166 job matcher din søgning 166 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AGC Biologics A/S
Laborant praktikant med start 1. februar 2022

AGC Biologics A/S, Søborg

Vi søger i øjeblikket 2 praktikanter med start 1. februar 2022 til vores Analytical Development HPLC og ELISA afdelinger i Søborg. Vi tilbyder 1 års praktik i en dynamisk og voksende virksomhed med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret palet af opgaver og udfordringer til gavn for patienter verden over.

Vi forventer du kommer med stor faglig viden fra dine skoleophold, drive og en stor lyst til at lære både på det faglige og personlige plan. Vi vil sørge for, at du får en fast praktikvejleder tilknyttet og at du vil blive undervist af et bredt udsnit af vores akademikere med ekspertise i de relevante områder for Jer/dig. Lære noget om CDMO branchen og får indblik i analyse udvikling for rigtig mange forskellige stoffer. I bliver en del af et rigtigt godt socialt sammenhold hos arbejdsfamilien (AD).

AGC Biologics A/S
AGC Biologics A/S
Laborant praktikant med start 1. august 2022

AGC Biologics A/S, Søborg

Vi søger 2 praktikanter med start 1. august 2022 til vores Analytical Development HPLC og ELISA afdelinger i Søborg. Vi tilbyder 1 års praktik i en dynamisk og voksende virksomhed med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret palet af opgaver og udfordringer til gavn for patienter verden over.

Vi forventer du kommer med stor faglig viden fra dine skoleophold, drive og en stor lyst til at lære både på det faglige og personlige plan. Vi forventer at du er ivrig for at lære og har lyst til udvikle dig i en bred analytisk retning.

Vi vil sørge for, at du får en fast praktikvejleder tilknyttet og at du vil blive undervist af et bredt udsnit af vores akademikere med ekspertise i de relevante områder for Jer/dig. Lære noget om CDMO branchen og får indblik i analyse udvikling for rigtig mange forskellige stoffer. I bliver en del af et rigtigt godt socialt sammenhold hos arbejdsfamilien (AD).

AGC Biologics A/S
Coop Danmark A/SInvestment intern

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du kickstarte din karriere og arbejde med investeringsanalyser og bidrage til datadrevne forretningsbeslutninger i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder?

Som vores Investment Intern får du muligheden for at være med til at bygge Danmarks eneste venture organisation i en detailvirksomhed. Ved at være med fra start får du mulighed for at sætte dit præg på dannelse og udvikling af virksomheden. Du vil i dit arbejde få ejerskab over dele af investeringsprocesser samt drift af porteføljeselskaber. Dine arbejdsopgaver vil derfor bl.a. være:

 • Screening og evaluering af target-selskaber
 • Udarbejde præsentationsmateriale til diverse formål
 • ‘Desktop-research’ og administrative opgaver
Privatinstitutionen GrønnebakkenMedhjælper 19 timer pr. uge til vuggestuen

Privatinstitutionen Grønnebakken, Vanløse

Grønnebakken er en mindre daginstitution med 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn, som har været non-profit privat siden 2011. Vi bruger vores tid sammen med børnene og ikke på unødig dokumentation.

Grønnebakken har en meget stabil personalegruppe, har ansat personale af begge køn og har et godt arbejdsklima og lavt sygefravær. Vi arbejder med åbent plan, og vi har en rigtig god legeplads, som vi bruger meget. Vi vægter udeliv højt; børnehaven og de største vuggestuebørn deltager i vores skovprojekt, som kører det meste af året.

Vi har 3 Christianiacykler som både vuggestue og børnehave bruger. Du må gerne være initiativrig, udadvendt og god til at være tæt på børnene.

Selvfølgelig skal du også være klar på at deltage i det praktiske arbejde.

Randstad A/S
Praktikanter

Randstad A/S, København

Drømmer du om at arbejde med HR og rekruttering i din praktikperiode? Hos Staffing og Large Account i Randstad i København søger vi tre praktikanter med opstart til foråret 2022.

Som praktikant hos Randstad vil du få et unikt indblik i HR- og rekrutteringsbranchen. Du vil få erfaring med store dele af HR-paletten, hvor du bl.a. vil komme til at varetage opgaver såsom screening af kandidater, matchning af kandidater med virksomheder, ansættelser og fratrædelser samt kommunikation med kandidater og kunder.

I et praktikforløb hos Randstad vil du få styrket dine faglige og personlige kompetencer, men også få muligheden få at omsætte teori til praksis. Du vil derfor blive klædt godt på til din fremtidige karriere.

Lidl Danmark K/SCommunication Intern - Forår 2022

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vil du have indblik i, hvordan der arbejdes professionelt med kommunikation i en multinational virksomhed? Så bliv vores nye praktikant!

Du er god til at kommunikere, men du vil gerne blive endnu bedre. Du synes, det er sjovt at arbejde med kommunikation – både på det strategiske plan og i praksis – og du vil gerne have indblik i, hvordan der arbejdes professionelt med kommunikation i en multinational virksomhed med kolleger og butikker i 31 lande på verdensplan.

Som Communication Intern bliver du en del af kommunikationsteamet, der til daglig arbejder med intern og ekstern kommunikation samt CSR. Vores fornemmeste opgave er at kommunikere til forskellige målgrupper, som f.eks. presse, kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores gode kolleger. Du vil som Communication Intern hos os blive involveret i og få opgaver inden for både intern og ekstern kommunikation – og både på det strategiske plan og i praksis.

Lidl Danmark K/S
EPOS
Intern, Audio Engineering

EPOS, Ballerup

Our headsets love the ears of our customers, and our customers love our headsets. This has resulted in a strong and stable growth of our business, and we are now looking for you: A dedicated and smart student intern who would like to join our Audio Engineering team working within the field of acoustics and sound quality.

EPOS You will become part of our Audio Engineering team working within the field of acoustics and sound quality.

In detail, you will:

 • Be part of ensuring consistent premium acoustic lab facilities
 • Help create standardized measurement setups
 • Ensure standard acoustical measurements
EPOS
Gem
CASA
Praktikanter til Sjælland – Forår 2022

CASA

Din fremtid: Som praktikant i CASA får du muligheden for at stille skarpt på din fremtidige karriere som konstruktør eller ingeniør. Du får muligheden for at omsætte teori til praksis. Vi giver dig ansvar og udfordringer, som vil udvikle dig såvel fagligt som personligt.

Som praktikant hos CASA bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn og endvidere følge projektledernes dagligdag.

Vores intension i CASA er, at du som praktikant vil opleve et praktikforløb, der er dynamisk, kreativt, sjovt og fleksibelt – og hvor du får lov at tage et ansvar, hvis vi vurderer, at du er klar til det.

CASA
Gem
CASA
Praktikanter til Fyn og Jylland – Forår 2022

CASA

Din fremtid Som praktikant i CASA får du muligheden for at stille skarpt på din fremtidige karriere som Bygningskonstruktør. Du får muligheden for at omsætte teori til praksis. Vi giver dig ansvar og udfordringer, som vil udvikle dig både fagligt og personligt.

Som praktikant hos CASA bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn og endvidere følge projektledernes dagligdag.

Vi tilbyder en kultur der er baseret på vores kerneværdier: tillid, ordentlighed, respekt og synlighed.

CASA
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Slagelse - Lær revisorfaget at kende som praktikant i Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2022 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm. Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner og sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor.

Praktisk erfaring med at planlægge og løse nogle af de vigtige opgaver, som erfarne revisorer også har med at gøre, det er vejen frem i din karriere i forhold til at modne dig som revisor her i Beierholm.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Topdanmark
Finansbachelorer praktik 2022

Topdanmark Forsikring og Pension

Har du lyst til at anvende det, du har lært på studiet i praksis, og er du klar til at indlede din karriere i finansbranchen inden for forsikring eller pension? Vil du arbejde et sted, hvor der er plads til at lære, og du bliver anset for at være kollega, selv om du er i praktik? Så er Topdanmarks praktikforløb for finansbachelorer helt sikkert noget for dig.

Du begynder den 1. september 2022, og i løbet af din praktikperiode vil du kunne komme til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver indenfor kundeservice, skade, administration og forsikringsteknik afhængigt af dine præferencer.

Topdanmark Forsikring og Pension
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Lemvig og Thyborøn - Få forsmag på revisorlivet som praktikant i Danmarks mest lærerige rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2022 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm. Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner og sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor.

Praktisk erfaring med at planlægge og løse nogle af de vigtige opgaver, som erfarne revisorer også har med at gøre, det er vejen frem i din karriere i forhold til at modne dig som revisor her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at det er den bedste måde at udvikle og afprøve dine evner som revisor på og afklare, om du om muligt har lyst til at fortsætte som revisortrainee.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Nobia Denmark A/S
Praktikant

Nobia Denmark A/S, Tilst

Brænder du for digital læring og at skabe de bedste rammer for at udvikle og motivere medarbejdere og ledere? Så skal du læse med her!

Uddannelsesafdelingen, som du vil blive en del af, består af fire medarbejdere, som til daglig står for drift, udvikling og implementeringen af uddannelser/kurser for HTH i Skandinavien.

Hos HTH er vi førende indenfor e-learning i vores branche og har i dag vores egen e-learningsplatform School of Excellence (SOE). En stor del af din praktik, vil foregå med at arbejde i SOE, og ud fra dette, hjælpe med at optimere vores læringsflow.

Herunder bliver en af dine primære opgaver at skabe et digital læringsflow, med de mange leverandører vi har i HTH (Miele, Siemens Electrolux etc.) Her vil du få ansvaret for at skabe kontakten og i samarbejde med leverandøren, finde de bedste løsning til HTH. Derudover vil der ligge en række spændende projekter, som du selvstændigt kan få lov at arbejde med.

Nobia Denmark A/S
Eurofins Product Testing A/S
Dygtig laborantpraktikant til foråret 2022 til Eurofins Product Testing A/S i Galten

Eurofins Product Testing A/S

Med tiltrædelse den 1. februar 2022 søger Eurofins Product Testing A/S en dygtig og energisk laborantpraktikant.

Eurofins Miljø A/S

Du vil få et spændende udviklings- og læringsforløb, hvor du, sammen med dygtige arbejdskolleger, vil indgå i de forskellige laboratorieteams. Du vil i løbet af praktikken komme til at stifte bekendtskab med de fleste af de forskelligartede opgaver, laboranterne hos Eurofins Product Testing har. Desuden vil du komme til at arbejde med kvalitetskontrol af vores udstyr, ligesom du også får kendskab til kvalitetsaudits på laboratoriet.

Vi tilbyder et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier. Forløber og afsluttes dit praktikforløb tilfredsstillende, kan der være mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Fortum Recycling & Waste
Laboratory Trainee

Fortum Recycling & Waste, Nyborg

Har du mod på en uddannelse i en spændende virksomhed? Så har Fortum Recycling & Waste en ledig stilling som laborantpraktikant i Nyborg med tiltrædelse den 1. februar 2022.

Vores laboratorie udfører årligt ca. 40.000 analyser på affaldsprøver for driften og kundeservice, analyser til kontrol af emission, samt analyser der indgår i udviklingsprojekter.

Du vil indgå i den daglige drift og varetage analyseopgaverne sammen med fire andre laboranter.

Da laboratoriet har bred kontakt til den øvrige del af virksomheden, stiller opgaveløsningen krav til både samarbejde og selvstændighed. Ofte sørger laboranten for hele forløbet fra prøvemodtagelse til rapportering.

Fortum Recycling & Waste
PwC
Har du sabbatår? Så bliv fuldtidsansat i PwC’s digitale servicecenter

PwC, Hellerup

Der er fart på den digitale transformation hos PwC og vi udvider derfor teamet med ambitiøse sæsonansatte til at løfte opgaven sammen med os.

Som sæsonansat hos os får du et unikt indblik i en række af PwC's kerneopgaver, midt i vores højsæson. Arbejdet består primært i at supportere revisorerne med vores specialbyggede og avancerede værktøj til opstart af revisioner. Dette kræver at kunne have mange bolde i luften, samt særlige evner inden for databehandling, da du som sæsonansat på daglig basis kommer til at behandle og bearbejde store mængder data for flere af vores kunder.

Du vil indgå som en del af et dynamisk hold af motiverede studentermedhjælpere, der vil hjælpe dig igang, hvorefter du får ansvaret for de enkelte kunder fra start til slut.

PwC
Danmarks Tekniske UniversitetLaborantpraktikant - Forskningsgruppen for Fødevaremikrobiologi og Hygiejne

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for Fødevaremikrobiologi og Hygiejne søger en laborantpraktikant med interesse for mikrobiologi og mad.

I din praktikperiode vil du opnå brede kompetencer inden for både mikrobiologisk og kemisk laboratoriearbejde. Du vil stifte bekendtskab med en række klassiske og avancerede metoder, heriblandt:

 • Mikrobiologiske påvisning og identifikation (kimtal, (q)PCR, sekventering, MALDI-TOF)
 • Mikrobiologisk vækst og overlevelse (Bioscreen, prædiktive modeller)
 • Kemisk analyse af fødevarer
 • HPLC analyse af mikrobielle metabolitter inkl. organiske syrer og biogene aminer
 • Belastningsforsøg til måling af overlevelse og vækst af mikroorganismer
 • Ekstraktion af DNA og RNA
KL
Engagerede og servicemindede praktikanter til KL's konferenceenhed

KL, København

KL søger to engagerede praktikanter til vores nydannede konferenceenhed.

Med etableringen af konferenceenheden ønsker KL at udvikle hele konferenceområdet ved at fokusere på kvalitetsudvikling og en høj grad af innovation i opgaveløsningen. Vi søger derfor to praktikanter, som kan varetage de mange forskelligartede opgaver i forbindelse med at håndtere og administrere KL’s konferencer fra den tidlige planlægningsfase til den afsluttende evaluering.

Konferenceenheden søger praktikanter med forskellige profiler. Hvis du har særlig interesse for design af konferencer eller for at forhandle indkøb- og udbudsaftaler, der sikrer den bedste pris og produkt, vil dine kompetencer blive værdsat i enheden. Du kan derfor være studerende indenfor økonomi, oplevelsesledelse, eventmanagement eller fra hotel- og restaurationsbranchen.

KL
Danica PensionMotiverede finansbachelorer til praktikophold

Danica Pension, Kgs. Lyngby

Har du motivationen og viljen til at skabe gode kundeoplevelser? Og vil du være med til at skabe fremtidens Danica Pension? I Danica Pension er vi netop nu på jagt efter dygtige finansbachelorer til et praktikophold fra august 2022. Grib chancen for at få en god start på din karriere og et godt netværk, mens du udvikler dig frem mod dit karrieremål!

Vi er et af Danmarks største pensionsselskaber og en del af Danske Bank-koncernen – det giver dig et væld af karrieremuligheder i den finansielle sektor på længere sigt.

Hos os får du en spændende hverdag med fart over feltet i et uformelt og åbent miljø. Vi sørger for at der fra dag et skabes et godt sammenhold med de andre finansbachelorer – lige fra introforløbet til de daglige frokostpauser som Danica Pension betaler.

Eurofins DanmarkLaborantpraktikant hos Eurofins i Vejen – Opstart februar 2022

Eurofins Danmark

Vil du være med til at arbejde for miljø, sundhed og sikkerhed? - så har vi den rette arbejdsplads til dig! Vi søger lige nu 10 engagerede laborantpraktikanter til vores laboratorium i Vejen, med opstart februar 2022!

Eurofins Miljø A/S

I vandafdelingen vil du bl.a. komme til at bruge spektofotometriske og potentiometiske metoder, samt forskellige apparatur og robotter til analyser af drikke-, spilde- og grundvand. I metalafdelingen undersøges metaller/mineraler/grundstoffer i jord, bygningsaffald, fødevarer, spildevand, mv, ved brug af bl.a. ICP-OES og ICP-MS apparater. Og i OMF analyseres grundvand, spildevand, slam, jord, mm, for bl.a. pesticider, lægemiddelrester, VOC’er og oliestoffer, ved brug af forskellige apparater, herunder GC/MS, HES-GC/MS, P&T-GC/MS og GC/FID.