78 job matcher din søgning 78 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
EBK HUSE A/SBYGGERÅDGIVER TIL SALG AF EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S

EBK HUSE A/S søger til vores salgsudstilling i Jylland en resultatorienteret og erfaren sælger til salg af vores kvalitets fritidshuse.

Som dygtig og opsøgende sælger, leverer du professionel rådgivning, herunder valg af hustype og tilpasning i relation til grundens form, beliggenhed og familiens ønsker samt økonomi.

 • Tilbudskalkulation, tilbudsgivning og kontraktudarbejdelse
 • Grundbesigtigelse og materialevalg
 • Aktiv brug af professionelt CRM-system
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lokalbolig Taastrup ApSEjendomsmæglertrainee

Lokalbolig Taastrup ApS

Vi har travlt og løber stærkt i vores forretning men vi har stadig overskud og lyst til at lære en ny energisk og topmotiveret salgstrainee op. Så har du lyst til at løbe stærkt sammen med os, og starte din karriere i en innovativ og dynamisk virksomhed, så er chancen her nu.

Du vil blive en del af et kvalitetsbevidst team, hvor vi værner om vores vigtigste aktiv, vores kunder. Og dagligt minder hinanden om LokalBoligs værdier, nemlig Boligsalg med Passion.

Vi søger en salgstrainee der:

 • Har drive og engagement
 • Har gå på mod og lyst til at lære nyt
 • Gerne lokalkendskab i Hedehusene eller Taastrup
 • Gerne have salgserfaring
EDC Poul Erik BechNy direktør til projektafdelingen i forbindelse med planlagt generationsskifte

EDC Poul Erik Bech, København

Som led i et generationsskifte søger vi nu en ny direktør for projektafdelingen.

Vores nuværende direktør Kenneth Nielsen, som har været i virksomheden gennem 39 år, medvirker i en overdragelsesfase for at sikre en succesfuld overgang for den nye direktør, projektafdelingens medarbejdere og vores mange spændende kunder, og han vil efterfølgende fortsætte som senior advisor, så vi beholder den store viden i virksomheden.

Opgaverne vil blandt andet indebære:

 • Udarbejder overordnet strategi, økonomiske målsætninger og konkrete handlingsplaner for forretningsområdet, og følger op herpå.
 • Medvirker til at udvikle en økonomisk sund og stabil kundeportefølje gennem udvikling af eksisterende kunder og vedvarende bearbejdning af potentielle kunder - herunder selvstændig pleje og udvikling af egen kundeplatform.
Colliers International Danmark A/S
Erhvervsmæglere til Colliers, Vejle

Colliers International Danmark A/S

Er du en proaktiv og erfaren erhvervsmægler med et stort drive og en solid forståelse for de afgørende mekanismer, eller drømmer du om at blive det? Stortrives du med kundekontakt og networking, og vil du være en del af en global virksomhed, der er markedsledende inden for rådgivning af erhvervs- og investeringsejendomme? Vi søger erhvervsmæglere med bopæl og/eller stærkt netværk i enten Esbjerg eller trekantområdet/Horsens.

Som erhvervsmægler hos Colliers får du en central rolle i at rådgive erhvervskunder inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Du får ansvar for dine egne erhvervskunder i enten Esbjerg eller Trekantområdet/Horsens, hvor du har fokus på at forbedre eksisterende kontakter, skabe gode relationer til kunderne, udbygge dit netværk og proaktivt generere nye, spændende projekter.

Colliers International Danmark A/S
Colliers International Danmark A/S
Erhvervsmæglere til investeringsmarkedet i København

Colliers International Danmark A/S

Vi søger de skarpeste erhvervsmæglere til at rådgive erhvervskunder inden for investeringsejendomme i tæt samarbejde med vores markedsledende investeringsteam.

Du får ansvar for at fastholde og udbygge vores eksisterende kundekontakter gennem professionel rådgivning og godt købmandskab. Du formår at skabe gode relationer til kunderne, har kompetencer til at udbygge dit netværk gennem kundemøder og –aktiviteter og formår proaktivt at generere nye, spændende sager og projekter.

Colliers’ investeringsteam i København, som består af erhvervsmæglere og sagskoordinatorer, er en ny strategisk gruppering, hvis fokus er at være helt tæt på investorerne og udelukkende fokusere på investeringsejendomsmarkedet.

Investeringsteamet er en del af vores afdeling i København, og samarbejder tæt med de øvrige afdelinger i København og i resten af landet.

Colliers International Danmark A/S
Colliers International Danmark A/S
Erhvervsmæglere

Colliers International Danmark A/S, Aalborg

Er du en proaktiv og erfaren erhvervsmægler med et stort drive og en solid forståelse for de afgørende mekanismer eller drømmer du om at blive det? Stortrives du med kundekontakt og networking, og vil du være en del af en global virksomhed, der er markedsledende inden for rådgivning af erhvervs- og investeringsejendomme?

Så bliv én af Colliers’ nye erhvervsmæglere i Aalborg. Vi søger mæglere på både senior- og junior-niveau.

Colliers International Danmark A/S
Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Trainee Nordsjælland

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Trainee Midtjylland

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Housing Denmark
ADMINISTRATIV KOORDINATOR

Housing Denmark, Hellerup

Housing Denmark er en vækstvirksomhed, der siden 2004 har formidlet og udlejet flere tusinde boliger til både ambassader, virksomheder og private overalt i Danmark.

Housing Denmark er Danmarks største boligformidler. Vi udlejer boliger hvér dag, året rundt. Vi har rigtig travlt, og derfor har vi brug for en robust sagsbehandler til at hjælpe, og assistere vores Housing Agenter med de administrative opgaver i deres sager, og sikre, at vores lejere og udlejere får en professionel og høj service.

Housing Denmark Video

Arbejdsopgaver – 1:1-udlejninger

 • Ansvar for administrativ sagsbehandling ved indtagede og udlejede boliger
 • Være bindeled mellem housing-agenterne og deres udlejere og lejere
 • Billederedigering af fotos til nye boliger (Matterport)
 • Opdatering i alle vores systemer. Internt og eksternt
Housing Denmark
EDC BøgvaldStilling som Ejendomsmægler

EDC Bøgvald, Dragør

Vi søger en boligmægler, som er god til at arbejde med kommissionering og salg af boliger.

Som person har du et godt humør, masser af drive og god energi. Du har erfaring med både kommissionering og salg og kan arbejde selvstændigt og målrettet.

Din erfaring og kvalifikationer modsvarer vi med en god provisionsløn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Vi arbejder i et sjovt område med mange forskellige slags boligtyper. Vi sikrer naturligvis, at du løbende bliver efteruddannet, så du altid er opdateret.

Du får gode karriere- og udviklingsmuligheder og får et godt bagland med gode og kompetente kolleger at sparre med.

Lokalbolig Glostrup ApSSalgstrainee søges til vores forretning som dækker Glostrup, Vallensbæk, Brøndby & Albertslund

Lokalbolig Glostrup ApS

Går du med en ejendomsmægler maven? Så skal du kigge nærmere her. Vi søger lige nu en salgstrainee til vores forretning i Glostrup. Her får du muligheden for at være en del af et ungt team og bidrage til en forsat positiv vækst i vores forretning.

Det får du hos os:

 • En spændende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder & uddannelsesmuligheder.
 • Får lov til at arbejde med alle fagets grene i form af salg af ejerboliger, andelsboliger & udlejning/salg af projekter.
 • Delvis provisionslønnet stilling, hvor du får muligheden for at skabe din egen løn.
 • En plads hvor du SKAL være ude i marken & ikke bare sidde på kontoret.
 • Være en del af en butik i vækst.
Jobboozt ApSEjendomsmægler med partnerpotentiale

Jobboozt ApS søger for RealMæglerne Maiken Nørtoft ApS i Give

På grund af travlhed hos RealMæglerne Maiken Nørtoft ApS søges til snarlig ansættelse en engageret ejendomsmægler med partnerpotentiale. RealMæglerne Maiken Nørtoft ApS er en af de bedst sælgende ejendomsmæglere i Give og omegn, og med et ønske om at udbygge denne position yderligere søger vi en dygtig og topmotiveret Ejendomsmægler, der kan være med til at fortsætte de gode resultater.

Hos os er god og personlig kundeservice en absolut selvfølge - vi kommer til tiden, vi holder hvad vi lover og vi har tid til hver enkelt kunde.

Dine arbejdsopgaver består i at kommissionere og fremvise/sælge ejendomme samt den daglige tætte kundeopfølgning. Vi arbejder som et fælles team og fordeler opgaverne mellem butikkens medarbejdere, så det giver mest mening for både butikkens medarbejdere og kunderne.

Jobboozt ApS
Newsec Property Asset Management Denmark A/SErfaren erhvervsmægler, Lyngby

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Tænker du i muligheder, motiveres du af at skabe resultater, og vil du være del af et stærkt udlejningsteam?

Til teamet for udlejning af erhvervsejendomme i Storkøbenhavn, søger vi en erfaren, resultatorienteret og topmotiveret erhvervsmægler, som bliver en del af et stærkt udlejningsteam på 5 erhvervsmæglere på vores kontor i Lyngby. Som erhvervsmægler får du en selvstændig udlejningsportefølje og har det direkte ansvar for udlejningen af de tomme lejemål i ejendommene, ligesom du vil indgå i et team med fokus på det samlede resultat.

Dine opgaver omhandler bl.a.:

 • Fremvisning af ledige lejemål
 • Udtænkning af ideer til udviklings- og handlingsplan for ejendommen/lejemålet
Nybolig
Erfaren sagsbehandler søges til Nybolig Jyderup & Svinninge

Nybolig

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag?

Vi står og mangler en branchekendt sagsbehandler til en stilling på 30-37 timer. Som sagsbehandler hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne.

Som sagsbehandler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Nybolig
Gem
Mercuri Urval
Fondschef

Mercuri Urval søger for Fonden Den Hageske Stiftelse i Nivå

Fonden Den Hageske Stiftelse i Nivå blev stiftet 1919 af godsejer Johannes Hage, som var et politisk og samfundsengageret menneske

Fondens leder gennem knap 40 år ønsker at gå på pension, og derfor søger vi nu hans afløser til at lede, videreføre og udvikle Fondens arbejde.

Jobbet som Fondschef er alsidigt. Fonden har to formål: Den driver og udlejer Nivaagaards bygninger og jorde, og den bruger en del af sit overskud på legater til psykisk syge mennesker. Det er fondschefens ansvar at lede Fondens arbejde og medarbejdere samt sikre, at Fondens to hovedformål opfyldes.

I praksis betyder det, at Fondschefen har ansvaret for:

 • Styring af Fondens økonomi og ressourcer, herunder budgetlægning, opfølgning, afrapportering, regnskab samt for forsikrings- og juridiske forhold
 • Bygninger, ejendomme og materiel: Ansvarlig for vedligeholdelse og udlejning af 13 boliglejemål, 23 erhvervslejemål og 7 øvrige lejemål.
Mercuri Urval
Jobboozt ApSEjendomsmægler

Jobboozt ApS søger for EDC i Hellerup

EDC ønsker at styrke deres team med en dygtig ejendomsmægler. Der er travlt, og derfor søges der en ekstra mægler.

Forretningen er beliggende i et særdeles eftertragtet område, og med en synlig ”strøg”beliggenhed.

Din profil:

 • Har brancheerfaring, gerne + 2½ år
 • Meget gerne uddannet Ejendomsmægler, dog ikke et must
 • Du kender området

Der tilbydes:

 • Et meget interessant lokalområde
 • En synlig butik
 • En spændende, travl og udfordrende hverdag
Jobboozt ApS
Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler-trainee Sønderjylland

Brikk Gruppen ApS, Sønderjylland

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler til København og omegn søges af voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler til København, Roskilde, Taastrup, Ballerup, Ishøj, Albertslund, Glostrup, Vallensbæk, Greve, Hedehusene, Rødovre, Hvidovre, der kan indgå i vores erfarne team.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder samt en attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.

Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglere til Aarhus, Randers, Viborg og Djursland søges af voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS i Aarhus, Randers, Viborg, Grenaa, Djurland, Hobro, Ebeltoft

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger dygtige ejendomsmæglere til Aarhus, Randers, Viborg, Grenaa, Djursland, Hobro, Ebeltoft , der kan indgå i vores erfarne team.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder samt en attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.