583 job matcher din søgning 583 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sæther Nordic A/S
Teamleder til lager (aftenhold)

Sæther Nordic A/S, Farum

Vi samler alle vore brands under samme tag og udvider vores forretning. Derfor har vi behov for yderligere en teamleder. Du bliver en del af et fantastisk hold – Er du frisk?

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Du får ansvaret for det samlede team på 2 lokationer lige ved siden af hinanden. Her sørger aftenholdet for udpakning af varer i vores varemodtagelse, vareflytning og -opfyldning, forsendelse, samt pluk og pakning af kundeordrer
 • Sikre en god koordinering af opgaverne med teamet samt de øvrige teamledere
 • Sikre en høj kvalitet i arbejdet
Sæther Nordic A/S
Børnenes EventyrfabrikLegelandschef

Børnenes Eventyrfabrik, Kokkedal

Drømmer du om at drive og lede en stor virksomhed efter vores succeskoncept? Er du målrettet, initiativtagende og trives med en stilling med masser af ansvar? Så er det måske dig, vi søger. Grib chancen, og søg allerede i dag!

Arbejdsopgaver

 • Drift af legelandet iht. virksomhedens koncept og grundlag
 • Personaleansvar for ca. 20-35 medarbejdere
 • Drift af den daglige virksomhed efter principper: sikkerhed, service, rengøring og salg

Stillingen er som udgangspunkt fuldtid. Arbejdstiderne varierer, men det er et krav, at du kan arbejde hver anden weekend.

Hansen Toft A/S
Talent- og kompetenceleder

Hansen Toft A/S søger for Bang & Beenfeldt A/S i København

Til nyoprettet HR-funktion

Trives du i et miljø, hvor to dage ikke er ens? Brænder du for rekruttering, fastholdelse og medarbejderudvikling?

Bang & Beenfeldt er i vækst og har nået en størrelse, hvor der er brug for at blive styrket på HR-området. Vi søger derfor en passioneret, dedikeret og ambitiøs Talent- og kompetenceleder til en nyoprettet funktion, hvor du får rig mulighed for at sætte dit præg på både rollen og organisationen. Med direkte reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for:

 • Rekruttering og on-boarding: Udvikling og etablering af den fremtidige rekrutteringsstrategi samt opbygning af struktureret on-boardingforløb og dertilhørende aktiviteter.
Hansen Toft A/S
Gem
Hedensted KommuneLeder til HR & Løn

Hedensted Kommune, Juelsminde

Hedensted Kommune har besluttet at etablere en ny organisatorisk enhed HR & Løn, og der søges derfor en ny leder, der kan forene og bygge videre på de 2 hidtidige afdelingers viden og erfaringer i en kompetent og faglig understøttelse af hele organisationen.

Som leder får du det faglige og personalemæssige ansvar for 15 dygtige medarbejdere, der er meget selvkørende og optaget af udvikling af egne faglige og personlige kompetencer, så de kan opfylde deres konsulentfunktion på bedst mulig vis og dermed yde et væsentligt bidrag til, at resten af organisationen kan koncentrere sig om – og lykkes med – sine egne opgaver.

Afdelingen indgår i det samlede område Økonomi, Personale & IT, og du vil referere til kommunens økonomidirektør. Dit arbejdssted vil være administrationsbygningen i Juelsminde.

ALFABOBeslutningsdygtig og engageret driftschef

ALFABO, Kolding

Som driftschef bliver du en del af ALFABOs driftsafdeling med 4 fagligt dygtige og engagerede kollegaer. En stor del af din dagligdag vil gå med at lede, udvikle og motivere erfarne inspektører og ejendomsfunktionærer.

Du vil blive ansvarlig for, at drift og vedligeholdelse af boligerne fungerer optimalt samt fremtidssikring af afdelingernes boliger.

Du skal kunne opbygge tillidsfulde relationer, og samarbejde skal for dig være en naturlig og vigtig del af opgaveløsningen. Vi lægger derudover vægt på, at du bl.a. har:

 • erfaring med ledelse/distanceledelse – også gerne af medarbejdere med ledelsesansvar
 • erfaring med at lede forandringer godt i mål og stærke kommunikative evner
 • erfaring med budget-, økonomi- og kvalitetsstyring – du er talstærk og har økonomisk forståelse
Gem
Jivaro Search & ConsultAfdelingschef med stærkt leder DNA og flair for forandringsledelse

Jivaro Search & Consult søger for kunde

Afdelingschef med base på Sjælland. Du har fokus på forandringer, ledelse og mersalg i en virksomhed i stærk vækst.

For en international markedsledende virksomhed i serviceindustrien søger vi en Afdelingschef med base på Sjælland. Stillingen er opslået, fordi virksomheden er i stærk vækst, ligesom der er behov for en spydspids på en række forandringer i det givne distrikt.

Du er først og fremmest en erfaren leder med en dyb værktøjskasse i taktisk - og operationel ledelse.

I stillingen får du ansvar for at:

 • Din enhed lever op til jeres mål herunder både kundeservice og salg.
 • Være forandringslederen, der både på operationel - og strategisk sigt sikrer positivt impact på sammensætningen af teamet, performancekulturen og kundetilfredsheden.
 • Balancere forholdet mellem langsigtet udvikling i distriktet og effektiv daglig drift.
Kriminalforsorgen
Udviklingschef til kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen, København

Vil du være kriminalforsorgens nye udviklingschef, indgå i vores direktion og koncernledelse og være med til at fremtidssikre og effektivisere en af statens største driftsvirksomheder med ca. 4.500 ansatte over hele landet, som hver dag arbejder for trygheden i Danmark?

Hvis svaret er ja, og hvis du kan samarbejde om forandring og nyskabelse med fængselsbetjente, socialrådgivere, transportbetjente, sygeplejersker, værkmestre, skolelærere, præster, misbrugskonsulenter, jurister og alle os andre, så kan du nu søge stillingen som udviklingschef i kriminalforsorgen.

Udviklingschefen har den daglige ledelse af Koncernudviklingssekretariatet, som består af ca. 10 medarbejdere.

CivicaEjendomsinspektør med fokus på driftsoptimering, ledelse og stærke relationer

Civica, Odense

Er du en dygtig leder, der ser muligheder og potentialer, og med dine stærke relationelle kompetencer sikrer opbakning og det gode samarbejde? Så er du måske vores nye ejendomsinspektør.

Du bliver leder af et hold på ca.12 ejendomsmestre/ejendomsfunktionærer, der står for drift, service og vedligehold af omkring 1.600 lejemål i Odense. Til sparring og erfaringsudveksling har du driftschefen og 8 ejendomsinspektør-kolleger.

Din hverdag er meget varieret og byder blandt andet på:

 • Ledelse og udvikling af dine medarbejdere. Du udarbejder eksempelvis arbejdsplaner og gennemfører MUS-samtaler.
 • Kontakt til beboere og afdelingsbestyrelser og deltagelse i afdelingsbestyrelses- og afdelingsmøder.
 • Ansvaret for den daglige drift i boligafdelingerne. Du laver budgetter, følger op og optimerer ressourceforbruget i boligafdelingerne.
Sunset Boulevard
Restaurantchef søges

Sunset Boulevard, Silkeborg

Har du ledelseserfaring, og har du lyst til at stå i driftens absolutte centrum i en virksomhed, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus? Så har vi det perfekte job til dig! Sunset

Som restaurantchef er din primære arbejdsopgave, at din restaurant altid præsterer på højeste niveau. Derfor arbejder du hver dag på, at vores gæster får en unik oplevelse, både hvad angår vores mad og service.

Du er administrativt stærk, og du varetager og udvikler restauranten, ligesom du går forrest i den daglige drift på gulvet med dine medarbejdere.

Du har stor forståelse for tal, da det er forudsætningen for, at du kan styre en hel restaurants økonomi.

Sunset Boulevard
Vallensbæk KommuneSocialfaglig leder til ny børne- og familieafdeling

Vallensbæk Kommune

Brænder du for at bruge din socialfaglige viden og erfaring på børne- og ungeområdet? Har du erfaringer med tværfagligt samarbejde på tværs af PPR- og familieområdet og vil du være med til at stå i spidsen for gode velkoordinerede forløb for børn og deres familier? Så har vi et spændende job som socialfaglig leder.

Du får ansvaret for driften og udviklingen af det socialfaglige område. Det gælder i forhold til underretninger, økonomiske tilskud samt forebyggende foranstaltninger og anbringelser for såvel socialt udsatte børn og unge, samt børn og unge med en funktionsnedsættelse.

Du får personaleansvar for 8 familierådgivere til en start, og der kan komme flere fagområder til, i takt med at organisationen udvikler sig.

Nordic Medicare Group A/SPraksismanager ved Nordic Medicare Lægeklinik Pandrup

Nordic Medicare Group A/S

Vi søger en helt specielle praksismanager som i særlig grad har en stærk faglig profil, flere års erfaring fra lægepraksis, stærke lederegenskaber, gode kommunikationsegenskaber, evner at undervise klinikpersonale og er strategisk tænkende.

Har du mod på at videreudvikle dig og være en nøgleperson i Nordic Medicares fremadrettet drift og opstart af nye lægeklinikker i Danmark så læs mere nedenfor.

Vi søger en konsultationssygeplejerske, som kan indgå i rollen som praksismanager på vores klinik i Pandrup. Ansættelsesområdet vil senere kunne udvides til kommen lægeklinikker Region Nordjylland.

Politiets EfterretningstjenesteServiceledere til drift og udvikling af rengøringsfunktion i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Politiets Efterretningstjeneste er i gang med en proces, hvor rengøringsfunktionen insources. Der søges en engageret og faglig stærk serviceleder, der kan drive og sikre den afsluttende fase i processen, hvor insourcingen overgår til daglige drift.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver med at sikre, at rengøringsfunktionen bliver en succes ift. rengøringskvalitet og ressourceoptimering. Det indebærer:

 • Planlægning og koordination af rengøringen på en række lokaliteter, hvor der vil være krav til fleksibiliteten i rengøringsydelserne.
 • Udarbejdelse af standarder, beskrivelser og dokumentation af rengøringsløsninger og kvalitet i en organisation, der fungerer i døgndrift.
 • Faglig ledelse af medarbejdere samt kontrol og opfølgning med, at rengøringskvaliteten lever op til de standarder, der er udarbejdet.
Red BarnetMHPSS Director

Red Barnet, Copenhagen

After four years of development, the MHPSS Collaborative is seeking a new Director to drive the next stage of its evolution. The MHPSS Collaborative was born out of a need to link knowledge, research and practice to better respond to emerging challenges across the field of mental health and psychosocial support (MHPSS) for children and families in emergency and fragile settings.

In this role your main responsibilities are:

 • Responsible for the overall leadership of the MHPSS Collaborative.
 • Maintains and builds a fully funded team in the area of research and documentation, capacity strengthening, program development, and advocacy on MHPSS for children and youth, including technical experts.
 • Promotes collaboration with global actors outside the Save the Children movement.
Vestas Wind Systems A/S
Director Supplier Quality & Development

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you ready to create a culture of Quality for Everyone, Everywhere, in Everything we do? And are you ready to guide our quality change and empower your employees to make quality decisions?

Your primary responsibilities will include:

 • Guide, develop and secure a solid quality culture in the Supplier Quality and Development department, including organisational and talent development
 • Secure sourcing for quality and design for quality within our cross-functional module teams
 • Make sure we ‘walk the talk’ on quality ensuring high degree of accountability from all internal as well as external stakeholders
Vestas Wind Systems A/S
BoConcept A/SPublishing-/Content Manager

BoConcept A/S, Herning

Are you looking for a challenge where you can combine your digital marketing skills with leadership of an internal publishing team?

At BoConcept we have an ambitious growth strategy, as we strive to become the Number 1 retailer in our industry. We want to grow our business by bringing inspiration and better living experience to people’s homes, leisure and workspaces.

In this context, we are looking for a new colleague who can contribute in the journey towards reaching the goal through higher digital reach, conversion and lead generation to our stores around the globe.

BoConcept A/S
Greve KommuneChef for Økonomi og HR

Greve Kommune

Greve Kommune søger en strategisk og fagligt dygtig centerchef, der kan sikre drift, udvikling og tværfagligt samarbejde i Greve Kommune.

Greve Kommune står over for at skulle ansætte en ny centerchef med ansvar for Center for Økonomi og HR. Centeret består af ca. 50 medarbejdere. En spændende stilling for den erfarne leder, som har faglig indsigt, og som kender til arbejdet i en kommunal kontekst.

Som centerchef får du ansvaret for tre chefer og fem teams. Det bliver din opgave at sikre driften og udviklingen i centeret såvel som samarbejdet på tværs i organisationen. Du vil som centerchef indgå i chefgruppen og skal herigennem bidrage til at facilitere tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø i hele organisationen.

Greve Kommune
Djurs SommerlandKok søges til Djurs Sommerlands Food & Beverage-afdeling

Djurs Sommerland, Nimtofte

Elsker du at lave god mad, og er du serviceminded af natur?

Er kvalitet, smag og mindeværdige oplevelser lige dig? Og holder du hovedet koldt i en hverdag med fart på og glade gæster?

Lyder det også spændende at arbejde i en virksomhed, der har passion for mindeværdige oplevelser, så er et job som kok i vores F&B afdeling måske lige noget for dig?

Dine opgaver og ansvarsområder er bl.a.:

 • Ansvarlig for kantinen i Djurs Sommerland samt produktionen i centralkøkkenet
 • Udvikling af opskrifter og sortimentet i parken
 • Oplæring og coaching af sæsonpersonale i forhold til madproduktion

Vi har køkken midt i parken og er omgivet af fantastiske kolleger, som brænder for Djurs Sommerland og vil hinanden det bedste.

AGC Biologics A/S
VP Human Resources

AGC Biologics A/S, Søborg

AGC Biologics is a leading global Contract Development and Manufacturing Organization, with a deep commitment to improving life quality by bringing new biopharmaceuticals to market. Because of our dedication to building and empowering our internal teams, AGC Biologics is an innovative leader in the industry with an extensive network of cGMP facilities in the US, Europe and Asia.

Principal Responsibilities

 • Drive and manage the successful execution of Human Resource initiatives that promote engagement, growth and sustainability of the Copenhagen (CPH) site.
 • Identify key Human Resource trends, challenges and opportunities. Work with CPH Leadership Team to develop and drive new and refined people programs and services.
AGC Biologics A/S
Asgaard RecruitmentØkonomi- og administrationschef

Asgaard Recruitment søger for Vesthimmerlands Forsyning i Løgstør

Vil du være med til at sætte den strategiske retning i et ambitiøst forsyningsselskab? Trives du i en dynamisk rolle, og er du samtidig idérig, nysgerrig og i stand til at omsætte visioner til mål, der kan indgå som en naturlig del af hverdagen?

For Vesthimmerlands Forsyning søger vi en økonomi- og administrationschef, som kan se frem til en plads allerforrest på den grønne rejse mod at blive klimaneutral i 2030. Du bliver en del af en ambitiøs ledergruppe, og sammen skal I sikre den løbende drift og udvikling af Vesthimmerlands Forsyning.

Som økonomi- og administrationschef har du ansvaret for forbedring og udvikling i din egen afdeling såvel som i resten af organisationen. Du har udvikling for øje i dit daglige virke, og en af dine vigtigste opgaver er at facilitere et miljø, hvor medarbejdere med gode idéer kan lufte og præsentere disse.

Danish Crown Foods
Head of Strategic Marketing in Global Categories

Danish Crown Foods, Randers

Do you want to cook up new solutions and create value in our global categories, thereby reforming our industry?

As part of our Feeding the Future strategy we have created a new unit called Danish Crown Global Categories. The new category organisation will be a value generator for Danish Crown and have special focus on innovation, sustainability and elevating the value proposition across the different categories and brands.

You will be playing a pivotal part in the new organisation as Head of Strategic Marketing where you will be championing our global brands, Tulip and Danish Crown, setting the direction for a commercialization of our corporate sustainability initiatives, leading the development of consumer insights and driving marketing excellence. Naturally, the first thing on your agenda will be to build your teams and set the right direction along with the rest of the new Global Categories organisation.

Danish Crown Foods