190 job matcher din søgning 190 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Naturmedarbejder til Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Trives du med myndighedsopgaver inden for naturbeskyttelsesområdet, og vil du hjælpe os med at forvalte vores spændende natur – så er det muligvis dig, vi mangler!

Arbejdsopgaver:

 • Myndighedsarbejde inden for alle dele af naturbeskyttelsesområdet, for eksempel sager vedrørende §3-beskyttet natur, bygge- og beskyttelseslinjer, screening for miljøvurderingspligt, interne høringer m.v.
 • Naturbesigtigelser og naturtypevurderinger.

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling. Du bliver en del af gruppen Natur i en relativ nydannet sektion i Teknik og Miljø: Miljø og Byggeri, som i alt består af cirka 30 medarbejdere fordelt på otte hovedfagområder: Byggesag, landbrug, landzone, natur, virksomhed, grundvand, spildevand og vandløb

Gem
Gamst Danplant ApSSERVICEGARTNER TIL SJÆLLAND

Gamst Danplant ApS

Gamst Danplant søger p.t. en frisk og engageret servicegartner på fuld tid bosiddende i Midt- eller Nordsjælland, gerne i nærheden af Farum/Hillerød området, men dette er ikke et decideret krav.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i at køre til vores kunders lokationer og vedligeholde deres indendørsplanter. Det er derfor nødvendigt, at du kan lide at arbejde selvstændigt, og at du har kørekort samt en god portion erfaring.

Du er frisk, stabil, serviceminded og flittig. Endvidere er du god til at disponere over din egen tid, og du er uddannet gartner eller har tidligere erfaring som servicegartner.

Grindsted Landbrugsskole2 lærere søges til Grindsted Landbrugsskole

Grindsted Landbrugsskole

Vi søger 2 lærere, der har viden og praktisk erfaring inden for både planter og teknik.

Vi søger dygtige og engagerede personer, der kan undervise fra grundforløb og gerne til og med produktionsleder.

Vi lægger vægt på at vores kommende kollega er har flere års relevant praktisk erfaring, og har lyst til at følge med i alt det nye inden for fagområdet. Vi tilbyder et spændende job, hvor eleven er i centrum. Et job der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer og mulighed for efteruddannelse.

Vi vil sørge for, at du bliver en del af et godt lærerkollegie, der brænder for at eleverne får kvalificeret undervisning, og som bruger hinanden aktivt til at sparre med.

Ikast-Brande Kommune
Barselsvikar til Naturgruppen hos Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Trives du med myndighedsopgaver inden for naturbeskyttelsesområdet, og vil du hjælpe os med at forvalte vores spændende natur i en periode – så tøv ikke med at søge denne stilling!

Da vores kollega snart går på barselsorlov, søger vi en vikar, der kan hjælpe os med følgende:

 • Myndighedsarbejde inden for alle dele af naturbeskyttelsesområdet, for eksempel sager vedrørende § 3-beskyttet natur, bygge- og beskyttelseslinjer, screening for miljøvurderingspligt, interne høringer m.v.
 • Naturbesigtigelser og naturtypevurderinger.
Agria DyreforsikringBarselsvikariat som veterinærfaglig medarbejder til kundecenter

Agria Dyreforsikring, Solrød Strand

Brænder du for at bruge din veterinærfaglige viden til at hjælpe med forsikringen, når dyret bliver sygt?

Vi har et nyetableret kundecenter, og du vil således blive del af en spændende rejse i Agria Dyreforsikring med det klare mål at sikre en uovertruffen kundeoplevelse i mødet med os. Vi har store ambitioner for kundecenteret, og du skal med stort engagement kunne spejle dig i vores mission om at skabe tryghed for dyr og mennesker.

Du skal være den, der besvarer henvendelser vedrørende skade i vores kundecenter. Når hunden eksempelvis er blevet syg eller har været ude for en ulykke, er du den første, kunden får i røret. Du kan sætte dig i kundens sted, og du sætter en ære i at bruge al din viden til at vejlede kunden bedst muligt i situationen omkring anmeldelse og vurdering af forsikringsdækningen for skaden.

Agilent Technologies Denmark
Dyrepasser til produktion af antistoffer - fastansættelse

Agilent Technologies Denmark, Næstved

I Agilent søger vi en engageret Dyrepasser til vores bedrift på Sydsjælland. Bedriften består primært af kaniner samt en mindre bestand af geder. Kaninerne hjælper Agilent med at producere antistoffer, som udgør en vigtig del af vores produkter og som bl.a. bliver brugt i kampen mod cancer.

Arbejdet er meget alsidigt og består af:

 • Daglig fodring og pasning af dyrene.
 • Rengøring og vedligeholdelse af stalde og inventar. I denne forbindelse vil der være en del tunge løft.
 • Produktion af antistoffer herunder blodtapning og immunisering.
 • Avlsarbejde i mindre omfang.
Agilent Technologies Denmark
POULSENTrader/Indkøber/Sælger hos Bonusgrisen

POULSEN søger for Bonusgrisen i Vejen

Målrettet og resultatorienteret sælger og indkøber til andelsselskab for svineproducenter.

Vil du være med til at sikre medlemmerne af Bonusgrisen AmbA og øvrige leverandører en god service og en god pris for deres grise? Kan du være bindeleddet mellem købere og sælgere, både nationalt og internationalt, og samtidig finde nye leverandører og aftagere? Så kan du være den trader, vi søger for Bonusgrisen AmbA, der er et søsterselskab til indkøbsforeningen B2B Bonus.

Som Trader hos Bonusgrisen får du enderne til at nå sammen mellem de leverandører og køberne af de grise, leverandørerne producerer. Du koordinerer løbende køb og salg af grise både nationalt og internationalt, hvilket indebærer priser, mængder, tidspunkter og transport. Samtidig arbejder du opsøgende for at udvide kredsen af både leverandører og aftagere.

HedeDanmark A/S
Skovarbejder/arborist – jernbane og rydning

HedeDanmark A/S, Smørum

Elsker du at arbejde i det fri? Er du dygtig med en sav og en kratrydder omkring kritisk infrastruktur? Og vil du indgå i et akut stormberedskab? Så har vi et godt job!

HedeDanmark A/S

Vi søger dig, som vil arbejde med drift, træfældning, topkapning og akut fejlretning omkring kritisk infrastruktur (jernbane) mv. på Sjælland og Lolland-Falster.

DINE OPGAVER VIL VÆRE:

 • grøn pleje af infrastruktur og naturarealer
 • motormanuel træfældning (med mulighed for topkapning), herunder indtrækning og nedfiring
 • fældning fra lift/med kran
HedeDanmark A/S
VKST I/S
Kan du lede en af landets bedste forsøgsafdelinger inden for planteavl?

VKST I/S, Holeby

I VKST har vi landets største forsøgsvirksomhed inden for planteavl, og vi går altid efter at være de bedste. Derfor søger VKST Field Trials i Holeby en engageret, struktureret, vidende og visionær forsøgsleder med overblik over både marker, maskiner og mennesker.

Vi tilbyder:

 • Et lederjob i en virksomhed, som er kendt for en høj kvalitet og rettidighed i både ind- og udland
 • Et job, hvor du er med til at fastholde og udbygge vores stærke relationer til kunderne
 • Et tæt samarbejde med de øvrige forsøgsvirksomheder på Sofiehøj i Holeby, herunder Nordic Seed
VKST I/S
Gem
ØkologiRådgivning Danmark ApS
100 % økologisk planterådgiver – er det dig?

ØkologiRådgivning Danmark ApS, Billund eller Herning

 • Vi søger to nye kolleger. Er du den ene?
 • Vi har travlt. Kan du lide at have travlt?
 • Vi elsker økologi. Vil du arbejde 100 % med økologi?
 • Vi kæmper for vores kunder. Har du kampgejst?

Lidt om os:

 • ØkologiRådgivning Danmark har 11 planterådgivere, der rådgiver 25 % af økologerne i Danmark.
 • Nogle af os kigger nært på mikroorganismer, andre af os tager op i helikopteren og diskuterer strategi.
 • Nogle skaber nye ideer hele tiden, mens andre er bedst til det lange seje træk.

Vi tilbyder

 • En løn, der matcher jobbet.
 • Fleksible arbejdstider og frihed under ansvar.
 • Lækker kantineordning og medarbejdergoder.
ØkologiRådgivning Danmark ApS
Ikast-Brande Kommune
Barselsvikar til virksomhedsområdet hos Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Brænder du for at løse opgaver inden for rotte- og virksomhedsområdet? Kan du udøve myndighed med et servicegen? Så er det dig, vi søger!

Da vores kollega snart går på barselsorlov, søger vi en barselsvikar til at hjælpe os med at løse forskellige opgaver inden for virksomhedsområdet:

 • generel administration i forbindelse med miljøsager – herunder modtagelse af mundtlige og skriftlige henvendelser og behandling af diverse forespørgsler, klager om røg, støj og møg m.v.
 • administration og håndhævelse i forbindelse med sager om bekæmpelse af rotter
 • administration i forbindelse med anmeldelser om flytning af overskudsjord og byggeaffald
 • miljøtilsyn – primært på mindre virksomheder, autoværksteder og lignende
Viborg KommuneGrøn driftsleder

Viborg Kommune

Park og Vej søger en engageret driftsleder, der brænder for at udvikle de grønne arealer i en af landets største kommuner og samtidig har fokus på godt arbejdsmiljø.

Som driftsleder får du ansvar for planlægning og ledelse af driftsopgaver og mindre anlægsopgaver inden for skov, natur, parker og grønne områder i Viborg Kommune, og du får ledelsesansvar for 15-20 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Du får også ansvar for økonomistyring i forbindelse med opgaverne.

Din kontorplads bliver på entreprenørgården hos Park og Vej i Viborg, men hele kommunen bliver din arbejdsplads. Du kommer rundt til dine medarbejdere i forbindelse med ledelse af opgaverne. Ligeledes kommer du til at føre tilsyn med grønne arealer i hele kommunen.

DANISH CROWN A/S
Ambitiøs rådgiver med interesse i at udvikle dansk slagtegriseproduktion

DANISH CROWN A/S, Randers

Vil du hjælpe os med at styrke performance og bæredygtigheden af vores grise ved at forbedre fodereffektiviteten, hæve tilvæksten, hæve overlevelsen og generelt øge indtjeningen hos vores ejere – Danmarks griseproducenter? Så er du måske den nye kollega, vi søger til Ejerservice i Danish Crown.

Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø og dine primære opgaver bliver at deltage i udvikling og drift af slagtegriserådgivningen, hvor der vil være skarpt fokus på produktionsresultater og effektivitet i besætningerne.

Herudover får du ansvaret for at:

 • Foretage analyser af data for de enkelte besætninger
 • Være på rådgivningsbesøg i besætninger – typisk to besøg om dagen
DANISH CROWN A/S
A/S Lindenborg Skovselskab
Lindenborg søger medarbejder til skovadministrationen

A/S Lindenborg Skovselskab, Arden

Er du interesseret i et job i en fremtidsorienteret grøn virksomhed?

Vi søger en ny administrativ skovfoged til Lindenborg Skovselskab A/S, da vor nuværende har søgt nye udfordringer.

Skovselskabet står for driften af Lindenborgs skove - ca. 3.850 ha højproduktiv skov beliggende i Rold Skov. Her dyrkes der primært nåletræ, juletræer og pyntegrønt. Parallelt hermed løser vi en række opgaver for andre private og offentlige skovejere, primært i Nordjylland.

Som administrativ skovfoged vil du som medlem af ledergruppen, dels komme til at varetage en bred vifte af løbende opgaver med relation til alle Skovselskabet aktiviteter, dels stå til rådighed for ad hoc-opgaver i moderselskabet Lindenborg Gods.

NIRAS
Projektleder og seniorkonsulent til afdelingen for jord- og grundvandsforurening

NIRAS, Kolding

Søger du nye udfordringer, hvor du kan videreudvikle dine kompetencer med afvekslende, tværfaglige opgaver? Måske er det i vores stærke fællesskab, hvor vi arbejder projektbaseret på tværs af hierarki og faggrænser og spiller hinanden gode.

Du bliver tilknyttet vores jordforureningsafdeling bestående af 50 fagkollegaer, som indgår i forretningsenheden Miljø Vest med over 100 medarbejdere.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • Planlægning, koordinering og afrapportering af forureningsundersøgelser
 • Skitsering, dimensionering og beregning af omkostninger til afværgeforanstaltninger
NIRAS
MiljøministerietMedarbejder til naturprojekter

Miljøministeriet, Nykøbing Sjælland

Naturstyrelsen søger en ny projektleder, der ansættes i Naturstyrelsen Midtsjælland med fokus på den samlede opgaveløsning på enheden, men som samtidig bidrager til styrelsens arbejde for at realisere naturprojekter i hele landet.

Til daglig vil du være en del af enhedens gruppe af projektmedarbejdere samt en del af et stort nationalt netværk af projektledere og medarbejdere i hele Naturstyrelsen. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være at deltage i større og mindre projekter, fx sikre gennemførelse af lavbundsprojekter, udtag af landbrugsjorder og naturgenopretning. Dertil kommer muligheden for at deltage i projekter på tværs af hele Naturstyrelsen og i enhedens arealadministration - naturligvis afhængig af dine kompetencer og styrelsens behov.

MiljøministerietNaturstyrelsen søger medarbejder til naturprojekter i Naturstyrelsen Himmerland

Miljøministeriet, Skørping

Vil du være med til at arbejde med dansk natur og arbejde på en af Danmarks smukkeste arbejdspladser? Vil du have ansvar, selvstændighed og prøve kræfter med at gennemføre store naturprojekter for klima og vandmiljø?

Naturstyrelsen søger en projektmedarbejder til Naturstyrelsen Himmerland. Medarbejderen vil indgå i den gruppe af medarbejdere, som står for den samlede projektportefølje på enheden, og som bidrager til styrelsens arbejde for at realisere naturprojekter i hele landet.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være at deltage i og selvstændigt styre større og mindre projekter, fx sikre gennemførelse af lavbundsprojekter og udtag af landbrugsjorder. Dertil kommer muligheden for at deltage i projekter på tværs af hele Naturstyrelsen og i enhedens arealadministration - naturligvis afhængig af dine kompetencer og styrelsens behov.

MiljøministerietErfaren medarbejder til naturprojekter i Naturstyrelsen Trekantsområdet

Miljøministeriet, Randbøldal

Naturstyrelsens lokale enhed i Trekantsområdet søger en ny projektleder, som primært skal arbejde med klima-lavbundsprojekter og vådområdeprojekter i hele Midt- og Sydjylland. Enheden forvalter Miljøministeriets skove og andre naturarealer. Enhedens opgaver omfatter bl.a. drift og pleje, friluftsliv og naturformidling samt gennemførelse af naturprojekter på egne og private arealer, som fx klima-, vådområde-, lavbunds- og LIFE projekter.

Til daglig vil du være en del af enhedens gruppe af projektmedarbejdere samt en del af et stort nationalt netværk af projektledere og –medarbejdere i hele Naturstyrelsen. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være at deltage i større og mindre projekter, fx sikre gennemførelse af lavbundsprojekter og udtag af landbrugsjorder. Projekterne kan være lokaliseret på andre enheder i Midt- og Sydjylland.

Nutrax ApSEr du den dynamiske produktkonsulent med ild i øjnene, vi mangler?

Nutrax ApS, Støvring

Hos Nutrax har vi travlt – derfor mangler vi dig, der værdsætter at yde den bedste service til vores nuværende kunder og skabe din helt egen kundeportefølje. Er du troværdig, vedholdende og resultatorienteret, og trives du med at arbejde meget selvstændigt? Så er du den, vi søger til vores hold!

Som kørende produktkonsulent får du ansvar for salg, service og rådgivning af vores produkter til eksisterende kunder samt opbygning af egen kundeportefølje. Du får et tæt samarbejde med din chef om at prioritere og planlægge salget, hvor du selv skal identificere og kontakte kundeemner inden besøg.

Nutrax har oplevet stor fremgang de seneste par år, og derfor mangler vi sådan en som dig, der kan hjælpe os med at vokse endnu mere. Du får rig mulighed for at præge jobbet, arbejde selvstændigt og have meget ansvar.

Gem
DLF Seeds A/S
Frøavlskonsulent til Nordvestjylland

DLF Seeds A/S

Vi søger en Frøavlskonsulent til Field Production Region West, med forventet tiltrædelse per 1. december 2021. Stillingen har en bred kontaktflade både internt og eksternt. Vi stiller høje krav til kvalitet, service og engagement. Du indgår i et team bestående af 9 konsulenter og en avlschef, der varetager DLF’s rådgivning i Jylland og på Fyn. Dit område vil primært være Mors, Salling og Thy.

DLF

Som frøavlskonsulent bliver du tilknyttet en fast avlerkreds og skal stå for firmaets kontakt til avlerne. Arbejdet består blandt andet i kontrakttegning, rådgivning vedr. dyrkning af frø, marksyn, samt deltagelse i markvandringer, møder med mere.

DLF Seeds A/S