248 job matcher din søgning 248 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Teknik Bureauet ApSINDKØBER TIL SIMATEK I SORØ

Teknik Bureauet ApS søger for kunde

Simatek er en førende producent af luftfiltreringsløsninger til industrien. Simateks højteknologiske produkter og anlæg optimerer pladsforbruget, ydelsen og vedligeholdelsestiden i industrianlæg over hele verden. Alt sammen med lave totalomkostninger.

Dine arbejdsopgaver:

 • Disponering af varebehov fra nettobehovslisten
 • Oprette og udarbejdelse af indkøbsordre
 • Opfølgning af indkøbsordre samt give interne kunder besked ved f.eks. forsinkelser
Teknik Bureauet ApS
Miljømærkning DanmarkMiljømærkning Danmark søger en konsulent til området offentlige grønne indkøb

Miljømærkning Danmark, København

Vi søger en konsulent, der skal være med til at realisere visionen i regeringens strategi for grønne offentlige indkøb om, at alle offentlige indkøb skal være miljømærkede i 2030. Du skal primært varetage de opgaver, som Miljømærkning Danmark har i forbindelse med implementeringen af regeringens nye strategi. Har du derfor erfaring med udbud og indkøb i den offentlige sektor, og brænder du for den grønne agenda, er du måske vores nye medarbejder.

Fondendanskstandard

Stillingen har fokus på varetagelsen af udbud og indkøb på det statslige område, men der kan også forekomme opgaver relateret til regioner og kommuner. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Miljømærkning Danmarks chefkonsulent for offentlige indkøb, og I vil have en tæt koordinering af opgaver og løsninger.

Miljømærkning Danmark
Ørsted
Contract Manager to handle contracts in the project execution phase

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you’ll be a part a dynamic team of highly experienced colleagues that manages contracts for our projects in the United Kingdom and North America.

Ørsted

Join us in this role where you, in a mini-team of contract managers, will handle a wide range of contracts in our offshore wind power projects.

You’ll play an important role in:

 • managing the obligations and rights in our contracts
 • collaborating with our global chain of suppliers to ensure mutual success
 • implementing contract variations together with suppliers
Ørsted
IT-Universitetet i København
Alsidig AC-fuldmægtig til indkøbsfunktion

IT-Universitetet i København, København

IT-Universitetet i København

IT-Universitetet er i kontinuerlig vækst og som et led i dette er der brug for at optimere og løfte indkøbsfunktionen med denne stilling som indkøbsspecialist, placeret i Facility Management afdelingen.

Den rette person til jobbet lykkes med sine mål via et konstruktivt samarbejde med de mange kolleger på universitetet, baseret på gode, transparente og strømlinede processer, samt en kompetent og tillidsvækkende understøttelse af de mange forskelligartede fagområder, som indkøbsfunktionen favner. Det er vigtigt at man har erfaring og interesse i grønne indkøb, og i det hele taget kan styrke afdelingens kompetencer indenfor bæredygtighed.

IT-Universitetet i København
SCHOU COMPANY A/SDygtig Product Coordinator som tager ejerskab og følger opgaverne til dørs

SCHOU COMPANY A/S, Kolding

Schou er Nordens største virksomhed inden for non-food produkter. Vi er en ambitiøs og dynamisk organisation i konstant udvikling, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning.

Med reference til vores Category Manager og i tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen, vil dit primære ansvarsområde være at sikre, at vi får de rigtige varer leveret, i de rette mængder og til den rette tid.

Du skal være med til at sikre de bedste indkøbsbetingelser og vil være med i hele processen, fra varen oprettes og til den afskibes.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • Daglig kommunikation med leverandører fra Fjernøsten
 • Ansvar for vareoprettelse og ordreplacering
 • Godkendelse af artwork, printfiler, manualer og lignende
HumanTrust A/S
Indkøber og produktudvikler

HumanTrust A/S søger for Society of Lifestyle i Ikast

Er du passioneret omkring mad og gode råvarer, og har du lyst til at arbejde med gastronomisk produktudvikling og indkøb for det populære gourmetbrand, Nicolas Vahé? Så har vi måske jobbet til dig.

Society of Lifestyle er et innovativt livsstilsunivers, der siden 2001 har produceret produkter i tidens ånd og højeste kvalitet. Virksomheden består af de fem stærke brands: House Doctor, Meraki, Monograph, by Nord og Nicolas Vahé.

Du får blandt andet følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Tovholder på processer indenfor indkøb og produktudvikling
 • Skabe kreative input til ingredienser, smagsoplevelser og udseende og kvalitetssikre resultaterne
 • Identificere de rette leverandører og sikre de bedste aftaler gennem forhandling med leverandører
HumanTrust A/S
Körber Supply Chain DK A/S
Indkøber

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Vil du med på rejsen og være med til at videreudvikle vores indkøbsfunktion med fokus på support til projektafvikling og videre skalering til den positive vækst?

Körber Supply Chain DK A/S Som Indkøber hos Körber vil du indgå i et stærkt team med 4 kolleger, der hver dag arbejder målrettet med at optimere indkøb og supportere vores produktion og lager med stort fokus på ”just in time”-levering.

Du vil være en vigtig medspiller i at styrke og ruste indkøbsafdelingen til en spændende og udfordrende fremtid, i tæt samarbejde med dine kolleger i indkøbsafdelingen og på tværs af organisationen.

Körber Supply Chain DK A/S
Vestas Wind Systems A/S
Director Supplier Quality & Development

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you ready to create a culture of Quality for Everyone, Everywhere, in Everything we do? And are you ready to guide our quality change and empower your employees to make quality decisions?

Your primary responsibilities will include:

 • Guide, develop and secure a solid quality culture in the Supplier Quality and Development department, including organisational and talent development
 • Secure sourcing for quality and design for quality within our cross-functional module teams
 • Make sure we ‘walk the talk’ on quality ensuring high degree of accountability from all internal as well as external stakeholders
Vestas Wind Systems A/S
PRO&COIndkøber

PRO&CO søger for Hem Group i Skive

Vi søger en struktureret og ansvarsbevidst indkøbsdisponent, som med godt købmandskab kan skabe resultater på indkøbet.

Som indkøbsdisponent bliver du ansvarlig for at disponere varer til produktionen i rette kvalitet, til rette pris, tid og mængde. Du arbejder med forskellige disponeringsværktøjer, som giver vejledende disponeringsforslag, og du formår at krydre dem med sund fornuft og forventninger til det fremtidige lagertræk.

Du forventes at have fokus på optimale indkøbsmængder under hensyntagen til pris-/lagerbindinger, leveringsevnen fra leverandørerne, lead-time og kvalitet. Du får et job med daglig kontakt til dine leverandører og med en stor snitflade internt i organisationen. Det er en selvfølge for dig, at samarbejdet med leverandørerne baseres på professionalisme, tillid og troværdighed.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Disponering og opfølgning på leverancer
 • Vedligeholdelse af stamdata
 • Styring af lagre
PRO&CO
JYSK
Demand Planner

JYSK, Brabrand

Har du en passion for detailhandel, og en dyb forståelse for produkters livscyklus i salget? Og kan du kombinere din forretningsforståelse med en velfunderet analytisk værktøjskasse, der identificerer årsagsrelaterede mønstre og omsætter data til præcise prognoser og forecast?

Du bliver en del af en professionel organisation, hvor du vil arbejde tæt sammen med et uformelt og særdeles dygtigt team i indkøbsafdelingen. Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Brabrand, og du vil få direkte reference til vores Demand Planning Manager.

Vi tilbyder dig, at du:

 • Bliver en del af en international og succesfuld retailvirksomhed
 • Får tæt samarbejde og sparring med kolleger i lignende stillinger
 • Får rig mulighed for at vokse i stillingen og udvikle såvel karrieren som personlige egenskaber
JYSK
Lidl Danmark K/SIndkøbsassistent

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vil du være en del af et dynamisk team, og har du det rette mindset og drive til at agere i Europas største detail virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling. Vi søger en indkøbsassistent, som er struktureret, energisk og detaljeorienteret, og som formår at bevare overblikket når tempoet er højt.

Du bliver en del af et lille team på 4 personer, hvor ingen dage er ens. Vi er en social afdeling, hvor vi kan lide at have det sjovt samtidig med, at vi arbejder på højtryk!

Mød din kollega Anne Kristine:
"I vores team bidrager vi hver især med vores kompetencer, vi har et godt samarbejde og løfter i flok. Vi har et bredt arbejdsområde, med kontakt til flere afdelinger i virksomheden og ingen dage er ens. Kort og godt; et job med spændende opgaver og fantastiske kollegaer der bidrager til at hver dag bliver en god dag."

Lidl Danmark K/S
Sirva ApSDispatcher/Planner

Sirva ApS, Hvidovre

Working within the Global Move Management team we are currently recruiting for the right person to join the business based in Hvidovre, Copenhagen. Reporting to the Site Manager, you will be responsible for, and involved in:

 • Staffing of all our moves with our subcontractors
 • Management of our stock of packing materials
 • Checking and ensuring that all procedures and instructions are followed

Requirements

 • Manage the dispatch department, negotiate rates and contracts with both current & new subcontractors og secure the best possible quality to the right price
 • Manage the service quality of the contractors, quality visits, training etc
 • Manage the warehouses, and the consolidation of warehouses in 2021
Danish Crown Foods
Head of Strategic Marketing in Global Categories

Danish Crown Foods, Randers

Do you want to cook up new solutions and create value in our global categories, thereby reforming our industry?

As part of our Feeding the Future strategy we have created a new unit called Danish Crown Global Categories. The new category organisation will be a value generator for Danish Crown and have special focus on innovation, sustainability and elevating the value proposition across the different categories and brands.

You will be playing a pivotal part in the new organisation as Head of Strategic Marketing where you will be championing our global brands, Tulip and Danish Crown, setting the direction for a commercialization of our corporate sustainability initiatives, leading the development of consumer insights and driving marketing excellence. Naturally, the first thing on your agenda will be to build your teams and set the right direction along with the rest of the new Global Categories organisation.

Danish Crown Foods
Danish Crown Foods
Senior Category Director, Convenience

Danish Crown Foods, Randers

Do you want to write the next chapter for food? There is nothing textbook about changing our industry. That is why we need you to spearhead our new global category, Convenience including plant-based products and snacks as well.

You will be responsible for developing and implementing an ambitious global category strategy, setting the strategic targets, and driving business performance across countries and markets. Ensuring strong local buy-in and global innovation initiatives are key elements for success in the role. Among other things your tasks will be to:

 • Develop and lead the global category vision and strategy with focus on scalability
 • Increase value creation by commercialising sustainability
 • Drive insights and develop an innovation pipeline, while driving synergies cross markets
Danish Crown Foods
Ørsted
EPCI Senior Sourcing Manager for power transmission assets

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you play a pivotal role in developing our offshore wind farm projects by sourcing our HVDC/HVAC power transmission assets in global markets.

Ørsted

Join us in this role where you’ll develop sourcing strategies for asset projects and project manage sourcing processes in cooperation with a multidisciplinary project team.

You’ll play an important role in:

 • developing sourcing strategies for specific asset project(s) with established risk and opportunity understandings
 • handling commercial project management of the end-to-end sourcing process by coordinating with a multidisciplinary project team
 • setting negotiation strategies and leading intensive commercial and contractual negotiations to achieve the best business results
Ørsted
ENABL A/S
Indkøber med speciale i el-komponenter

ENABL A/S, Hedensted

Hos Enabl i Hedensted vækster vores forretning, og vi har travlt med udvikling, produktion og servicering af udstyr til vindbranchen.

Vi søger en dygtig kollega til en nyoprettet stilling, som skal supportere vores forretningsområde inden for automation. Du skal sikre, at vi altid får indkøbt de bedste produkter – både i forhold til pris, kvalitet og design.

Nogle af dine primære ansvarsområder er:

 • Indkøb til projekter, produktion og service
 • Daglig opfølgning på leverancer
 • Sikre optimering af priser i forbindelse med indkøb
 • Fakturakontrol

Enabl er en virksomhed i kraftig vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en hverdag sammen med nogle af landets dygtigste teknikere og fagfolk inden for mekanik, plc, el og meget andet.

ENABL A/S
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SStrategisk indkøber

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Har du lyst til at arbejde med produktsortiment hos Danmarks største grossist inden for VVS og VA, er du struktureret, og motiveres du af at skabe kommercielle succeser sammen med andre? Så har vi jobbet til dig.

Til vores kategoriafdeling i Brøndby søger vi en strategisk indkøber med reference til Kategorichefen på varme- & klimaområdet. Kategorien omfatter de tekniske VVS-produkter såsom radiatorer, ventiler, kedler, ventilation og varmepumper. Kategorien er i en rivende udvikling med produkter, som er i fokus i relation til både bæredygtighed og grøn omstilling.

Dine primære ansvarsområder og dit fokus vil være rettet mod nedenstående opgaver:

 • Vedligeholdelse og udvikling af produktsortimentet
 • Indfasning og oprettelse af nye produkter
 • Fokus på omsætningshastighed og optimering af varelagre
Evida
Indkøbsassistent til købsaftaler og kontraktstyring

Evida, Viborg

Vil du arbejde med købsaftaler og kontraktstyringssystem i et selskab med en central rolle i Danmarks grønne omstilling?

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet.

Evida

Dine primære arbejdsopgaver bliver at varetage driften af Evidas kontrakter både i Microsoft D365 (ERP) og RakatX (Kontraktstyring). En del af din opgaveportefølje er derfor opretningen af købsaftaler og leverandørstamdata i Microsoft D365 samt oprettelsen af kontrakterne i RakatX. Hertil vil der være opgaver af administrativ karakter.

Evida
DR-ByenDR Koncernindkøb søger en dygtig konsulent til udbud og strategisk indkøb

DR-Byen, København

Er du skarp til udbud og indkøb? Er du kvalitetsbevidst, resultatorienteret og elsker du at arbejde strategisk og selvstændigt?

Som udbudskonsulent hos os kommer du til at gennemføre konkurrenceudsættelser og udbud, hvor du sammen med forretningen varetager hele processen fra analyse, indkøbsstrategi og selve udbuds­processen til kontraktindgåelse og efterfølgende kontraktstyring.

Opgaverne varierer meget i kompleksitet og omfang og spænder fra store forretningskritiske udbud med forhandling til mere almindelige EU-udbud, annonceringer og mindre anskaffelser.

NOISY MAY
Buyer, Denim

NOISY MAY, Aarhus

Er du en kreativ indkøber, der brænder for produktudvikling og har sans for godt købmandskab og sourcing?

Som vores indkøber er du involveret i udviklingen af vores kollektioner inden for kategorien, og du vil varetage produktionsopfølgning og ordreplacering. Du får en bred kontaktflade både internt i NOISY MAY og eksternt til vores leverandører, som du opbygger og vedligeholder stærke relationer til.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Daglig kontakt med leverandører, salg og konstruktion
 • Produktudvikling samt metervare sourcing
 • Igangsætning, opbygning og oprettelse af nye kollektioner samt involvering i