673 job matcher din søgning 673 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Tysklærer søges

Ikast-Brande Kommune

Da en af vores lærere har søgt nye udfordringer i eget landbrug, søger vi en dygtig og energisk kollega, med mod på at indgå i et tæt samarbejde om elevernes læring og trivsel samt skolens videre udvikling.

Stillingen er en fast stilling i vores udskoling med tysk, dansk og biologi. Fagene er fordelt på flere klasser i 7.- 9. årgang, og stillingen indeholder i alt 15 tysktimer. Du bliver primærlærer i klassen med dansk, og del af et årgangsteam og et fløjteam. (Skolen får på sigt også brug for en musiklærer, så ansøgere med denne kompetence hilses meget velkommen.)

Vi prioriterer at finde de rette personlige kompetencer til opgaven, og der kan ske mindre ændringer i skemaet i forbindelse med fagfordeling og ansættelse.

FGU NordsjællandBarselsvikar til AGU-undervisning i Frederikssund og Skibby

FGU Nordsjælland

FGU Nordsjælland er en nyoprettet statslig selvejende uddannelsesinstitution, som tilbyder Forberedende Grunduddannelse til unge i Allerød, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Hillerød, og Rudersdal kommuner.

Forberedende grunduddannelse (FGU) er hovedvejen for unge op til 25 år, som har brug for et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse.

Vi søger snarest muligt en underviser i et barselsvikariat indenfor følgende fag:

 • Dansk
 • Engelsk
 • PASE

Vi tilbyder blandt andet et meningsfyldt arbejde samt en stor mulighed for udvikling af en ny uddannelse.

Gem
Rudersdal KommuneAfdelingsleder til ungemiljøet ”Villaen i Holte”

Rudersdal Kommune, Holte

Hos Ung i Rudersdal søger vi en afdelingsleder til vores ungemiljø – Villaen i Holte, der fysisk ligger i forbindelse med Rudegaard Stadion. Villaen i Holte er et ungemiljø, som danner ramme om unges fritidsliv. Huset rummer mange forskellige aktiviteter, herunder ungdomsklub og fritidsundervisning med fokus på elever 6. – 9.klasse.

Vi leder efter dig, der elsker at arbejde med unge og har erfaring med ledelse og udvikling. At du har udviklingsblik, udviklingskompetence og udviklingslyst er altafgørende.

Ung i Rudersdal er en organisation, hvor der er højt til loftet og initiativ, ansvar, mod og engagement er pejlemærker for medarbejderne. Ønsker du en arbejdsdag fuld af ung energi, hvor der er langt mellem det trivielle, men til gengæld gode traditioner? Så skal du vælge at søge dette job, for så kan vi forsikre dig, at du vil stortrives i dit arbejdsliv.

TECHCOLLEGE
Dygtig og engageret gourmetslagter - faglærer

TECHCOLLEGE, Aalborg

Vil du være med til at uddanne de bedste gourmetslagtere i branchen på en skole, hvor ambitionen er at være et nationalt fyrtårn inden for de kulinariske uddannelser?

Vi er et frisk team bestående af mænd og kvinder, som brænder for gourmetslagterfaget og savner en sød og dygtig kollega.

Vi søger en faglærer, der vil være med til at planlægge og gennemføre teoretisk og praktisk undervisning på gourmetslagteruddannelsen. Jobbet kræver, at du har lyst til at samarbejde med os i teamet og de øvrige medarbejdere på skolen, vil være med til at tænke i nye retninger og brænder for at lege med nye og kreative måltidsløsninger.

TECHCOLLEGE
Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenlands malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende?

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Vi tilbyder:
 • Et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde.
 • Muligheder for selvstændigt at udfylde jobbets indhold.
 • Erhvervspædagogisk kursus, ifald du ikke har gennemført dette.
 • En skole i udvikling med vilje til at gøre en forskel i det grønlandske samfund.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer til VVS-området ved Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig VVS-Energimontør / VVS-installatør, der er så god til sit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende VVS-energimontører?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Teknikimik Ilinniarfikfik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser, samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede VVS-energimontører.

Grønlands Selvstyre
Tradium
Underviser til Lager- og Logistikuddannelser i Randers

Tradium

Tradium søger en engageret underviser til et længere barselsvikariat (formentlig ca. 1 år) til lager- og logistikuddannelserne.

Du skal have engagement for at undervise og understøtte vores elevers uddannelsesforløb – og være klar til både at møde unge mennesker, som kan møde op med forskellige udfordringer og behov, samt voksne erfarne branchefolk.

Dit primære arbejdssted er hos Transport, Lager- og logistik i Randers, hvor du skal undervise både på erhvervsuddannelserne til lageroperatør samt evt. et antal voksen- og efteruddannelser, der spænder fra IT-lagerstyringskurser til teleskoplæsser certifikat.

Tradium
Gem
Grønlands Selvstyre
Tømrerfaglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Grønlands Selvstyre

Er du en dygtig snedker eller tømrer, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende tømrersvende?
Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Teknikimik Ilinniarfik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser, samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

Grønlands Selvstyre
TECHCOLLEGE
GENOPSLAG: Vil du uddanne fremtidens bedste datateknikere?

TECHCOLLEGE, Aalborg

Så er det måske dig, vi leder efter!

TECHCOLLEGE søger en dygtig timelærer inden for IT, der har lyst til at lære fra sig og uddanne næste generation af dygtige IT-håndværkere.

Som timelærer på data- og kommunikationsuddannelsen kommer du til at uddanne næste generations dygtigste IT-håndværkere. Du skal inspirere og løfte vores elever både fagligt og socialt, og dine arbejdsopgaver spænder derfor vidt.

Du vil derfor være med til at løse mange forskellige opgaver, i tæt samarbejde med dine kollegaer, herunder planlægning, udvikling og eksekvering af både teoretisk og praktisk undervisning.

Som timelærer på TECHCOLLEGE bliver du en del af et ambitiøst undervisningsteam med kompetente og engagerede kollegaer. Du får stor indflydelse på din egen dagligdag og kan således være med til at skabe et spændende og kreativt job med gode muligheder for at udvikle dig personligt.

TECHCOLLEGE
Niels BrockTimelærere til Niels Brocks Kursusafdeling

Niels Brock

Niels Brocks Kursusafdeling søger timelærere til at undervise på Arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU).

Niels Brocks Kursusafdeling er placeret på H.C. Andersens Boulevard midt i København. Vi udbyder et stort udvalg af merkantile AMU-kurser. Vi mener nemlig, at løbende udvikling og opkvalificering er vigtigt – både for ansatte og for arbejdsgivere.

Vi søger primært timelærere til kurser indenfor:

 • Grundlæggende IT-/Office-produkter

Du er dog også velkommen til at kontakte os, hvis du har en profil, som matcher andre merkantile AMU-kurser for eksempel indenfor:

 • Projektledelse og ledelse
 • Grundlæggende regnskab
Professionshøjskolen Absalon
Engageret og fagligt stærk underviser til Center for Pædagogik

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Center for Pædagogik i Roskilde søger en adjunkt eller lektor til at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsens grundfaglighedsmoduler, i vores efter- og videreuddannelse samt til at indgå i forsknings- og udviklingsopgaver.

Du får en vigtig funktion i forhold til at undervise kommende og nuværende pædagoger.

Som underviser i Center for Pædagogik vil dit arbejde komme til at foregå inden for tre områder:

 • Grunduddannelsen. Dine underviseropgaver ligger på grundfagligheden, hvor fokus er på udviklingen af grundlæggende professionsfaglighed.
 • Efter- og videreuddannelsen. Du skal være klar til at indgå i et teamsamarbejde omkring at planlægge og gennemføre efter- og videreuddannelsesforløb.
 • Forskning og udvikling. Du skal forvente at deltage i praksisnære og innovative forsknings- og udviklingsprojekter.
Halsnæs KommuneØlsted Skole søger engageret franskunderviser til barselsvikariat

Halsnæs Kommune

Er du en engageret franskunderviser, og har du lyst til at give vores franskelever fra 5. til 9. årgang en god og varieret franskundervisning? Så tilbyder Ølsted Skole et barselsvikariat fra 1. december - gerne før - og ca. 13 mdr. frem.

Helt konkret drejer det sig om 13 fransklektioner fordelt på 5. til 9. årgang. Da fransk på 9. årgang er et eksamensudtræksfag, skal du også være klar til at løfte denne opgave.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en mindre skole, hvor

 • Vi har høje ambitioner for alle vores elever.
 • Vi har et tæt kollegialt fællesskab og en stor viden om vores fælles børn.
 • Trivsel, læring, fællesskab og fysiske rammer er nøgleord.
 • Naturen er tæt på og oplagt at inddrage i undervisningen.
Stevns KommuneStrøbyskolen søger engagerede lærere til indskoling og mellemtrin

Stevns Kommune, Store Heddinge

Har du lyst til at blive en del af et stærkt kollegialt fællesskab, og lyst til at indgå i et tæt og forpligtende samarbejde omkring din undervisning med fagligt dygtige og ambitiøse kolleger, så bliv lærer på Strøbyskolen, Stevns Kommune.

Vi søger lærere til både indskoling og mellemtrin. Vi har en stilling til fastansættelse og et barselvikariat ledigt.

Foruden dine faglige kompetencer skal du være med til at skabe et trygt og tillidsskabende læringsmiljø for vores elever. Vi er optaget af fællesskaber, og i samarbejde med skolebestyrelsen arbejder alle årgange med klasseaftaler. Du har lyst til et tæt og positivt skole-hjem-samarbejde, hvor vi i fællesskab støtter elevernes faglige, personlige og sociale udvikling.

Solrød KommuneGenopslag: Dansklærer til 4. kl.

Solrød Kommune, Havdrup

Du har nu muligheden for at få et godt skema på vores dejlige skole. Vi har brug for en passioneret dansklærer, der:

 • brænder for sin faglighed og er en forrygende formidler
 • kan arbejde selvstændig, men også i team
 • er relationskompetent og kan formå at skabe gode fællesskaber

Skemaet kan ændres lidt, alt efter hvilke fagkombinationer du kommer med, men indeholder bl.a. følgende fag: Dansk og klasselærer i en 4. klasse, kristendom på 4. årgang, og gerne samfundsfag og kristendom i 9. klasse.

Frederiksberg KommuneBrænder du for at udvikle specialskolesektoren? Er du vores nye pædagogiske leder?

Frederiksberg Kommune

Skolen ved Nordens Plads søger en pædagogisk leder med start 1. december eller snarest derefter. Skolen ved Nordens Plads er Frederiksberg Kommunes specialskole - et helhedstilbud med omkring 220 børn og unge samt ca. 160 medarbejdere. Vi har børn og unge med svære indlæringsvanskeligheder, autismespektrumsforstyrrelser og i dagbehandlingstilbud.

Vores ambitionsniveau er tårnhøjt, vi er i konstant udvikling og har mange projekter på tegnebrættet. Hele specialskoleområdet i Frederiksberg Kommune er i gang med en spændende udvikling, som du kan være med til at præge og spille ind i.

Du vil blive en del af et ledelsesteam med 6 tætte kollegaer, der samarbejder loyalt og fleksibelt om ledelsesopgaven for skolens samlede drift og udvikling. Du vil selvstændigt have ansvar for dine egen afdeling med ca. 30 lærere og pædagoger.

Syddansk Erhvervsskole
Underviser til træfagenes byggeuddannelse

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du en dygtig, erfaren tømrer, der har lyst til en helt ny rejse med dit fag? Er du stolt af tømrerfaget, og synes du, det kunne være fedt at give videre til unge, der så småt er begyndt at lære faget at kende og også til de mere erfarne elever, der er godt på vej til at mestre svendeprøven.

Vi er et hold af engagerede undervisere – alle med en solid faglig baggrund, flere års erfaring som tømrer i vidt forskellige virksomheder, ofte med en byggetekniker i bagagen og ikke mindst en iver efter at byde ind med det, vi er gode til, så de unge bliver så dygtige som muligt i vores fag.

Rollen som underviser folder sig ud på en ”legeplads”, hvor vi eksperimenterer og udvikler i lærerteam og sammen med eleverne – særligt i lyset af stigende krav til bæredygtighed, ressourceforbrug og klimavenligt byggeri.

Hjemmearbejdsplads
Gem
EUC NordvestsjællandUndervisere til hovedforløb på EUC Online

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning og har du flair for digitale teknologier. Oplever du en glæde i at se andre lykkes, og er du en god teamplayer, ja så er det måske dig, vi har brug for som underviser på EUC Online.

Du bliver del af et team af dedikerede onlineundervisere på den merkantile EUD/EUX. Sammen med kollegerne er du med til at skabe de bedste rammer om elevernes læring, så de bliver så dygtige som muligt.

Som underviser på EUC Onlines hovedforløb, har du hjemmearbejdsplads, fleksible arbejdstider, og du skal være med til at udvikle et helt nyt koncept – helt fra bunden.

Primære opgaver:

 • Du skal varetage undervisning enten på hovedforløbet i administration eller offentlig administration eller begge
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager såvel teori som praksis
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudenterundervisere til fysioterapeutuddannelsen på Campus Nordsjælland

Københavns Professionshøjskole, Hillerød

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Vi søger 2-4 fagligt stærke og engagerede studerende fra fysioterapeutuddannelsen på Campus Nordsjælland, der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens fysioterapeuter.

Dine konkrete opgaver bliver:

 • at varetage de praktiske lektioner i anatomisk palpation. Din undervisning bliver en blanding af selv at fremvise anatomisk palpation af forskellige regioner og at facilitere træne og øvesessionerne på holdene
 • undervise i fysiologi, hvis du har bestået 3. semester.
EUC NordFaglærer søges til Autobranchens Udviklingscenter - GENOPSLAG

EUC Nord, Frederikshavn

Autobranchens Udviklingscenter på EUC Nord i Frederikshavn søger en faglærer til undervisning på efteruddannelse inden for autoområdet.

Du vil få den fornødne faglige støtte og uddannelse i de emner, du vil komme til at undervise i. Det vil bl.a. være uddannelse i forskellige mærker herunder træning i den nyeste teknik inden for autobranchen. I starten vil der være tilknyttet en kollega fra området, som vil hjælpe dig til rette med undervisningen, og de forskellige praktiske forhold som gælder i autoområdet, indtil du kan stå på ”egne ben”.

Du skal:

 • kunne præsentere undervisningen på en spændende og attraktiv måde, så kursisterne får et godt udbytte af deres ophold i Autobranchens Udviklingscenter
 • have lyst til at undervise og udfordre kursisterne
 • være fleksibel og have lyst til at tage et ekstra ryk, når det er nødvendigt