29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hørsholm KommuneBiblioteksleder til Hørsholm Bibliotek i Kulturhus Trommen

Hørsholm Kommune

Vil du arbejde for udviklingen af Hørsholm Bibliotek som byens hjerte og litteraturhus i en digital tidsalder, og har du samtidig ledererfaring? Så er du måske vores nye biblioteksleder.

Som vores nye leder på Hørsholm Bibliotek vil du, i samarbejde med kulturhuslederen, stå for den strategiske udvikling af biblioteket og dermed bidrage til den strategiske udvikling af kulturlivet i Hørsholm Kommune. Du vil få en hverdag præget af opgaver, der spænder bredt fra udvikling af biblioteket, personaleledelse og daglig drift til at være budgetansvarlig herunder prioritering af bibliotekets økonomi samt budgetopfølgning i samarbejde med kulturhuslederen.

Som biblioteksleder på Hørsholm Bibliotek vil du arbejde med

 • at stå i spidsen og sætte en tydelig kurs for biblioteket
 • at sørge for at den daglige drift af biblioteket kører
 • at sikre optimal brug af personaleressourcer
Gem
Rudersdal KommuneBørnekulturformidler til Rudersdal Bibliotekerne

Rudersdal Kommune

I Rudersdal Bibliotekerne har vi fokus på at have et åbent og inviterende børnebibliotek, hvor vi med udgangspunkt i al den gode børnelitteratur arbejder for at fremme nysgerrigheden og tænde læseglæden hos børn og unge.

Vi søger en børnekulturformidler med særligt fokus på at udvikle, koordinere og afholde arrangementer henvendt til børn og deres forældre.

Du kan have din uddannelsesmæssige baggrund fra mange forskellige steder – det vigtigste er, at du har et indgående kendskab til målgruppen og til børnekultur i bred forstand. Du har et godt kendskab til børnelitteratur og en masse gode idéer til, hvordan man kan tænde læsegnisten hos børn og er dygtig til at tænke i koncepter, der rammer både børnene og deres forældre.

Du kan holde overblikket og skabe fremdrift i projekter – også når der er mange bolde i luften og flere parter involveret.

Gem
Rudersdal KommuneBørnebibliotekar til Rudersdal Bibliotekerne

Rudersdal Kommune

I Rudersdal Bibliotekerne har vi fokus på at have et åbent og inviterende børnebibliotek, hvor vi med udgangspunkt i den gode børnelitteratur, arbejder for at fremme nysgerrigheden og tænde læseglæden hos børn og unge.

Vi bestræber os på at være en inspiration hele vejen igennem børns læseliv, og en aktuel, spændende og veltrimmet materialesamling er et afgørende udgangspunkt for det arbejde.

Vi søger derfor en børnebibliotekar med særligt fokus på at udvikle og vedligeholde vores samling i kommunens tre biblioteker. Du kommer til at have det primære ansvar for vores materialeindkøb på børneområdet, og kommer til sammen med dine kolleger i børnebiblioteket at arbejde med den løbende formidling af litteraturen - både i forbindelse med det daglige møde med børn og forældre i udlånet og i samarbejdet med skoler, institutioner og andre aktører i lokalsamfundet.

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V.Biblioteksmedarbejder/kontorassistent

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V., Flensborg

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig søger biblioteksmedarbejder, der med smil og sans for godt værtskab skal indgå i gruppen af kolleger, der betjener bibliotekets mange gæster i Informationen i Flensborg Bibliotek, Norderstr. 59, Flensborg.

Vi søger en medarbejder …

 • der er serviceminded og opsøgende
 • der har relevant kontoruddannelse eller lign. erfaring
 • der med godt humør, smil og fleksibilitet kan bevare overblikket i travle situationer

Vi tilbyder et varieret stillingsindhold med hovedvægt på god service af lånere/gæster i Informationen.

Hørsholm KommuneVikar til all-round bibliotekarstilling

Hørsholm Kommune

Brænder du for at formidle god litteratur til alle aldre i biblioteksudlånet, og kan du lide at være med til at afvikle arrangementer, så har vi måske vikarjobbet til dig på Hørsholm Bibliotek.

Vi søger en all-round bibliotekar til især voksenområdet, som er initiativrig og udadvendt, som hviler i sig selv og er tryg ved at stå foran en stor forsamling, og som altid er klar med en boganbefaling.

Du kommer primært til at have vagter i biblioteksudlånet, men vil også skulle arbejde med bl.a.:

 • Arrangementsafvikling
 • Materialepleje

Vikarstillingen er på 30 timer ugentligt og ønskes besat fra 1. oktober eller hurtigst muligt herefter. Stillingen er tidsbegrænset indtil 30. april 2022.

Copenhagen Business School
Barselsvikariat – bibliotekar (cand. scient. bibl.) til CBS Bibliotek

Copenhagen Business School, Frederiksberg

Vil du være med til at løfte bibliotekets service over for forskere og studerende på CBS? Så er du måske vores kommende kollega. Vi har et barselsvikariat på 1 år, hvor du både skal vejlede studerende i informationssøgning og supportere forskerne med registrering af publikationer og Open Access-publicering.

Vi tilbyder et varieret job i et uhøjtideligt og levende miljø. Stillingen er placeret i bibliotekets afdeling for forsker- og studieservice, hvor du skal:

 • arbejde med forsknings- og formidlingspublikationer, herunder indsamling, registrering og arkivering
 • arbejde med implementering af CBS’ Open Access politik
 • vejlede studerende og forskere i informationssøgning, biblioteksservices og -systemer.
DEME Offshore
(PROJECT) DOCUMENT CONTROLLER

DEME Offshore, Fredericia

Do you want to be part of a Project Team for our activities with your administrative knowledge? Then you should read further!

As a Document Controller, you will be responsible for the project management system. You will provide a document control service, maintaining effective control of all project documentation, consistent with company standards, processes and project eDMS systems (Aconex or Sharepoint).

Your responsibilities:

 • Act as a liaison between the document controllers of the project site and DEME supporting department at head office;
 • Work closely with the Project Management Team and maintain awareness of document control amongst project team members, subcontractors/suppliers by informing, explaining and training the procedures and tools;
DEME Offshore
JUC Service Aps
RESEARCHER - KØBENHAVN

JUC Service Aps

I rollen som researcher vil du have en struktureret og selvkørende arbejdsdag, der tillader dig at gå i dybden med dine opgaver og samtidig være en vigtig holdspiller i JUC. Da virksomheden fortsat vokser og vi oplever stor interesse for vores netværksgrupper, søger vi nu en målrettet og selvstændig person til vores researcher stilling i det danske team.

Som researcher ved JUC arbejder du med at søge og indsamle oplysninger om potentielle kandidater til vores eksklusive netværk, hvilket muliggør en kvalitativ sammensætning af netværksgrupperne. Researcharbejde er det første skridt i netværkets produktkæde og danner grundlaget for vores netværkskonsulenter, der kontakter de relevante profiler.

JUC Service Aps
Cadeler A/SDocument Controller to support the New Build Project of two of the most capable vessels for the offshore wind industry

Cadeler A/S, Copenhagen

We are seeking a Document Controller to support the project and control the extensive suite of incoming and outgoing documents in the project.

The main day-to-day duties will include, but not be limited to:

 • Support the Senior Project Manager and the Project team in the control of all documents and drawings on the New Build Project
 • Setup and maintain a control system for formal communication as well as change logs, variation logs and similar
 • Ensure compliance with Company Quality Management System requirements
 • Liaising with the project site team in China on document control matters
 • Support the Lead Records Manager with the development and strengthening of processes around documentation in the organization
 • Support other projects in the department on document control matters
Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole
Bibliotekar på Birkerød Gymnasium - ansvarlig for bogudlån og undervisningsmaterialer

Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole

Vi søger en tydelig og praktisk orienteret bibliotekar til en fuldtidsstilling på Birkerød Gymnasiums studiecenter.

Er du imødekommende, struktureret, kvalitetsbevidst og serviceminded? Er du en person, der trives i en dynamisk hverdag på en spændende og kvalitetsbevidst uddannelsesinstitution? Ønsker du at hjælpe unge mennesker med deres uddannelse og lærere med deres undervisning?

Så er dette stillingen for dig.

Vi ser gerne, at du

 • Har erfaring med vejledning af elever eller studerende
 • Er klar til en praktisk hverdag med stor elevkontakt
 • Trives på en arbejdsplads, hvor vi arbejder sammen om den daglige problemløsning
Oticon MedicalInformation Management Coordinator - Brand & MarCom Asset Management

Oticon Medical

Do you have solid experience or innate talent in information management or image database management? Are you familiar with terms like taxonomy, tagging and asset enrichment?

We’re looking for a project coordinator to help strengthen and run our Digital Asset Management system (DAM). Once you’re trained, you’ll become our DAM super-user.

This means being responsible for DAM maintenance, development, training, and support. On a high level, the job is to systematically control the assets throughout their lifecycle and secure access to them in appropriate versions and formats.

Det Kgl. Bibliotek
Informationsspecialist til forskningsregistrering og dataanalyse

Det Kgl. Bibliotek, København

Arbejder du systematisk og detaljeorienteret med dine opgaver, og trives du med Excel som dit vigtigste arbejdsredskab? Har du viden om publicering og Open Science, og kan du lide at arbejde med forskningsregistrering samt analyse og formidling af forskning? Så er du lige præcis den profil, vi søger til Københavns Universitetsbiblioteks forskerservice.

Dine arbejdsopgaver

 • Forskningsregistrering og -analyse, herunder rapporter fra PURE
 • Supportere Open Access-publicering
 • Dokumentation, formidling og analyse af forskningsdata
 • Kontakt med forskere, institutter og fakultetsledelse
Det Kgl. Bibliotek
Furesø KommuneGenopslag: Bibliotekar til systemadministration og publikumsbetjening

Furesø Kommune, Farum

Furesø Bibliotekerne søger pr. 1 december 2021 en dygtig formidler med erfaring indenfor systemadministration til voksenafdelingen.

Om jobbet

 • Det er en forudsætning, at du har interesse og kompetencer inden for IT, både mht. systemer og hardware. Ligeledes skal du have kendskab til Cicero på systemadministratorniveau
 • Du vil være en integreret del af det team, der vedligeholder vores IT, fx servicering af publikums pc’er, printersystem, udlån/afleveringsautomater, dørsystemer m.v.
 • Betjening af publikum og deltagelse i de daglige opgaver på primært Farum Bibliotek
Gem
Bibliotekar til Blågårdens Bibliotek (tidsbegrænset)
Vi søger en uddannet bibliotekar til Blågårdens Bibliotek til en tidsbegrænset stilling.
Københavns Kommune, København N
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Formidler søges til det nye Bibliotek i Gellerup
I december 2021 slår vi dørene op til et nyt bibliotek i Gellerup.
Aarhus Kommune, Åbyhøj
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Furesø bibliotekerne søger børnebibliotekar
Har du lyst til at arbejde i et spændende børnebibliotek med engagerede kolleger og en strategi, der fokuserer på tidlig sprogstimulering,...
Bibliotek, Værløse
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Vejleder til Skole- og Studieservice
Vil du være vores nye kollega i Nakskov?
NOTA, Nakskov
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Biblioteksformidler
Bliv en del af arbejdet med udvikling af fremtidens bibliotek i Guldborgsund kommune.
Guldborgsund Kommune, Nykøbing F
Guldborgsund Kommune
Indrykket:
Gem
Arkivar til Rudkøbing Byhistoriske Arkiv
Hvis du trives med arkivalier, historiske rammer og en hverdag med historien som din arbejds- og legeplads, så er jobbet som arkivar på Byarkivet i Rudkøbing sikkert lige dig!
Langeland Kommune, Rudkøbing
Jobcenter
Indrykket: