699 job matcher din søgning 699 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lægerne Toftlund ApSKlinikmedarbejder til sekretær/laboratorie 27-30 timer/uge

Lægerne Toftlund ApS

Lægerne Toftlund ApS er en typisk landpraksis i fortsat udvikling. Vi søger nu en ny medarbejder med både kompetencer inden for almindelig lægesekretærfunktion, men også med en betydelig arbejdsopgave i vores laboratorium, til blodprøvetagning, EKG, lungefunktionsundersøgelser m.m.

Vi søger en medarbejder, der bl.a.:

 • er stabil, fleksibel og bevarer ro og overblik i en oftest travl og afvekslende hverdag.
 • evner og trives med at arbejde både selvstændigt og som en del af et hold.
 • har gode IT-kompetencer (MS Office, FMK, WebReq).

Det er et krav, at du har erfaring fra sundhedssektoren, bredt defineret. Også gerne erfaring fra almen praksis. Vi kan forestille os en ansøger med SOSA-baggrund, sekretæruddannelse eller evt. farmaceut-baggrund. Oplæring til funktionerne tilpasses ansøgers baggrund.

OK-Fonden
OK-Fonden Egå søger nye kolleger – måske er det dig?

OK-Fonden

Vi søger sosu-assistenter, sosu-hjælpere eller sygeplejersker til dag- og aftenvagt eller aftenvagt. Vil du arbejde et sted, hvor du og dine kære selv har lyst til at bo en dag? Vi håber på, at du vil høre mere, men i stedet for at sende en ansøgning, så ring og book en samtale med det samme. Du skal blot medbringe et kort CV, og så tager vi en samtale på ca. 30 minutter, hvor vi kan møde hinanden.

OK-Fonden Egå er et hjem for 72 beboere, hvor livet leves – hele livet. Vi er kendt for at være et hjem med livskvalitet og en meningsfuld og aktiv hverdag, hvor respekten for menneskets egne ønsker og behov står forrest. Det lykkes vi kun med, fordi arbejdsmiljøet, trivslen og fagligheden er i top. Det samme er de fysiske rammer.

Vi bor i et lyst og indbydende hus med moderne faciliteter omgivet af grønne områder. Som ny kollega hos os, får du en mulighed for at få en stilling, hvor du vil glæde dig til at komme på job.

KOL-sygeplejerske

Mit Lægehus Rødovre I/S

Savner du også nye udfordringer, bedre løn og gode arbejdsvilkår? Ønsker du et sted, hvor du bliver værdsat og anerkendt for din indsats? Så er Mit Lægehus det rigtige sted for dig.

Vi er et stort og moderne lægehus og en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling. Vi samarbejder på tværs af faggrupperne for at yde den bedste behandling og service til vores patienter.

Vi vægter fagligheden højt, og udvikling og trivsel for den enkelte medarbejder er i centrum. Et godt arbejdsmiljø er i fokus, hvor fællesskab og godt humør skaber en god hverdag i lægehuset med rig mulighed for indflydelse og ansvar.

Vi søger en KOL- sygeplejerske pr. 1/1-2022. Gerne med lungemedicinsk erfaring og stor interesse for Kol behandling.

Esbjerg Kommune
Sygeplejerske til Bostedet Birkevangen, Bramming

Esbjerg Kommune

Kan du bringe din sundhedsfaglige viden og kompetencer i spil, i en omskiftelig hverdag indenfor det specialiserede socialområde? Finder du værdi i at hjælpe psykisk sårbare mennesker med at håndtere hverdagen? Så er det dig vi mangler på Birkevangen!

Vi søger en Sygeplejerske som kan bidrage til at løfte de sundhedsfaglige indsatser i et samarbejde mellem medarbejdere, borgere og eksterne samarbejdspartnere. Vi ønsker også at en kommende medarbejder kan bidrage til løsningen af sundhedsfaglige problemstillinger på andre afdelinger og indgå i udviklingsprojekter i centeret som helhed. Selvom fokus er på det sundhedsfaglige, forventes det at en fremtidig medarbejder ligeledes bidrager til det socialfaglige arbejde i tilbuddet.

Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil du have indflydelse på hvordan dine kompetencer bedst udnyttes, til gavn for borgerne og organisationen.

AG SUNDHEDSFREMME ApS
Sygeplejersker til AG Sundhedsfremme

AG SUNDHEDSFREMME ApS, Borup

Vil du være en del af Danmarks dygtigste team af sygeplejersker?

AG Sundhedsfremme søger freelance-sygeplejersker, primært på Sjælland, som har en god faglig baggrund til at udføre kliniske helbredsundersøgelser på offentlige og private virksomheder. Som udgangspunkt bliver du tilknyttet på vikarlignende vilkår, men med en væsentlig dybere involvering og indsigt i vores aktiviteter.

Begejstres du, når du med din vejledning kan inspirere en medarbejder til sundere livsstil? Hvis Ja, så læs videre.

Vores primære opgave er kliniske undersøgelser med dokumentation og formidling af forebyggelse i forbindelse med arbejdsrelaterede belastninger og livsstil. Vi udfører for tiden godt 5000 helbreds- og høreundersøgelser + vaccinationer om året – og tallene er stigende.

AG SUNDHEDSFREMME ApS
Aarhus Kommune
Tuesten Huse søger to socialpsykiatriske medarbejdere i længerevarende vikariater

Aarhus Kommune, Tilst

Har du lyst til at arbejde på et botilbud, hvor faglighed, tillid, håb og ligeværdighed går hånd i hånd med et øget fokus på rusmiddelindsatsen, på et botilbud, hvor vi hver dag tilstræber at skabe et trygt bo- og arbejdsmiljø for beboere og medarbejdere? Vil du gerne arbejde rundt om det hele menneske, somatisk, psykisk og socialt? Så er du måske det perfekte match og kan nu blive en del af Team Tuesten Huse.

Vi søger kollegaer, der stræber efter at sætte et fagligt fokus på:

 • Innovativt og refleksivt miljø – anerkendende tilgang og åben kultur.
 • Udvikling – tro på at alle, til enhver tid har potentiale for udvikling.
 • Håb – understøtte beboernes tro på fremtiden.
Norddjurs Kommune
Plejecenter Møllehjemmet søger Afdelingsleder

Norddjurs Kommune, Allingåbro

Kan du kombinere høj faglighed med ledelse og udvikling? Er du samtidig driftssikker og formår at skabe motivation og trivsel blandt dine medarbejdere? Så er det lige dig, vi søger.

Plejecenter Møllehjemmet søger en stærk sygeplejefaglig afdelingsleder, der kan sætte en klar ramme samt udøve understøttende og synlig ledelse.

Som afdelingsleder er dine vigtigste opgaver:

 • Sikker og effektiv daglig drift samt udvikling af enheden med fokus på implementering
 • Personaleledelse for en defineret personalegruppe med fokus på trivsel og arbejdsmiljø
 • Medarbejdernes faglighed og kompetenceudvikling i relation til enhedens kerneopgave
Lægerne i Lunderskov I/SKonsultationssygeplejerske

Lægerne i Lunderskov I/S

Er du sygeplejerske og søger nye udfordringer? Lægerne i Lunderskov søger konsultationssygeplejerske hurtigst muligt.

Vi er en praksis med 4 faste læger, 4 personaler samt 1-3 uddannelseslæger. Vi har cirka 5600 patienter og karakter af landsbypraksis.

Arbejdsopgaverne vil primært være selvstændige konsultationer omhandlende blandt andet kronikerkontrol, sårkontrol, infektioner, graviditetsundersøgelser, børneundersøgelser, vaccinationer m.m. Der er stor mulighed for personlig og faglig udvikling samt indflydelse på egne arbejdsopgaver.

Vi søger en sygeplejerske til at varetage vores diabetespatienter, og det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med dette, evt. fra tidligere ansættelse i lægepraksis eller diabetesambulatorium.

Københavns KommuneCenter for Udsatte Voksne og Familier søger kontaktpersoner til E-Huset

Københavns Kommune

Kan du arbejde i et dilemmafyldt farvand, hvor der må navigeres mellem selvbestemmelse, respekt, arbejdsmiljø og værdighed? Og vil du arbejde et levende sted, med den rette ånd og en stor faglighed, som vi er stolte af?

E-huset er et §108 tilbud til 48 borgere med alkoholafhængighed. Beboerne er som oftest mænd i 60’erne. Alle vores beboere har et aktivt alkoholforbrug, hvilket vi accepterer. Beboerne har som følge af et langt liv med afhængighed af alkohol behov for hjælp. Det være sig fysisk, psykisk som socialt.

Som kontaktperson i E-huset arbejder du dagligt med at opfylde beboernes mangeartede behov. Vi ønsker at arbejde på et høj fagligt niveau med fokus på respekt for det enkelte menneske og det levede liv.

Ballerup KommuneSygeplejersker som har lyst til at arbejde i selvstyrende team

Ballerup Kommune

Ballerup Hjemmepleje har igangsat et udviklingstiltag om etablering af selvstyrende teams og vi har 1 konsulent med os, så vi kommer godt i gang.

Tiltaget har til formål at skabe kontinuitet hos borgerne, skabe fælles målsætninger sammen med visitationen, borgere og pårørende samt at udvikle vagtplaner, hvor medarbejderne medinddrages og samtidig har medansvar for kørelister, der er afstemt efter borgernes behov og døgnrytme.

Vi søger, derfor flere dygtige sygeplejersker til vores sygeplejeteams, på 40 fagligt dygtige og meget kompetente kollegaer. Vi søger primært til fastansættelser, men også til barselsvikariat, da flere i teamet er i lykkelige omstændigheder.

Lægehuset Thyland I/SSundhedsfaglig medarbejder

Lægehuset Thyland I/S, Thisted

Da vores lægesekretær gennem mange år har valgt at gå ned i tid, søger vi i Lægehuset Thyland en person med sundhedsfaglig baggrund til vores sekretariat. Stillingen er på 30 timer ugentligt med fremmøde mandag til torsdag 8-14:30 og fredag 8-12.

I sekretariatet betjener du patienter i telefon, ved skranke og på computer. Du håndterer medicinbestillinger, planlægger kalender, sender regninger og holder styr på at de bliver betalt. Der er desuden mulighed for oplæring i kliniske færdigheder, hvis du ønsker det.

Vi forventer at din baggrund er sundhedsfaglig, at du naturligt tager ansvar og har overblik, spreder god stemning og kan håndtere patienterne venligt, også når du har mange bolde i luften. Vi vægter den rette personlighed, som passer ind i klinikken.

Trolle Care A/S
2 sygeplejersker til kombinationsstilling søges til tidsbegrænset ansættelse

Trolle Care A/S, Hellerup

Trolle Care A/S er en virksomhed som under aftale med forsikrings- og pensionsselskaber, region, kommune og private klienter, løser sygeplejefaglige, såvel som pædagogiske omsorgsopgaver, i hele landet.

Vi har nu to tidsbegrænsede stillinger på 12 måneder, 30 timer pr uge, med mulighed for forlængelse. Stillingerne er kombineret af at varetage en pårørende-hotline sammen med mere instrumentelle opgaver.

Vi drømmer om at kunne besætte stillingerne med:

 • Sygeplejersker som har et godt overblik over sundhedspaletten i det danske samfund, og derfra være nysgerrig på at udbygge den så man i praksis kan rådgive om alt fra adresser på speciallæger til telefonnummer til en patientorganisation
Trolle Care A/S
Favrskov KommuneKommunal sygeplejerske til Favrskov Vest - Hammel

Favrskov Kommune

Team Hammel Sygepleje har travlt på den fede måde. En af vores dygtige sygeplejersker er godt i gang med uddannelsen ”borgernær sygepleje”. En anden starter lige om lidt med ’palliations-uddannelsen’, og midt i det hele glæder vi os over, at en tredje kollega skal på barsel. Så derfor vil vi super gerne have endnu en sygeplejerske med på holdet og tilbyder et barselsvikariat med start den 1. december 2021 og et år frem.

I Hammel – en af perlerne i Favrskov – finder du et sygeplejersketeam med en mangfoldighed af forskelligheder og kvaliteter, OG vi har også plads til dig! Dig, som sammen med teamet vil arbejde for den gode sygepleje.

Sygeplejerskerne har kontor på det tidligere Plejecenter Skaghøj, hvor vi kører ud fra. Vi dokumenterer i den elektroniske omsorgsjournal CURA og anvender både pc’er og tablets.

Nordic Medicare Group A/SPraksismanager ved Nordic Medicare Lægeklinik Pandrup

Nordic Medicare Group A/S

Vi søger en helt specielle praksismanager som i særlig grad har en stærk faglig profil, flere års erfaring fra lægepraksis, stærke lederegenskaber, gode kommunikationsegenskaber, evner at undervise klinikpersonale og er strategisk tænkende.

Har du mod på at videreudvikle dig og være en nøgleperson i Nordic Medicares fremadrettet drift og opstart af nye lægeklinikker i Danmark så læs mere nedenfor.

Vi søger en konsultationssygeplejerske, som kan indgå i rollen som praksismanager på vores klinik i Pandrup. Ansættelsesområdet vil senere kunne udvides til kommen lægeklinikker Region Nordjylland.

Agata Nordsjællands Privathospital ApS
Erfaren operationssygeplejerske

Agata Nordsjællands Privathospital ApS, Frederikssund

Vi er et lille velfungerende privathospital med engagerede sygeplejersker, plastikkirurger, narkoselæger og administrationsteam i Frederikssund med en tilhørende kosmetisk klinik i Hellerup.

Vi har stor faglig stolthed, og arbejder særligt for at sikre, at patienterne oplever høj faglig ekspertise med kontinuitet i patientforløbet.

Vi har 2 operationslejer til operationer i lokal anæstesi og fuld anæstesi samt 4 sengepladser.

Ansættelsen er på 24 timer pr. uge eller efter nærmere aftale. Arbejdstiden er primært dag tid, herudover mindst 2 aften-nattevagt om måneden.

Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, højt informationsniveau, tillid, åbenhed, medindflydelse og medansvar og ikke mindst et godt tværfagligt samarbejde.

Agata Nordsjællands Privathospital ApS
Frederikshavn KommuneSygeplejeske til Strandby Hjemme- og Sygeplejepleje

Frederikshavn Kommune

Vi søger en sygeplejerske til Afd. Strandby Hjemme- og Sygeplejepleje der er fagligt kompetent og har fokus på borgeren som et unikt menneske.

Stillingen er et barselsvikariat fra d. 1/12-2021 til d. 31/8 2022 med mulighed for forlængelse.

Stillingen er på 37 timer, men andet timetal kan aftales. Det er fortrinsvis dagvagt, med weekendvagt hv. 4. weekend.

Vi kan tilbyde:

 • En arbejdsplads, hvor vi gerne vil udfordre vanlig parksis og eksisterende kultur
 • Implementering af hverdagsrehabilitering
 • Muligheder for personlig og faglig udvikling – præge, hvilken vej vi går
Lev Uden VoldRådgiver (barselsvikariat) til Lev Uden Volds nationale hotline

Lev Uden Vold, København

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker, der har vold tæt inde på livet? Har du erfaring med rådgivningsarbejde og lyst til at omsætte den i en ny og meningsfuld kontekst?

Vi søger en rådgiver i et barselsvikariat, som kan indgå i det nuværende team bestående af fire socialfaglige rådgivere, en juridisk rådgiver og en rådgivningschef. Derudover kommer du til at samarbejde med videnskonsulenter, terapeuter mv. fra Lev Uden Volds øvrige indsatsområder.

Du skal kunne se dig selv i arbejdet med at varetage telefon- og chatrådgivning af voldsudsatte og voldsudøvende kvinder og mænd, deres pårørende samt fagpersoner, der beskæftiger sig med målgruppen. Dertil kommer arbejdsopgaver ifm. udvikling af hotlinens indsatser, samarbejde med eksterne aktører, formidlingsopgaver mv. Der er gode muligheder for at have indflydelse på egne arbejdsopgaver.

Ferring Pharmaceuticals A/SGlobal Regulatory Affairs Senior Associate

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

We are looking for two highly motivated and experienced Senior Associates for the Global Regulatory Affairs, Clinical and Non-Clinical area at Ferring to support microbiome development projects, life cycle management of our gastrointestinal portfolio and clinical trial applications.

You will work in a team of highly skilled regulatory people responsible for global regulatory activities for our microbiome development projects and life cycle management of our product portfolio to help people with gastrointestinal diseases. In addition, you will be responsible for all clinical trial applications across Ferring product portfolio. You will be working closely with the Global Regulatory Affairs Lead and report to the Vice President.

Ferring Pharmaceuticals A/S
Københavns KommuneErfaren leder til Hjemmeplejen/Hjemmesygeplejen på Bispebjerg-Nørrebro

Københavns Kommune

Har du lyst til at stå i spidsen for en af vores store enheder i ældreplejen i en tid, hvor kommunen får mange nye opgaver?

Som hjemmeplejeleder skal du både tage ansvaret for vores daglige drift og for en proces, som vi er i gang med for at kunne imødekomme kravene til kommunens tilbud til hjemmeboende borgerne. Her skal du især fokusere på bedre ressourceudnyttelse på tværs af hjemmepleje og sygepleje. Dette kræver et fælles ledelsessprog, et tydeligt ledelsesrum for mellemlederne og en indsats for at udbrede en grænsekrydsende ledelse.

Samtidig skal du stå i spidsen for kvalitetsarbejdet med udgangspunkt i kommunens strategi gennem forbedringsmetoden og ved at styrke den faglige ledelse i alle dele af organisationen.

Gem
CareMatch ApS
Pædagogiske og sundhedsfaglige medarbejdere til indskolings- og aflastningstilbud

CareMatch ApS søger for kunde i Midtsjælland

I indskolingsgruppen eller på første mellemtrin skal du sikre gode oplevelser og aktiviteter for vores elever i både skolen og fritid. Vi arbejder med en neuro-pædagogisk forståelsesramme og opbygger de unges selvstændighed.

Du skal primært hjælpe med aktiviteter, understøtte undervisningen, socialisere og hygge med eleverne på f.eks. gåture. En del af opgaven er personlig pleje. Generelt støtter du deres selvstændighed og sociale træning.

Vi tilbyder et godt introduktionsforløb, mentor og oplæring samt undervisning i neuro-pædagogik.

Din personlige og faglige profil:

 • Pædagog, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, sygeplejerske
 • Indstillet på tværfagligt arbejde
CareMatch ApS