41 job matcher din søgning 41 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Ikast-Brande Kommune
Dagplejere søges

Ikast-Brande Kommune

Har du et ønske om at arbejde med de mindste børn, og har du et ønske om en selvstændig hverdag, hvor du selv står for at planlægge dagen – så er her drømmejobbet.

Du skal have lyst til at åbne dit hjem for fire små børn 0-2 år og deres familier. Du skal have lyst til at skabe den trygge og nære relation til børnene og samtidig indgå i en professionel og fagligt stærk dagpleje.

Som dagplejer arbejder du 48 timer om ugen, og derfor får du 7 afspadseringsdage om året - og yderligere 2 dages afspadsering for deltagelse i aftenmøder - samt overenskomstmæssig ferie.

Gem
THISTED KOMMUNE
Vi har guldet - men vi mangler dig som dagplejer...

THISTED KOMMUNE

I dagtilbudsområdet søger vi dygtige dagplejere til distrikterne Sennels og Tingstrup som ønsker at være en del af en arbejdsplads der er præget af faglig udvikling og god trivsel.

Dertil søger vi en barselsvikar i Tilsted-distriktet.

Dagplejen i Thisted Kommune er i rivende udvikling. Vi har masser af børn og mange tiltag, der understøtter og udvikler dagplejen som et kvalitetsdagtilbud. Vi består af 125 dygtige og engagerede dagplejere, syv dagplejepædagoger, hvoraf en også er faglig teamleder, 5 administrative, 2 tillidsvalgte på fuld tid, samt en Områdeleder.

Du får mange dygtige og herlige kolleger i den legestuegruppe, du tilknyttes. Dertil vil du modtage støtte og vejledning ved tilsyn i hjemmet, og vi stiller hjælpemidler, legetøj og beskæftigelsesmaterialer til rådighed.

Gem
Lolland Kommune
Dagplejer i Nakskov

Lolland Kommune

Vil du gerne arbejde professionelt med børn ud fra et anerkendende børnesyn? Vægter du trivsel, læring og kvalitetssikring for det enkelte barn højt? Så er stillingen som dagplejer måske noget for dig.

Som dagplejer ansættes du i dit eget hjem til fast at passe 4 børn mellem 0-3 år. Herudover kan du i perioder modtage et gæstebarn, hvor du i alt vil passe 5 børn. Den ugentlige arbejdstid, som udgør 48 timer, ligger normalt i tidsrummet fra kl. 6.30 til 16.45, fredag til kl. 16.00.

Vi forventer, at:

 • Du har viden om 0-2-åriges læring og udvikling, samt erfaring med denne aldersgruppe
 • Du er indstillet på at arbejde målrettet med planlagte aktiviteter og med evaluering af egen praksis
 • Du kan udtrykke dig skriftligt
Gem
Stevns KommuneDagplejepædagog med stedfortræderfunktion 30-35 timer pr. uge søges pr. 1. november 2021 eller efter aftale til Dagplejen

Stevns Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for de mindste, i de første 1000 vigtigste dage i deres liv? Har du lyst til at møde kompetente, initiativrige og engagerede dagplejere med et smil og en stærk skulder? Er du relationsstærk og har sans for samarbejde, selvstændighed og struktur?

Vi søger en faglig dygtig dagplejepædagog, der kan bevare et udviklende og trygt dagplejemiljø. Stillingen er alsidig og indeholder bl.a. sparring og vejledning hos ca. 33 dagplejere fordelt på 3 områder, Hårlev-Hellested, Nordstevns og Sydstevns.

Som dagplejepædagog kommer du desuden til at arbejde med forældresamarbejde, samarbejde med distriktsteamet omkring børn i udsatte positioner, pædagogisk udvikling samt administrative opgaver.

Gem
Esbjerg Kommune
Dagplejere i Tjæreborg og Skads-Andrup

Esbjerg Kommune

Dagplejen søger medarbejdere til området omkring Tjæreborg og Skads/Andrup

Esbjerg Kommune søger i øjeblikket efter dygtige dagplejere. Så bor du i det nævnte område, og kunne du tænke dig en hverdag præget af udvikling, børn, liv og leg, så er et job som dagplejer måske noget for dig.

Vi mangler lige nu dagplejere i området med tiltrædelse 1. november 2021 eller i månederne derefter. Der vil også være mulighed for en tidsbegrænset stilling, hvis man gerne vil give jobbet en chance.

Dagplejen tilbyder:

 • Et job præget af udvikling, dialog og samarbejde
 • En faglig dygtig og nærværende ledelse
Gem
Esbjerg Kommune
Dagplejere i Ribe, Gredstedbro, Ø.Vedsted og Egebæk-Hviding

Esbjerg Kommune

Dagplejen søger medarbejdere til det garantidistrikt, som dækker områderne omkring Ribe, Gredstedbro, Øster Vedsted og Egebæk-Hviding.

Esbjerg Kommune søger i øjeblikket efter dygtige dagplejere. Så bor du i en af de nævnte områder, og kunne du tænke dig en hverdag præget af udvikling, børn, liv og leg, så er et job som dagplejer måske noget for dig.

Vi mangler lige nu dagplejere i garantidistriktet med tiltrædelse 1. november 2021 eller i månederne derefter. Der vil også være mulighed for en tidsbegrænset stilling, hvis man gerne vil give jobbet en chance.

Dagplejen tilbyder:

 • Et job præget af udvikling, dialog og samarbejde
 • En faglig dygtig og nærværende ledelse
Gem
Esbjerg Kommune
Dagplejere i Bramming, Darum, Hunderup, Vejrup, Gørding

Esbjerg Kommune

Dagplejen søger medarbejdere til det garantidistrikt, som dækker områderne omkring Bramming, Darum, Hunderup, Vejrup og Gørding.

Esbjerg Kommune søger i øjeblikket efter dygtige dagplejere. Så bor du i en af de nævnte områder, og kunne du tænke dig en hverdag præget af udvikling, børn, liv og leg, så er et job som dagplejer måske noget for dig.

Vi mangler lige nu dagplejere i garantidistriktet med tiltrædelse 1. november 2021 eller i månederne derefter. Der vil også være mulighed for en tidsbegrænset stilling, hvis man gerne vil give jobbet en chance.

Dagplejen tilbyder:

 • Et job præget af udvikling, dialog og samarbejde
 • En faglig dygtig og nærværende ledelse
 • Et tæt samarbejde i en legestuegruppe med spændende kollegaer
Aarhus Kommune
Pædagogisk leder til dagplejen i Skødstrup Dagtilbud

Aarhus Kommune

Kan du lide at arbejde selvstændigt og sætte et tydeligt aftryk i det gode børneliv – hvor børnene bliver mødt af voksne med en anerkendende og indlevende tilgang? Har du en udviklingsorienteret lederprofil, og er du fagligt stærk med interesse for dagplejen?

Nu har du muligheden for at sætte dit præg som pædagogisk leder af Dagplejen i Skødstrup Dagtilbud. Du vil få ansvaret for at understøtte 16 dygtige dagplejere og fortsætte deres faglige og relationelle udvikling.

Som pædagogisk leder af Dagplejen får du ansvaret for det gode børneliv i Dagplejen. Du skal kunne rumme erfarne og nytilkommende dagplejere, og du skal motivere, udvikle og samle dem i en fælles kultur med plads til forskellighed.

Du skal sikre en tydelig og åben kommunikation med medarbejdere, børn, forældre og ledelsesteamet, alt imens du er rollemodel med afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan og stærkere læringsfællesskaber.

Gem
Favrskov KommuneDagplejen Favrskov søger dagplejere

Favrskov Kommune

Vil du gerne skabe nærvær, yde omsorg og have tid til det enkelte barn i et lille og overskueligt miljø? Så skynd dig at søge jobbet som dagplejer i Favrskov Kommune, for vi mangler dig.

Livet som dagplejer

 • det er en livsstil at være dagplejer
 • du passer ikke bare børnene, men arbejder også med dem pædagogisk
 • du modtager sparring, råd og vejledning fra en fast tilknyttet dagplejepædagog
 • arbejdet foregår i dit eget hjem, og du får et stort netværk af andre dagplejekollegaer
 • arbejdsdagen er fleksibel, og du planlægger selv din dag med børnene.
Gem
Slagelse KommuneDagplejere til Slagelse Dagpleje

Slagelse Kommune

Har du lyst til at blive en del af et spændende job med masser af udviklingspotentiale, så er det dig vi søger!

Oskar, Alina, Saga og Erdem søger en venlig voksen til at dele små og store oplevelser med! At være dagplejer er et af verdens bedste job, fordi du er med til at støtte små børn i deres udvikling. Forskning viser, at i løbet af de første leveår, lærer barnet halvdelen af alt det, man kommer til at lære i løbet af hele sit liv!

Vi søger dig som:

 • har bopæl i Slagelse Kommune
 • har en egnet bolig i stueplan, hvor der er plads til 4-5 dagplejebørn, og hvor du er indstillet på at åbne hjemmet for både børn og forældre
 • har forståelse og erfaring med 0-3 årige børns udvikling og behov
Gem
Frederikssund Kommune
Dagplejere til Dagplejen 3600 Frederikssund

Frederikssund Kommune

Frederikssund kommunale dagpleje, søger dagplejere snarest muligt. Du skal være bosiddende i 3600 Frederikssund.

Vi søger dagplejere, som er motiveret for at arbejde professionelt med børn i eget hjem. Din uddannelsesbaggrund er ikke så afgørende, men du skal have et anerkendende børnesyn, og være klar til at indgå i et fagligt udviklende miljø.

Dagplejerne er delt op i legestuegrupper på 3-4 dagplejere, som mødes i heldagslegestue en gang om ugen. Derudover tager dagplejerne på besøg hos hinanden.

Som dagplejer ansættes du i dit eget hjem, til fast at passe 4 børn mellem 0-2 år. Herudover kan du i perioder modtage 1 gæstebarn.

Gem
Dagplejer i Nr. Sundby
Dagplejen i Aalborg Kommune søger lige nu dagplejer til små guldklumper i Nr.
Dagplejen team 4, Aalborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Gæstedagplejer til Dagplejen Vest - området Dyrup/Bellinge
Odense Kommune Er du bosiddende i området Dyrup/Bellinge?
Odense Kommune, Odense
Odense Kommune
Indrykket:
Gem
Dagplejer i Brændkjær
Vi mangler en dagplejer i Brændkjær – Er det noget for dig?
Dagplejen, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Dagplejer i Hellevad
Har Corona været en tid, hvor du har nydt at være hjemme?
Dagplejen, Tinglev
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Genopslag - Dagplejer til Ferritslev - Dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune søger en dagplejer på fuld tid hurtigst muligt.
Genopslag - Dagplejer til Ferritslev - Dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune søger en dagplejer på fuld tid hurtigst muligt.
Faaborg-Midtfyn Kommune, Ferritslev Fyn
Faaborg-Midtfyn Kommune
Indrykket:
Gem
Bliv dagplejer i Randers Kommune
Brænder du for at skabe nærvær og yde omsorg for det enkelte barn i et lille og overskueligt miljø?
Randers Kommune, Randers C
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Dagplejer, Rødding - Genopslag
Der er masser af børn i Rødding, så vi har brug for dig!
Børn & Unge, Viborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Mariagerfjord Kommune søger dagplejer i Arden området til 1. december 2021
Vi er en flok dagplejer i Arden, som søger en ny kollega.
Mariagerfjord Kommune, Mariager
Jobcenter
Indrykket: