325 job matcher din søgning 325 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarets Efterretningstjeneste
Graverspecialist til FE’s open source team – 1 årigt barselsvikariat

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Er du god til at finde mening og sammenhæng i tingene? Er du nysgerrig og vedholdende, og kan du fremsøge interessante informationer på nettet? Er du entreprenant, kan du lide at udvikle, sætte retning og danne grundlag for nye arbejdsmetoder? Så er barselsvikariatet i FE’s OSINT-team måske noget for dig.

Stillingen som graverspecialist har snitflader til store dele af FE’s organisation, hvorfor gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde holdbaseret er afgørende. Vi forventer derfor, at du evner og motiveres af at drive samarbejde på tværs af faggrænser, kulturer og personligheder.

Som person har du en høj grad af selvmotivation, indlæringsevne og et højt fagligt ambitionsniveau. Du giver ikke op på udfordringer, og du ved, at vedholdenhed er nødvendigt for at opnå resultater.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Teknologirådgiver til højteknologisk videnscenter

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier og forskningstiltag inden for forsvarsområdet, med stor national og international kontaktflade? Så har vi igen en spændende og udfordrende stilling som teknologirådgiver i et stærkt team af tekniske specialister i vores Videnscenter i Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen (FMI).

Du skal varetage selvstændig forsknings-, innovations- og eksperimentelt baseret rådgivning og formidling af resultater til gavn for Forsvarsministeriets koncern og dets myndigheder.

Du skal generelt yde rådgivning i materielfaglige anliggender, og vil indgå som ekspert i diverse projekter og foretage analyser vedrørende fagligt brede problemstillinger.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Forsvarets Efterretningstjeneste
Vil du analysere Kinas udenrigspolitik og betydningen for Danmark som analytiker for FE?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

FE søger en Kina-analytiker med indgående kendskab til kinesisk udenrigspolitik.

Er du optaget af udviklingen i det bilaterale forhold mellem Danmark og Kina? Er du fascineret af hvordan Kinas udenrigspolitik udvikler sig og påvirker Kinas forhold til andre lande? Ønsker du at analysere Kinas stigende globale betydning og indflydelse på det internationale samfund og det internationale system? Ønsker du at bidrage til analyser og vurderinger, der stikker dybere og ikke går på kompromis for at levere den bedste rådgivning.

Er du udforskende og undersøgende af natur? Har du gode analytiske evner til at kunne finde de helt rigtige og relevante efterretninger, som FE har behov for? Har du en solid IT-forståelse og evnerne til let at sætte dig ind i nye IT-systemer?

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Ingeniør/Kaptajn med interesse i Radiokommunikation

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Har du lyst til at arbejde med anskaffelse og implementering af kommunikationssystemer til Forsvaret? Er du teknisk velfunderet med interesse og forståelse inden for radiokommunikation og operationelle netværk? Og har du lyst til et job med stort ansvar i en dynamisk hverdag? Så er stillingen som ingeniør ved Kapacitetscenter Værnsfælles Kommunikation ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i Ballerup måske den helt rigtige for dig.

Som vores nye kollega skal du blandt andet løse opgaver såsom:

  • Varetage opgaveløsningen inden for radiokommunikation, kommunikations protokoller, operationelle netværk infrastruktur og elektriske interface på et akademisk niveau.
  • Foretage markeds- og leverandørundersøgelser i forbindelse med anskaffelses- og modifikationsprojekter.
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Østjyllands PolitiAnalytiker søges til avanceret online informationssøgning i forbindelse med større og komplicerede efterforskninger

Østjyllands Politi, Aarhus

Du bliver tilknyttet Efterretnings- og analyseenheden (EAE) under Særlig Efterforskning Vest (SEV), der forestår efterforskning af særlig alvorlig, kompliceret og kredsoverskridende kriminalitet og vil operativt dække hele Vestdanmark.

I stillingen løser du opgaver med udgangspunkt i OSINT-metoden (”Open-source intelligence”), hvor du drager stor nytte af dine veludviklede evner indenfor informationssøgning og analyse af offentligt tilgængelig data til brug i en efterforskningskontekst.

Opgaverne vil være mangeartede, udfordrende, men vil især omfatte:

  • Research og informationssøgning på internettet – både proaktivt og reaktivt
  • Identificering af fokuspersoners ”fodspor” på internettet
  • Sociale netværksanalyser og kortlægning af netværk
Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
Programsikkerhedschef for danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Har du lyst til at arbejde med et stort, krævende og højprofileret byggeprogram? Er du god til at lede, kommunikere og bevare overblikket? Så er du måske Forsvarets Efterretningstjenestes programsikkerhedschef.

Som programsikkerhedschef har du ansvar for programsikkerhedsorganisation.

Programsikkerhedsorganisationen favner flere sikkerhedsspecialer, herunder bl.a. militære sikkerhed på den højsikrede byggeplads på Svanemøllens Kaserne og Teknisk Sikkerhedseftersyn (TSE). Du kommer til at medvirke til at fastlægge den endelige organisering af programsikkerhedsorganisationen.

Din opgaveløsning understøttes en række sikkerhedsansvarlige, som du har det daglige ledelsesansvar for. Dine opgaver og opgaveløsning har stor bevågenhed i ledelsen og hos alle aktører. Opgaven er krævende og udfordrende med stort potentiale for professionel udvikling.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Kursusleder

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Har du erfaring med on-boarding? Og vil du bidrage til at give nye medarbejdere den bedst mulige start i FE? Så er stillingen som kursusleder i HR-afdelingens Uddannelses- og Udviklingssektion i FE noget for dig.

Som kursusleder bliver du del af en HR-afdeling i en kompleks, teknik- og videnstung organisation, hvor høj professionalisme og strenge krav til sikkerhedsbevidsthed går hånd i hånd.

Du får mulighed for at præge, hvordan vi i FE modtager og kompetenceudvikler vores medarbejdere. Du får kendskab til efterretningsvirksomhed, og styrker din evne til at omsætte strategiske visioner til konkrete læringsaktiviteter og klare budskaber.

Du skal i samarbejde med sektionens øvrige medarbejdere planlægge, udvikle og afholde relevante interne kursus- og læringsaktiviteter. Du skal være opsøgende og nysgerrig på at lære hele FE’s organisation at kende.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Landmilitær analytiker til afdelingen for mellemøstanalyse

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Ønsker du at arbejde med landmilitær analyse i Mellemøsten, og interesserer du dig for international politik, migration, sikkerheds- og forsvarspolitik samt samfundsforhold i Mellemøsten? Så har du mulighed for at blive en del af hold af højt specialiserede analytikere.

Som kommende landmilitær analytiker i FE vil dit primære arbejdsområde være Syrien og den arena, Syrien udgør for regionale og internationale stormagter. Syrien har nu i et par år været en fastfrosset konflikt, og FE har brug for overblik og et stærkt analytisk fundament over de forskellige aktørers indsatser i landet, så vi er på forkant, når konflikten igen bryder ud.

Ørsted
Defence and Aviation Manager

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’ll help resolve defence-related issues for future renewable energy projects.

Ørsted

Join us in this role where you’ll help resolve defence and aviation issues which might present a significant risk to both onshore and offshore wind projects. These issues are well known in some of the European markets and are now starting to become apparent in other markets.

For each distinct market and project, your task will be to secure coexistence between renewable energy and defence interests while at the same time looking to secure as much standardisation as possible across markets and stakeholders.

Ørsted
Gem
Instruktør til værnepligtsuddannelsen ved Beredskabsstyrelsen Sjælland
Beredskabsstyrelsen Ved Beredskabsstyrelsen Sjælland i Næstved har vi en fast stilling som instruktør ved værnepligtsuddannelsen ledige til besættelse pr. 1....
Beredskabsstyrelsen, Næstved
Beredskabsstyrelsen
Indrykket:
Gem
Datanørd til en unik, og anderledes arbejdsplads i Forsvaret
Forsvaret Er du engageret, kvalitetsbevidst og kan du holde overblikket i en travl og udfordrende arbejdsdag?
Forsvaret, Korsør
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Dæksgast til Fregatten ABSALON
Forsvaret Kan du se dig selv give ”high five” til dine kollegaer efter en veloverstået operation?
Forsvaret, Frederikshavn
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Instruktør til værnepligtsuddannelsen ved Beredskabsstyrelsen Sjælland
Forsvaret Ved Beredskabsstyrelsen Sjælland i Næstved har vi en fast stilling som instruktør ved værnepligtsuddannelsen ledige til besættelse pr. 1....
Forsvaret, Næstved
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Kompagnibefalingsmand til 1. Panserinfanterikompagni, I Panserinfanteribataljon, Den Kongelige Livgarde
Forsvaret Kompagnibefalingsmand til 1. Panserinfanterikompagni, I Panserinfanteribataljon, Den Kongelige Livgarde.
Forsvaret, Allerød
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Kontorhjælper til Personaleadministrationssektionen ved Slesvigske Fodregiment
Forsvaret Har du lyst til at arbejde med personeladministration - altså med arbejdstid, tjenesterejser og ajourføring af stamdata?
Forsvaret, Haderslev
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Kopi af Movement Planner til Planlægningssektionen ved Joint Movement & Transportation Organization (JMTO) Kaptajn
Forsvaret Er du en handlekraftig og initiativrig officer, der kan bevare overblikket i en til tider hektisk værnsfælles hverdag ?
Forsvaret, Karup J
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Kopi af Movement Planner til Planlægningssektionen ved Joint Movement & Transportation Organization (JMTO) Kaptajn
Forsvaret Er du en handlekraftig og initiativrig officer, der kan bevare overblikket i en til tider hektisk værnsfælles hverdag ?
Forsvaret, Karup J
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Kopi af Movement Planner til Planlægningssektionen ved Joint Movement & Transportation Organization (JMTO) Kaptajn
Forsvaret Er du en handlekraftig og initiativrig officer, der kan bevare overblikket i en til tider hektisk værnsfælles hverdag ?
Forsvaret, Karup J
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Korpsbefalingsmand til Jægerkorpset
Forsvaret Har du evnerne og viljen til at gå forrest og lede medarbejdere i svære situationer, og kan du stå på mål som Jægerkorpsets holdningsmæssige drivkraft?
Forsvaret, Aalborg
Forsvaret
Indrykket: