316 job matcher din søgning 316 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Franck Miljø- & Geoteknik A/S
Tekniker

Franck Miljø- & Geoteknik A/S, Horsens

… Til kontrol af jordarbejde på byggepladser

En afvekslende balance mellem kontrol af jordarbejde, udarbejdelse af notater og rådgivning af kunder er kernen i din hverdag hos Franck Miljø- & Geotekniks afdeling i Horsens.

Vi tilbyder grundig oplæring med makkerordning, så du bliver i stand til selvstændigt at udføre kontrol med indbygning af sand og stabilt grus mv. på byggepladser i hele Jylland og på Fyn. Herudover skal du assistere vores geologer i vores jordlaboratorie med vejtekniske forsøg og udføre andet forfaldende arbejde.

Franck Miljø- & Geoteknik A/S
SAMTANK A/S
Drifts- og vedligeholdelsestekniker

SAMTANK A/S, Aarhus

Samtank er i udvikling og søger derfor en teknisk orienteret og fleksibel medarbejder til vores tankanlæg i Aarhus.

Her bliver du en del af vores drifts- og vedligeholdelsesafdeling på 4 kollegaer, der sikrer at Aarhus lageret kører sikkert, fejlfrit og at gældende love og regler overholdes. Vi går op i faglighed og arbejdsglæde / humør.

Du vil møde nye udfordringer hver dag, da vi har mange forskellige arbejdsopgaver, som stiller krav til din faglige kunnen – både mekanisk og el-teknisk. Dine hovedopgaver vil være:

 • Drift og vedligeholdelse af anlæggene.
 • Losning og lastning af tankskibe.
 • Udførelse af tekniske opgaver og projekter

Desuden vil der være administrativt arbejde i forbindelse med dokumentation af løsninger og vedligeholdelsesarbejder. Du deltager i en vagtordning, som sikrer at Samtank Aarhus er operationel uden for normal arbejdstid (24/7).

SAMTANK A/S
Norva24 Danmark A/S
Chauffører til slamsugning og industriservice

Norva24 Danmark A/S, Kolding

Norva24 er med over 1000 medarbejdere Nordeuropas største leverandør af ydelser inden for kloak- og industriservice samt TV-inspektion.

Med mere end 180 medarbejdere fordelt på lokationer på tværs af Danmark, er markant lokal tilstedeværelse et væsentligt parameter for succes, hvilket vores slogan Vi hjælper altid! også signalerer.

Du får ansvaret for at betjene kunder primært i Syd- og Sønderjylland med slamsugning og tilhørende opgaver inden for kloak og vedligehold eller betjene industrikunder med mammut- og tørstofsuger. Vores kunder spænder fra private, over industrivirksomheder til boligselskaber, som alle forventer høj service og fleksibilitet.

Gem
Ishøj Hegn A/S
Montører af montage af hegn til hele Danmark

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. i hele Danmark.

 • Arbejdet foregår udendørs året rundt, og du møder direkte på montagestedet sammen med en kollega.
 • Der vil være mulighed for at benytte firmaets bil uden for arbejdstid.
 • Jobbet er fuld tid, og arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6 til 14.30 og fredag til 13.30.
Ishøj Hegn A/S
Gem
Per Aarsleff A/S
TIMELØNNEDE MEDARBEJDERE TIL ANLÆGSARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Per Aarsleff A/S

Kan du lide at arbejde med anlægsopgaver? Er du god til at samarbejde, og har du lyst til at indgå i et fast sjak i dagligdagen?

Din hverdag vil foregå sammen med sjakket, og derfor er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og trives i en hverdag i tæt samarbejde med dine kolleger.

I dagligdagen planlægger og løser I selvstændigt opgaverne. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med anlægsopgaver, og det er nødvendigt at have kørekort. Har du også kørekort til trailer, vil det være en fordel.

Per Aarsleff A/S
Nordic Sugar A/SMedarbejder til pladser og veje til Nordic Sugar i Nykøbing

Nordic Sugar A/S

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder eventuelt med baggrund fra landbruget til at indgå i driften af fabrikken i kampagnen, i en rolle som maskinfører, rengøringshjælp samt et vinterberedskab med saltning og snerydning. Desuden vil du skulle vedligeholde og passe vores bygninger og udearealer i den periode, vi kalder mellemkampagnen.

På Nordic Sugar Nykøbing produceres op mod 100 tons sukker i timen i produktionsperioden (sukkerkampagnen) fra medio september til medio januar. Her kører fabrikken i kontinuerlig 3-holdsdrift. Kampagnen er en intensiv periode med fokus på produktionsparametre og på optimal drift af produktionsapparatet. Produktionsapparatet er omfattende, komplekst og kostbart. Det spænder vidt fra diffusionsanlæg, saftrensning, inddampning, krystallisering og centrifugering til kedler, turbiner, samt udlevering og forpakning af sukker.

Arkil A/S
Arkil i Hovedstaden søger en formand til vores anlægsprojekter

Arkil A/S

Vi søger endnu en formand, der kan lede vores dygtige mandskab, når vi udfører spændende anlægsarbejder i Hovedstaden. Har du lyst til en hverdag i en stabil virksomhed med gode kollegaer og udviklingsmuligheder, så har vi jobbet til dig.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og et positivt, professionelt samarbejdsklima.

Du får ansvaret for at lede egenproduktionen på dine projekter, herunder den daglig planlægning af opgaver samt sikkerhed og arbejdsmiljø i forbindelse med udførelsen af arbejdet.

Arkil A/S
Specialarbejdere med flair for anlægsarbejde søges til Arkil i Sønderborg/Aabenraa

Arkil A/S

Vil du arbejde udendørs, og trives du med alsidigt arbejde? Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter inden for blandt andet klimatilpasning, kloakering, fjernvarme og byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker, forsyningsledninger og brolægning.

Du vil blive tilknyttet vores anlægsafdeling i Sønderborg, der på nuværende tidspunkt har travlt med opgaver i Sønderborg og Aabenraa kommune og mangler derfor 3 nye medarbejdere..

Dine arbejdsopgaver vil bestå af forefaldende arbejde i forbindelse med kloakrenovering og andre infrastrukturopgaver.

Dansk-Skimmel A/S
Sanitør

Dansk-Skimmel A/S, Albertslund

Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en nykollega, gerne mederfaring indenforrengøring, nedrivning og/eller skadeservice!

I Dansk-Skimmel kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne. Vi sikrer os løbende, at alle medarbejdere er klædt godt på med kurser og uddannelser, så vi kan sikre den bedste kvalitet til kunden og et godt arbejdsmiljø.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sanering af skimmelsvamp
 • Nedrivningsopgaver
 • Affugtningsopgaver
TEMP TEAM A/SHåndværkstaksator

TEMP TEAM A/S søger for Ib Asferg A/S i København

Er du en erfaren snedker/tømrer eller byggeleder men muligvis ikke uddannet som håndværkstaksator, kan du evt. blive den nye byggeklods hos Ib Asferg A/S.

Du vil som håndværkstaksator få en alsidig hverdag. Da kunden ofte er i tvivl om, hvordan deres forsikringsskade skal løses, er din vejledning og ekspertise vedrørende de håndværks- og forsikringsmæssige aspekter vigtige. Du bliver ansvarlig for dine egne forsikringssager, og du følger dine kunder i hele forløbet – lige fra besigtigelse til skadesudbedring.

Din tid er delt ca. 50/50 på kontor og ude hos kunder til besigtigelse.

Lasse Larsen Huse A/SProjektberegner til Lasse Larsen Huse i Kolding

Lasse Larsen Huse A/S

Har du erfaring med at planlægge og styre en byggeproces? -og har du tidligere arbejdet med byggeri af individuelle enfamiliehuse og projektgranskning heraf? Så kan du blive Projektberegner ved Lasse Larsen Huse og være bindeleddet mellem tegnestuen og byggeledelsen.

DINE PRIMÆRE OPGAVER:

 • At beregne mængden af materialer og udarbejde rekvisitioner på bestillingerne
 • lave forkalkulationer, så vores projekter overholder budgettet
 • føre kontrol med ordrebekræftelser og fakturaer
 • kontrollere overensstemmelse mellem tegningsmateriale og salgskontrakt.
Gem
LKN Byg A/SEntreprenør

LKN Byg A/S

Arbejdet er afvekslende men med en del fjernevarmeopgaver og udføres på forskellige arbejdspladser på Fyn og i Trekantsområdet.

Vi forventer at du :

 • Har erfaring med varierende entreprenøropgaver samt kørsel med mindre maskiner.
 • Kan tage ansvar for egne opgaver og se fremad
 • Du er stabil, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, løsningsorienteret og fleksibel.
 • Kloaktrin 1 og 2 vil være en fordel
 • BE-kørekort en fordel, men ikke et krav.
 • Du har et godt humør og er en "holdspiller"

Vi tilbyder :

 • Gode kollegaer hvor vi hjælper hinanden.
 • God tone og respekt for hinanden
 • God løn og pension samt firmabil
 • En "flad" ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra marken til kontoret.
Service-rens ApSHåndværker til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specialudviklet udstyr indvendigt i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Vi forventer, at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid".

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt. Vi kører normalt 2 i hver bil, så du får en erfaren kollega som makker. Løn med pension tilbydes.

Gem
Krüger Aquacare
Servicemontør til København og Omegn

Krüger Aquacare

God service er kernen i vores forretning og i dit arbejde!

Som servicemontør udfører du service- og reparationsopgaver i egen fuldt udstyret servicebil. Du renoverer korrosionsbeskyttelsen og fjerner kalk fra store varmtvandsbeholdere og varmevekslere. Vores kunder er typisk boligselskaber, hospitaler eller industrianlæg, der skal have deres varme- og vandsystemerne til at fungere optimalt.

Opgaverne udfører du ofte på egen hånd – men du kan også løse opgaver i samarbejde med en kollega. Du udfylder dokumentation af udført arbejde i vores it-system. I samarbejde med vores serviceplanlæggere sørger du for, at vores kunder bliver serviceret på et højt niveau. Du er derfor også opmærksom på om andre opgaver bør udføres.

Krüger Aquacare
Gem
Per Pedersen Haarby A/SKloakmester, rørlægger eller lignende søges

Per Pedersen Haarby A/S

Vi søger en kloakmester, rørlægger eller lignende til vores entreprenørafdeling, der udfører arbejde over hele Fyn.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Lægning af kloakrør i forbindelse med boligbyggeri
 • Medhjælp ved kabelarbejde
 • Medhjælp ved støbearbejde

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Gem
Hallgruppen ASMontør

Hallgruppen AS, Stege

Vi søger nu efter montører med hovedopgaver inden for hal og teltmontering. Mange af Hallgruppens projekter er teknisk udfordrende, og vi søger dig, der vil være med til at udføre projekter i overensstemmelse med vores høje standarder. Vi ser gerne at du generelt har en god teknisk/mekanisk viden, og at du har tidligere erfaring fra samme eller lignende arbejde. For at passe ind hos os skal du være positiv og tænke kreativt i forhold til løsninger og implementering af projekter. Da arbejdet indebærer meget kontakt med vores kunder, bør du også have gode relationsskabende egenskaber.

Ansættelsen vil være baseret på Hallgruppens kontor i Stege, men Hallgruppen har projekter over hele landet, så der forekommer en del rejser.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Lede monteringsarbejdet på byggepladsen
 • Arbejd operationelt med montage
 • Hjælp andre medarbejdere, når det er nødvendigt
Gem
Hallgruppen ASSælger

Hallgruppen AS, Stege

Vi leder efter en dygtig sælger til vores hal-afdeling, som oplever et stigende pres! Hallgruppen udvikler og leverer haller og arbejdstelte, og på grund af et stigende antal projekter har vi behov for flere gode mennesker til at styrke vores fagligt dygtige team. Vi leder efter dig, der drømmer om at være en del af en virksomhed i stærk vækst, som ser muligheder og ikke udfordringer. Brænder du for salg og kan lide at opbygge gode kunderelationer? Vi leder efter en sælger af haller og arbejdstelte med baggrund fra byggeriet. Er det dig?

Som sælger i Hallgruppen vil dine hovedopgaver være salg af haller og arbejdstelte og opbygge relationer til nye og eksisterende kunder.

Vi tilbyder:

 • Spændende stilling i en dynamisk og fremadrettet virksomhed, der sigter højt
 • Gode muligheder for personlig udvikling
 • Et udfordrende og stimulerende arbejdsmiljø, både fagligt og socialt
OnlinePOS
Vi søger en montør/tekniker til fremadstormende IT-virksomhed med speciale i restaurationsbranchen

OnlinePOS, København

Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling med et socialt sammenhold udover det sædvanlige? Er du serviceminded, har basis kendskab til Windows og hænderne skruet ordenligt på? Så er det dig, vi søger, som vores nye montør i København.

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til restauranter, caféer og barer. Derudover leverer vi POS-systemer til mange af sommerens store festivaler og events. Vi er i hastig vækst med mange nye kunder og et stigende antal opgaver.

Vi søger en kollega til vores afdeling i København, som vil med på vores rejse og være med til at hjælpe nye kunder godt i gang med installation af vores produkter, samt servicere vores eksisterende kunder. Du træder ind i en ung kompetent afdeling med 6 medarbejdere med stor knowhow om vores produkter og kunder.

OnlinePOS
Grønne Hjem Anlæg ApSAnlægsgartner

Grønne Hjem Anlæg ApS, Gentofte

Grønne Hjem er en veldrevet familiejet havecenterkæde med afdelinger i Valby, Gentofte og Ballerup.

Som supplement til butikkerne har vi en anlægsafdeling med 10 ansatte.

Arbejdet vil bl.a. bestå af:

 • Vedligehold og haveservice
 • Nyplantning af træer, hæk, buske og bede
 • Nyanlæg af terrasser, støttemure og højbede

Med udgangspunkt i butikken i Gentofte servicerer vi private, ambassader, virksomheder mv. Vi søger nye medarbejdere til både vores grønne og grå afdeling.

Vores største fokus er kundetilfredshed og faglig stolthed, hvorfor vi aldrig tager hjem uden at efterlade et tilfredsstillende resultat.

Gem
Jysk Diamantskæring A/SDiamantskærer - Bore-/skæremedarbejdere søges

Jysk Diamantskæring A/S, Aarhus, Ikast, Esbjerg eller Fredericia

Jysk Diamantskæring A/S søger flere montører til boring og skæring med specialværktøj i beton, tegl og andre hårde materialer. Opgaverne er varierende og udfordrende – sjældent er to dage ens, hvilket er med til at gøre hverdagen interessant.

Vi arbejder i det meste af Jylland og søger nye medarbejdere, som vil få tilknytning til en af vore afdelinger i Aarhus, Ikast, Esbjerg eller Fredericia. - Du har ideelt bopæl omkring Aarhus, tæt ved E45 på strækningen mellem Hobro og Aarhus eller Aarhus og Vejle, tæt ved Herningmotorvejen mellem Aarhus og Herning eller i Esbjerg området.

Erfaring fra branchen er en fordel; men bestemt ikke et krav, da vi vil sørge for den nødvendige oplæring. Vi forventer dog, at du har et vist håndværksmæssigt håndelag uden nødvendigvis at være faglært, du kan komme fra andre ansættelser indenfor f.eks. byggeri, anlæg, smedevirksomhed eller landbrug.