creo), sheet metal parts, conveyor lines for our ovens and additional equipment for conveyor systems such as band control systems, band supports racks, cleaning systems for the band, etc, so they match the customer’s specifications.
 • The coordination between design and production in regard of changes
 • Securing design and verification process for appointed equipment
 • The Collaboration with the other functions in the company, like supply-line
Haas-Meincke A/S
Københavns ProfessionshøjskoleKonsulent til Ledelses- og Kommunikationssekretariatet

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Har du interesse for ledelsesbetjening, arbejdet med strategiske projekter, data og formidling kan vi tilbyde en stilling med mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder.

Som konsulent i Ledelses- og Kommunikationssekretariatet får du en central rolle i udviklingen af Københavns Professionshøjskole (KP) og i realiseringen af vores strategi. Du bliver en del af et sekretariat med fokus på faglighed, kvalitet, udvikling og trivsel.

Vores opgaver i sekretariatet spænder over:

 • Effektiv betjening af rektor, direktionen, studenter- og samarbejdsorganisation samt KP’s bestyrelse.
 • Koordinering af strategiudvikling og opfølgning.
 • Bidrag til ledelses- og organisationsudvikling og herunder kvalitetsudvikling af uddannelserne.
Københavns ProfessionshøjskolePædagogisk/didaktisk profil til postdoc-lignende stilling i et innovativt udviklings- og forskningsmiljø på uddannelseshospitalet i Frederikssund

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

I samarbejde med Nordsjællands Hospital i Frederikssund og Frederikssund Kommune har vi på Københavns Professionshøjskole (KP) etableret Uddannelseshospitalet Frederikssund. Formålet er at skabe innovativ udvikling af praksisfærdigheder samt uddannelse i patient-borgerforløb.

Til uddannelseshospitalet søger vi en postdoc-profil eller tilsvarende inden for det pædagogisk-didaktiske forskningsområde, der dels skal varetage rollen som projektleder for forskningen, foretage egen forskning, undervise samt binde forskningsaktiviteterne og udviklingen af uddannelseshospitalet sammen.

Dit overordnede ansvar bliver dels at drive forsknings- og udviklingsmiljøet på uddannelseshospitalet (50%) og herunder beskrive, dokumentere, validere og evaluere uddannelsesmodellen.

GEA Process Engineering A/S
Area Sales Manager Service

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Would you like to join a renowned technology leader within process equipment to work with sales and services for drying technology?

Unik System Design A/S As an area sales manager, you will be in charge of supporting and executing sales of a range of service offerings and products for GEA Spray Drying installations worldwide. This includes interacting with external and internal customers around the world, focusing among other things on our first service orders (FSO) and service products.

You will be responsible for making offers and following up on them, and for conducting commercial and technical contract negotiations – the export project sales process from A-Z.

GEA Process Engineering A/S
DSBSystemansvarlig med sans for analyse, personligt drive og øje for detaljer

DSB, Taastrup

Er du detaljeorienteret og vil du have ansvaret for vedligeholdelsen af DSB´s spor og kørestrømsinfrastruktur? Er du procesorienteret og god til samarbejde?

Danmark står overfor nogle spændende år, hvor der sker store transformationer i den kollektive trafik. Der investeres massivt i infrastrukturen og materiellet, herunder blandt andet elektrificering af jernbanen, fremtidens tog og førerløse S-tog. DSB leverer mere end 187 mio. rejser om året og bidrager med en bæredygtig kollektiv transport, der afhjælper den øgede trængselsproblematik.

Som Systemansvarlig i DSB Infrastruktur får du blandt andet ansvaret for mekanisk og elektrisk vedligehold af spor inkl. sporskifte, samt vedligeholdelse af kørestrømsanlæg i samarbejde med eksterne leverandører. Til dette kommer også den årlige budgetplanlægning og løbende opfølgning.

DSB
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Projektleder til reparationsafdelingen

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S, Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde på et internationalt orienteret skibs- og reparationsværft med kunder fra hele verden? Er du en engageret projektleder, der kan sikre fremdrift og nå i mål med reparationsopgaver, fastholde den høje service kvalitet og den gode dialog med kunden?

Som projektleder i reparationsafdelingen får du ansvaret for reparationsopgaver og de daglige serviceopgaver. Du får den daglige kontakt til kunden igennem hele projektet forløbet - fra start til slut!

Primære arbejdsopgaver er blandt andet

 • Driftsansvaret for reparation af de enkelte skibe, hvor du som projektleder sikrer, at dine projekter bliver afviklet indenfor de økonomiske og tidsmæssige rammer
 • Besigtigelse af opgaver, udarbejdelse af kalkulationer, tilbud, specifikation og kontrakter
 • Koordinering at indkøb og serviceydelser fra underleverandør i samarbejde med lager- og indkøbsafdelingen
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/SForretningsudvikler

Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/S, Hellerup eller Herning/Silkeborg

Investering & Tryghed søger en Forretningsudvikler og produktansvarlig til Hellerup eller alternativt Herning/Silkeborg.

Har du en stor viden om – og interesse i – investeringsprodukter? Er du både analytisk og udviklingsorienteret? Kan du lide at styre projekter fra opstart til implementering?

Vi forventer, at du har et stort kendskab til investeringsprodukter helt generelt. Du får ansvaret for at samle trådene ift. produkter og processer i I&T og sikre, at I&T udvikler sig med en god og effektiv produktstyring. Det kommer til at foregå i tæt samarbejde med investerings-, rådgiver- og administrationsteam – men også med input fra compliance og ledelsen. Du skal være med til at sikre, at produkter og ydelser hele tiden er konkurrencedygtige, at vi står rigtigt i markedet og ikke mindst lever op til gældende lovgivning.