327 job matcher din søgning 327 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Conscius A/SBackend softwareudvikler

Conscius A/S, Nørresundby

Er du en erfaren, ansvarsbevidst, detaljeorienteret og bredt funderet backend eller fullstack softwareudvikler, der har lyst til at være med til at skabe fremtidens foretrukne energisalgsløsning?

Conscius vækster med nye markedstiltag og spændende integrationsprojekter på det danske og tyske energimarked. Derfor har vi brug for flere hænder til vores udviklingsafdeling, hvor faglighed, agilitet og ikke mindst teamwork vægtes højt. Vi er et selvstyrende team, hvor vi alle deltager aktivt med initiativer og løsningsforslag i tæt dialog kunderne og forretningen. Så når der er enighed i teamet, er der ikke langt fra idé til handling.

Vi tilbyder

 • Et innovativt og udfordrende arbejdsmiljø.
 • Et scrum team, der praktiserer agile.
 • Personaleaktiviteter og plads til sjov i løbet af en arbejdsdag.
Indeks Retail A/SDanmarks største boghandlerkæde søger en Junior Marketing Automation Specialist

Indeks Retail A/S, Horsens

I Bog & idé arbejder vi målrettet med at skabe relevante, personlige kundeoplevelser. Derfor har vi brug for en profil, der er entreprenant, struktureret til fingerspidserne og brænder for dataanalyse og kundesegmentering.

Som vores Junior Marketing Automation Specialist skal du personalisere og effektivisere vores e-mail marketing på baggrund af kundedata.

Du får rig mulighed for at bruge eksterne specialister i marketing automation hos vores digitale bureau som daglige sparringspartnere, men over tid kan du selv tage mere og mere over på opgaverne.

Så for os er det vigtigere, at du har interesse i kundesegmentering, data og kommunikation og at du har lyst til at dygtiggøre dig, end at du kommer med den store erfaring i bagagen.

Jobindex A/S
Web Manager – Bliv en del af en virksomhed med kraftig vækst og højt tempo

Jobindex A/S søger for Balder Danmark i København

Til vores marketingafdeling søger vi en Web Manager, som kan være med til at sikre en unik kundeoplevelse på sitet, øget trafik og understøtte branding -og salgsstrategier.

Er du verdensmester i udvikling og drift af websites, og tænker du kunderejsen først i alle dine beslutninger på sitet?

Og kan du projektlede udviklingsprojekter sikkert i mål, og har du tilmed også styr på konverteringer, tracking og SEO-optimering? Så er du måske vores nye marketingkollega.

Dine arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for den daglige drift af hjemmesiden
 • Kvalitetssikring og tracking samt styrkelse af brugeroplevelsen og konverteringsraten
 • Løbende opdatering af indhold ved eksempelvis at oprette nye landing pages og løbende opdatere indhold på eksisterende sider
Jobindex A/S
DEIF A/S
Graphic Designer

DEIF A/S, Skive

You will become part of DEIF’s ambitious marketing team whose primary task is to ensure that DEIF is the preferred go-to partner in the market for energy-optimised and climate-friendly energy management solutions.

You will be working closely with internal colleagues all over the world, and you will be responsible for maintaining and developing our brand visual identity. You can expect a fast-paced working day and a wide variety of tasks.

DEIF A/S

Who are you?

 • You are a good visual storyteller using film and still images
 • You understand how to create commercial visual content for digital marketing channels
 • You know how to create goal-oriented visual content for digital marketing channels
DEIF A/S
OKProduktudvikler til digital løsning

OK a.m.b.a., Viby J

Kunne du tænke dig et job, hvor du dagligt skal arbejde på tværs af organisationen og driver processer, der skal optimere kundeoplevelsen på parkering i OK’s app samt deltage i/lede forskellige øvrige projekter?

Vi leder efter en produktudvikler, der er vild med det digitale univers, som har erfaring med Product Management og gerne med projektledelse.

Helt konkret bliver dine opgaver:

 • Eksekvering af produktstrategien i samarbejde med markedschefen i Marked Bilist.
 • Udarbejdelse af indsatser og handlingsplaner samt eksekvering af disse.
 • Dialog og samarbejde med kommuner og andre P-pladsejere, herunder udarbejdelse af samarbejdsaftaler.
LEANDER A/S
E-commerce Sales Manager

LEANDER A/S, Silkeborg

Hos Leander A/S har vi succes med at designe og sælge møbler til børn, og vi oplever stabil vækst og øget interesse for vores mange produkter. Vi søger en proaktiv E-Commerce Sales Manager, som brænder for online salg og som skaber synlige resultater gennem sine strategiske valg, forhandlingsevner og rendyrket salgsgejst.

Har du god erfaring med E-Commerce B2B-salg set i et internationalt perspektiv?

Trives du i en selvstændig rolle, hvor du selv fører bolden i mål?

Er du frisk på 30-40 rejsedage?

Så læs videre...

LEANDER A/S
BAUHAUS
IT-forretningskonsulent, e-commerce

BAUHAUS, Tilst

Vil du være med til at give BAUHAUS’ kunder en gennemført omni-channel oplevelse? Så er det dig, vi skal have med på holdet!

BAUHAUS har en af de største webshops i Danmark med en hastigt voksende omsætning - og ambitioner om at være blandt de bedste i branchen. I kraft af vores mange varehuse arbejder vi fokuseret på at skabe reelle omni-channel løsninger.

Med reference til IT Chefen er din primære opgave at udvikle og supportere vores omni-channel landskab. Det vil sige forberedelse, lancering og implementering af små og store udviklings- og integrationsprojekter og support af eksisterende løsninger. Du bidrager desuden til den løbende performancevurdering af vores eksterne samarbejdspartnere og sikrer dokumentation af viden om applikationer, infrastruktur og arbejdsprocesser. Vi arbejder med Magento2, Perfion PIM, HeyLoyalty, Raptor, Priceshape og en række andre værktøjer.

Jublo ApSCustomer Success medarbejder

Jublo ApS, København

Trives du i rollen med kundesupport? Og er du serviceminded og god til at indgå i dialoger med forskellige kundegrupper? Så er det dig, vi søger som Customer Success medarbejder i vores softwarevirksomhed Jublo.

Som vores nye medarbejder vil du være med til at videreudvikle og sikre den gode kunderejse med alt hvad det indebærer lige fra den første oplæring i programmet til løbende support, udvikling og vedligehold af portalen.

Som vores Customer Success medarbejder forventer vi, at du:

 • Yder support til Jublos kunder – både ved fysisk fremmøde og online
 • Løbende uddanner Jublos kunder og sørger for at holde dem opdaterede om relevante informationer, kommende opdateringer og nye funktioner
 • Vedligeholder og ajourfører Jublos platform, så alle informationer om kunden er opdaterede og tilgængelige for både kunde og Jublos ansatte
JBS Textile Group A/SOnline Sales Manager

JBS Textile Group A/S, Herning

Er du dataorienteret og resultatdrevet? Formår du at opbygge langsigtede kunderelationer? Evner du at se udviklingspotentiale for salget sammen med Key Accounts, så er du måske vores nye Online Sales Manager.

Du kommer til at stå i spidsen for vores online salgsafdeling, der sælger virksomhedens brands til online wholesale kunder, som f.eks. Boozt og Zalando. Du vil få berøring med flere af virksomhedens brands og skal håndtere salg af både herredame- og børnetøj.

ARBEJDSOPGAVER:

 • Salg af NOOS, sæsonvarer, kampagner og specialproduktioner
 • Analyse af data- og vareflow
 • Kampagneplanlægning
Energi Fyn
Digital marketingkonsulent til at formidle grøn energi

Energi Fyn, Odense

Som digital marketingkonsulent er du ansvarlig for energifyn.dk med fokus på udvikling af ensartet content, online salg og lead generering. Ligeledes har du ansvar for den digitale kunderejse i egne SoMe kanaler, SEO på tværs af forretningsområder samt koordinering med interne og eksterne partnere på kampagner. Desuden vil du mere specifikt tage del i følgende opgaver:

 • Optimere trafik og digitale salgsaktiviteter på website
 • Optimere brugerrejsen på website via indsigter, data og nye løsninger SEO ansvarlig i samarbejde med bl.a. eksterne partner
 • Sparring på udvikling af indhold samt brugen af diverse SoMe kanaler
Energi Fyn
GolfBox A/SAmbitiøs programmør/datamatiker

GolfBox A/S, Silkeborg

Vi har flere nye spændende og avancerede webapplikationer i støbeskeen, og derfor søger vi en dygtig programmør/datamatiker, som er parat til at ”udfylde rollen”, og som vil være med til at ”gøre en forskel”.

Du bliver i organisationen tilknyttet vores udviklingsteam, der i øjeblikket består af yderligere 12 skarpe systemudviklere. Arbejdsstedet er på kontoret i Silkeborg, men hen ad vejen er der rig mulighed for fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemmefra.

Hverdagen byder på mange udfordrende og spændende opgaver, som kræver engagement, ansvar, omhyggelighed og professionalisme. Du besidder evnen til at være proaktiv og til at få afsluttet projekterne – samtidig med at det, du afleverer, er i absolut særklasse.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfaren backend-udvikler til større IT-udviklingsprojekter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Ønsker du at blive en del af en større it-udviklingsorganisation og deltage i udviklingen af digitale løsninger på samfundskritiske projekter og programmer i Skatteforvaltningen? Så kan Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og One Stop Moms-projektet være det rette match for dig.

Du er en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i agile principper og metoder, hvor vi arbejder i korte sprints og med daglige stand-up møder. Det er en vigtig del af opgaveløsningen, at du medvirker til at udfordre opgaver og løsninger, og det er derfor vigtigt for os, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø.

Jobbet er fokuseret omkring backend udvikling i Java. Vi er meget omhyggelige og går op i at kvaliteten af vores arbejde er i orden. Derfor er code-reviews og unit test en del af dit daglige arbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Aller Leisure A/SSocial Media & Content Manager til Aller Leisure (barselsvikariat)

Aller Leisure A/S, København

Som Social Media & Content Manager i Aller Leisure er du overordnet ansvarlig for, at vi udnytter det fulde potentiale på vores sociale medier. Du bliver både kanalansvarlig for egne rejsebrands og ansvarlig for at rådgive, opsætte, optimere og evaluere annoncer og kampagnespor for alle brands i Aller Leisure.

Du har let ved at sætte dig ind i vores forskellige brands produkter, tone, stil og strategier. Og du ved, hvornår budskaber skal leve organisk, have et budget bag sig eller indgå i en større kampagne.

For at få succes i stillingen, er du både kreativ og idérig, besidder bred viden om sociale medier og har teknisk erfaring med at opsætte og eksekvere kampagner på sociale medier. Har du samtidig erfaring med at skrive og opsætte nyhedsbreve, er det et kæmpe plus.

LeadFamly ApSSales Executive

LeadFamly ApS, Aarhus

We're looking for a Sales Executive for our office in Aarhus. The Sales Executive will be tasked with developing and creating new customer relationships within specific industries and verticals.

As a Sales Executive at Leadfamly, you will be working closely with the local Sales team tasked with creating and developing new customer relationships in specific industries and verticals. On a typical day on the job, you will engage with Sales teams across the company to gain inspiration, self-prospect potential customers, and attend customer meetings.

Responsibilities & tasks

 • Apply your skills to our sales process to identify, engage and sell to new customers
 • Manage multiple discussions with different levels of an organisation Think creatively and innovate the way we attract customers to work with us
 • Think creatively and innovate the way we attract customers to work with us
LeadFamly ApSSenior Customer Success Manager

LeadFamly ApS, Aarhus

We're looking for a Senior Customer Success Manager for our office in Aarhus, Denmark. This person will be working strategically and practically with the customers and be their primary point of contact throughout their customer lifecycle with Leadfamly.

We are looking for a team player who wants to become part of of a great team, who is passionate about customers and wants to create a best-in-class experience for them from onboarding and beyond!

Responsibilities & tasks

 • Independently manage a portfolio of clients across a range of different branches
 • Follow customers from when they have signed and support them through their onboarding
 • Manage the customer relationship throughout the lifecycle by monitoring health scores, satisfaction levels and customer engagement
Demant
Frontend Architect in Demant Global Marketing

Demant, Smørum

Does it sound like an appealing challenge to develop solutions on a multitude of different platforms and be the key sparring partner for your colleagues in Sales and Marketing and the bridge between frontend and backend on our major web platforms?

We are looking for a senior frontend programmer, who would like to take the role of Frontend architect in an organization that creates innovative and business supporting digital marketing solutions. Your primary area of responsibility is to develop and govern our frontend architecture for both our Sitecore based web platforms and our Azure-based widget delivery system.

In your new job, you will be a part of our Frontend Architecture and Development team. We are a part of Global Marketing, which consists of more than 100 highly dedicated and skilled colleagues.

Demant
BDO
Erfaren SCCM og driftskonsulent søges til IT Operations ved BDO IT i Aarhus

BDO

Vi søger en erfaren profil til vores IT Operations-team i Aarhus, som har erfaring med drift af SCCM og backend-systemer. Du skal have god erfaring med denne type af opgaver, og den væsentligste del er, at du er drevet af at ville gøre en forskel.

Du trives i samarbejdet med mange forskellige mennesker i en spændende og udfordrende hverdag. Du er tilmed struktureret og er vant til at levere opgaver af høj kvalitet. Du vil få ejerskab over dine egne systemer og med forventning om at kunne drive, vedligeholde og udvikle på disse i samarbejde med vores eksterne konsulenter.

Dine primære opgaver

 • Drift, udvikling og vedligehold af SCCM-platformen.
 • Sikre at vi er complient og rapportere på dette.
 • Deltage i og medvirke til udvikling af Azure-platformen - primært Intune.
BDO
TEMP TEAM A/SSvensktalende digital marketingmedarbejder søges til Plandisc

TEMP TEAM A/S søger for Plandisc i Brabrand

Brænder du for digital markedsføring, og er du interesseret i at arbejde med sociale medier? Så er det måske dig, vi søger!

Plandisc er en hurtigvoksende it-virksomhed, som befinder sig på en ambitiøs vækstrejse, hvorfor de ønsker at udvide teamet i Aarhus. Du vil i jobbet arbejde med dygtige kolleger i et ungt og internationalt miljø.

Du kommer derudover til at skabe - og analysere - Plandiscs marketingkampagner og arbejde med kampagneoptimering. Det er ikke nødvendigt med erfaring inden for marketing, men det er en fordel. Det vigtigste er, at du brænder for at arbejde med digitale marketingtiltag på det svenske marked og ønsker at udvikle dine egne kompetencer indenfor marketing.

KPMG P/S
Social and Digital Media Consultant – maternity cover

KPMG P/S, Copenhagen

Are you a social and digital native who knows how to make the right audience react at the right time?

KPMG P/S

The Markets team at KPMG is looking for an experienced Social and Digital Media Consultant. You will be our primary driver when it comes to digital campaigns, supervising and sometimes creating content, setting up ads on LinkedIn and Facebook and possibly also driving general performance marketing.

You will act as a trusted advisor and primary go-to person for our many employees and service lines regarding digital communication. It is key that you thrive in a dynamic workplace, where no two days are the same.

KPMG P/S
SOS BørnebyerneSystem Manager

SOS Børnebyerne

Vil du være med til at give forældreløse og udsatte børn overalt i verden en tryg opvækst og bedre fremtidsmuligheder samt sætte digitalisering på dagsordenen?

SOS Børnebyernes formål er at indsamle midler til fordel for forældreløse og udsatte børn primært i udviklingslande.

Vi søger en ambitiøs digitaldrevet kollega, som vil være med til at varetage organisationens digitale infrastruktur og skabe datagrundlaget for vores fundraising aktiviteter.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Løbende udvikling og tilpasning af fundraisingsystem/kundedatabase (Microsoft Dynamics CRM) i samarbejde med vores systemudbyder i Østrig.
 • Sammen med interessenter identificere og prioritere systemudvikling med fokus på optimering og automatisering af processer der understøtter forretningen, primært i forbindelse med CRM.
 • At være systemekspert og dermed link mellem interne og leverandører for de systemer/platforme vi bruger.