990 job matcher din søgning 990 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

YouSeeYouSee søger kunderådgivere til vores kundecenter i Århus

YouSee

Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg?

Så er det lige dig, vi står og mangler!

Som kunderådgiver hos YouSee vil du arbejde med indgående opkald, hvor du vil yde support, salg og kundeservice til vores kunder. Din hverdag bliver fyldt med ansvar, godt kammeratskab og gode oplevelser.

Du er den ideelle til jobbet, hvis du:

 • kan sikre at problemer bliver afhjulpet og løsninger fundet
 • kan give vores kunder en god oplevelse, når de ringer til os
 • vil præstere dit allerbedste for at sælge - eller lære det
X-MileSalgs- og indkøbskoordinator

X-Mile, Silkeborg

Vi har travlt og søger derfor en ekstra salgs- og indkøbskoordinator. Du kommer til at indgå i et salgs- og indkøbsteam, som i dag består af 9 medarbejdere. Du skal kunne trives i en hektisk men sjov hverdag, hvor der altid er fart over feltet.

Arbejdsopgaver:

 • Ordrebehandling fra modtagelse af ordre til levering
 • Daglig kontakt med leverandører og kunder
 • Opfølgning på igangværende produktioner
 • Kvalitetskontrol og godkendelse af vareprøver
 • Tekst til emballager og manualer
 • Beregning af container load
 • Opfølgning af booking, afskibning og levering
 • Ad hoc-opgaver
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex A/S
Account Manager med fokus på Personligt Skydd, Mellansverige

Jobindex A/S söker för MILWAUKEE® Sverige

Vill du bli en del av vårt team på MILWAUKEE® Personligt Skydd och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

Vad innebär rollen?

Att ansvara för ett distrikt som innefattar länen Östergötland, Södermanland, Västmanland, Stockholm, Uppsala samt delar av Dalarna och Gävleborg. Din bostadsort är inom denna geografiska region.

Din uppgift är att sälja MILWAUKEE® personligt skydd till våra befintliga kunder och att identifiera och öppna upp nya distributionskanaler.

Du blir en del av ett team av experter på allt inom personligt skydd inom MILWAUKEE®-organisationen, och utvecklar nära samarbeten med återförsäljare för att etablera MILWAUKEE® som en betrodd partner inom personligt skydd.

Jobindex A/S
Gem
Jobindex A/S
Account Manager med fokus på handverktyg och förvaring – Västra Götaland, Örebro och Värmlands län

Jobindex A/S söker för MILWAUKEE® Sverige

Vill du bli en del av vårt team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

TTI Nordic är på en stark tillväxtresa, inte minst MILWAUKEE®. Vi expanderar nu våra team ytterligare och söker därför ett stort antal nya kollegor. För den här tjänsten söker vi en Account Manager som ska ansvara för att hjälpa våra kunder att utöka sina affärer för handverktyg & förvaring samt accelerera MILWAUKEE®´s tillväxt.

Jobindex A/S
Gem
Jobindex A/S
Account Manager med fokus på handverktyg och förvaring, Södra Sverige

Jobindex A/S söker för MILWAUKEE® Sverige

Vill du bli en del av vårt team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

För den här tjänsten söker vi en Account Manager som ska ansvara för att hjälpa våra kunder att utöka sina affärer för handverktyg & förvaring samt accelerera MILWAUKEE®´s tillväxt.

Med din kunskap om marknaden och din passion för att skapa nöjda kunder är din huvuduppgift att utveckla MILWAUKEE® affären för handverktyg och förvaring tillsammans med nya och befintliga återförsäljare inom distriktet.

Vi erbjudar ett spännande, självständigt och dynamiskt arbete där du blir en del av en nordisk säljorganisation med ledande varumärken och fantastiska kollegor. Tillsammans höjer vi ständigt ribban för oss själva och våra kunder – men vi har också roligt. Vi är ett växande företag med en stark och tydlig ambition att bli nr 1.

Jobindex A/S
Gem
Jobindex A/S
Account Manager med fokus på handverktyg och förvaring, Mellansverige

Jobindex A/S söker för MILWAUKEE® Sverige

Vill du bli en del av vårt team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla ett starkt team till att supportera våra kunder?

Du blir en del av ett nyetablerat nordiskt handverktygs- och förvaringsteam och rapporterar till Sales Manager Handtools & Storage Sverige.

Övriga uppgifter:

 • Planera och genomföra sälj- och marknadsaktiviteter, inklusive deltagande i lokala/nationella säljevent, mässor, etc.
 • Hjälpa våra kunder att förstå fördelarna med våra produkter genom utbildning och demodagar
 • Skapa och optimera butiksdisplayer, följa upp kundbehov och supportera våra kunder i sin ambition att växa
Jobindex A/S
Rice A/S
AREA SALES MANAGER

Rice A/S, Odense eller Norge

We are hiring! Vi søger en professionel og farveglad Area Sales Manager til det norske og finske marked med base i enten Odense (med en del rejseaktivitet) eller i Norge.

Med reference til vores Global Sales Manager vil du få ansvaret for at udbygge vores kundeportefølje på det norske og finske marked. I forlængelse heraf bliver du ansvarlig for opsøgende salgsaktivitet samt vedligeholdelse af eksisterende kunder, som du ligeledes skal agere dygtig sparringspartner for. Du vil få ansvaret for eget budget og det forventes i den sammenhæng, at du er resultatorienteret i hele salgsprocessen.

Opgaver, der hører til stillingen:

 • Ansvarlig for salg af RICEs kollektion på det norske og finske marked
 • Forberedelse, planlægning og opfølgning af salgsaktiviteter
 • Opbygning og vedligeholdelse af relationer
Rice A/S
Camozzi ApSStærk SAP-medarbejder

Camozzi ApS, Roskilde

Vi ønsker at styrke vores organisation med en stærk SAP-medarbejder/intern sælger. Derfor søger vi en selvkørende, hurtigt arbejdende, fleksibel og serviceminded person, som forstår at holde mange bolde i luften samtidigt. Du vil arbejde med et veletableret og internationalt anerkendt mærke, i et marked bestående af både store og mindre industrivirksomheder.

Arbejdsopgaver

 • Diverse SAP-projekter
 • Backup for skandinavisk team
 • Ordremodtagelse, ordreregistrering samt opfølgninger, kunde- og teknisk support
 • Du kommer også til at være behjælpelig med andre administrative arbejdsopgaver da vi er en lille organisation i Danmark

Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende job i en lille afdeling, der er del af en større international virksomhed
 • Grundig oplæring i vores produkter
 • Fast gage, pension og sundhedsforsikring
Gem
KlaravikBliv auktionskonsulent og sæt strøm til dit arbejdsliv

Klaravik

Vi er et internetbaseret auktionsfirma, og vi er de største i Danmark inden for det, vi gør: nemlig at sikre et godt og nemt salg af brugt materiel for vores kunder, som primært er små og mellemstore firmaer. Nu har vi sat en række ambitiøse salgsmål for fremtiden – og har brug for dig med salgsblod i årene til at nå dem.

Vi vækster og har netop nu brug for flere folk til følgende områder:

 • Fyn og Trekantområdet

Som Auktionsmægler har du ansvaret for at finde kunder, som kan udbyde materiel og køretøjer på vores netauktion. Vi bruger en simpel app til at registrere materiel, så du kan gøre det hurtigt og nemt på telefonen. Du registrerer ofte eller besøger kunder hver dag, for vores vigtigste KPI’er er de aktivitetsbaserede – og du er topklar på en arbejdsuge, hvor der er aktivitet på din kundeportefølje hver dag.

DST-CHEMICALS A/SSalgssupporter med debitorerfaring til global virksomhed

DST-CHEMICALS A/S, Kolding

DST-CHEMICALS med hovedsæde i Kolding søger en m/k med erfaring som Salgssupporter/Debitorbogholder til vores Finance Team. Den rette person har meget gerne erfaring med opgaver inden for begge fag. Vi søger en kollega, som sætter en ære i at have styr på detaljen i sit arbejde, og som samtidig kan se sig selv have en del kontakt til både kunder og kollegaer i ind- og udland.

Du skal i samarbejde med vores nuværende supporter varetage alle opgaver indenfor salgssupport, hvor I er bindeleddet mellem kunderne, salget og shipping/produktion, samt de daglige opgaver omkring debitorstyring.

Udvalgte arbejdsopgaver i stillingen:

 • Ordrehåndtering
 • Administrativ support til salgsafdelingen, f.eks. tilbudsgivning, statistikker o. lign.
 • Administrere Debitorstyring i AX
Danwind Spare Parts ApSAccount Manager

Danwind Spare Parts ApS, Lemvig

Vi leder efter en kommercielt anlagt kollega med teknisk salgserfaring til Danwind reservedelsdivision. Hvis du kan håndtere en række opgaver med varierende kompleksitet og er villig til at lære, er du måske den person, vi har brug for i vores team!

Du får en spændende og krævende dagligdag, der vil give dig personlig og faglig vækst samt give dig mulighed for at forme din karrierevej.

Du vil arbejde i en etableret og velkendt virksomhed inden for vindindustrien. Virksomheden er i vækst og i et omskifteligt miljø. Det betyder, at du vil være en del af et åbent og uformelt arbejdsmiljø, der arbejder tæt sammen med kolleger og interessenter i hele organisationen.

Jobindex A/S
Succesfuld butik søger køkkensælger og trainee

Jobindex A/S søger for Svane Køkkenet Næstved A/S

Vi søger både en erfaren køkkensælger og en trainee, som har lyst til at blive en dygtig køkkensælger.

Du får ansvaret for hele processen og for at bygge en god relation til dine kunder.

Din hverdag bliver alsidig og kommer bl.a. til at bestå af:

 • møder med kunder i vores butik
 • besøg og opmåling hjemme hos kunderne
 • indretning af køkkener, udregning af tilbud

Du bliver en del af et succesfuldt og dygtigt team. Vi tilbyder en fast løn efter kvalifikationer samt pensionsordning, kombineret med en attraktiv provisionsordning med stort potentiale.

Jobindex A/S
Pay-Back specialist rekruttering ApSSalgs- og kvalitetskoordinator, produktionsteknolog

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Finsø A/S i Bredebro

På vegne af FINSØ A/S i Bredebro søger vi en initiativrig og kompetent produktionsteknolog, med en håndværksmæssig baggrund, til en stilling i internt salg.

Til en nyoprettet stilling søger FINSØ A/S en kollega, der træder ind i det interne salgsteam. I teamet håndteres bl.a. kundehenvendelser, kalkulationer, CAD-tegninger, ordrebehandling, kvalitets- og reklamationsbehandlinger, 8D-rapporter m.v.

Teamet er præget af høj faglighed, holdånd, hjælpsomhed og ikke mindst godt humør. Afdelingen er bindeleddet imellem virksomhedens kunder, der tæller nogle af regionens største maskinfabrikker, samt produktionen hos FINSØ A/S.

Hovedopgaverne vil være:

 • kalkulationer og tilbudsberegning med baggrund i kundespecifikke forespørgsler
 • ordremodtagelse, ordrebehandling og efterkalkulationer
33Business søger en dygtig Account Manager til det Midt- & Sydjyske

3

Kan du levere resultater inden for Business Salg i segmentet 20-75 ansatte, i et stærkt konkurrencepræget marked?

Du bliver en del af et ungt og resultatorienteret team, hvor din primære opgave vil være at skaffe nye kunder til 3. Det forventes, at du har et højt salgsdrive og kan arbejde selvstændigt, da salget i høj grad finder sted ude i marken.

Samtidig skal du se teamet som det vigtigste omdrejningspunkt for benchmarking, hvor du både modtager og aktivt bidrager til at styrke egne samt kollegaers kompetencer.

Gem
CuriaKey Account Manager til markedsledende medienetværk

Curia søger for Step Network i København

Er du ambitiøs med flair for forhandling, forretning og salg – og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks markedsledende medienetværk?

Som STEP Networks nye KAM’er får du budget- og udviklingsansvaret for din egen portefølje, der kommer til at bestå af nogle af Danmarks største mediebureauer.

Hos STEP Network er der er mange ting, de kan forudse med deres enorme datamængde og vilde techløsninger - bare ikke hvem deres nye Key Account Manager kommer til at være. Dog ved de, at du læser med lige nu, så de vil bare lige sige, at de glæder sig helt enormt til at møde dig.

Vink Plast ApSIntern sælger

Vink Plast ApS, Randers

Kan du se dig selv i en salgsorganisation, hvor du som en del af det interne salgsteam skal servicere virksomhedens kunder? Så er du måske den nye medarbejder hos Vink Plast.

Som intern sælger har du, i tæt samarbejde med din salgschef og de eksterne sælgere, ansvar for at give kunderne den bedste service. Du går langt for at sætte dig ind i kundernes behov – og indfrier deres forventninger.

Din arbejdsdag er præget af varierende opgaver, og du får ansvar for egne opgaver og frihed til at vejlede vores kunder omkring den bedste løsning.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

 • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
 • ordremodtagelse via telefon og mail
 • rådgivning til kunden om den helt rigtige løsning
Visma e-conomic a/s
Account Manager med stort udviklingspotentiale

Visma e-conomic a/s

Har du erfaring med kundekontakt og drømmer du om at udvikle dig inden for salg? Så kom med på rejsen i vores Account Manager team, hvor du vil blive en del af et ungt og uformelt miljø, hvor der er fart over feltet.

Vi tror på det værdiskabende salg, og derfor søger vi dig, der elsker at skabe relationer og ønsker at gøre en forskel (IMPACT), både internt og eksternt ude hos vores kunder. Vi ser gerne, at du har erfaring inden for regnskab eller fintech løsninger og at du er en do’er, der er god til at eksekvere for at nå målet.

Dine daglige arbejdsopgaver vil byde på

 • Daglig kontakt til eksisterende kunder (egen kundeportfølje) samt etablering af kontakt til potentielle nye kunder
 • Booking samt afholdelse af (online) møder
 • At udfordre og rådgive vores kunder med det formål at give dem de bedste forudsætninger for at benytte vores produkter
PolitikenAccount Manager

Politiken, København

Politiken Erhverv er inde i en spændende og gennemgribende udvikling, der skal sikre bedre udnyttelse af markedspotentialet samt få Politikens B2B-forretning til at vokse.

Jobbet som Account Manager i Politiken Erhverv indebærer:

 • Salg af abonnementsløsninger til alle slags virksomheder
 • En høj grad af salgskompleksitet, som giver spændende muligheder for at arbejde bredt med kunden
 • At du bliver en del af et lille team, som har fælles og bredt ansvar for Politikens erhvervsabonnementskunder
Bygma
Sælger til tøjafdelingen

Bygma, Odense

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive kunderne i vores tøjafdeling, og sørge for, at afdelingen hele tiden står salgsklar. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen, og samtidig indgår du i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i butikken. Du planlægger din indsats i samarbejde med butikschefen og du deltager aktivt i arbejdet med at sørge for, at vi altid har de rigtige varer på hylderne.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma